Ailesi uğruna beni sildi sanki...

Özellikle bu erkek aileleri istisnalar hariç yuva yıkan faktör olduklarının farkına mı varmıyorlar yoksa işlerine mi gelmiyor bir evin içinde erkekle karısı arasında geçen fırtınaları kavgaları Allah'tan başkası görmüyor karı koca arasında yaşananlar iki kişiye zarar veriyor ama en çok kadınlar yaralanıyor yıpranıyor düşüncesiz bencil insanlardan nefret ediyorum yuki sen yol yakınken dön evlenmeden böyle sorunlar oluyor evlenince parçalanırsın sürekli kavga gürültü çok yıpratır seni biz eşlerin kıymeti bilinmiyor bazı erkekler hala evli olduğunu bir karısı olduğunu başka bir yuvası olduğunu idrak edemiyorlar oysa ki tüm hizmetlerini eşleri yapıyor tüm fedakarlıkları eşleri yapıyor hasta olsa eş bakar aç olsa eş doyurur kimileri hayallerinden vazgeçer sevdiği adamla evlenir kimisi memleketini sevdiklerini geride bırakır sevdiğinin yanına gelir görülmez bu fedakarlıklar nedense yutulur gider evliliklerde aile bence 2.planda olmalı diye düşünüyorum eş 1.planda gelmeli kör olmasın şu erkekler ailelerinin dolduruşlarının farkına varmalılar evliliklerine kötü etki ettiklerinin farkına varmalılar varamadıkları için eş ile aile arasında denge kuramadıkları için de böyle sorunlar oluyor bak ilerde daha çok huzursuzluk olacaktır bu konu sizin için bence mantıklı düşün

Amin inşallah.

Affedilcek bi olay değil zaten yenilcek yutulcak laflar değil söyledikleri, yazık ya kadın bide bunu söyleyen bi kadın bi kadının halinden nasıl anlamaz ya!!

Sen açık açık söyleyebilmişsin çünkü arkanda kapı gibi kocan var keşke herkes eş konusunda seninki kadar şanslı olabilse öyle çok şey okuyorum ki burda erkeklerden soğuyorum resmen

İnşallah hayat karşımıza hayırlı insanlar çıkartır.

Herkes ne doluymuş anlat anlat rahatlayamıyoruz..
Konu sahibi bu kadar tecrübeyi dikkate alırsın umarım..
Hakkında hayırlısı

Olabilecekler;

Maaşın 500ü gider, sizin maaşla geçinilir ve siz hiç birikim yapamaz anca yağınızda kavrulursunuz.

Eğer kısa bir süre yardımdan bahsediliyorsa tabii ki edilir ama yok devamlıysa ozaman evlenmeyecek babasına bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…