Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Memleketine gityikten sonra hareketleri degisti mi sizi gormeye geldi mi hic

yok hayır daha yeni gitti zaten 2 hafta oldu ve çok yoğun çalışıyor 1 hafta sonra ben gideceğim.
davranışlarında her hangi bir değişiklik yok aynı

Seni izlediklerime eklemişim, ismin degisik geldi. Bakinca hatirladim. Ben de merak ediyorum seni, takipteyim konunu.

canım son gelişmeleri aktarayım.
Mehmet 2 hafta önce askerliğini bitirdi ve memleketine gitti ben son 25 günü var sanıyordum tezkere almasına ama yanlış biliyormuşum 25 gün sonra memleketine gidip gelecekmiş yanlış anlamışım.
Mehmet burdayken çok güzel günlerimiz oldu dolu dolu.
Kendini bana tam anlamıyla anlattı sorunlu bir insanmış hani şu hovarda dediğimiz çapkın erkeklerden ve hala geçmişinden sıyrılamadı ben ona yardımcı olmaya çalışıyorum çok burnu dik bir insan dediğim dedik ama iyi gidiyor her şey, ara sıra ufak tartışmalarımız oluyor ama onları da konuşarak çözüyoruz.
Şimdilik bir sorunumuz yok 1 hafta sonra onun yanına gitmeyi düşünüyorum. Şu an da çalışıyor ve daha şimdiden beyaz eşyalarımızı almaya başladı allah nasip ederse birbirimizin kaderiysek eğer tanıştığımız gün evlenmeyi düşünüyoruz :)

Ben hep bu tvlere çıkan kayıp cinayet haberlerine baka kalırım
Daha 2 gün önce tanıdığı insanlara körü körüne inanan insanlar oldukça bu haberler bitmezzzz
Türk milletiyiz safız temiziz ....
Ne diyim mutluluklar

2 ay oldu hala bir sorun yok.
Neden ciddi olabileceğini düşünmüyorsunuz.

Bilmem bazen en yakınımızı tanıyamıyoruz ki siz en yabancıya kapılmışsınız

Bilmem bazen en yakınımızı tanıyamıyoruz ki siz en yabancıya kapılmışsınız

Evet tanışmamız biraz değişik ve hızlı.
Ama diğer süreçler gayet normal seyirde ilerliyor
Burada evlidir kimliğine bak diyenler oldu kimliğine baktım. Kimliğini değiştirmemiştir evlidir diyenler oldu adliyede çalışan bir arkadaşımız yardımcı oldu kimlik tespiti yaptık, askerdir askerliği bitince bir daha aramaz sormaz diyenler oldu çocuk hala arıyor hiçbir değişim yok.

Yani bu çocuk daha ne yapsın da inandırsın beni :)

Hayırlı olsun

zamana bırak ilişkini yaşa, zaten hadi evlenelim dememiş...diyecektim "sorunlu bir tipmiş, hani hovarda dediklerinden" kısmı beni çok itti, biz kızlar önceleri hovardaymış ama benden sonra duruldu demeyi çok severiz ama genelde öyle olmaz ....şimdi sadece dikkatli olmalısın demek istiyorum..söylediklerini değil yaptıklarını önemse zaman içinde tanırsın

tanımaya çalışıyorum hala evet dediğim gibi sorunlu bir tip kendisi söyledi bana bunu geçmişini anlattı her şeyini açık açık söyledi bakalım hayırlısı

tanımaya çalışıyorum hala evet dediğim gibi sorunlu bir tip kendisi söyledi bana bunu geçmişini anlattı her şeyini açık açık söyledi bakalım hayırlısı

kendisini bu şekilde anlatması çok samimi gelmedi bana ...etkilemeye çalıştığını düşünüyorum...o yüzden dikkatli olmalısın, sözlerini boşverip, davranışlarını iyi değerlendirmelisin

Bende öyle yapmaya çalışıyorum iyice ölçüp tartıyorum bakalım hayırlısı olsun ne diyim

evet kadınlar kendilerinden önce çapkın olup da sonradan dize gelen adam hikayesini çok severler hani onu ben değiştirdim manasında ama dediğin gibi genelde öyle olmaz. adam yine aynı adam. dışına vurmasa içinde yine vardır serserilik.

Bakalım zamanla göreceğiz aynı adam olursa hayatında zaten ben olmam yalnız olur öyle bir insanı kim hayatında ister ki yalnız yaşlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…