Ailemden farkliyim

Neyin acelesi bu bilmiyorum .
21 yaşına daha yeni girmişsin. Şimdi bu ilişkileri yaşıyorsunuz tamam iyi güzel, sonra ağlıyorsunuz ,pişman oluyorsunuz.
Bir de , sevgilinize vicdan yaptırıyorsunuz.
Bunu yaşayıp, yine de " eğer sevgilim beni sevmekten vazgeçerse bir gün beni bırakabilir" diyebilecek kadar olgunsan bu tamam.
Fakat yine de hala ailenle yaşıyor, onların parasıyla geçiniyorsun. Kendi paranı kazanıyor musun ?
Derslerini düşünmen gereken yaşta düşündüğün bu mu ?
Yarın bir gün hamile kalsan bakabilecek misin ? Sevdiğin adam seninle evlenir mi böyle bir şey olsa ? Yoksa seni tutup kolundan doktora mı götürür ?
Evlilik dışı ilişki tamamen risk. Hamile kalma riskini ben göze alamıyorum şahsen.
Namus filan değil benim düşündüğüm, namus bunla olmuyor çünkü. Fakat işin ucunda pişmanlık ve küçük bir bebeğin canı olabiliyor böyle durumlarda. O yüzden evlilik dışı ilişkiye karşıyım diyebilirim.

Ha benim hep bir kıstasım vardır, "olur da bir gün bunu yaşarsam , ki bu kesinlikle 25-26lı yaşlardan sonra çalışma hayatının içinde olduğum bir dönem olur, bir gün biriyle bunu yaşarsam, bilmeliyim ki kazara hamile kalsam o adam beni kolumdan tutup,o iğrenç jinekolog koltuğuna değil de, nikah masasına oturtur.İşte o zaman o kişiyle bunu yaşarım"

Ama senin hiçbir şartın uymuyor. Bence yapma .

yani nerde görülmüş kızım artık sen 18 yaşındasın cinselliğini istediğin gibi yaşayabılırsın

Hiçbir aile "git kızım seviş, sevişmeden bu eve giremezsin" demez tabii ki.

Ama her aile de evlenmeden ilişki yaşamış kızına dünyayı dar etmez.

Bunun muhafazakarlıkla ilgisi yok. Benim ailem moderndir, ama 21 yaşında "baba ben kendimi cinselliğe hazır hissediyorum" deseydim, fransız lordları gibi "kararlarına saygı duyuyorum" diye bir cevap almazdım.
Belki duvarda izim falan çıkardı belli olmaz

Kendini hazır hissediyorsan beden senin, ruh senin..Ancak şunu unutma; 20 li yaşlar ile 30 lu yaşlar her konuda farklıdır. Bir 10 sene sonra "keşke" diyeceğin şeyler yaşamaman dileğiyle.

Hiçbir aile "git kızım seviş, sevişmeden bu eve giremezsin" demez tabii ki.

Ama her aile de evlenmeden ilişki yaşamış kızına dünyayı dar etmez.
tabii 2si ayrı nokta. ama hani filmlerde var ya. yabancı fiilmlerde,anne 18 yaşındaki kızını yanına alıp bak bu hap. yaşın bu. sevişeceksin ama korunmalısında der ya. işte bu bizde olmaz.

yanii dar etmemesi lazım. ,aslında bu konuya tabu olarak bakmayan ailleler bile kızlarına şu şekilde yaklaşmazlar..

Hangi sebeble cinselliği yaşamak istiyorsun..
Sırf merakından mı,yoksa sevdiğim dediğin adamla beraber olabilmek içinmi?
Evladım gece yazmışsın bu mesajı,herhalde uyku başına vurdu senin,o sersemlikle yazdın herhalde..
Uyandıysan gelde,farklı olmak nasılmış okuyunca anlarsın..

Bugüne kadar babam bana asla, "işte sakın erkeklerin seni kandırmasına izin verme,şöyle namuslu ol,böyle ol" demedi.

Fakat beni öyle bir sevdi, öyle bir güvendi ki, bu cümleler yanında az kalır.

Şimdi ben en basitinden bunu yaşasam, hamile kalsam. Babam öğrense, eminim ki ağlar, hastalanır bile, belki de ölür acısından....

Daha şimdiden böyle bir şey olduğunda, onun gözlerini görebiliyorum.

Hatta şuanda bile gözlerim dolu dolu oldu. Ben bunu en basitinden babama yapamam şahsen.

Sen de yapma. Biraz daha büyü,işini eline al, bir şeyler ters gittiğinde ailene yansıtmadan atlatabileceğin dönemlere gel ...

Son düzenleme:
Sadece senin ailen değil her aile böyledir bu konuda. Ülkemizdeki gelenek görenek ve yaşayış biçimini ele alırsak. Yurt dışındaki gibi 16 yaşında ayrı ev ,özgür! yaşam + cinselliği hiç bir aile ülkemizde kabul etmez. Muhafazakarlıkla ilgisi yok.

Evet reşit olmuşsun ,istiyorsun.. Yaşayabilirsin kimse sana burada niye diyemez..

peki ya sonuçlarını düşündün mü İleride herşeye göğüs gerebilecek misin bu yüzden bunları düşün...

İilşki yaşadığı erkekler kimisinin videosunu çekiyor ,kimisi arkadaşlarına anlatarak o kızdan faydalanmaya çalışıyor .. Kimi aileler duyup kızını namus davasına öldürmeye kalkıyor vb. vb.

Ülkemizdeki manşetlerden ve kadına birey olarak verilen değerden haberin vardır..

ne güzel yazmışsınız.arkadaş defalarca okumalı yazdıklarınızı

Yeni tek mesaj ilk konu ben sevişecem düşmeyin hatunlar bu tuzağa.. İşletiyor biri işte..

Konuyu açan kimse, yem atmış galiba bize
Saçma sapan bi konu, hangi aile kızına der ki 'sen artık reşitsin, istediğinle sevişebilme özgürlüğüne sahipsin.'
Yapmak istersen yaparsın, bi de aile desteğiyle mi yapıcan o işi allasen

Son düzenleme:
onun düşüncesi bunun düşüncesi değil bu olay,herşeyden evvel haram ama siz bunu göze alıyorsanız,o zaman şunu söylemek isterim yaşınız çok küçük ,seviyor seviliyorsunuz nefs bişiler istiyor bunu anlıyorum ama ya sonra? sonrasını da göze alabiliyormusunuz??kendi seçimimdi yaşadım bitti diyebileceğinize eminmisiniz? hayatınıza başka biri girerse '' keşke kendimi ona saklasaydım'' diyenleri de okuduk, babamın yüzüne bakamıyorum diyenleri de..

18. Yaş günümde ki noel arefesiydi. Jack amcam, elizabeth teyzem ve sevgili çekirdek ailemle bir akşam yemeği düzenlemiştik. Canım babamın o gece yaptığı konuşma hala gözlerimin dolmasına sebep olur

-Sevgili kızım mary. Artık yasalar önünde sevişmen bir suç teşkil etmiyor. Bizi karakollarda süründürmediğin için sana minnettarız. Artık sevişmekte özgürsün. Ailen hatta sülalen olarak komple arkandayız. Ancak korunmak önemli. Lütfen istemediğin gebeliklere maruz kalma sevgili kızım. Seni çok seviyoruz.

Demişti O kadar duygulandık ki ailece. O gece sevgilim haydar'ı da yemeğe davet etmiştik. Annemin reşit olmama özel hazırladığı odada paket içinde hazırlanmış prezervatifler ve ertesi gün hapları günün en güzel ayrıntılarıydı. Lavanta kokulu mumlar eşliğinde ilk ilişkimi yaşadım. Çünkü ben her konuda ailemle aynıydım. Cinselliğimi hala doyasıya yaşıyorum. 30. yaş günümde babamdan kırbaç ve çivili don hediyesi bekliyorum hihih.

Olmadı değil mi konu sahibi? Olmaz zaten. Hani cinselliği yaşama konusunda aile ile aynı fikirde olmak bu ülkede imkansız bildin mi:) İyi ki de imkansız yazarken tiksindim mevzudan :) O değil de gerçek olduğunu varsayarak ki olmasan da mühim değil. Pişman olmayacaksan yaşa kime ne. Babana müjdeyi vermeyi bekleme ama :)

10 numara yorum

%100 katiliyorum, bence de sevdigin biriyle olmali.

Kucuk bir yasta da degilsin zaten, 21 yasindasin, bence gayet normal bir yas bu.

arkasında durabileceğin her şeyi yapmakta özgürsün. 21 yaş kendi kararlarını verebileceğin bir yaş. burada 21 yaşında bir sürü "anne" var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…