Akıl verin lütfen...

Umarım benim yaşadığım hayatın çeyreğini bile yaşamazsınız. Hiç bilmediğiniz bir şehire, hiç kimseniz olmadan can guvenligi korkusu ile geldiğinizde insan selam verecek derdini anlatacak tek bir kişi olsun diye kafayı yiyor. Ve benim gibi sevgi de sanabiliyor . Geçmişte yaşadığım tecrübem acele etmeden hareket etmem gerektiğini öğretti sanmıştım .
Yardımı da daha geçen haftaya kadar verdiği "ne zaman istersen o zaman ,ben hazırım." Demesinden dolayı kabul ettim . Niye açıklıyorum bilmiyorum .
Sırtımdaki hançerlerden koleksiyon yapacağım . Aldığım nefes bile yoruyor artık . Biri bir.sey söylesin de hayata tutunayim diye direniyorum.

Ben Hatay antakyalıyım . Birkaç ay önce hayatımdaki yüzlerce kişiyi kaybettim bir gecede. Yani evlensek de yaşlılığı görür muyuz bilmiyorum . İnsan yaşadığı müddetçe en azından hiç vazgecilmeyecek gibi sevilmek istiyor. Evet ben de vazgeçerim belki bir gün , o da . Ama o gün gelene kadar en azından sıkı sıkı sarılmak ,inanmak , güvenmek istiyor

Yasadiklariniz dolayisiyla bu adama baglanmissiniz hic baska biri olmayacakmiscasina ama yasiniz genc, neden olmasin? Evlenmeyi istememek normal onun acisindan ama yalanla cikmis yola, seni kaybetmemek icin oyle soyledim demek sen beni kandirdin aldattin maske taktin yuzune zamanimi caldin demek. Yani herkesinizi kaybetmis olsaniz bile bu adam saglam ayakkabi degil. Unutun iyi yapmissiniz onunuze bakin

Evlilik şart değil çocuk düşünmüyorsanız eğer tabi.
Birlikte iyi anlaşıyorsanız gayet güzel olur burada veya çevremizde ne berbat evlilikler var şahit oluyoruz.
Ama size en baştan dürüst olmamış sorun bu bence.

Evlenecek bir adam olmadıığı zaten yaşından belliymmiş kisorun değil elbette istemeyebilir ama niye yalan söylüyor? Dürüst olsaydı siz de ona göre plan program yapardınız. Kolay mı ya inanı kandırmak. Resmen yalnızlığınızdan faydalanıp sizi manipüle etmiş. Sakın aman evlenmeyeyim ne olacak diye düşünmeyin. Adam sizi gerçekten sevse bu duruma sokmaz zaten.

hani insan hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyor ya,planlarda bu yönde doğal olarak,evlilik birbirini seven insanlar için sadece bir imza,çok gereklimi bencede değil ama siz söyleyince tmm diyip bir imza atması o kadarda sorun olmamalıydı,buna takılan insan bana samimi gelmiyor,tmm canım hadi evlenelim demesi çokta zor olmamalıydı,zaten seviyorsa ve zaten hep beraber olalım diyorsa içiniz rahat etsin yada siz öyle istiyorsunuz diye hemen tmm demesi gerekirdi,o yüzden tepkinizde haklısınız,bende olsaydım aynı tavrı takınırdım.

Size yalan söylemesi, kandırması bile büyük sorun. Ayrılarak iyi yapmışsınız.

Bu karşılıkli birşey. Hayatta herkes birşeyler yaşıyor.
Acı çeken yada sırtından vurulan tek siz değilsiniz.
Ama biri sizinle kocanızın bile ilgilenmediği gibi ilgilenip gezdiriyosa biraz düşünmeniz gerekir.

Siz kısa bir evlilik geçirmişsiniz ve çocuğunuz yok onun için tekrar evlilik düşünebilirsiniz. Çocuk isteyebilirsiniz. Bu sizin en doğal hakkınız. Ama ben kendimden örnek verecek olursam iki evladım var bi daha çocuk düşünmüyorum o yüzden sadece güzel vakit geçireceğim bi hayat arkadaşı isterim. Yani aynı evde kalmak filan istemem. Ama sizinki farklı bir durum.

Ay keşke kapısını çalıp ağlayıp zirlayacagim o arkadaş siz olsaydiniz .snsjs
İyi geldiniz çok teşekkür ederim

Adam sizden epey büyük, asıl o g.tünüzde dolanmalı evlen benimle diye, zaten bi 5
10 yıla kadar türlü hastalıkları çıkar, ereksiyon problemleri yaşar, o zaman da kendini alıp başına bela edecek birini bulamaz, kendini hala 30 sanıyor amcam benim ya.

Evlilik şart mı ne demek ya. Kendini güvende hissetmek, düzgün bir aile kurmak istiyorsan şart tabiki. Sırf anne olmak için bu dengesiz adamla birlikte siniz gibi geldi bana. Eğer bunun için birlikte iseniz çok büyük yanlış yapıyorsunuz.
Bir diğer şey ise bu dengesiz herif %90 evli ve çok iyi gizliyor. O yüzden ben evlilik adamı değilim diyip sizi kandırıyor. Yoksa 45 yaşına gelmiş adam 80 yaşına kadar beraber yaşayalım diyemez hiç bir erkekle heleki küçük bir şehirde ise.

Evlilik tabi ki şart değil ama bu adam sizi 2 yıldır dümdüz manipüle etmiş. Açık açık da "yalan söyledim" diyor hiç utanması da yok.
Baştan açık ve dürüst olsaydı, siz de evlilik istemeyen biri olsaydınız; ortak alınmış bir karar olurdu. Böylesi yarın öbür gün kalkar "sen gitme diye aldattığımı sakladım" da der, "sen gitme diye kumar oynadığımı sakladım" da der...
Yalan varsa, en doğrusunu yapmışsınız. Engelleyin, görüşmeyin artık.

Aynısını söyledim ona . En başında da söyledim sonunda da.
Kendi konfor alanından çıkmak istemeyecek, çocuğu olan veya çocuk istemeyen birisi ile olacaktı o zaman.
Anlıyorum bu durumla benim başa çıkmam lazım , yanlış birisi
Onlarca insan yazdı hepsi yanlış dedi .insan duymak istiyor sanırım bilmiyorum ...

Ya siz çok yasayin e mi ! Sjsjsj
Yemin ederim mesajı kopyaladım notlar kısmına yapıştırdım
Aklıma geldikçe okuyacağım sjsjsj
Asıl o dolansın peşimde ,hiç. Sjsjs

İlk zamanlar teyzesi, dayısı, kuzenleri ile tanıştım . Çat kapı evine defalarca gittim . 10 senelik arkadaşım öyle bir şey olması mümkün değil .
Soğudu herhalde . 2 sene her şeyi yapınca ilk zamanki heyecanı kalmadı ve soğudu bilmiyorum
Ben ise zamanla sevdim

adamın karakteri kötüymüş. Evlilik tabii ki şart değil, fakat yanlıs olan adamın evlilik isterim gibi bir imaj çizip sonra bu konudan dönmesi olmuş, keşke en başından evlilik değil ama hayat arkadaşlığı gibi gösterseymiş kendisini. Bu arada her ilişki evlilikle bitmek zorunda değil, evlilikle bitmeyen bir ilişki zaman kaybı vs de değildir. Yani bunlar çok kişisel şeyler, siz nasıl mutluysanız doğrusu o.

Daha kötü o zaman 45 yaşındaki adam evlilikten soğuyorsa çok ciddi söylüyorum arkanıza bile bakmadan kaçın.
Bir de konu sahibi adamdan epey gençsiniz. Onun sizin peşimizde koşması gerektirdi.

Ya siz çok yasayin e mi ! Sjsjsj
Yemin ederim mesajı kopyaladım notlar kısmına yapıştırdım
Aklıma geldikçe okuyacağım sjsjsj
Asıl o dolansın peşimde ,hiç. Sjsjs
Uyuz oluyorum artık ya bu kaçıncı emmi konusu, neden gencecik kadınlar bu emmilerin peşinde neden g.tünü kaldırıyorsunuz bunların nedeğğğğn?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…