Ailemden nefret ediyorum

Ne guzel yuvani kurmussun cocugunda var sanirim onlara tutun güçlü guzel bir aile olun.
Bu arada ailen sırf o günkü olay için mi bu tavri takiniyorlar ne kadar tuhaflar birak istediklerini yapsinlar
Yine yoktu sevgılerı
Ama o olaydan sonra bana el gıbı baktılar
İlk babam evde istemedi
Ben korktum evıme donemedım cocuk esırgemeye gıttım.
Annem ölmüşüm gibi oeşim sıra esyalarını dagıttı
Bilmiyorum cok doluyum artık

Keske olmasalardı hiç
Yıllardır boyle yasamak , yasanan seyler kırhınlıklar hıc gecmıyor
Çok moralin bozuk anlıyorum seni ama şu dediğin Allah'ın gücüne gider,aman diyim,
Dediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor,kabul olabilir.
Bu kadar şey yaşamışsın yaşıtlarından çok olgunsun,ama biraz tevekkül,teslimiyet,her şeyi daha huzurlu kılar.

Annen; sana nasıl anne olunmayacağını öğretmiş bir anne Gamzeeli
İnsan şu hayatta ne yaşarsa yaşasın; hala hayatta ise, bir sebebi var.
Senin, onların her kötülüğünde, sana her kıydıklarında yapamadığını, onlar sana yapmış "Sen hayatlarından tamamen uzaklaştırmışlar" An gelir, geri dönerler, anlarlar ama bilinmez ne zamandır.
Sana düşen bu yükü sırtında taşımaktan vazgeçip "Ben bunları aştım be!" diyerek nişan gibi, rütbe gibi göğsünde taşımak.
Sen evladın için donatıldın bu yönden, düşene nasıl sarılacağını, kendi kendine sarılarak öğrendin.

Eksiklik sayma bunu, çürükleri ayıklamak olarak gör. Hayat yine senle çoğalacak, eşin yanında, çocukların var...
Gerisi acıtsa da öldürmez; koy kçına rahvan gitsin.

Nasıl hissettiğimi bilsen keşke
Kırılma noktamdayım artık

Çocuklugumu bılemedım ki ..
Senelerım neden dıye sorgulayarak gectı .
Kırdılar oturdum agladım
İncittiler oturdum agladım
Ama her cıkar aradıklarında yapıstılar eteklerıme
Ben yuz donmedım
Anneme anne olmaktan yoruldum ben
Insan dogurdugunu hayatından cıkarabılır mı
Cıkarıyor ıste

Yok artık ya.Ne biçim insanlar bunlar.Dünyaya getirdi diye herkes anne baba olamıyor.Malesef ailen oldukları gerçeğini değiştiremezsin ama mesafe koy arana kendi hayatını yaşa.

Ozellikle girdim eski konunu okudum. Asil meraklisi kardesin. O kafayla mutlu olamaz. Oyle insanlarla evlilik yoluna cikiyor ki hakli ciktigin gun kapinda aglarsa alma. Da ailene noluyor? Onlar niye senle konusmuyor? Zaten konuyucbaban acmis bu nasil is diye. Aman evlisin mutlusun Allah bozmasin onlara ihtiyacin yok. O,gun de al kocani gezmeye cik. Bi daha da dugun nisan hic bir seyde bulunma. Evleriniz yakin anladigim kadariyla bi an once uzaklas sil gitsin bazen anne baba da olsa kotu olabiliyor iste

Bana hep uzaklardı yıllardır
Herbkarsı karsıya gelmemızde yaralarlardı benı
Gönül koysamda susardım
Bu olayda hıcbır sucum yoktu
Ne oldu anlamafım
Yıllardır bana yaptıklarından snra gonul koyup sılecek ben olmalıydım

Nasıl hissettiğimi bilsen keşke
Kırılma noktamdayım artık
Emin ol biliyorum.
En kötü olduğun yerden daha da sağlamlaşırsın,azıcık sabır.
Böyle durumlarda maalesef tek dayanak noktamız var,o da beterin beteri var durumu.
Tecavüze uğrayıp,,evlendirilip,kocası tarafından dövülüp başkasına satılanlar da var.
Eşin var seni seven,Rabbimin hediyesi evladın var
Zaten artık ailen o ikisi.
Sevilmemek,dışlanmak hepimizin başına geliyor.
Ailem beni de istemedi ayak bağıyım onlara diye,
Başta üzüldüm ama sonra bir alıştım,daha güçlü daha umursamaz oldum.
Belki de bu duruma ileride şükredeceksin,bilemezsin.

Söz verdim kendime
Ne olursa olsun bunları unutmucam ben
Unutmadımda , ama Allah ıcıme oyle bı merhamet vermış ki onların her yaptıgına karsı elımde cıcekle bıttım kapılarında .
Anne baba hatrı buyuk kırmayın dıyorlar
O bnm aılem ıcın gecerlı degılmiş bunu anladım

Hata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Ama yıllardır benı kır olarak gören bu ınsanlar
Aglamak istemıyorum
Kiyamam sana keske yanimda olsan sarilsam sana. Sikayet edildi mi
Insanliklarina tukureyim. Olduler farzet evlerine bile gitme

Canım, bizler bir geçmişten, şimdiyi çıkaran, şimdiden bir gelecek yaratan varlıklarız.
Yaşananlar elbette içimizde yumru gibi kalıyor; ama zaman var ya zaman, geri akmıyor Abella, ileri akıyor, tek yöne akıyor.
Geçmişin senin tecrübe kütüphanen, sen en acı kitapları yazmış, okumuşsun be canım, okumuş, o an, o şimdi içinde yaşamış ve ölmemişsin. Şimdi neden aynı kitabı tekrar tekrar okuyup kendine eziyet ediyorsun? Sen o anları yaşadın ya yaşadın da üstesinden geldin, şimdi bir hatıraya hüzünle dalıyorsun. Önümüze bakmamız gerekiyor, mecburen, bunu yapmak zorundasın, zorundayım, zorundayız.

İnanç durumun nedir bilmiyorum; benimki de yarım yamalak zaten ama şu sözü getir aklına:
Yoldaşı hüzün ile umut olan, doğru yoldadır.

Sen sacede hüzünle gitme yanlış yere gidersin, hüznün, umudundan çalmasına izin verme.

Hata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Aglamak istemıyorum
İnanamıyorum. Şunu öğrendikten sonra, önceki konundaki kardeşinin sözü çok daha acımasızca geldi. Kim bilir ne kadar üzülmüşsündür. Vicdansizlar. Görüşme hiç biriyle, sil gitsin.

Son düzenleme:
Hata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Aglamak istemıyorum

Bu konu beni darmadağın etti. O ailene diyecek söz bulamıyorum. Sen çok değerlisin sadece bunu söylemek istedim. Hep mutlu ol

Kızlar hissettiklerimi anlatsam anlatamam keske hıssedıp sızde gorebılsenız .
Yarım gıbıyım. Bir aıle kurdum cok sukur , esımı kızımı kımseye degısmem .
Ama yıllardır cok yoruldum.
Benı dışladılar her bayram sabahın korunde ilk kapıya dayanan evlatları ben oldum .
Borcları oldu , evlerıne haciz geldi gıttı esım ödedi
Başları sıkıstı bıze kostular .
İşlerını gorene kadar canım , cıgerımdı .
Bılıyordum sahte olduklarını
Ve bunu bılıyor olmamda o kadar yaktı canımı.

Kendım yemek yapmayı ogrendım
Annem bır gun tutupta soyle daha guzel olur demedı .
En cok zoruma gıden ise kendi evım dururken sırf bana kir yoz doye baktıklarından benı cocuk esırgeme kurumuna gonderıp dıger cocuklarının ise evde yasıyor olmasaydı.

15 yaşında 37 kılo bır kız olarak kaçtım ben yurttan
Yemek düzenı var buşursan yıyebılıyorsun .
Kımse anne gıbı buda su cocugumun hakkı deyıp ayırmıyor tencere kenarına .
Ayrımcılık , dıslanma
Cok agrıma gıdıyor

acaba kardeşin mi engelledi babanın telefonundan seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…