Ailem mi ? Sevdiğim Adam mı ?

Kızlar Merhaba
1 Seneye yakın bir ilişkim var. İlk baştan beri ciddi olarak ilerledik. Ailesi ile tanıştırması tüm güveni vermesi vs.
Yakın zaman da çok güzel bir evlilik teklifi etti ve kabul ettim.
Annem babam ayrı daha sonra aileme söyledim abim babam dışında tepki veren olmadı.
Abim 21 yaşında olduğum için erken dedi. Babam ise tamamen inat yüzünden ben kızımı kimseye vermem diyor. Elle tutulur bir neden de demiyor. Oğlan kötü ailesi böyle vs diye..
Ama vermem diyor başka bişey demiyor. Bu arada biz bu süreçte çok yıprandık.
Ben ailemi karşıma alamam herkes onay versin gönlü olsun yaparız diyorum.
Ama bazı nedenler var erken istemesi için. Bu süreçte yıprandığımız için sürekli kavga eder olduk. Biterse bitsin giderse gitsin moduna girdik ama seviyoruz hep kavgalar yüzünden aramız böyle oluyor.
1 ay daha beklerim sonra beklemem kaçarsan kaçırırım yok dersen de daha da bişey yapmam dedi.
Seviyorum böyle olunca da üzülüyorum. Sevgilim ile nasıl iletişim kurayım nasıl anlayışla karşılamasını saglayım? veya babamı nasıl ikna ediyim ?( 20 kişi konuşmustur yok diyor başka bişey demiyor.)
Babam çok hata yaptı ben hep yanında oldum sırt dönmedim bu yüzden ben böyle yapınca benim öyle çocugum yok diyor.... Beni ya da onu secsin diyor..
acele etme derim sevdigin beklerse bekler. eger seviyorsa erken diye mi yoksa kultur farkimi

Okumadım bile, sadece konu başlığına bile bakmak yeter. Tabiki aile.

21 yaşındaymışsın daha. Ne evliliği allah aşkına çocuksun daha.. anneni babanı dinlemezsen çok ağlarsın

Ailenin bir bildiği vardır diyorum. 21 yaş erken ve leride pişman olma ihtimali çok yüksek. Gerçekten seviyorsa ailenin onaylamasını bekler zaten. Ayrıca kaç yaşında neden acele ediyor?

İnstagramda yayınlanan poncik pembiş evler, cinsellik ve düşünmeden yapilan minik tatli bir bebiş.
Evlilik bu.
Keşke vitrindekilerle içindekiler aynı olsa en azından bi yerinden andırsa o da yeter. Bunca hayal kırıklığına uğramış kadın ordusu hep bu ütopik evlilik furyasından.

Kaçarsan kaçırırım mı?
Bir evladı ailesinden ayıracak kadar vicdansız o bir senedir tanıdığınız adam. Üsluba bak ya ! Sinirlerim bozuldu!
Nasıl böyle birini ailene tercih etmeyi düşünürsünüz arkadaşım?!
Derhal bağlantınızı kesin. Gerçekten seviyor olsaydı size baskı kurmak yerine ailenize kendini sevdirmek için kırk takla atardı !

27 ben 22 olcam subatta

Bak bi de eşek kadar adam, niye seni zor durumda bırakıyor.
Ben senden büyüğüm ve ben yine de ailemi ezip geçmem. Daha 1 yıl bile olmamış ilişkiniz evlenmek için hele de böyle aileyi karşına almak için o kadar kısa bir zaman ki bu.

Seni gerçekten sevseydi yanında dimdik durup kendisini babana sevdirirdi. Sevdiği kızın boynu bükük kaçarak evlenmesini içine sindirmezdi. Belli ki senin için dağları delebilecek bir adam değil. Yarın bir sorun olduğunda ilk söyleyeceği şey "sen kaçmak istedin, koşa koşa geldin, ben seni zorlamadım, kaçmasaydın"

Benim sana tavsiyem biraz daha bu adamı gözlemle. Baksana şimdiden seni kırmaya üzmeye başlamış bile.

Dışarıda iyi karakterli erkek çok, yakışıklılar da. :) biri gider diğeri gelir, sakın kendini ateşe atma bir erkek için.

Ben olsam bana rest çeken adama restin büyüğünü gösterir terk ederdim.

Kızlar Merhaba
1 Seneye yakın bir ilişkim var. İlk baştan beri ciddi olarak ilerledik. Ailesi ile tanıştırması tüm güveni vermesi vs.
Annem babam ayrı daha sonra aileme söyledim abim babam dışında tepki veren olmadı.
Abim 21 yaşında olduğum için erken dedi. Babam ise tamamen inat yüzünden ben kızımı kimseye vermem diyor. Elle tutulur bir neden de demiyor. Oğlan kötü ailesi böyle vs diye..
Ama bazı nedenler var erken istemesi için. Bu süreçte yıprandığımız için sürekli kavga eder olduk. Biterse bitsin giderse gitsin moduna girdik ama seviyoruz hep kavgalar yüzünden aramız böyle oluyor.
1 ay daha beklerim sonra beklemem kaçarsan kaçırırım yok dersen de daha da bişey yapmam dedi.
Seviyorum böyle olunca da üzülüyorum. Sevgilim ile nasıl iletişim kurayım nasıl anlayışla karşılamasını saglayım? veya babamı nasıl ikna ediyim ?( 20 kişi konuşmustur yok diyor başka bişey demiyor.)
Babam çok hata yaptı ben hep yanında oldum sırt dönmedim bu yüzden ben böyle yapınca benim öyle çocugum yok diyor.... Beni ya da onu secsin diyor..
Konuyu okumadım ama aile derim. Aileler destek olmadiginda o evlilikte huzur kalmiyor

Kızlar Merhaba
Erken evlenmenin nedeni mi olur? Çocukken cocuk yapmadiniz insallah

Anne baba kötü bile olsa yok diyorsa vardır bi sebebi bence onlar hissediyorlar galiba hiçbir elin erkegi için aileyi ezmeye degmez ve yasinizda evet erken bence abiniz haklı bu kk da okadar erkek tipi duydukki mukemmelden evlendikten sonrası tm tersi dönen

Burda sana 500 kişi aile dese bile sen kendi fikrini uygulayacaksın kalbinin sesini dinleyeceksin ama tabiki ailen için kimseyi tercih etme bende Aileni seçmeni teklif ederim sana ama emin ol aileni silersen hayatının en büyük hatasını iste o zaman yaparsın şuan ailen sülalen varken kaçtıgın zaman tek bir insan olacak hayatında ve emin ol cicim zamanları geçtikten sonra ben naptımmm diyeceksin o yüzden düşün taşın yaşın genç bir yaş aniden karar verme.

Canım öncelikle burada bir yardım istiyorsan nedenlerini açık açık anlatman lazım ki arkadaşlar doğru yönlendirmeyi yapabilsinler. Ama bazı nedenler var erken istemesi için demişsin bu nedenler nedir? İş için başka şehire mi gitmesi lazım ? Yada aşkın gözü kördür bir şekilde kendinize hakim mi olamadınız? Neyse derdin anlatki bir çözüm üretmeye çalışalım akıl verelim.
Yaşın çok ufak daha 21 diyorsun. Bak yavrum senden 12 yaş büyüğüm şu hayatta bir kadının ilk önce kendini tanıması gerektiği belli bir olgunluğa eriştikten sonra bazı hayati karar vermesi gerektiğini düşünüyorum. Aile konusuna gelince önünde çok güzel bir örneğin var annenle baban 2 evlada rağmen hayat düşündükleri gibi olmamış ve ayrılmışlar. Eşin olacak kişiyi öyle bir seçmelisinki gözün kapalı güvenebilmelisin. Senin nasıl iyi gününde yanınsa kötü günündede yanında olacağından sırtını yaslayabileceğin bir dağ başını koyacağın bir omuz olduğundan emin olmalısın. Sebeplerinizi bilmiyorum ama sana ailene arkanı dön diyebilen adam o dağ olamaz bence. Seni gerçekten seviyorsa ailenin rızasını almak için uğraşır ve telli duvağınla seni o evden çıkarır.
Aile ise özellikle bir kız evlat için asla kırılmayacak bir kavramdır. Sen şimdi ailenin rızası alıp evlensen yarın öbür gün kötü şeyler yaşasan baban sana gel kızım kapım her zaman açık der ama onu kırıp gittiğinde bunu bekleyemezsin. Hayat senin hayatın ama naçizane bir abla tavsiyesi sana kaçmak asla bir alternatif olmasın .

Daha çok toysun , evlenmek için fazla gençsin. Erken evlilik pişmanlıktır. Hiçbir erkek için aileni karşına alma derim.

Back
X