Akıl verin lütfen...

Burada bir çok kişi evlilik şart değil demiş kendi erkek arkadaşlarınız evlilik şart değil dese aynı şeyi düşnürlermiydi hiç sanmıyorum.
Kadın hakları konusunda henüz tam gelişmiş bir ülke değiliz bu yüzden çocuk isteyen bir kadın için şart ne yazikki.

Sorun evlilik istememesi değil sorun gözünüzün içine bakarak yalan sürdürmesi, istediğini alabilmek için yalan söyleyebilmesi. Bir insanı evliliğe umutlandırıp evlilik insanı değilim demek basbaya şerefsizliktir. Kadın içinde erkek içinde. Aynı eve girerseniz muhtemelen olur sandım olmadı ilk evliliğini hazmedemiyorum onlada mı bunu yaptın bla bla bla 3. sınıf ortadoğu kimliğini ortaya şak diye dökecek boşanmak için . Boşverin, inan dışarda evlenmek isteyen erkek çok vallahi. Siz frekansa girin yeterli.

Evlilik tabiki şart değil ama eğer çocuk falan bir aile istiyorsanız da vakit kaybetmeyin bu insanla.. Bi kere sizi kandırmış terk etmeniz için başka sebebe de gerek yok.. Evliliği .oklayan insanları da anlamıyorum, dünyada eşcinseller bile evlenip çocuk sahipleniyorsa demek ki var bir sebebi.. 80 yaşına gelince de ayrı evlerde yaşayıp cafede buluşur sinemaya falan bastonla gidersiniz artık Evlilik insanı değilmiş Neye göre kime göre??? Evlilik insanı nasıl oluyormuş yani mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…