- 11 Aralık 2018
- 42.520
- 264.309
- 598
- Konu Sahibi pembeguvercin123
Kızlar Merhaba
1 Seneye yakın bir ilişkim var. İlk baştan beri ciddi olarak ilerledik. Ailesi ile tanıştırması tüm güveni vermesi vs.
Yakın zaman da çok güzel bir evlilik teklifi etti ve kabul ettim.
Annem babam ayrı daha sonra aileme söyledim abim babam dışında tepki veren olmadı.
Abim 21 yaşında olduğum için erken dedi. Babam ise tamamen inat yüzünden ben kızımı kimseye vermem diyor. Elle tutulur bir neden de demiyor. Oğlan kötü ailesi böyle vs diye..
Ama vermem diyor başka bişey demiyor. Bu arada biz bu süreçte çok yıprandık.
Ben ailemi karşıma alamam herkes onay versin gönlü olsun yaparız diyorum.
Ama bazı nedenler var erken istemesi için. Bu süreçte yıprandığımız için sürekli kavga eder olduk. Biterse bitsin giderse gitsin moduna girdik ama seviyoruz hep kavgalar yüzünden aramız böyle oluyor.
1 ay daha beklerim sonra beklemem kaçarsan kaçırırım yok dersen de daha da bişey yapmam dedi.
Seviyorum böyle olunca da üzülüyorum. Sevgilim ile nasıl iletişim kurayım nasıl anlayışla karşılamasını saglayım? veya babamı nasıl ikna ediyim ?( 20 kişi konuşmustur yok diyor başka bişey demiyor.)
Babam çok hata yaptı ben hep yanında oldum sırt dönmedim bu yüzden ben böyle yapınca benim öyle çocugum yok diyor.... Beni ya da onu secsin diyor..
21 yaşında hayatta yapacak hiç bir şeyin, hiç hayalin kalmadı da evliliğe mi sıra geldi? Ailen haklı.