- Konu Sahibi Nottediluce
-
Ben kapatacaklarını hiç sanmıyorum. 17 yıl vadeli borç nasıl kapanır ki? Kabus gibi.Bu kadar rahatsız ise ayrılsın.
Bu ne böyle.
Adam sanki kocası.
Çekmiş ailesi için.
Bu öyle güzel bı örnek ki, konu şu an yüklü miktar fakat başka bı durumda olabilir. Ufak bı detay.
Daha aileye girmemiş bişey yok ortada aileyi birbirine düşürür.
Araya nifak sokar.
Belki insanlar oğlu evlenince tamamen borcu kapatacak.
Filmi birkaç ay sonrasına sarın. Evliyiz. Erkek arkadaşımın maaşı 5 bin lira eksik yatıyor. Ödemelerimizi yapmak için oturmuş parayı göndermelerini bekliyoruz. Şimdi aile hangisi oldu?onlar aile siz sevgilisiniz.aile dinamikleri şu an sizi asla ilgilendirmez.ev de kendi üzerine yapılmış aile kötü niyetli değil yanii.ben sizi haksız buldumm
10 yıldı 16 17 nasıl oldu kredi?Peki on altı on yedi yıl boyunca acaba bu ay gönderecekler mi parayı diye mi bekleyeceğim. Benim çoluğum çocuğum yatırımım olmayacak mı. Bana sunacağı çözüm ev satılır dedi ama ben ödeyebilseler bile on yedi yıl maaşının ipotekli olmasını istemiyorum. Dünyanın her hali var
17 yılmış :) ben bu 17 yıla kafayı taktımAile varlıklıysa hayat sigortası için neden böyle birşey yapsın ki ? bu kadar varlıklı aile neden 10 yıl kredi çeksin ? sizin erkek ark üzerine olsa ne olacak kiraya mı vereceğiz lafınız inanılmaz derecede itici. Evin kredisini ödeyen ailesi, ev elbette onların.
Zaten çok varlıklı değil. Aylık on beş bin gibi bir gelirleri var. Ödemeye güçleri var sadece, erkek arkadaşımın dediğine göre. Ev onların olsun, evi asla istemiyorum. Ama borcu da olmasın. Benim istediğim bu.Aile varlıklıysa hayat sigortası için neden böyle birşey yapsın ki ? bu kadar varlıklı aile neden 10 yıl kredi çeksin ? sizin erkek ark üzerine olsa ne olacak kiraya mı vereceğiz lafınız inanılmaz derecede itici. Evin kredisini ödeyen ailesi, ev elbette onların.
yok yahu 10 yıl yazmış yanlış mı okudum? 15 yılın üzerinde kredi yok ki var mı ?17 yılmış :) ben bu 17 yıla kafayı taktım
On yılın üzerinde dedim doğru okumamışsınız.10 yıldı 16 17 nasıl oldu kredi?
10 yılın üzerinde demiş yorumlarda. Sonra da 17yok yahu 10 yıl yazmış yanlış mı okudum? 15 yılın üzerinde kredi yok ki var mı ?
adamakıllı konuşun o zaman sevgilinizle .net olunn .biz buradan ne diyelim ki ayrıl desek olmaz evlen desek olmazzOn yılın üzerinde dedim doğru okumamışsınız.
Bakın bazıları rahattır bunu dert etmez ama siz gibi ben gibi insnalar bu kadar borcu dert ediyorsa ya tamamen kapanmadan evlenmeyecek ya da ayrılacak. Kapatırlar mı sizce borcu? Hayır değil mi? O zaman geceleri rahat uyuyup ayrılmak mı yoksa borcu dert etmek ama evlenmek mi siz düşünün.Herkes bunun neyini kurcalıyor, deşifre olmamak için tam vadeyi söylemiyorum çok mu önemli on yılın üzerinde işte. Amma takıldınız
Evet kabus gibi. Beni anladığınız için çok mutlu oldum. Yorum yazdığınız için teşekkür ederim. Ben de sanmıyorum. En azından erken kapanmasını istediğimi bilsinler istiyorum, bu yönde konuşmayı düşünüyorum erkek arkadaşımla. Düğünde hiçbir şey istemiyorum, takıydı şuydu buydu. Biz kendimize yeteriz. Üzerimizde borç olmasın yeterBen kapatacaklarını hiç sanmıyorum. 17 yıl vadeli borç nasıl kapanır ki? Kabus gibi.
Tek kredi çeken senin potansiyel kp çünkü. Aylık geliri 15 bin olan 10 yıl üstü neden kredi çeksin fazla faiz ödesin ? niyeti anlamaya çalışıyoruz o yüzden önemli ilk 5 yıl öder sonra oğlumun çerez parası öder der belki ? Bizi azarlayacağınıza cesaretinizi toplayıp erkek ark sorun. Milletin atarı gideri de bize söküyor.Herkes bunun neyini kurcalıyor, deşifre olmamak için tam vadeyi söylemiyorum çok mu önemli on yılın üzerinde işte. Amma takıldınız
Bu cevabı çok saçma buldum. Evlilik teklifi aldım ve kabul ettim, yakında evleniyoruz. Şimdi susayım yarın üzerime borç kaldığında mı konuşayım bu mu mantıklı olan
Peki on altı on yedi yıl boyunca acaba bu ay gönderecekler mi parayı diye mi bekleyeceğim. Benim çoluğum çocuğum yatırımım olmayacak mı. Bana sunacağı çözüm ev satılır dedi ama ben ödeyebilseler bile on yedi yıl maaşının ipotekli olmasını istemiyorum. Dünyanın her hali var
Merhaba herkese. Bir süredir aklıma takılan bir konu var, ben çözüm getiremedim ve çözüm olabilecek bir fikir önerisi duymak için buraya yazıyorum. Bir süredir beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Aynı şehirde yaşıyoruz, ikimizin de aylık 10 bin liranın üzerinde gelirimiz var. Konu şu ki biz henüz flört aşamasındayken erkek arkadaşım ailesi için 500 bin kredi çekti, ailesi bu paranın üzerine yine para ekleyerek ev aldı. Bu krediyi ailesi her ay erkek arkadaşıma gönderiyor. Erkek arkadaşımın çekme sebebi hayat sigortasının erkek arkadaşım çektiğinde daha düşük çıkması. Biz henüz flört döneminde olduğumuz için ben bu konuda bir şey söylemeyi ayıp olarak gördüm, karşı çıkmadım. Ancak şimdi inanılmaz kafama takıyorum. Ailesinin de geliri yüksek ödeme güçleri var biz ödemeyeceğiz borç benim değil diyor ama vadesi 10 yılın üzerinde. Ben bu konuda ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum. Ailesine laf arasında krediyi erken kapatmayı düşünüyor musunuz ben de ev almak isteyebilirim ileride demiş belli olmaz gerekirse biz senin için çekeriz dert etme demişler. Ben ne yapabilirim bu konuyla ilgili. Bazen başımı bile ağrıtıyor. Biz yaklaşık bir yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz, bu arada kendisi evlilik teklifi etti ben de kabul ettim.
Hiç de komik değil.Çok komik bir cevap. Bu güzel bir örnek falan değil lütfen konuyu okuyup yeni evlenecek olanlar böyle bir şeye müsaade etmesin. Ben en başta nezaket gösterip müdahale etmedim hata ettim ta o zamandan çektirmemem gerekiyordu. Şimdi amacım erken kapattırmak. Aileye girip girmemek benim için detay çok önemli değil hanımefendi, erkek arkadaşımın hayatına tam orta yerinden girdim aile dediğiniz şimdi bizim onunla olacağımız şey.
Yine yanlış yapıyorsunuz. Takı istemeyene madalya takmıyorlar. Takı da isteyin. Ama siz şunu kabul etmiyorsunuz. Nişanlınız ya da sevgiliniz her kim ise ve ailesi borç meselesini bu kadar dert ettiğinizi anlarlarsa ters teper. Rahatsız olurlar. Siz suçlu değilsiniz haklısınız dert etmekte. Kimse size bu konuda haksızsın demiyor ama bunu karşı tarafa söylemek sorun. Bi dur sen daha kimsin de diyebilirler. Söz nişan umursamazlar, bizim oğlumuz derler. Burda evli olduğu halde oğlumun parası diye üstüne yatmaya çalışan kaynanası olan gelinler var. Ağzınızdan çıkacak kelimeleri iyi seçmeniz lazımEvet kabus gibi. Beni anladığınız için çok mutlu oldum. Yorum yazdığınız için teşekkür ederim. Ben de sanmıyorum. En azından erken kapanmasını istediğimi bilsinler istiyorum, bu yönde konuşmayı düşünüyorum erkek arkadaşımla. Düğünde hiçbir şey istemiyorum, takıydı şuydu buydu. Biz kendimize yeteriz. Üzerimizde borç olmasın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?