Ailemden nefret ediyorum

Çok üzüldüm. Çok zor şeyler yasamissiniz ama bütün bunlar sizi çok güçlü bir kadın yapar. Dogurmakla anne olunmuyor, ne demek evlada kirli gözüyle bakmak. Onlar kirli asıl. Lütfen o insanları düşünmeyin, bir kızınız var sanırım, ona en iyi şekilde annelik yapın ve yaralarinizi onunla sarin. Önceki konularinizi okuyunca bosanmalisiniz diye düşünmüştüm ama neler yasamissiniz. Önce kendinizi iyilestirin. Çok üzüldüm gerçekten herkes anne baba olmamalı iste

Hata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Ama yıllardır benı kır olarak gören bu ınsanlar
Aglamak istemıyorum
Başına gelenlere çok üzüldüm imkanın varsa o semtten daha uzağa taşının tamamen ipleri koparın , size bu şekilde davranılmasına izin vermeyin.

en kısa zamanda uzağa taşın.
her yerden engelle.
onlar senin yaralarını kanatan insanlar.
gördükçe iyileşmen zor.

gözden ırak gönülden ırak.

gerçekten huzur bulacağına inanıyorum.

Bunun sakası olabılır mı
Bunu sormayın bana
Bakin sizi diger konununuzdan da biliyorum ve elimden geldigince yardımcı olmaya calistim kardeşimin yasindasiniz bilmiyordum sok oldum gayri ihtiyari yazdim.Ama tatlim bir ablan olarak beni görürsen sana tavsiyem hayata karsi cok gardini almis ve ofkelisin.En ufak birdurumda bile karşındakini paylamak icin bekliyorsun.Bu agresiflik bu ofke once seni yipratir.Anlatilabilicek gibi degil cok zor seyler yaşamissin Allah daima yardimcin olsun.

Allahim oyle mutlu olunki yasadiklariniz aklınızın ucuna bile gelmesin.Bile bile neden çabaladinizki olmayanı oldurmaya calismissiniz.yazik emeklerinize cabalariniza her yediginiz darbe sizi daha da ofkelendirmis yipratmis daha da yormus.Öfkenin hirsin insana faydasi olduğu nerde gorulmus.Bu yasadiklariniz sizi guclu kararli azimli yapsin oyle olursanız daha kolay zira kızgınlık geçince vicdan devreye tekrar giriyor buna musade etmemelisiniz

Çok zor şeyler yaşamışsın. Aile kurmuşsun yanında eşin var, çocuğun var. Yaşın çok küçük ileride zaman geçtikçe izi kalmış yara olacak bu olanlar. Ölene kadar taşıyacağın yara izleri ama kanamayacak sen de dokunmayacaksın o izlere. Eteğindeki taşları dökse tüm üyeler ne hikayeler ne dramlar çıkar buradan. Şükret, ben hergün defalarca şükrediyorum ilerleme gücü verdiği için Allah'a. Senin ailen de böyle işte bunu kabullendiğin ve onları umursamadığın zaman huzuru bulacaksın. Tek çaren onları bukötülükleriyle kabul edip hayatından uzak tutmak.

Eline bir kağıt kalem al içinden ne geliyorsa yaz öfkeni kus küfür et hakaret et içinden geçen herşeyi yaz sonra o kağıdı yak , hep öfkelendiğinde içindekileri yaz içinde biriktirme bırak kağıda dökülsün sonra hemen yak kağıdı yanıp gitsin içindekiler .
Bence sen reiki tarzı destek al emin ol çok faydasını göreceksin ve şartlarını zorla o çevreden uzaklaş iletişim numaraları adreslerini değiştir kimse sana ulaşamasın artık çocuğun , kendin ve eşin için yaşa . Çalışmıyorsan işe başla kendini mutlu edecek uğraşlar bul . Sen Allah'ın sevdiği kulsun ve ailenin ne mal olduğunu sana tekrar göstermiş .

En iyisi uzaklaşin yani taşinin bulundugunuz muhitten..kafanizda rahat eder göz önünde olmazlarsa.. Cocugunuzda var sanirim, evladiniza eşinize sevginizi ilginizi verin.. Yillar sonra insallah size muhtaç olmazlar..

Muthis dunurler ki ne muthis dunurler. Cok sevdikleri kizlari Allahtan bulmus belasini. Hic aciyamayacagim valla. Oh olsun.
Hayatım boyunca çok çok az insana beter olsun demişimdir
Ama sevgili Gamzeeli nolur kızma bana ama senin yaşadıklarından sonra hadi anne baban annelik babalık yapmadı kızkardeşinde beş para etmezmiş
Buldu belasını o bırak ne halleri varsa görsünler
Vicdansız insanlarmış burada benim canım acıdı ya onlar nasıl bu kadar umursamaz olmuşlar yaa
Senin bir ailen var zaten yavrunla, eşinle çok güzel günlerin olsun inşallah
Allah her daim mutlu etsin seni, Allah dert, tasa, hastalık vermesin üçünüze de

Whatsapptan engelleyen anne baba... Kaç yaşında bu insanlar 17 falan mı? Aileni yok sayarak hayatına devam et zira bir dakika bile hatırlanmayı hak etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…