Askerliği bitti şu an memleketindeAskerligi ne zaman biticekti
peki su an aciktan bsy okuyomusun, uluslararasi filan?
Memleketine gityikten sonra hareketleri degisti mi sizi gormeye geldi mi hicAskerliği bitti şu an memleketinde
yok hayır daha yeni mezun oldum zaten hatta olamadım bile dönem uzatmıştım
Memleketine gityikten sonra hareketleri degisti mi sizi gormeye geldi mi hic
evet beni mi arıyordun :)
Hala temkinli davranıyorum 2 ay oldu :)
anlamadım
Seni izlediklerime eklemişim, ismin degisik geldi. Bakinca hatirladim. Ben de merak ediyorum seni, takipteyim konunu.
Ay bu konu yine mi hortladı
Ben hep bu tvlere çıkan kayıp cinayet haberlerine baka kalırım
Daha 2 gün önce tanıdığı insanlara körü körüne inanan insanlar oldukça bu haberler bitmezzzz
Türk milletiyiz safız temiziz ....
Ne diyim mutluluklar
Bilmem bazen en yakınımızı tanıyamıyoruz ki siz en yabancıya kapılmışsınız
Evet tanışmamız biraz değişik ve hızlı.
Ama diğer süreçler gayet normal seyirde ilerliyor
Burada evlidir kimliğine bak diyenler oldu kimliğine baktım. Kimliğini değiştirmemiştir evlidir diyenler oldu adliyede çalışan bir arkadaşımız yardımcı oldu kimlik tespiti yaptık, askerdir askerliği bitince bir daha aramaz sormaz diyenler oldu çocuk hala arıyor hiçbir değişim yok.
Yani bu çocuk daha ne yapsın da inandırsın beni :)
zamana bırak ilişkini yaşa, zaten hadi evlenelim dememiş...diyecektim "sorunlu bir tipmiş, hani hovarda dediklerinden" kısmı beni çok itti, biz kızlar önceleri hovardaymış ama benden sonra duruldu demeyi çok severiz ama genelde öyle olmaz ....şimdi sadece dikkatli olmalısın demek istiyorum..söylediklerini değil yaptıklarını önemse zaman içinde tanırsın
tanımaya çalışıyorum hala evet dediğim gibi sorunlu bir tip kendisi söyledi bana bunu geçmişini anlattı her şeyini açık açık söyledi bakalım hayırlısı
kendisini bu şekilde anlatması çok samimi gelmedi bana ...etkilemeye çalıştığını düşünüyorum...o yüzden dikkatli olmalısın, sözlerini boşverip, davranışlarını iyi değerlendirmelisin
zamana bırak ilişkini yaşa, zaten hadi evlenelim dememiş...diyecektim "sorunlu bir tipmiş, hani hovarda dediklerinden" kısmı beni çok itti, biz kızlar önceleri hovardaymış ama benden sonra duruldu demeyi çok severiz ama genelde öyle olmaz ....şimdi sadece dikkatli olmalısın demek istiyorum..söylediklerini değil yaptıklarını önemse zaman içinde tanırsın
evet kadınlar kendilerinden önce çapkın olup da sonradan dize gelen adam hikayesini çok severler hani onu ben değiştirdim manasında ama dediğin gibi genelde öyle olmaz. adam yine aynı adam. dışına vurmasa içinde yine vardır serserilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?