Ailemden nefret ediyorum

Ve ınsanların cok agresıfsın abella
Cok sınırlısın abella cumlelerıne bıle kırılıyorum artık .
Insanlar sacma sapan dertler , aşk ilişkilerı yuzunden senelerını kendıne harap edıyorlar
Kucucuk dertlerden sınır hastası oldum dıyorlar
Yıllardır su psıkolojıyle ayakta durmaya calısıyorum
Yerı gelıyor kocamdan cocugumdan soguyorum
Sonta donup nasıl boyke dusunur hıssederım dıye kendıme kızıyorum

Tam tersi senin etrafında pervane olup yaralarını saracaklarına evden atmışlar, küçücük kızı. Çok fena küfür edesim var. Bu zamana kadar onlara yaptığın iyilikler yeter, hiçbirini hak etmiyorlar. Tüm ilişkini kesebilsen çok iyi olur. Onlar aile değil nasılsa, aile olabilecek kapasiteleri yok. Artık bebeğin var, eşin var. Kendi güzel aileni kurdun. Sevgi dolu, gerçek aile nasıl olurmuş gösterin onlara.

Bilsemde yüzlerini benım salak mal kafam anlamıyordu
Anne ozlrmı vardı ıcımde sahte tavurkarıyla kapatmaya calısıyordum bu acıgı ve açlığı
Ama artık yapamıyorum
İstemiyorum onları

Bilsemde yüzlerini benım salak mal kafam anlamıyordu
Anne ozlrmı vardı ıcımde sahte tavurkarıyla kapatmaya calısıyordum bu acıgı ve açlığı
Ama artık yapamıyorum
İstemiyorum onları
Haklısın çünkü çocuktun o zamanlar, hem de anne baba şefkatine en çok ihtiyacı olan çocuklardan biri. Doğal olarak hep affetme ve boşverme eğiliminde oldun. Ayrıca konularını okuduğum kadarıyla hiç de kindar biri değilsin, oldukça yumuşak kalplisin. Neyse ki şimdi anne ihtiyacın azaldı zamanla, ne güzel bebeğin de oldu. Kurtulabilirsin onlardan.

Yaşadıklaqrın çok zor amabu hayatta biraz Poııyanna olmak gerekiyor.

Hepimiz için.Sen de öyle yap.Bak ne güzel bir adam çıkmış karşına ya ondan da yüzün gülmeseydi???

Ne yapardın??? Sarıl evladına, eşine önüne bak.

Bu hayat böyle.Az ya da çok herkesi hırpalıyor.

İnsan anne bavasına ah eder mi edıyorum artık
hakkım kalmasın onlarda

İnsan anne bavasına ah eder mi edıyorum artık
hakkım kalmasın onlarda
O kadar kötü kalplilermiş ki ah'tan çok daha fazlasını hak ediyorlar. Suçlu hissetmesi gereken onlar ama bu yüzsüzlükle bunu bile yapabileceklerini sanmıyorum. Belki yıllar sonra kafalarına dank eder, diğer kızlarının saçmalıklarına iyice maruz kaldıkça biz ne yaptık derler.

İyileşemiyorum
Sinir , öfke , kırgınlık

Haklisin dolu olmakta .ama arkana bakmamaya çalis onlara yakin olmak seni üzüyorsa taşin madem onlar seni.hayatlarindan cikariyorlar sende onlari çikart

Sen eşinle mutlu olmaya bak.sende onları arayıp sorma.insanın başına herşey geliyor hayatta.senin utanılcak hor görülcek hiç bişeyin Yok.öyle görenleride sen görme bundan sonra

Bana sorarsanız ailenizle görüşmeye devam ettikçe iyileşemeyeceksiniz. Yaralarinizi sarıp geçmişi unutturacaklarina yeni yaralar açıyorlar her defasında. Bırakın görüşmeyin.
Artık görüşmüyorum

Nisan yarın mı? Eşinizle bir şeyler ayarlayın, gidin gezin. Geç saate kadar da dönmeyin. Engellemisler madem sizi, demek ki istemiyorlar gitmenizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…