Ailesel sorun!

Eşim abimde yer var diye söylemiş meğer kadının bu durumdan haberi yokmuş
Sorunun temeli sizin eşiniz bence genel olarak, kafasına göre kimseye sormadan her plana "okey ayarlarız, hallederiz" kafasında kendisi. O sebeple de ceremesini abilerine otel odası tutarak kendisi çekecek/çekmeli.

Annenle baban oraya giderken evde yatalak bir baba olduğunu bilmiyor muydu? Eltin, benim hastam var dememiş ne güzel onlar için kalacak bir yer ayarlamış. Senin amcın üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.

Allah, herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Türkçenizden anlayabildiğim kadarıyla cevaplayacağım. Siz annenizde kalıyorsunuz ama eltinizin annenize gelmesini mi istemiyorsunuz,ben mi yanlış anladım?
Anneniz hastaysa 2 aydır sizin ne işiniz var orda madem,dönün gidin evinize yük ol ayın kadına

Ayyy

Yaa yinede yapmazlar öyle bir şey ama ben uyuz oldum bir kere artık istemiyorum herhangi bir iletişimde bulunmak
Niye yapmasınlar? Parasını verip bir oda tutun onlar gibi, gündüz de siz gezdirin eltinizi. Anneniz mecbur değil onları ağırlamaya ama siz mecbursunuz bu durumda.
Mutlaka vardır temiz bir otel.

Niye yapmasınlar? Parasını verip bir oda tutun onlar gibi, gündüz de siz gezdirin eltinizi. Anneniz mecbur değil onları ağırlamaya ama siz mecbursunuz bu durumda.
Mutlaka vardır temiz bir otel.

he sonra gelip konu açsın.
eltim annemle babamı pis bir otele yerleştirdi biz onları temiz otele yerleştirdik hazmedemiyorum

he sonra gelip konu açsın.
eltim annemle babamı pis bir otele yerleştirdi biz onları temiz otele yerleştirdik hazmedemiyorum
Yok yok açmaz, çünkü ben eminim şehirdeki en bitli en tahtakurulu en ucuz en kötü en kalabalık ranzalı odayı bile tutsalar, burada senelerce açacağı tek konu " eltim ziyarete geldi, otellerde ağırladık, bı sürü masraf yaptık, çuvalla para ödedik, yazık değil mi bana ?" minvalinde olacak....

Benim anlamadığım bu kadar kötü bir yerdi madem siz de bozuldunuz bu kadar neden ailenizi daha iyi bir yere götürmek yerine gidip eltinizin evinde uyudunuz? Sizin o evde ne işiniz var böyle bir durumda? Aileniz üzerimden yaptığınız köpek örneği de hiç hoş değil bilginiz olsun.

insanların; başkasının evine güvenerek kendilerine tatil ya da gezi ayarlamalarını asla anlayamıyorum.
yazlığın varsa gidersin yoksa otel pansiyon apart filan kiralarsın. yoksa günü birlik gidersin. yoksa da gitmezsin. bu kadar basit.
kimse kimseyi evinde ağırlamak zorunda değil.
en başta eltiniz ve eşi de sizin annenizi babanızı hatta sizi bile ağırlamak zorunda değildi.

Allahını sewersen sen yazdığını mantıklı buluyormusun
Senin ailenın koye geldıgını mıllet ne bılsın
Ne onemlı aıleymıssınız gören sultan suleyman gelıyo sanır
Oldu olacak camıden anons yaptıraydınız anam babam geldi hergun bırınız ağırlayacaksınız dıye eltının evini sen kendın gorup tanık olmuşsun bır de esınle senı agırlamıs musaıt olsa ananı babanıda agırlardı emınım
Eltıne acıyorum gercekten senın gıbı fesat bı eltısi oldugu ıcın
Kadına demedıgın kalmadı ne cahıllıklerı kaldı ne mısafırperversızlıklerı
Misafır agırlamak ıstemeseydı emın olsenı de evıne almazdı kı almasa bıle coook haklı
Kı anan babanda gelse sen elestırecek buraya yazacak bısey bulurdun muhakkak
Anama babama az tapındı daha fazla olabılırdı diye

Birde eltısı esı ıle kendı gelıyo anansını babasını getırmıyo
Kısasa kısas ıse
Eltısı ve kaynını agırlamak zorunda konu sahıbı

Birde eltısı esı ıle kendı gelıyo anansını babasını getırmıyo
Kısasa kısas ıse
Eltısı ve kaynını agırlamak zorunda konu sahıbı
sana göre zorundalık, bana göre saçmalık
kimse kimseyi misafir etmek zorunda değil

karşıt fikirlere saygı duyuyorum tabii ki, senin görüşün o

sana göre zorundalık, bana göre saçmalık
kimse kimseyi misafir etmek zorunda değil

karşıt fikirlere saygı duyuyorum tabii ki, senin görüşün o
Tatlım bende senınle aynı fıkırdeyım sen olayı yanlış anladın
Ilk olarak konu sahıbı eltısı ıle ılgılı anne babasını nasıl musafır etmez
Etmedıgı gıbı bırde bıze gelmek ıstıyor bende onu mısafır etmek ıstemıyorum dıyorya ona ıstınaden eltın senı etmıs annenı babanı etmemıs eger kısasa kısas ıse konu sahıbınnde eltısını mısafır etmesı gerekır

Bence de cıldırmışsın

Ama şu an eltisinin ağırlanacağı ev de konu sahibinin evi değil ailesinin evi, 2 aydır orada kalıyorlarmış.

Konudaki herkes saçma
Siz eltinizin evindeki hastadan haberdar değilsiniz.
Onlar en baştan müsait değiliz demeyip sonradan surat asmışlar (sizin yazdıklarınızdan anladığım)
Şimdi onlar siz anne babanızdayken size misafirliğe gelmeye çalışıyorlar(oda ayrı saçma)
Ben olsam aynen onların yaptığı gibi bir otel ayarlarım olur biter
Siz hem ağırlayıp hem laf söyleyeceksiniz gibi geldi. Bunun yerine açık açık kalacak yer yok size otel ayarlayalım deyin olsun bitsin

Eltiniz baştan sona hatalı, insan kaynı, eltisi ve eltisinin anası babası gelecek diye evde ki yatalak hastasını otele göndermeliydi çok ayıp etmiş.

Hanımefendi kadının zaten başında hasta var aklı evvel kocası ve kaynı kadına müsaitlik durumunu sormadan plan yapıyorlar, kindarlığından ölen eltisi de bir alo deyip biz geliyoruz demiyor ama kadın evim müsait değil hastam var deyip hiçbir akrabalık bağı olmayan insanlara yine nezaket gösterip yer ayarlamasına rağmen kimseyi memnun edemiyor.

Ailenizin kaldığı yer hoşunuza gitmediyse başka bir yer ayarlasaydınız evlat olarak.

Hayır!!!! Eltisi dusunecekti onu
Mecburdu varını yoğunu beş yıldızlı otellere harcamaya çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…