- 3 Şubat 2018
- 25.768
- 110.867
- 598
- Konu Sahibi BengisuCan91
-
Konunuzu biraz zor anladım, ama anladığım kadarıyla siz eltinizin hasta bakmasından dolayı ailenize uyguladığı tavrı anlatırken 'neymiş efendim eltimin evde yatalak babası varmış o yüzden kadın çekinmiş galiba ağırlayamamış' şeklinde insanların derdini küçümseyici bir şekilde anlatmışsınız. Kadın daha ne yapsın Allah aşkına kaç tane eli kolu var ahtapot mu bu kadın? Kadının zaten sıkıntısı varmış, ağır bir hastanın sorumluluğunu almak başlı başına çok zor bir iş bunu yaşamayan asla bilemez. Ev müsait olmuyor çoğu zaman, olsa bile misafirle mi ilgilenilsin hastayla mı? Ailenizin zaten hiç gitmemesi gerekirdi böyle bir durumda, neticede onların evinde hasta baktıklarını siz bilmiyor muydunuz? Lütuf bile olmuş açıkçası otelde ağırlamaları. Onların iyiliğini düşündükleri için yapmışlar. Şimdi siz neden sinirleniyorsunuz anlamadım, bu yanlarına tatile gitme olayını normalleştirmişsiniz, onların da sizin yanınıza gelmek istemesi şaşırılacak bir durum değil. Hala sinir oluyorsanız siz de onlara otel tarzı bir yer ayarlarsınız. Ama sizin şu anki şartlarınızla eltinizin o zamanki şartları aynı bile değil bana kalırsa. Mukayese yapmak bile yanlış
Zaten siz çökmüşsünüz evlerine bir de anne babanızı ağırlamaya müsait değillerdir. 5 yıldız otel konforu istiyorsanız kendiniz verseydiniz madem parasını anne babanızı konaklatsaydınız, insanlr masraf yapmaya mecbur muEvet ama hoş bi durum değil ki düşünsenize eşiniz ve siz o evdesiniz anneniz babanız otelden bozma dandik bir yerde kaliyor kötü niyetli düşündügümden degil memnun kalmadim bu durumdan hemde hiç ne olursa olsun kapına köpek dahi gelse o eve alirsin o köpeği
Çok İnce hesaplara benim aklım ermez ama yer kötüyse kendim anneme babama kalacak yer ayarlardim. Kötü olan yerde kalmalarına müsade etmezdimMerhabalar bir sorum olacaktı gece gece kafayı yememek elde değil biz şu an eşimle birlikte annemlere tatile memlekete geldik geldiğimiz 2 ay olucak yaklaşık az önce eşim konuşurken duydum eltim ve kocası bulundugumuz yere tatile gezmeye gelmeyi düşünüyorlarmış eşimde burdayken bir iki günlüğüne falan eşimin de ne yazık ki ailesi hayatta değil size sormak istedigim asıl soru şu?? annemle babam eşimin memleketine gidip oraları gezip görmeyi çok istemişlerdi ve gittiklerinde eltim ve kocası olacak insanlar evinde agirlamak yerine otel gibi küçük bir yer ayarlamislardi üstelik berbat bir yerdi ne kalınır ne yatılır neymiş efendim eltimin evde yatalak babası varmış o yüzden kadın çekinmiş galiba ağırlayamamış annemlerde ne yazıkki orda kalmak zorunda kalmislardi bir tanesi akıl edipte misafir geliyorlar evimizde ağırlamak yakışır diye düşünmediler ben bu durumdan hiç memnun kalmamıştım aynı şekilde annem ve babamda moralsizdiler sadece eşim ve ben abisinin evinde kalmıştık annemler ise o sacma sapan yerde ne kadar sacma düsünsenize gece bile dogru duzgun uyuyamamistim ne olursa olsun evinde agirlamasi gerekirdi diye dusunmüstum hep sadece gündüzleri ailemle bir araya geliyorduk şimdi onların elini kolunu sallayıpta bu kadar aradan sonra ilk defa gelicez demesi asabımı çok bozdu hatta gelmelerini bile hiç istemiyorum sizce haksızmıyım düşünceme katılanlar varmı aranızda üstelik annem çok yorgun ve hasta bu aralar
Evde yatalak hastası olanın evinde ne kendim kalırım ne de ailemi gezme uğruna peşimde süreklerim hep birlikte tutarsınız bir apart ailecek kalırsınız, görüşülmek istenirse çay kahve muhabbetine gidilir, görüşülür.Merhabalar bir sorum olacaktı gece gece kafayı yememek elde değil biz şu an eşimle birlikte annemlere tatile memlekete geldik geldiğimiz 2 ay olucak yaklaşık az önce eşim konuşurken duydum eltim ve kocası bulundugumuz yere tatile gezmeye gelmeyi düşünüyorlarmış eşimde burdayken bir iki günlüğüne falan eşimin de ne yazık ki ailesi hayatta değil size sormak istedigim asıl soru şu?? annemle babam eşimin memleketine gidip oraları gezip görmeyi çok istemişlerdi ve gittiklerinde eltim ve kocası olacak insanlar evinde agirlamak yerine otel gibi küçük bir yer ayarlamislardi üstelik berbat bir yerdi ne kalınır ne yatılır neymiş efendim eltimin evde yatalak babası varmış o yüzden kadın çekinmiş galiba ağırlayamamış annemlerde ne yazıkki orda kalmak zorunda kalmislardi bir tanesi akıl edipte misafir geliyorlar evimizde ağırlamak yakışır diye düşünmediler ben bu durumdan hiç memnun kalmamıştım aynı şekilde annem ve babamda moralsizdiler sadece eşim ve ben abisinin evinde kalmıştık annemler ise o sacma sapan yerde ne kadar sacma düsünsenize gece bile dogru duzgun uyuyamamistim ne olursa olsun evinde agirlamasi gerekirdi diye dusunmüstum hep sadece gündüzleri ailemle bir araya geliyorduk şimdi onların elini kolunu sallayıpta bu kadar aradan sonra ilk defa gelicez demesi asabımı çok bozdu hatta gelmelerini bile hiç istemiyorum sizce haksızmıyım düşünceme katılanlar varmı aranızda üstelik annem çok yorgun ve hasta bu aralar
Kalmasaydınız, eltiniz kapıyı mı kilitledi gidemezsiniz diye?Evet muhtemelen öyle olmalı ama o zaman bizde eşimle orada kalmamalıydık annemle babama çok ayıp oldu
Eşine söyle ozaman otelde kalsınlar ailem adına kararlar verme ve emri vaki yapma diye uyar eşini......Eşime annem zaten hasta yorgun dedim şimdi bide onlar gelicek dahada zorlanicak kadın dedim eşimde gelme diye denmezki dedi onlar sizin köydeki evde kalirlar kendileri yapar eder demesin mi üstelik annem hiç sevmez öyle seyleri bu ne sacmalik yaa
Müsait değilim deyin kabul etmeyin istemiyorsanızMerhabalar bir sorum olacaktı gece gece kafayı yememek elde değil biz şu an eşimle birlikte annemlere tatile memlekete geldik geldiğimiz 2 ay olucak yaklaşık az önce eşim konuşurken duydum eltim ve kocası bulundugumuz yere tatile gezmeye gelmeyi düşünüyorlarmış eşimde burdayken bir iki günlüğüne falan eşimin de ne yazık ki ailesi hayatta değil size sormak istedigim asıl soru şu?? annemle babam eşimin memleketine gidip oraları gezip görmeyi çok istemişlerdi ve gittiklerinde eltim ve kocası olacak insanlar evinde agirlamak yerine otel gibi küçük bir yer ayarlamislardi üstelik berbat bir yerdi ne kalınır ne yatılır neymiş efendim eltimin evde yatalak babası varmış o yüzden kadın çekinmiş galiba ağırlayamamış annemlerde ne yazıkki orda kalmak zorunda kalmislardi bir tanesi akıl edipte misafir geliyorlar evimizde ağırlamak yakışır diye düşünmediler ben bu durumdan hiç memnun kalmamıştım aynı şekilde annem ve babamda moralsizdiler sadece eşim ve ben abisinin evinde kalmıştık annemler ise o sacma sapan yerde ne kadar sacma düsünsenize gece bile dogru duzgun uyuyamamistim ne olursa olsun evinde agirlamasi gerekirdi diye dusunmüstum hep sadece gündüzleri ailemle bir araya geliyorduk şimdi onların elini kolunu sallayıpta bu kadar aradan sonra ilk defa gelicez demesi asabımı çok bozdu hatta gelmelerini bile hiç istemiyorum sizce haksızmıyım düşünceme katılanlar varmı aranızda üstelik annem çok yorgun ve hasta bu aralar
Sizde ailem yorgun ve hasta diyerek onlara küçük bir otel ayarlayın. Onların düşüncesine göre böyle şeyler makul ve kabul edilebilir size bir laf söyleyemezler.Merhabalar bir sorum olacaktı gece gece kafayı yememek elde değil biz şu an eşimle birlikte annemlere tatile memlekete geldik geldiğimiz 2 ay olucak yaklaşık az önce eşim konuşurken duydum eltim ve kocası bulundugumuz yere tatile gezmeye gelmeyi düşünüyorlarmış eşimde burdayken bir iki günlüğüne falan eşimin de ne yazık ki ailesi hayatta değil size sormak istedigim asıl soru şu?? annemle babam eşimin memleketine gidip oraları gezip görmeyi çok istemişlerdi ve gittiklerinde eltim ve kocası olacak insanlar evinde agirlamak yerine otel gibi küçük bir yer ayarlamislardi üstelik berbat bir yerdi ne kalınır ne yatılır neymiş efendim eltimin evde yatalak babası varmış o yüzden kadın çekinmiş galiba ağırlayamamış annemlerde ne yazıkki orda kalmak zorunda kalmislardi bir tanesi akıl edipte misafir geliyorlar evimizde ağırlamak yakışır diye düşünmediler ben bu durumdan hiç memnun kalmamıştım aynı şekilde annem ve babamda moralsizdiler sadece eşim ve ben abisinin evinde kalmıştık annemler ise o sacma sapan yerde ne kadar sacma düsünsenize gece bile dogru duzgun uyuyamamistim ne olursa olsun evinde agirlamasi gerekirdi diye dusunmüstum hep sadece gündüzleri ailemle bir araya geliyorduk şimdi onların elini kolunu sallayıpta bu kadar aradan sonra ilk defa gelicez demesi asabımı çok bozdu hatta gelmelerini bile hiç istemiyorum sizce haksızmıyım düşünceme katılanlar varmı aranızda üstelik annem çok yorgun ve hasta bu aralar
Ben şundan da eminm eğer elti yatalak hastaya rağmen yatılı misafir kabul etseydi ama hizmette yeterli olmasaydı bu sefer de ona takılırdı konu sahibi.Ailecek sorunlusunuz galiba. Evinde yatalak hastasi olan insanin evine yatili misafir olarak gidilmez..yok söyleydi böyleydi otel. O zaman kalacaginiz yerini kendiniz ayarlayacaksiniz. Madem iki aylik "misafirlikten" sonra istemiyorsunuz o zaman arayin söyleyin. Gelmesinler. Inanin insanlar kimin evine gidip gitmeyeceklerini ögrenmis olurlar bari. Miy miy miy bu ne
Ben şundan da eminm eğer elti yatalak hastaya rağmen yatılı misafir kabul etseydi ama hizmette yeterli olmasaydı bu sefer de ona takılırdı konu sahibi.
Benim anamı babamı doyurmadı vs diye lafını ederdi. Adım kadar eminim. Çünkü asla anlayışlı bir insan değil.
Ben açıkçası annesinin rahatsız olduğuna da inanmıyorum o da sırf kendine hak verilmesi için söylenmiş gibi duruyor. Konu sahibi baştan aşağı yanlış. I ıh hiç tutmadım maalesefAynen öyle. Ben insanlardaki rahatligi da anlamiyorum. Esi ortaya atlamis yer var demis, ama ev sahibi olan kadinin haberi yok. Önceden arayip "Gelmek istiyoruz, müsaitmisiniz" diyecek kibarlik yok, ama yatili annesine bakan birine 3 senelik kin tutmak var. Herkesin ne yaptigi ortada. Kizacak birini ariyorsa herkese sormadan is yapan esine kizsin. Sükür kimsenin evinde kalma gibi bir huyum yok. Millet nelerin hesabini ne kadar zaman tutuyor
Yatalak hastasi olan biri in evinde onlar kal dese bile kamlazdim ben, cok zor bir surcek ve her anlamda yorucu bir sey. Paralari oyle bir otele yetmistir.Merhabalar bir sorum olacaktı gece gece kafayı yememek elde değil biz şu an eşimle birlikte annemlere tatile memlekete geldik geldiğimiz 2 ay olucak yaklaşık az önce eşim konuşurken duydum eltim ve kocası bulundugumuz yere tatile gezmeye gelmeyi düşünüyorlarmış eşimde burdayken bir iki günlüğüne falan eşimin de ne yazık ki ailesi hayatta değil size sormak istedigim asıl soru şu?? annemle babam eşimin memleketine gidip oraları gezip görmeyi çok istemişlerdi ve gittiklerinde eltim ve kocası olacak insanlar evinde agirlamak yerine otel gibi küçük bir yer ayarlamislardi üstelik berbat bir yerdi ne kalınır ne yatılır neymiş efendim eltimin evde yatalak babası varmış o yüzden kadın çekinmiş galiba ağırlayamamış annemlerde ne yazıkki orda kalmak zorunda kalmislardi bir tanesi akıl edipte misafir geliyorlar evimizde ağırlamak yakışır diye düşünmediler ben bu durumdan hiç memnun kalmamıştım aynı şekilde annem ve babamda moralsizdiler sadece eşim ve ben abisinin evinde kalmıştık annemler ise o sacma sapan yerde ne kadar sacma düsünsenize gece bile dogru duzgun uyuyamamistim ne olursa olsun evinde agirlamasi gerekirdi diye dusunmüstum hep sadece gündüzleri ailemle bir araya geliyorduk şimdi onların elini kolunu sallayıpta bu kadar aradan sonra ilk defa gelicez demesi asabımı çok bozdu hatta gelmelerini bile hiç istemiyorum sizce haksızmıyım düşünceme katılanlar varmı aranızda üstelik annem çok yorgun ve hasta bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?