- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Onlardan uzaklaştıkça saçma olayları seni etkilemeyecektir, merak etme. Zamanla daha iyi olacaksındır. Kendini değersiz hissetme. Sen çok değerli ve güçlüsün.Artık cok yoruldum
Düşüncesız , bunalmadan derah bı gun istıyorum artık
Hayır bugunNisan yarın mı? Eşinizle bir şeyler ayarlayın, gidin gezin. Geç saate kadar da dönmeyin. Engellemisler madem sizi, demek ki istemiyorlar gitmenizi.
Ciddimisiniz yaHata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Ama yıllardır benı kır olarak gören bu ınsanlar
Aglamak istemıyorum
Bunun sakası olabılır mıCiddimisiniz ya
Başına gelenlere çok üzüldüm imkanın varsa o semtten daha uzağa taşının tamamen ipleri koparın , size bu şekilde davranılmasına izin vermeyin.Hata yapmadım
Tecavuze ugradım
Daha 12imde
Ama yıllardır benı kır olarak gören bu ınsanlar
Aglamak istemıyorum
en kısa zamanda uzağa taşın.Hayır bugun
Onlar çok kiymetli dünürleri ile nişanlarini yapsinlar sen de esinle çocucugunla disari cik gez dusunme onlariHayır bugun
Esım gelıp alıcam dedıOnlar çok kiymetli dünürleri ile nişanlarini yapsinlar sen de esinle çocucugunla disari cik gez dusunme onlari
Bakin sizi diger konununuzdan da biliyorum ve elimden geldigince yardımcı olmaya calistim kardeşimin yasindasiniz bilmiyordum sok oldum gayri ihtiyari yazdim.Ama tatlim bir ablan olarak beni görürsen sana tavsiyem hayata karsi cok gardini almis ve ofkelisin.En ufak birdurumda bile karşındakini paylamak icin bekliyorsun.Bu agresiflik bu ofke once seni yipratir.Anlatilabilicek gibi degil cok zor seyler yaşamissin Allah daima yardimcin olsun.Bunun sakası olabılır mı
Bunu sormayın bana
Allahim oyle mutlu olunki yasadiklariniz aklınızın ucuna bile gelmesin.Bile bile neden çabaladinizki olmayanı oldurmaya calismissiniz.yazik emeklerinize cabalariniza her yediginiz darbe sizi daha da ofkelendirmis yipratmis daha da yormus.Öfkenin hirsin insana faydasi olduğu nerde gorulmus.Bu yasadiklariniz sizi guclu kararli azimli yapsin oyle olursanız daha kolay zira kızgınlık geçince vicdan devreye tekrar giriyor buna musade etmemelisinizKızlar hissettiklerimi anlatsam anlatamam keske hıssedıp sızde gorebılsenız .
Yarım gıbıyım. Bir aıle kurdum cok sukur , esımı kızımı kımseye degısmem .
Ama yıllardır cok yoruldum.
Benı dışladılar her bayram sabahın korunde ilk kapıya dayanan evlatları ben oldum .
Borcları oldu , evlerıne haciz geldi gıttı esım ödedi
Başları sıkıstı bıze kostular .
İşlerını gorene kadar canım , cıgerımdı .
Bılıyordum sahte olduklarını
Ve bunu bılıyor olmamda o kadar yaktı canımı.
Kendım yemek yapmayı ogrendım
Annem bır gun tutupta soyle daha guzel olur demedı .
En cok zoruma gıden ise kendi evım dururken sırf bana kir yoz doye baktıklarından benı cocuk esırgeme kurumuna gonderıp dıger cocuklarının ise evde yasıyor olmasaydı.
15 yaşında 37 kılo bır kız olarak kaçtım ben yurttan
Yemek düzenı var buşursan yıyebılıyorsun .
Kımse anne gıbı buda su cocugumun hakkı deyıp ayırmıyor tencere kenarına .
Ayrımcılık , dıslanma
Cok agrıma gıdıyor
evi degistirme imkanin yok muEsım gelıp alıcam dedı
Onu beklıyorum
Bu geve gelmek ve ya gec gelmek ıstiyorum
Hayatım boyunca çok çok az insana beter olsun demişimdirMuthis dunurler ki ne muthis dunurler. Cok sevdikleri kizlari Allahtan bulmus belasini. Hic aciyamayacagim valla. Oh olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?