Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

doğru dürüst tanımadan etmeden, hastanede karşılaştığın bir adamla pat diye ilişkiye başlayıp, bir de evlilik hayalleri kurunca, sonucun böyle olması pek de şaşırtmadı....

neyse artık, erkeklerin 1-2 romantik lafına güvenilmeyeceğini öğrenmişsindir.

SENİ ÇOK HAYALCİ GÖRDÜM. ASKERLİK DÖNEMLERİ ERKEKLERİN BOŞLUKTA TUTUNACAK EN UFAK BİR DALA BİLE İHTİYACI OLDUĞU DÖNEMDİR..BANA HİÇ DOĞRU VE MANTIKLI GELMEDİ.ÇOK ABARTILI HERŞEY ESKİ TÜRK FİLMLERİ GİBİ..

BU SİTEDE SENİN OLUP SONRADAN DÖVÜNEN BİÇOK BAYAN VAR..DURUN Bİ ACELENİZE NE OLDU KİMDİR NEDİR BİLMEDEN AİLESİ NASILDIR BU NE YAA SENİN AKLIN BAŞINDA MI MERAK ETTİM

aferin kız. cevabı da vermiş.
paran yoksa tatile gitmiceksin hadi gittin cebinde yol parası yok yanındakinin parasına güvenip pahalı şeyler harcamayacaksın.

BU SİTEDE SENİN OLUP SONRADAN DÖVÜNEN BİÇOK BAYAN VAR..DURUN Bİ ACELENİZE NE OLDU KİMDİR NEDİR BİLMEDEN AİLESİ NASILDIR BU NE YAA SENİN AKLIN BAŞINDA MI MERAK ETTİM

son sayfadaki gelişmeleri okumanızı tavsiye ederim. (daha doğrusu 1 önceki sayfa)

Ciddi erkeklerin bir anda pat diye gelip yeminler ederim ki ilksin aşık oldum cart curt diyeceğini pek zannetmemiştim zaten. Senin de hastahanede karşılaştığın adamla oraya buraya gitmen çok rahat geldi. Ben korkardım valla kaçıracak mı böbreğimi mi konserve yapacak diye. Sonuç en baştan belliymiş. Hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…