Aileden ilk kez ayrılmak

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, benim gibi ailesine düşkün insanların alışabildiğini gördükçe mutlu oluyorum gerçekten.
Çok haklısınız dikkat etmeye çalışacağım sağolun

bak ben kpss kazandim 1000km uzakta bi sehire ogretmen olarak gidiyorum :)

ayrica 6 saat inan hicbisey.hafta sonu gidip gelirsin.
ondan ziyade hangi bölümü kazandin ve kpss ye hangi alanda gireceksin yani avantajli olan hangisi ise ona yonel.
yoksa illa bi gun ayrilcaksinZ

ayrica 6 saat inan hicbisey.hafta sonu gidip gelirsin.
ondan ziyade hangi bölümü kazandin ve kpss ye hangi alanda gireceksin yani avantajli olan hangisi ise ona yonel.
yoksa illa bi gun ayrilcaksinZ
Hemşirelik kazandım, valla 2 saat bile olsa aynı evde olmayacak olmamız bana yetiyor :/

Hemşirelik kazandım, valla 2 saat bile olsa aynı evde olmayacak olmamız bana yetiyor :/

insallah cok guzel arkadasliklar edinirsin o zaman kolay alisirsin
tebrik ederim bölümün için de inan gitmeye deger :)
Allah bizlerin yardimcisi olsun (tum gurbete gidenlerin)

Geçen sene üniversiteyi kazandım. Çok isteyerek yazmıştım ilk tercihimdi. İlk bir hafta gece gündüz ağladım. Sonra alıştım bulunduğum şehre geri dönmek istemedim. Yaz tatilindeyim şimdi. Okulun açılmasına 2 hafta kaldı. Şimdi de buraya alıştım gidesim gelmiyor. İnsanoğlu her şeye alışıyor.

Haklısınız inşallah ben de hemen uyum sağlayabilirim

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, benim gibi ailesine düşkün insanların alışabildiğini gördükçe mutlu oluyorum gerçekten.
Çok haklısınız dikkat etmeye çalışacağım sağolun
İnşallah çok güzel arkadaşların olur o zaman alışman daha kolay olur. O ilk gece ağlayan oda arkadaşım şuan oradaki ailem :) hasta olduğumuzda beraber hasta oluruz biri ağladığında beraber ağlarız. Ki ben annemle bile aynı tabaktan yemediğim halde onunla yemeğimi paylaştım yeri geldi yastığımı paylaştım kaç kere sabahlara kadar oturduk ders çalışcaz diye birbirimizi kandırdık dertlerimizi anlattık inanın gerçek dost bulursanız her şey kolay olur

benim de ailemle ilişkim çok iyiydi ama ben koşa koşa gittim üniversiteye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…