kızlar çok teşekkürederim, dünden beri moralim çok bozuk çok kızdım doktoruma adam hiç konuşmama fırsat vermedi bişey soramadım halbuki soracağım şeyler vardı ama neyse.
akayın fiyatları gayet uygun geldi bana zaten temiz bir ortamı var teyzemde orda kalp ameliyatı olmuştu çok memnun kalmışlardı yalnız bi sorum daha var ben sezeryan olacağım için hastanede yatmam gerekiyor doğum parasının içine yatak ücretide dahilmi yoksa onu ekstra mı ödüyoruz.
benim de geçen hafta kontrolum vardı tolga beyde. muayene + 3lü test + idrar tahlili ve kan tahlili hepsine 90 küsür verdim. Gerçekten fiyat olarak çok uygun..
Tolga beyden önce, çok tavsiye ettikleri için Gazi hastanesinden mehmet beye gitmiştim. Tamam doktor çok iyi olabilir ama 2 saat boyunca ayakta kaldım ve muayene odasına, ordan ultrasonla baktıkları odaya ordan da tekrar muayene odasına olmak üzere 3 oda değiştiriyorsun anlamsız bir şekilde. .. topu topu 1-2 dk süren bu 3 aşama için aralarda en az yarım saat bekledim. Hijyen ve kalabalık konusunda ise hiç bişey demeyeceğim doğrusu, gerçekten olumsuz...
sebilay, tolga bey ya da başka bir doktor kim olursa olsun akay hastanesi konusunda şüphen olmasın. Doktorun başka biri bile olsa doğumunu akayda yapmanı tavsiye ederim. Hem fiyatları diğer özel hastanelere göre daha uygun hem de insanlar gerçekten iyi...
sevgiler.
selam arkadaşlar benim tüp bebeğim olmadı hayırlısı buymuş demekki hepinize Allahtan sağlıklı hayırlı evlat diliyorum
selam arkadaşlar benim tüp bebeğim olmadı hayırlısı buymuş demekki hepinize Allahtan sağlıklı hayırlı evlat diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?