Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Merhaba kızlar mantığım almıyor bugün çok garip bir gün geçirdim sizinle paylaşacağım lütfen sonuna kadar okuyun ve benim yerimde olsanız ne yapardınız bir akıl verin çünkü benim aklım yetersiz kalıyor.

Kaç gündür ayağımda bir acı var doktora gitmeyi hep erteledim bugün acım dayanılmazdı zor bela doktora gittim röntgen çektirmemi söylediler sıra bekliyordum yarım saat oyalandım bekleme salonuna geldim yanımda bir beyfendi vardı adı Mehmet. Mehmeti tanımıyorum bizim memlekette askerlik yapıyormuş. Bana sizin neyiniz var diye sordu derdimi anlattım o derdini anlattı sohbet ettik biraz baktık sıra bize gelmiyor dışarı çıkalım mı biraz dedi olur dedim dışarı çıktık yine aynı şekilde sohbet muhabbet ettik saat öğlene gelmişti araya girecekti memurlar anlayacağınız üzere öğleden sonraya kaldık aç mısın diye sordu bana Hayır dedim peki ne içmek istersin dedi kahve olabilir diye sordum sonra dolmuşa bindik merkeze indik bir cafe de oturduk birbirimize hayatımızı anlattık günlük hayatımızdan bahsettik ilişkilerimizden gelecek hayallerimizden insanlardan uzun uzun dolu dolu bir muhabbet oldu.

Ve inanır mısınız bir çok ortak noktamız var Mehmetle hayattan beklentilerimiz her şeyimiz aynı sanırım çocuk bunlardan etkilendi bana bir sürü güzel şeyler söylemeye başladı arkadaşlık boyutunu aştı bana benimle memleketime gel seni buldum bir daha bırakmam sen o salona girdiğin ilk anda gözlerinde kayboldum şeklinde bir sürü güzel sözler söyledi bunları kaç kıza söyledin daha önce gibisinden konuştum elini kalbinin üstüne koydu tüm kutsal kitabımız peygamberimiz üstüne yemin ederim ki ilk defa böyle oldum sana söylediğim hiçbir şeyde yalan yok olduğum gibiyim dedi.

Ben yeni bir ilişkiden çıktım güven eksikliğim olduğunu dile getirdim bana sadece şans ver dedi. Yolda yürürken dondurma aldı oturduk dondurma yedik, Melekler şehrinin cdsini almak istedi cd yoktu çok üzüldü o filmi mutlaka izle ve izlerken beni düşün izledikten sonra da tüm düşündüklerimi olduğu gibi ona iletmemi söyledi.

Sonra şu evlilik fotoğraflarında insanların elinde tuttukları çubuklardan aldı bana üstünde BİR ÖMÜR BİRLİKTE yazıyor.

Arkadaşlar ve daha bir sürü güzel şeyler söyledi atladığım bir sürü şeyler var anlatırsam roman olur valla.

Siz olsanız inanır mıydınız?

Son durum.

Mehmetle görüşmeme kararı almıştım ama kendime engel olamadım onunla görüşmek istemediğimi dile getirdim çünkü gerçekten çevremdeki herkes çok üstüme geliyordu olayı anneme anlatmıştım hatta görüşmüşlerdi son olarak annem babama aktarmıştı böyle böyle bir durum var diye o günden sonra babamla konuştuk benimle çok samimi bir şekilde konuştu. Ama çevremdeki herkeste şöyle bir düşünce vardı sanki ben yarın evlenip gidiyorum. Bunun nedeni ise Mehmetin bizim hayatımıza direk evlilik ile giriş yapmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ki haklılarda ben bile öyle hissettim sanki yarın elimden tutup beni nikah masasına götürecek o denli hızlı gidiyordu zaten bu kısımları size anlatmıştım.
Mehmeti yakından tanıma kararı aldım kaybedecek hiçbir şeyim yoktu şu anda 2 haftadır tanışıp görüşüyoruz ve toplamda 5 kere yüz yüze görüştük bu görüşmelerimiz hep saygı çerçevesi içinde dolu dolu geçiyor ufak sürprizler yapıyor beni güldürüyor benim kendim de fark etmediğim bir çok özelliğimi farkına vardırıyor ve resmen düşüncelerimi okuyor ona göre davranıyor. Sanki beni benden daha iyi tanıyormuş gibi.
Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz arada o güzel şeyler söylüyor ben sap gibi kalıyorum karşılık vermiyorum bunların nedeni de korkularım ama ben bunları dile getirmiyorum o zaten farkında arada durduk yere somurtmaya başlıyorum geçmişimden tam anlamıyla sıyrılamadım ve Mehmet bunu farkında beni karşısına alıp benimle konuşuyor her şeyin bittiğini yaşadığım kötü günlerin geride kaldığını ve hep yanımda olacağını söylüyor kendimi güvende hissediyorum yanında.
Ve kızlar ilişkimiz bu boyutta devam ederse tanıştığımız gün nikah yapmayı düşünüyoruz. Bu süreçte o kendi memleketine dönecek dönmek istemiyor burada kalmak istiyor ama ben gitmesi için zorluyorum çünkü evlilik kolay değil bir birikim yapmamız gerekiyor.

Kızlar bunları dert olarak anlatmadım bir anda konumu yarıda kestim bir çoğunuz bana yardımcı olmaya çalıştı son gelişmelerden haberiniz olması gerektiğini düşündüğüm için açtım. Ve cümleleri yarım yamalak yazdım nedense toparlayamadım sormak istediğiniz her hangi bir şey varsa cevaplamaya hazırım

Son düzenleme:
bu bey jetgillerin neyi oluyormuş ?....

Bir gunluk tanisma için ne peri masali ne de felaket senaryosu yazilabilir. Tamamen gercek de olabilir bunlar, sahte de. O yuzden kosarak kac demek sacma, koru korune baglan demek de sacma. Sadece temkinli olup, tedbiri elden birakmadan, gozleri dort acarak tanimaya calis. Birak ne olacagini zaman gostersin. Dikkatli olmak sartiyla..

Nerede yasiyorsunuz utopyada mi? Mehmet ahhh Mehmetttt ne yere bakan yurek yakaann. Nasilda biliyor isini. Bu kadar sey insani iskillendirmiyor degil...dikkat!

canım öyle direk salıverme yelkenleri. hemen güvenme. tanışalı bikaç saat olmuşken fazla yani bunlar. bide asker psikolojisi farklı olur derler. sen dikkatli ol çok güvenme

nedense bana fazla romatik geldi. ve askerlik yapan birinin kendine eğlence arama ihtimali de gelmedi değil.ama ortamı yaşayan sensin. bir anda etkilense dahi bu kadar şaşalı olması bana tuhaf geliyor ya da ben taş kalplinin biriyim.
ben gülerdim o ortamda..biraz zamana bırak,adını koymadan zaman geçirmeye çalış bakalım neler olacak.

sende hoşlandıysan görüşmeye devam et bakalım nolacak. Hemen gidip nikah kıyacak değilsiniz ya :)

bu kadar kısa sürede böyle büyülü şeyler anca türk filmlerinde olur birde yamyam adamların hayatında. bana inandırıcı gelmedi bu kadar rahat konuşan biiri eminim çokçada yalan söylüyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…