Ailem mi ? Sevdiğim Adam mı ?

Kızlar Merhaba
1 Seneye yakın bir ilişkim var. İlk baştan beri ciddi olarak ilerledik. Ailesi ile tanıştırması tüm güveni vermesi vs.
Yakın zaman da çok güzel bir evlilik teklifi etti ve kabul ettim.
Annem babam ayrı daha sonra aileme söyledim abim babam dışında tepki veren olmadı.
Abim 21 yaşında olduğum için erken dedi. Babam ise tamamen inat yüzünden ben kızımı kimseye vermem diyor. Elle tutulur bir neden de demiyor. Oğlan kötü ailesi böyle vs diye..
Ama vermem diyor başka bişey demiyor. Bu arada biz bu süreçte çok yıprandık.
Ben ailemi karşıma alamam herkes onay versin gönlü olsun yaparız diyorum.
Ama bazı nedenler var erken istemesi için. Bu süreçte yıprandığımız için sürekli kavga eder olduk. Biterse bitsin giderse gitsin moduna girdik ama seviyoruz hep kavgalar yüzünden aramız böyle oluyor.
1 ay daha beklerim sonra beklemem kaçarsan kaçırırım yok dersen de daha da bişey yapmam dedi.
Seviyorum böyle olunca da üzülüyorum. Sevgilim ile nasıl iletişim kurayım nasıl anlayışla karşılamasını saglayım? veya babamı nasıl ikna ediyim ?( 20 kişi konuşmustur yok diyor başka bişey demiyor.)
Babam çok hata yaptı ben hep yanında oldum sırt dönmedim bu yüzden ben böyle yapınca benim öyle çocugum yok diyor.... Beni ya da onu secsin diyor..

21 yaşında hayatta yapacak hiç bir şeyin, hiç hayalin kalmadı da evliliğe mi sıra geldi? Ailen haklı.

Ailem kadar degerli ne olabilir bu hayatta.
Sevdiginiz insan gerçekten sizinle bir ömür geçirmek istiyorsa sabırla beklemeli tercih yaptırmamalı

Babanızın izin vermeme sebebi 21 yaşında olmanız olabilir mi? Ben 21 yaşında iken evleneceğim desem annem babam asla izin vermezdi, önce okulunu bitir belli bir olgunluğa gel diye.

Bir de sevgiliniz gerçekten anlayışlı biri olsa , sizin ailenizle aranızda problem olmasına izin vermezdi. Biraz bekleyelim bu süreçte ailen beni tanısın zamanla severler , aileni arkana alarak mutlu bir yuva kuramayiz olmaz derdi. Ama adam aileni arkana al gel bana kaç demiş , hiç güven verici değil.

Bu dünyada aileden başkasına güven olmaz, bugün sizi seven kişi yarın başkasını sever gözünüzün yaşına bile bakmaz . Sizin yanınızda duran bir aileniz varsa kesinlikle karşınıza almayın. Sizi gerçekten seviyorsa bekler zaten sevgiliniz.

Karar verirken şunu unutma, insanlar 15 yıllık 30 yıllık eşinden bile ayrılıp yeniden aşık olabiliyor, ki sen daha 21 yaşındasın. Yeni bir aşk bulabilirsin, 2. hatta 3. kere evlenebilirsin ama 1 tane annen-baban var, ailen tek ve onların yerini inan kimse doldurmaz.
Aşk gelip geçici bir duygudur, kalıcı olan sevgi ve saygıdır. Neden reddediliyorsa onu düzeltsin, sabretsin, beklesin, işsizse iş bulsun, parası yoksa biriktirsin, biraz emek göstersin, sizi hak etsin, kaçınca ne olacak ? Geceleri annenin babanın seni, kokunu özlediğini, boğazlarından lokma geçmediğini, ağladıklarını düşününce uyuyabilecek misin ? Büyük ihtimalle seni ailenle de görüştürmez, anne baba kolay kolay bırakılır mı ?
İstersen ömrünü, yıllarını, sağlığını ver o kişiye, hiç ama hiç kimse seni annen ya da baban kadar sevip düşünmez, seni karşılıksız seven, ne yaparsan yap sana kıyamayan tek kişi onlar olur. Aileni kaybetme lütfen, inan bunun pişmanlığı vicdan azabı ömür boyu geçmez, onların hakkı ödenmez ki :'(
Son olarak o kişi sizin kısmetinizse, nasipte varsa zaten olur, umarım ailenizi silmezsiniz.

Kimse için aileni karşına alma, rızaladı olana kadar bekle.
Ben de 21 yaşında evlendim hızlı oldu ve gayette mutluyum, yaşla değil olgunlukla alakalı bir şey.
Sevgilin seni seviyorsa her türlü bekler, istemiyorsa da kendi bilir.
Baban illaki ikna olacak, sabret.

Çalışıyorurum mesleğim elimde ben kacma taraftarı degilim kacmam zaten bana süre koyması sibir bozucu

Çünkü seni sevmiyor. Sana değer verse 5 yıl da beklerdi, 10 yıl da. Üzgünüm ama gerçek bu.

Kendine bu adamı layık görüyorsan, hayatını mahvet ve evlen. Ama daha sonra ağlama. Diyeceklerim bu kadar.:cry:

Aceleniz nedir bu kadar anlamadım. Şartların oluşmasını bekleyin. Bu kadar kırıp dökmeye ve kırılıp dökülmeye ne luzum var.

21 yas cok kucuk evlenirsen mutsuz olma ihtimalin cok yuksek. Sevgilin seni seviyorsa beklesin. Yasitlarinin universite okudugu yasta neden evlenmek istiyorsun ki. Belkide sende ogrencisindir. Eger ogrenciysen de okulunu bitir ise gir. Bu yasta evlenip bide cocuk dogurursan yandin. Tabi ben oyle de mutlu olurum diyorsan bilemicem

Kızlar Merhaba
1 Seneye yakın bir ilişkim var. İlk baştan beri ciddi olarak ilerledik. Ailesi ile tanıştırması tüm güveni vermesi vs.
Yakın zaman da çok güzel bir evlilik teklifi etti ve kabul ettim.
Annem babam ayrı daha sonra aileme söyledim abim babam dışında tepki veren olmadı.
Abim 21 yaşında olduğum için erken dedi. Babam ise tamamen inat yüzünden ben kızımı kimseye vermem diyor. Elle tutulur bir neden de demiyor. Oğlan kötü ailesi böyle vs diye..
Ama vermem diyor başka bişey demiyor. Bu arada biz bu süreçte çok yıprandık.
Ben ailemi karşıma alamam herkes onay versin gönlü olsun yaparız diyorum.
Ama bazı nedenler var erken istemesi için. Bu süreçte yıprandığımız için sürekli kavga eder olduk. Biterse bitsin giderse gitsin moduna girdik ama seviyoruz hep kavgalar yüzünden aramız böyle oluyor.
1 ay daha beklerim sonra beklemem kaçarsan kaçırırım yok dersen de daha da bişey yapmam dedi.
Seviyorum böyle olunca da üzülüyorum. Sevgilim ile nasıl iletişim kurayım nasıl anlayışla karşılamasını saglayım? veya babamı nasıl ikna ediyim ?( 20 kişi konuşmustur yok diyor başka bişey demiyor.)
Babam çok hata yaptı ben hep yanında oldum sırt dönmedim bu yüzden ben böyle yapınca benim öyle çocugum yok diyor.... Beni ya da onu secsin diyor..
Aile diyorum... kacipda mutlu olan cok az...

Elbette aile...onlar senin göremediklerini görüyor ve üzülmemen için böyle davranıyor...aileni dinle

Allah kolaylık versin.Çok benzer şeyler yaşamışız.Ben 25 yaşımda olmama rağmen ailem kendi kararımı veremeyeceğimi düşünüyordu.Taa ki ben rahatsızlanıncaya kadar.Sonra kendileri razı oldular bir şekilde.Çünkü biz ayrılmadık.Erkek arkadaşım da ailene karşı gelmeni istemiyorum rızayla olsun,seni beklerim dedi.Ama biz bu süreçte birbirimize daha çok kenetlendik.Size verilecek olan tavsiye dediğiniz gibi karşı tarafla ilgili hiçbir olumsuzluk getiremiyorlarsa karşınıza kararlarınıza sahip çıkmak olur bence.
Bir de bence eğer birbirinize nasip olacaksanız engel çıksa bile Allah o engellere karşı dirayet veriyor insana.
Senin ki ne guzel aile rizasi olsun demis ama kinu sahibinin ki oyle degil o yuzden ayrilsin bence

Kaçırırım mı ? Ve sen bu vatandaşı seviyosun ailene eş değer görüyosun öyle mi? Vah ülkenin geleceğine. Geçen de biri sevgilim yok okulu bitirmeye de niyetim yok evlensem mi diyodu bu evliliği ne sanıyosunuz acaba?

İnstagramda yayınlanan poncik pembiş evler, cinsellik ve düşünmeden yapilan minik tatli bir bebiş.
Evlilik bu.

Tek abinizde sagduyu var konu sahibi.
Yasiniz gercekten erken.
Normalde sevdicek derim ben ama sevgilinizin tavri hic hosuma gitmedi.

Annem babam ayrılmış diyorsunuz eminim sorunlar vardır çok iyi ölçün tartın biçin sevginize güveniyorsanız vazgeçmeyın ama aileyi de ikna edin annenız de mi olumsuz bakıyor ?

Back
X