ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
bişey sorcam nerede kalıyor öğrenci evi mi
ya ben doğru olduğunu iddia edemicem ama ben olsam önce bilgisayarını sonra da telefonunu bozardım çaktırmadan
yapma imkanın var mı
ama haberi olmamalı
ve mail adresini de halletmelisin bir şekilde
bunları yapsan var ya oh mis gerisi istediğini desin kuru iftira de geç
telefonunu hallederken sim kartını da hallet

aman taktigin seye bak tipik turk erkegi.erkek denirse tabi.tehditle seni kullanmaya korkutarak egosunu tatmin ediyo.hem ailene soylersede asiri inkar et.dik dur bu magandalarin eline firsat verdikce onlerine gecilmez.bide arkadaslarina soylerse okulu birakirim demissin.ne sacma bi dusunce okuldakiler seni iyi bilse ne kotu bilse ne asini ekmegini onlar vermoyo ya.senin onceligin ailen ve onlarada yuz vermeyince tahammul edemedi dersin inkar zamanla hersey unutulur merak etme

Üniversiteden bir arkadaşımda aynı durumu yaşıyor... Çocuğun iki lafından biri tehdit ki aralarında bildiğim kadarıyla cinsellik yok onada hep söylüyorum sizede aynısı söylücem sonuna kadar inkar edin dik durun ve hayatınızın en güzel dönemini beşpara etmez insanlar için harcamayın...

Yerinde olsam tehdit mesajlarıyla, emniyete gider ailemin bilmesini istemediğim durumlar da dahil her şeyi anlatırdım. Her iki tarafın yüzünden de şiddete maruz kalacağından yahut can güvenliğini tehlikeye atma riski olduğundan ötürü ailene de bir şey anlatmazlardı. En azından o pisliği sorguya çeker, temiz bi' korkuturlar. Kadına şiddet gün geçtikçe arttığı için artık eskisi kadar serbest davranamıyorlar. Ona uzaklaştırma kararı çıkar. Karara uymadığı takdirde ulaşabileceğin bir numara verilecektir muhtemelen sana. Uymadığı takdirde hapis cezası var fakat sabıkası yoksa ve uzaklaştırma kararını bozmazsa para cezası alabilir. Hiç olmadı Koza'ya başvur, onlar senin için gerekeni yapsınlar. Şantaj ciddi bir suçtur. Yaşadığın şey hayat değil. Bırak kim ne derse desin'i hemen git şikayet et.

Ailem tutucu değil ama annem bu konuda böyle davranıyor o yuzden bılmıyorum sevgılım oldugunu bıle bılmıyor dusunun yanı
Ya benim de kızım olsa istemezdim açıkçası. Sonrası genelde böyle oluyor. En az zararla kurtulursun inş

Okulda hocalarimafalanda kotuleyecegini düşündü yuksek lisans dusunuyordum bu yuzden birakirim demistima

Ailesinin yaninda kaliyor bende oyle

Sonuna kadar okuyamadim ama sen böyle bir şey yaşadın diye kimse seni okuldan atmaz endiselenme. Okulundan olmazsın. Ailene birlikte olduk falan deme. Sadece seni tehdit ettiğini söyle. Şikayetçi olursunuz. Emin ol beni tehdit ediyor, şantaj yapıyor dersen kimsenin senin ne yaptığın umrunda olmaz. Evlatsin sen. Ayrıca erkek arkadaşınız bugün tehditle sizden ayrılmamaya çalışıyorsa yarın evlenseniz bile bu seferde sana tehditle çok kötü şeyler yaptıracak bir psikopata benziyor. Ailene anlat ama tehdit kısmını
Bu arada kiyamam sana. Bir hata yapmışsın ve pislik başına bela olmuş. Rabbim inşallah bir an önce huzura erdirsin seni

ya yapacak olsa ilk ayrıldığınızda yapardı .

ayrıca rezil olurlar ailemin dünyası başına yıkılır vs diye bişey yok. altı ay belki sıkıntı çekilir sonra unutulur. sizin bekaretiniz cidden dünyayı başlarına yıkacak kadar önemli değil.

ayrıca okuluma devam edemem diye de bişey yok. ne alakası var. derslerinize bi etkisi olmaz. belki sosyal çevrenizde sıkıntı yaşarsınız ama o da göze alınabilir.

Okulda hocalarimafalanda kotuleyecegini düşündü yuksek lisans dusunuyordum bu yuzden birakirim demistima

yahu saçmalama koskoca üniversite hocasına gidip, gevrek gevrek
hocaaa biliyon muuuu var yaaa ben başakla yattım kiii mi diyecek?
hadi dedi ! hoca ona
-eeee, demiyecek mi?
üniversite hocasına ne sizin ne yaptığınızdan yahu ..ilahiyat mı okuyorsunuz?

seni yıldırmasına izin verme.
anlatsa ne olur ki?

Ah bende buna uzuluyorum zaten

Of of bilmiyorum hica
Hayir muhendislikteyim ama okulda kalmak istiyordum y.lisans doktora falan yapıp hocalarim yazi yazacak hakkimda bu yuzden tedirgindim

çekme bu kahrı, ilerlerse daha kötü şeyler olacak.Bırak o hasta ruhlu da tedavi edilsin.

Er ya da geç ayrılacağın bir herif için okulunu bırakmaya asla değmez kafandan okulu bırakmayı sil ki kariyerinle ilgili hedeflerin var bırakacağını sanmıyorum :) Ailesinden destek alsanız evdeki pc de telefonda sizinle ilgili fotoğraf mesaj ne varsa silemezler mi. Ailene bana iftira atıyor zorla evleneyim diye zorluyor sevmiyorum dersiniz.

hiç ugrasma direk savcıya attıgı mesajları ses kaydı elinde ne varsa götür ver bakalım ne yapıo mahkemeye cıkınca

Of of bilmiyorum hica

Hayir muhendislikteyim ama okulda kalmak istiyordum y.lisans doktora falan yapıp hocalarim yazi yazacak hakkimda bu yuzden tedirgindim

Hocan senin ders durumumla ilgili yazı yazacak. Altına biriyle yatmış diye not düşmeyecek. Hocana gider söylersin

ben bu çocukla çıkıyordum ayrılınca beni zor duruma düşürmek için iftira atıyor diye. Hoca onu böyle bir konuda

konuşturmaz zaten. En çok ben bu kızla yattım der hoca da banane der ayrıntıya falan giremez.

Korkunun sana zararı var.Haklısın korkmakta ama korkarak kurtulamayacaksın daha çok batırmaya çalışak seni ki

elinde daha çok koz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…