Akay Hast. Tolga Ecemiş'e gidenler buraya lütfen

Sebilay aramıza hoşgeldin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Yukarıda esra yanıtlamış sorularını zaten aynen anlattığı gibi.Bende Çok memnunum Tolga beyden inşallah sende memnun kalırsın..

Esra Ben en son gittiğimde muayene olmadım Tolga beydin daha önce yazdığı evrak üzerinden
işlem yapıldı glikoz yüklemesi yaptırdım idrar kan tahlili falan 35 tl ödedim hepsine.....

sebilay herşey içinde paket fiyatlar bunlar..1 gün 1500 tl 2 gün 1750 tl..

benim de geçen hafta kontrolum vardı tolga beyde. muayene + 3lü test + idrar tahlili ve kan tahlili hepsine 90 küsür verdim. Gerçekten fiyat olarak çok uygun..

Tolga beyden önce, çok tavsiye ettikleri için Gazi hastanesinden mehmet beye gitmiştim. Tamam doktor çok iyi olabilir ama 2 saat boyunca ayakta kaldım ve muayene odasına, ordan ultrasonla baktıkları odaya ordan da tekrar muayene odasına olmak üzere 3 oda değiştiriyorsun anlamsız bir şekilde. .. topu topu 1-2 dk süren bu 3 aşama için aralarda en az yarım saat bekledim. Hijyen ve kalabalık konusunda ise hiç bişey demeyeceğim doğrusu, gerçekten olumsuz...

sebilay, tolga bey ya da başka bir doktor kim olursa olsun akay hastanesi konusunda şüphen olmasın. Doktorun başka biri bile olsa doğumunu akayda yapmanı tavsiye ederim. Hem fiyatları diğer özel hastanelere göre daha uygun hem de insanlar gerçekten iyi...

sevgiler.

canım ya hepinize çok teşekkürederim.seni çok iyi anlıyorum bende mehmet erdeme gidiyorum ve dünyanın parasını verdiğim halde ilgi sıfır.

Bugün akayla görüştüm bende
muayene 33, ultrason 25, tahlillerin %70 i, doğumda iki gece hastanede yatış 1750 lira dediler daha ne olsun gayet iyi hemde akay bana çok yakın haftaya gaziye gidip ikili test sonuçlarımı göstereceğim sonrasında oranın sayfasını kapatacağım.bidahaki ayda inşallah sizin aranıza katılıp tolga beyden randevu alıp gideceğim.
sizlerede ilginiz için tekrar teşekkürediyorum a.s.

kızlar bişey daha soracağım tolga bey cinsiyeti kaçıncı haftada söylüyor? benimki kızımı 20. haftada söylemişti

benim kızlarımınkinide 15.haftada söylemişti.Aslan gibi 2 damadınız olacak diye kaydirigubbakcemile5 23.haftada 4 boyutlu ultrasonda dahada emin olduk... Heleki 4 boyutlu ultrasonda bide görün bebeklerinizi bambaşka bişey..Rabbim hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin..

benim tavsiyem hiç de 2li test sonucunu göstermek için boşu boşuna gaziye gidip para verme (tabi sonuç gösterme için para vermiyor isen o başka)... test sonucunu alıp direkt tolga beye göster. Hem de şimdiden randevunu al, daha önce de dediğimiz gibi tolga beye randevu bulmak zor oluyor.

ben tolga beye ilk 14. haftamda gitmiştim, o zaman %80 oğlan demişti. Sonraki randevum bir ay sonra oldugu için bekledik, ve 18. haftamda bu kesin oğlan dedi.

bu arada bir bilgi... duyduguma göre gazideki ikiz doktorlar hastaneden ayrılıp birlikte kendi muayenehanelerini açacaklarmış, ya da varsa bile orda mı devam edeceklermiş ne... belki sadece bir dedikodudan ibaret ama biliyorsunuz şu doktorların tam gün çalışmalarına ilişkin düzenlemeden sonra böyle bişey yapmaları gayet normal. Açıkcası, bu durumda tolga beyin ne yapacağını da merak ediyorum.

kızlar maşallah döktürmüşsünüzkaydirigubbakcemile3

sebilaycım,sst nin dediğine kesinlikle katılıyorum,2li test sonucunu göstermek için bi daha aynı stresi yaşama..sonuçlarını al tolga beye göster..ama hemen randevu alman lazım..

cinsiyeti gösterme konusunda benim nazlı kelebek inatçıydı,14.haftada göstermedi sırtını döndü,
16.haftada binbir nazla gösterdi kızım kendinihihoyyyt

bu arada her yer bembeyaz,hepiniz çalışıyorsunuz,karda buzda aman dikkat edin kızlar..

ömrümcüm,sen de son bi iki gün daha sık dişinihihoyyyt

yaa bikaç gün girmedim neler olmuş :)
yeni gelen hamişler hepiniz hoşgeldiniz..
bu arada ben hamiş değilmişim test yaptım ve zaten dün de adet oldum :bbo:
önümüzdeki hafta tolga beyle tanışma vakti.. adamı daha gitmeden sevdim :)

bu arada ankaraya geldim geleli dün geceki kadar mutlu olmamıştım sanırım.. kar kıtlıgı çeken bi şehirden geldiğim için kar görmek beni acayip mutlu etti :))

canım,mevlam neyler,neylerse güzel eyler..
ama önümüzdeki ay için çalışmalara tam gaz devamkaydirigubbakcemile3

cinsiyet için özel bi isteğin varsa çin takvimi bende tuttu,ona göre çalışma yapabilirsinkaydirigubbakcemile3

nerden geldin bilmiyorum ama bu yıl ankara en ılıman kışını geçirdi,hani hep böyle oluyor sanma kötükedihüso

evet eşimde öyle söylüyor.. geldin ankara ısındı diyor :))
ben adapazarından geldim..
çin takvimi araştırayım bakayım şakkıdı
uzun zaman sonra ilk kez ilaçsız kendiliğinden adet oldum.. bu da ayrı bi mutluluk benim için..
inşallah çok zorlanmadan hamile kalabilirim..

canım,gelişinle ankarayı ısıttığın için teşekkür ediyorum o zamankaydirigubbakcemile3

adetin de olmak istemediğini anlamış gibi hemen gelir!!
ben de ağustosta hamile olmayı umuyordum ama tam gününde tak diye adet olmuştum,halbuki hep gecikirdi:)

boş durmayın,çalışın:roflol:

allahım sana da sağlıklı bi bebiş kısmet eder inşallah..

selam arkadaşlar benim tüp bebeğim olmadı hayırlısı buymuş demekki hepinize Allahtan sağlıklı hayırlı evlat diliyorum

selam arkadaşlar benim tüp bebeğim olmadı hayırlısı buymuş demekki hepinize Allahtan sağlıklı hayırlı evlat diliyorum

canım,hayırlısı olsun diyelim..teselliye söz bulmak zor..vallahi ne diyim şaşırdım,çok üzüldüm..:gitme:
Rabbim en yakın zamanda sana da kısmet etsin inşallah:Saruboceq: söz veriyorum senin için dua edicem

KIZLAR BUGÜN BENıM SON ıŞ GÜNÜM ..KENDıNıZE ÇOK ıYı BAKINÇOK SIK GıREMESEMDE ıNTERNET BULDUĞUM YERLERDE MUTLAKA YAZACAĞIM ...hEPıNıZı ÖPÜYORUM...ALLAH HEPıMıZE HAYIRLI DOĞUMLAR NASıP ETSıN ıNŞALLAH..

canım,kendine çok dikkat et meleklerine çok iyi bak..
bizi habersiz bırakma..bol bol dinlen,keyif yap..
çok öpüyorum
:1hug: opuyorumnanaktan

ömrüm, iyi dinlenmeler sana.

bu arada size bişey sormak istiyorum. Vitamin, demir, kalsiyum, vs neler kullanıyorsunuz? Günde kaç adet ve nasıl, onları da yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…