Hepsı engellemıs , komsu vs bıleacaba kardeşin mi engelledi babanın telefonundan seni.
bence aileni hayatından tamamen çıkarman lazım artık... kafan rahat etsin.Hepsı engellemıs , komsu vs bıle
O yapmıs olamaz ama bırsey demıs olabılır
Bilsemde yüzlerini benım salak mal kafam anlamıyorduTam tersi senin etrafında pervane olup yaralarını saracaklarına evden atmışlar, küçücük kızı. Çok fena küfür edesim var. Bu zamana kadar onlara yaptığın iyilikler yeter, hiçbirini hak etmiyorlar. Tüm ilişkini kesebilsen çok iyi olur. Onlar aile değil nasılsa, aile olabilecek kapasiteleri yok. Artık bebeğin var, eşin var. Kendi güzel aileni kurdun. Sevgi dolu, gerçek aile nasıl olurmuş gösterin onlara.
Haklısın çünkü çocuktun o zamanlar, hem de anne baba şefkatine en çok ihtiyacı olan çocuklardan biri. Doğal olarak hep affetme ve boşverme eğiliminde oldun. Ayrıca konularını okuduğum kadarıyla hiç de kindar biri değilsin, oldukça yumuşak kalplisin. Neyse ki şimdi anne ihtiyacın azaldı zamanla, ne güzel bebeğin de oldu. Kurtulabilirsin onlardan.Bilsemde yüzlerini benım salak mal kafam anlamıyordu
Anne ozlrmı vardı ıcımde sahte tavurkarıyla kapatmaya calısıyordum bu acıgı ve açlığı
Ama artık yapamıyorum
İstemiyorum onları
İnsan anne bavasına ah eder mi edıyorum artıkHaklısın çünkü çocuktun o zamanlar, hem de anne baba şefkatine en çok ihtiyacı olan çocuklardan biri. Doğal olarak hep affetme ve boşverme eğiliminde oldun. Ayrıca konularını okuduğum kadarıyla hiç de kindar biri değilsin, oldukça yumuşak kalplisin. Neyse ki şimdi anne ihtiyacın azaldı zamanla, ne güzel bebeğin de oldu. Kurtulabilirsin onlardan.
O kadar kötü kalplilermiş ki ah'tan çok daha fazlasını hak ediyorlar. Suçlu hissetmesi gereken onlar ama bu yüzsüzlükle bunu bile yapabileceklerini sanmıyorum. Belki yıllar sonra kafalarına dank eder, diğer kızlarının saçmalıklarına iyice maruz kaldıkça biz ne yaptık derler.İnsan anne bavasına ah eder mi edıyorum artık
hakkım kalmasın onlarda
İyileşemiyorumO kadar kötü kalplilermiş ki ah'tan çok daha fazlasını hak ediyorlar. Suçlu hissetmesi gereken onlar ama bu yüzsüzlükle bunu bile yapabileceklerini sanmıyorum. Belki yıllar sonra kafalarına dank eder, diğer kızlarının saçmalıklarına iyice maruz kaldıkça biz ne yaptık derler.
Haklisin dolu olmakta .ama arkana bakmamaya çalis onlara yakin olmak seni üzüyorsa taşin madem onlar seni.hayatlarindan cikariyorlar sende onlari çikartYine yoktu sevgılerı
Ama o olaydan sonra bana el gıbı baktılar
İlk babam evde istemedi
Ben korktum evıme donemedım cocuk esırgemeye gıttım.
Annem ölmüşüm gibi oeşim sıra esyalarını dagıttı
Bilmiyorum cok doluyum artık
Psikolojik destek aldınız mı?İyileşemiyorum
Sinir , öfke , kırgınlık
Böyle patlama anlarında dipte hissetmen çok normal. İçine atma, öfkeni başka yerlere kanalize et. Bağır, ağla, yastıkları yumrukla ama uzun zaman boyunca sessizce kendini harap etme. İçine atarsan hasta olursun.İyileşemiyorum
Sinir , öfke , kırgınlık
2 yıl aldımPsikolojik destek aldınız mı?
Bana sorarsanız ailenizle görüşmeye devam ettikçe iyileşemeyeceksiniz. Yaralarinizi sarıp geçmişi unutturacaklarina yeni yaralar açıyorlar her defasında. Bırakın görüşmeyin.2 yıl aldım
Ama yaşım ilerkedıkce bastıramıyorım artık
Artık görüşmüyorumBana sorarsanız ailenizle görüşmeye devam ettikçe iyileşemeyeceksiniz. Yaralarinizi sarıp geçmişi unutturacaklarina yeni yaralar açıyorlar her defasında. Bırakın görüşmeyin.
Almaya devam et. Ben bile basit sebeplerden (anksiyete) psikiyatrik yardım alıyordum. Gerekirse psikologlara da yönlendirirler.2 yıl aldım
Ama yaşım ilerkedıkce bastıramıyorım artık
Artık cok yoruldumAlmaya devam et. Ben bile basit sebeplerden (anksiyete) psikiyatrik yardım alıyordum. Gerekirse psikologlara da yönlendirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?