- 7 Kasım 2019
- 5.795
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.401
- 198
- Konu Sahibi BengisuCan91
-
Senin annen yorgun ve hasta diye evine almasını uygun gormedın sacma buldun aılen otele yerlestırılınce nıye kıyametı kopardın orayı anlayamadım ki ben? Sen onlar senin aılenı dandık yere gonderdıyse arasaydın guzel otel ayarlasaydın? Hıc olmadı Eltıne ıyı otel ayarla ben odıycem deseydin? Yatalak birı varmış evde? Yer gök oda mı şatoda mı yasıyorlar? herkes yatacak yer ayarlıyor lendıne hem ben birinin evınde kalmaktansa uyduruk motelde yanımdan ayırmadıgım yedek nevresımımı serer yatarım.. hıc de orası dandık burası bilmem ne demem mısafır umdugunu degıl buldugunu yer demısler. Memnun kalmamak da nedır. Mecburiyet yok ki?Merhabalar bir sorum olacaktı gece gece kafayı yememek elde değil biz şu an eşimle birlikte annemlere tatile memlekete geldik geldiğimiz 2 ay olucak yaklaşık az önce eşim konuşurken duydum eltim ve kocası bulundugumuz yere tatile gezmeye gelmeyi düşünüyorlarmış eşimde burdayken bir iki günlüğüne falan eşimin de ne yazık ki ailesi hayatta değil size sormak istedigim asıl soru şu?? annemle babam eşimin memleketine gidip oraları gezip görmeyi çok istemişlerdi ve gittiklerinde eltim ve kocası olacak insanlar evinde agirlamak yerine otel gibi küçük bir yer ayarlamislardi üstelik berbat bir yerdi ne kalınır ne yatılır neymiş efendim eltimin evde yatalak babası varmış o yüzden kadın çekinmiş galiba ağırlayamamış annemlerde ne yazıkki orda kalmak zorunda kalmislardi bir tanesi akıl edipte misafir geliyorlar evimizde ağırlamak yakışır diye düşünmediler ben bu durumdan hiç memnun kalmamıştım aynı şekilde annem ve babamda moralsizdiler sadece eşim ve ben abisinin evinde kalmıştık annemler ise o sacma sapan yerde ne kadar sacma düsünsenize gece bile dogru duzgun uyuyamamistim ne olursa olsun evinde agirlamasi gerekirdi diye dusunmüstum hep sadece gündüzleri ailemle bir araya geliyorduk şimdi onların elini kolunu sallayıpta bu kadar aradan sonra ilk defa gelicez demesi asabımı çok bozdu hatta gelmelerini bile hiç istemiyorum sizce haksızmıyım düşünceme katılanlar varmı aranızda üstelik annem çok yorgun ve hasta bu aralar
Haberi bile yokmuş, O zaman bu eltinin sucu mu? Siz o eve gittiniz, ev, yatalak bir hasta, ev sahipleri ve +2 misafiri agirlayabilecek kapasitede miydi? O begemediginiz oteli bile ayarlayabilmeleri bir nezaket, belki maddi durumlari oraya yetebildi.Eşim abimde yer var diye söylemiş meğer kadının bu durumdan haberi yokmuş
Yaa kaldim da nasıl kaldımm bir bana sorun kocasının yanında gelipte seni burada istemiyor demisti hic evinde kalan insana o denir mi kocam istemiyor diye bende gidip adamin yuzune soylemistim istemiyormussun diye orda anlamistim zaten bi dengesizlik oldugunu artık hersey normal geliyorOlayın üzerinden kaç yıl geçti ? Kadın size kasti bir şey yapmamış , kadının evinde de kalmışsınız.
Yoktan sorun yaratmaya mı çalışıyorsunuz ?
Haberi bile yokmuş, O zaman bu eltinin sucu mu? Siz o eve gittiniz, ev, yatalak bir hasta, ev sahipleri ve +2 misafiri agirlayabilecek kapasitede miydi? O begemediginiz oteli bile ayarlayabilmeleri bir nezaket, belki maddi durumlari oraya yetebildi.
Dışarıdan gelen köpek bile olsa misafir edilir diyorsunuz ama siz onlari misafir etmek istemiyorsunuz, siz istiyorsunuz ki ya rabbi
Senin annen yorgun ve hasta diye evine almasını uygun gormedın sacma buldun aılen otele yerlestırılınce nıye kıyametı kopardın orayı anlayamadım ki ben? Sen onlar senin aılenı dandık yere gonderdıyse arasaydın guzel otel ayarlasaydın? Hıc olmadı Eltıne ıyı otel ayarla ben odıycem deseydin? Yatalak birı varmış evde? Yer gök oda mı şatoda mı yasıyorlar? herkes yatacak yer ayarlıyor lendıne hem ben birinin evınde kalmaktansa uyduruk motelde yanımdan ayırmadıgım yedek nevresımımı serer yatarım.. hıc de orası dandık burası bilmem ne demem mısafır umdugunu degıl buldugunu yer demısler. Memnun kalmamak da nedır.
Yaa kaldim da nasıl kaldımm bir bana sorun kocasının yanında gelipte seni burada istemiyor demisti hic evinde kalan insana o denir mi kocam istemiyor diye bende gidip adamin yuzune soylemistim istemiyormussun diye orda anlamistim zaten bi dengesizlik oldugunu artık hersey normal geliyor
Var çok oldu yaa 3 sene oldu rahat ama şimdi gelicez demeleri hiç hoşuma gitmedi ben kendi annemin evinde misafir kaliyorum onlarin gelmesi ne sacma kadın zaten uğraşamaz dedim eşime öyle deyince bozuldu biraz sanki istemedigimi dusunduKim kimi nerede istemedi ? Eşinizin abisinin, evlerine gideceğinizden haberi yok muydu ?
Kaç yıl önce yaşandı bu olaylar ? Ne kadardır evlisiniz ? Eltinizle yaşlarınız yakın mı ? Eltinizin ve sizin çocuklarınız var mı ?
Sanki çok faydalarını gördük te hizmette sınır
Var çok oldu yaa 3 sene oldu rahat ama şimdi gelicez demeleri hiç hoşuma gitmedi ben kendi annemin evinde misafir kaliyorum onlarin gelmesi ne sacma kadın zaten uğraşamaz dedim eşime öyle deyince bozuldu biraz sanki istemedigimi dusundu
E bozulsun zaten, anladigim kadariyla bütün kabahat onda. Her iki olayda da kimseye sormadan birilerine emrivaki yapmis. Once sizin ailenizi oraya getirip abisine, şimdi de abisini sizin annenize cagiran esiniz gibi görünüyor.Sanki çok faydalarını gördük te hizmette sınır
Var çok oldu yaa 3 sene oldu rahat ama şimdi gelicez demeleri hiç hoşuma gitmedi ben kendi annemin evinde misafir kaliyorum onlarin gelmesi ne sacma kadın zaten uğraşamaz dedim eşime öyle deyince bozuldu biraz sanki istemedigimi dusundu
Sizin eşiniz cidden sıkıntılı bir adam.. belki bazı incelikleri görmedi ondan böyle fikirsiz davranıyor.Başkasının evinde misafir ağırlanmaz ..daha önce bunu yapmaya çalışmış kendisinin olmayan bir evle ilgili karar vermiş anne babanızı abisine davet etmiş.Daha kendisi misafir o evde nasıl böyle birşey yapıyor ki!! Hadi abisi motel ayarlamış anne babanızı koymuş ..sizin de onların yanında kalmanız olması gerekendi .Ben abisinin evinde kalmaz oraya giderdim sizin de bu konuda basiretiniz bağlanmış.Eşiniz hatayı sürdürüyor hala kendisine ait olmayan aile evinize misafir çağırıyor sonra da "olmadı kullanılmayan evde kalırlar" diye emrivaki yapıyor sanki kendisine ait o evler !! Eşinizle oturup konuşmanız lazım kendisine ait olmayan yerlerle ilgili bu kararları vermesi çok itici.Kafasına göre her eve birisini yerleştirmeden önce o evin sahibi ile de görüşmesi fikir alması gerekir.Daha önce yaşanan olayla ve şimdiki bu durumla ilgili annenizle görüşüp onun fikrini alın.Annenize "ayıp olmasın diye" kabul etmek zorunda olmadığını ancak böyle bir durum olduğunu anlatın.Evinde eşinizin ailesini misafir etmekte gönülsüz olduğunu görürseniz eşiniz nasıl biliyorsa öyle abisini ağırlasın..ama anneniz misafiri kabul ediyorsa bence siz de bu konuya çok müdahil olmayın.Eşime çok sinirliyim neymiş efendim gezmeye geliyolarmiş ben geldim anamin evinde misafir kaliyorum bide abisi ve karisi gelicekmiş bana diyorki ya belli degil belki diyor oda anladi bence istemedigimi
Gayet anlaşılır yazmış probleminiz nedir ?Anlayan varsa anlatsın.
Çok açık aslındaAnlayan varsa anlatsın.
Ne bir nokta var,ne bir virgül.Karmakarışık yazmış,hayırdır siz sabah sabah çatacak yer mi arıyorsunuz?Gayet anlaşılır yazmış probleminiz nedir ?
Peki.Çok açık aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?