Aşktan gözü dönen adamın dünden beri sesi soluğu çıkmıyor işin rengi belli oldu az çok kendisi bilir..
Garip valla insanlar, ben artık akıl sır erdiremiyorum, benim insanlarda altın olarak alacağım vardır ama şükür Allaha vereceğim yoktur, kim ne getirirse fazlasını mutlaka götürürüm.
Eşime gelince evet şanslı... Ama bende pek şanşsız sayılmam eş konusunda, sonuçta insan kendi ailesini seçemiyor.
Eşim 4 yıl şehir dışında okumuş (17 yaşında gitmiş), gelmiş hemen askere gitmiş, geldiği ayda benimle tanıştı, 9. günde evlenme teklif etti.
Aşktan gözü dönen adamın dünden beri sesi soluğu çıkmıyor işin rengi belli oldu az çok kendisi bilir..
Lütfen kendinizi aşk adı altında kullandırmayın, adam açıkça sana ne olduğu göstermiş, hiç üzülmeyin kaybeden o olur, hem parayı kaybeder (sizin paranızı, çok önemli ya onun için) hem de sizi.
Benim ailemde aynen sizinki gibi. Babam polis, annem hemşire emeklisi. Öyle çok zengin değiller, şükür Allaha kimseye muhtaç ta değiller.
Ben okudum mesleğim var şükür,
Ablamda öyle okudu, mesleği var evli.
Erkek akrdeşimde inşaat mühendisliğinde okuyor.
İnşallah yaza nişanlandırmayı düşünüyorlar, ve söylemesi çok çok ayıp annem 1 tanesi 25 gramdan toplamda 5 bilezik yaptı (alacağı eşyalar hariç, şimdi ev almayı düşünüyorlar kardeşime) ve bana dedi ki; kızım Allah korusun bana birşey olursa bunları kardeşinin düğününde takarsın dedi.
Bende görmemişim öyle bişey anne dedim tanesi 25 gramdan 5 bilezik takana kadar (bana bir tanesi 7 gramda 3 bilezik taktılar da) git dedim tanesi 12,5 gramdan 10 bilezik tak, hiç olmazsa 10 tane taktı derler. Amannnnnnnnnnn kızım dedi benim gelinim bilsin yeter elaleme bişey ıspatlamak zorunda değilim.
Yani böylesi de var, öylesi de.
Bende böyle görmemiştim hiç böylesini
Ama dediğim gibi evlenince insan kendi ailesinin kıymetini anlıyor, ne aileler var görüyor çünkü içlerine girince insan..
Bilezik takmak zorunda değiller zaten ama çok büyük bi kandırmaca yapmış oldular diye şaşırdım
Evet ne güzel, Allah mutluluğunuzu daim etsin..
İyi ki de hep uzaktaymış onlardanWuhuuu yıldırım aşkı
Hatta ben sizin yerinizde olsam, emin değil isem
İçimde keşke ya da acaba kalmasın diye
O gelince kabul eder gibi yapıp sonra da sıradan bi muhabbetmiş gibi
Bu ara bizimkiler de zorlanıyo, bende onlara bi 700 filan her ay katkı da bulunacam artık derdim
Bakalım nasıl oluyo
Ardına bakmadan gider herhalde ..
Garip valla insanlar, ben artık akıl sır erdiremiyorum, benim insanlarda altın olarak alacağım vardır ama şükür Allaha vereceğim yoktur, kim ne getirirse fazlasını mutlaka götürürüm.
Eşime gelince evet şanslı... Ama bende pek şanşsız sayılmam eş konusunda, sonuçta insan kendi ailesini seçemiyor.
Eşim 4 yıl şehir dışında okumuş (17 yaşında gitmiş), gelmiş hemen askere gitmiş, geldiği ayda benimle tanıştı, 9. günde evlenme teklif etti.
Takmak zorunda değillerde arada kaynar gider, adımız da bilezik taktı olur diye düşünmüşlerdir muhtemelen.
Valla ben aşık değildim, hatta sevmiyordum bile, buluşmaya çağırdığında anladım ve evden çıkarken anneme anne salağın biri bana muhtemelen teklif edecek gidip başımdan def ediyim de geliyim diye çıktım.
Ama oturmaya gittiğimiz cafede tam konuşacaktım içeri bir kadın girdi, Eşim oturduğu yerden kalkmadı bile, kasılarak bize doğru yaklaşan o kadına döndü dedi ki "Anne bak bu senin gelinin, hazırlan haftaya istemeye gidiyorsun" işte o salak dediğim adam, şimdi benim canım kocam.
eşiniz iyi olmasa böyle bir aile çekilmezdi. Evlilik kumar gibi oluyor bazen.
Bende yardım edicem demiştim o zaman et tabi onlarda senin ailen demişti hikaye ama öyle diyen adam benim maaşımı neden tam hesaplasın ki
Bende hayatta evlenmem diyen tiplerdendim
Eşime de merhaba bile demezdim ( aynı sınıftaydık )
Feministe çıkmıştı adım erkekler bana açılmaya korkardı
Yıllar sonra ortak arkadaşlar vesilesiyle aynı ortamda bulunduk
Hala tırsıyorlardı tabi
O ortamdan ayrılınca sosyal paylaşım sitelerinden bulmuş beni
Ben okulda da sana ilgi duyuyordum ama açılmaya çekindim çünkü kimseyi istemediğini biliyorduk
Fakat şimdi yıllar geçti büyüdük kem küm, sen evet dersen ben beklerim hazırım dediğinde istemeye gelirim benim niyetim ciddi dedi
Oha felan oldum
Kabul etmedim, hatta bundan sonra ben senin selamını bile alırsam umutlanırsın diye konuşmak istemem.. Yazma bana dedim..
Nasıl oldu bende bilmiyorum salak demesem de hayatta olmaz dediğim şeyi yaptım, evlendim
Sizinki de değişikmiş. :)
İşte hayat böyle süprizlerle dolu, asla olmaz dediğin şeyler birde bakmışsın ki sen farkında olmadan olmuş bile.
Allah mutluluğunuzu daim etsin. inş.
Sen sordun ben cevapladım ve eskilere gittim geldim.
Tekrar söylüyorum eşin yönünden çok şanslısın
Ne adamlar var ya ilk başta iyi görünüp sonradan pisliğin teki çıkan,anacı olan
Herkesin ailesi var herkes ailesine düşkün ama biyerde dur denmeli, senin eşin diyebilmiş mesela kaynının seni dövmeye çalıştıgı sıra uzaktaymış inanmayabilirdi sana ailesinden yana çıkabilirdi hatta sırf bu olay yüzünden ayrılabilebilirdiniz ama o arkanda olmuş eşindende Allah razı olsun
Çok çekmişsin inşallah Allah bunları unutturcak eşinle çocugunla güzel günler nasip etsin.
Bende yakında başka ailelere gircem kısmetse. Böyle şeyler okudukça çok korkuyorum.
Bizde sevdiğimle kendimiz halletmeye çalışıyoruz herşeyimizi yavaş yavaş.
Onunda ailesi benim ailem gibi değil farkındayım ama şükür seninki gibi baş kalkmıyolar okuttuk ettik diye ama yardımda etmiyorlar hoş orta durumlu aileler içlerine girmeden anlayamıyorum iyiler mi kötüler mi burda okuya okuya bu tarz yorumları paronoya oldum valla:26:
Rabbimden dileğim Allah'a inancım çok, şükürler olsun. İnşallah sevdiğiminde ve aileside inançlıdır, merhametlidir.
Allah'ım yüzümü öne eğdirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?