- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Kesinlikle restleşme uysal ol çaktırma akıllı ol ve aynn gamzeuğurumun dediğini yap sonra ailene dersse falan de bakın beni taciz tehdit etti herşeyi yaptı vs. Dersin ama çok akıllı olman gerek çok iyi çürütmen gerek onuevet bunu deniycem
Ya benim de kızım olsa istemezdim açıkçası. Sonrası genelde böyle oluyor. En az zararla kurtulursun inşAilem tutucu değil ama annem bu konuda böyle davranıyor o yuzden bılmıyorumsevgılım oldugunu bıle bılmıyor dusunun yanı
Okulda hocalarimafalanda kotuleyecegini düşündü yuksek lisans dusunuyordum bu yuzden birakirim demistimaaman taktigin seye bak tipik turk erkegi.erkek denirse tabi.tehditle seni kullanmaya korkutarak egosunu tatmin ediyo.hem ailene soylersede asiri inkar et.dik dur bu magandalarin eline firsat verdikce onlerine gecilmez.bide arkadaslarina soylerse okulu birakirim demissin.ne sacma bi dusunce okuldakiler seni iyi bilse ne kotu bilse ne asini ekmegini onlar vermoyo ya.senin onceligin ailen ve onlarada yuz vermeyince tahammul edemedi dersin inkar zamanla hersey unutulur merak etme
Ailesinin yaninda kaliyor bende oylebişey sorcam nerede kalıyor öğrenci evi mi
ya ben doğru olduğunu iddia edemicem ama ben olsam önce bilgisayarını sonra da telefonunu bozardım çaktırmadan
yapma imkanın var mı
ama haberi olmamalı
ve mail adresini de halletmelisin bir şekilde
bunları yapsan var ya oh mis gerisi istediğini desin kuru iftira de geç
telefonunu hallederken sim kartını da hallet
Okulda hocalarimafalanda kotuleyecegini düşündü yuksek lisans dusunuyordum bu yuzden birakirim demistima
Ah bende buna uzuluyorum zatenÜniversiteden bir arkadaşımda aynı durumu yaşıyor... Çocuğun iki lafından biri tehdit ki aralarında bildiğim kadarıyla cinsellik yok onada hep söylüyorum sizede aynısı söylücem sonuna kadar inkar edin dik durun ve hayatınızın en güzel dönemini beşpara etmez insanlar için harcamayın...
Ailemin tepkisinden ve okuldan falan alinmaktan yada o igrencle zorla evlendirilmkten korkuyorumseni yıldırmasına izin verme.
anlatsa ne olur ki?
Hayir muhendislikteyim ama okulda kalmak istiyordum y.lisans doktora falan yapıp hocalarim yazi yazacak hakkimda bu yuzden tedirgindimyahu saçmalama koskoca üniversite hocasına gidip, gevrek gevrek
hocaaa biliyon muuuu var yaaa ben başakla yattım kiii mi diyecek?
hadi dedi ! hoca ona
-eeee, demiyecek mi?
üniversite hocasına ne sizin ne yaptığınızdan yahu ..ilahiyat mı okuyorsunuz?
hiç ugrasma direk savcıya attıgı mesajları ses kaydı elinde ne varsa götür ver bakalım ne yapıo mahkemeye cıkıncaAşktan gözlerim kör olduğunda yaptığım bir hata yüzünden şuan mutsuzluğun dibini görmüş haldeyim kızlar... 2 sene deliler gibi aşıktık 2. yıl donümünde adımı dövme yaptırdı falan derken birlikte olduk bir süre sonra sevgilim beni kısıtlamaya hayatımı zından etmeye, hakaretlere başladı. Bende bir kez uyardım değişmedi ve ayrılmak istedim, beni yaşadıklarımızı anlatmakla tehtid etti. Ailesini aradım yardım istedim 2 ay bunu ülke dışına yolladılar falan ama hergün bana ailem ve arkadaşlarıma ulaştı. ünime kadar dadandı, ünime ve aileme anlatacağını söyledi, anneme anlatacak gibi oldum baktım öpüştüm dediğimde bile felç geçirecek gibi oldu yüzüme bakmadı anlatamam diye barıştım, ama kendimden nefret eder oldum benden soğuması için yapmadığım kalmadı bu arada birlikte olmuyorum barıştıgımızdan beri yani 11 aydır. görüşmeyiz bile doğru düzgün, tek derdi sürekli beni sorgulamak, kısıtlamak hakaret vs. ayrılmak istedikçe benim mutlu olmama tahammül edemeyeciğini söyleyip duruyor. asla izin vermez mutluluğumu bozarmış ve yaptığıda oldu aldatma süsü verdim yinede ayrılamadım. güzel bir bölüm okuyorum ama yüksek lisans vs düşündüğüm için mesleğimi elime almama vakit var , ailem öğrenirse okuldakıler öğrenirse okuluma devam edemem, bu şekildede hayatıma ne kadar devam ederim bilmiyorum. şimdi size soruyorum ailem öğrenirse dünyaları başlarına yıkılır rezil olurlar komşularımıza kadar anlatırmış çünkü ailem için bu hapise devam mı etmeliyim , kariyerimi elime alana kadar tahammülmü etmeliyim ama böylede gençliğim bitecek, yoksa aileme söyleyip ( bana ailene söyldğin an komşularına okuluna kapıcınıza kadar yayarım dedı yani şikayetçi olsamda herkes öğrenmiş olacak) okulumu dondurup kendimi eve mi kapatmalıyım napiim çok çaresiz haldeyim
Of of bilmiyorum hica
Hayir muhendislikteyim ama okulda kalmak istiyordum y.lisans doktora falan yapıp hocalarim yazi yazacak hakkimda bu yuzden tedirgindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?