Aileyi silmek.

Varlığını maddi manevi hissettiğim, her daim yanımda olan, hasta yatağında canıyla uğraşırken bile "-sana laptop alayım işinde lazım olur" diyen, o halde bile beni düşünen canım babamı kaybettim. Sadece babam değil en yakın arkadaşım gibiydi. Hayat ne garip kimi babasının varlığını yaşadığı halde hissedemez kimide hissettiği halde ölüm onu elinden alır.

Ben olsam silerdim evime bile almaz eşimle hayatıma bakardım, çalışıp daha güçlü hale gelir eşime bile eyvallahım olamazdı ki çok şükür öyleyim şuan için umarım mutlu olmayı seçersiniz, kan bağı iğrenç bir mecburiyet..

Bibi gız benim yükselen Akrep, tersim çok pis sildim mi asla pişman olmuyorum. Geçti o yumuşak Yengeçlikler kuzum

Annem sabah bir şey olmamış gibi günaydın yazmış. Ben de ses kaydı yaptım gönderdim. 42 yaşındayım ben dedim ya 40+2! Sen ne yaşadın demeden, ne oldu diye sormadan kızmak kimin haddine? Ben artık onaylanmak istiyorum, eleştirilmek istemiyorum kaldı ki ben hata da yapabilirim; kumar oynayabilirim, borca batarım, işten keyfi çıkarım ben sizin çocuğunuzum beni bağrınıza basmanız gerekmez mi her durumda dedim. Sana da bu adamla evli kalmaktaki ısrarın yüzünden öfkeliyim, bir süre görüşmek istemiyorum diye de bitirdim.

İnşallah dinlemiştir

Bir süre sonra kaldığı yerden merhaba diye mesaj atar.

Çok güzel bir cümle; hayattan istediğini alamamış. Babam da aynı bu şekilde işte. Oysa iyi bir aileden geliyor, eski Fatih’in muhtarlarındanmış dedem çok sayılırmış, babam iyi bir liseden mezun (İ.E.L) ama annemin mesleği altında ezilmiş, kompleks yapmış ve bize de yansıttı bunu senelerce.

Anneme babamdan çok öfkeliyim. Neden dersen bu kadın psikolog! Nasıl müsade edip evin içinde yaşananları normalleştirebildi aklım almıyor. Gerçekten çok sinirliyim.

Anneme babamdan çok öfkeliyim. Neden dersen bu kadın psikolog! Nasıl müsade edip evin içinde yaşananları normalleştirebildi aklım almıyor. Gerçekten çok sinirliyim.
Annemin boşanma imkanı olmadı kendisi de ilkokul mezunu bir kadın.
Dedemler bizi istemedi.
Anneme de kızdıgım tek nokta bu baba ve eş olmayı beceremeyen adama 4 çocuk yapmasıydı.

yaklaşık 15 sene oldu ailemi sileli.
ama öyle bir sildim ki onlardan haber almayım diye akrabalarımı ortak arkadaşlarımı herkesi.
çocukluğumdan bahsedemiyorum bile, cehennemdi. genç kızlığım cehennemdi.
pişman mıyım, asla. hala helalleşemiyorum. hala mezarlarını bile bilmiyorum, bilmek istemiyorum. ana baba hakkı vardır ama evlat hakkı da vardır.

Psikolojinle nasıl oynayacağını iyi biliyor işte. Valla direkt ilişkiyi kesebilecek misin?

ben olsam silmezdim sanirim,
ama ben mesafe koyma konusunda sorun yasayan birisi de degilim, o yuzden belki de, yani bayramda seyranda halini hatrini sormak seviyesine cekebilirdim iliskimi.

Siz yapamazsiniz gibi duruyor ama,
bu durumda cidden size ne iyi gelecek iyi dusunun.
sil demek kolay ama sonra da kafaya takip daha cok uzulecekseniz belki de kervani gutmeye devam etmelisinizdir...

Psikolojinle nasıl oynayacağını iyi biliyor işte. Valla direkt ilişkiyi kesebilecek misin?

Kestim. Dün çok öfke ile üç tane ses kaydı attım muhtemelen dinledi ki hiç sesi çıkmadı. Bir yandan üzmek istemiyorum ama diğer yandan öfkeme engel olamıyorum. Ergenliğimden beri ben hatalı oldum herşeyde işten çıkartıldım eve yas havası çöktü, her durumda bir gerilim bir dram. Yahu adam evlendiğimde yanımda yoktu ele güne rezil olduk daha neyi konuşuyoruz. Otursunlar karı koca şimdi memnuniyetsiz memnuniyetsiz.

Elbette vardır. Hepsinden önce dünyaya gelmeyi biz istemedik biz seçmedik, bizi madem dünyaya getirdiler en iyi şekilde bakmakla yükümlülerdi. Ki buna sadece yeme içme, giydirme dahil olmamalı benim ruhumda açtığı yaraları kim tamir edecek?

O kadar saçma ki gerçekten. Annem evi geçindiriyor, babam maaşıyla sigarasını içkisini alıp kalanı KENDİ ÜSTÜNDE biriktiriyor. Annemin eve bakmasına rağmen o parada hakkı yok. Ben istediğimde avans mavans ya da emekli hesabına mahsuben kredi çekip veriyor. Adam Allah kompleksine sahip, sözünün üstüne asla söz tanımıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…