Akıl verir misiniz

Ahahah yeni konun kaynım eve gitmiyormolmasın da
Yok gelmez o kadar. Ama keske evlense annesı yenı geline sarsa. Ama kaybım o kadar duskun degıl aılesine. Esım asırı duskun ya. Cok acayıp. Benım atanıp gıtmem esımi yanıma cekmem lazım

Evette zaten 5gun evdeyım. Bır gun bızım tarafa bırgun o tarafa gitsek bıze ne kalıyor. Ayrıca ben esıme bana baskı yapmasın diye hep baskı yapmıyorum. Ama yapmak lazım sanırım
Bence baskı değil ama sizin için kendi anne ve babanızın önemli olduğunu ona güzel bir dille anlatmalısınız.. Bir hafta onun annesine giderken diğer hafta sizin annenize gidebilirsiniz.. Bunu da vakit kalmıyor dediğiniz için söylüyorum çünkü kpss çalıştığınızdan bahsetmişsiniz..

Kpss çalışmıyor olsanız bize hiç vakit kalmıyor anne baba ziyaretine sık sık gerek yok düşüncesine katılmıyorum.. Tabi ki benim düşüncem bu.. Onlar zamanında bütün vaktini herşeyini bize ayırdı çünkü.. Bizleri evlendi gitti bitti gibi düşünmüyorlar.. Yine görmek istiyorlar.. Hem kendi açımdan söylemem gerekirse bende onlar gibi kendi anne babamı özlüyorum görmek istiyorum zaten.. Mesela eşim bunun farkında olduğu için ben plan yapmadan kendisi bana söylüyor istersen bu hafta sonu annenlere gidelim diye.. Benim anne babam bize 3 saat kadar uzak bir şehirde maalesef geçerken anneme uğrayayım gibi şansım olsa o kadar yakın olsam sanıyorum ki her iş çıkışı bile olmasa haftada en az 3 4 gün falan anneme uğrardım

Siz niye annenize gitmiyorsunuz anlamadim hadi annemlere gidelim deseniz bir aksam?

Zaman kalmiyor demissiniz ama haftada bir gidiyorsunuz zaten 6 gun var geriye kalan

Ayrica bir aylik evliyim diyorsunuz ama kayinvalidenize 5-6 kere annenize 1-2 kere gitmissiniz haftada bir gidiyoruz diyorsunuz matematik sasti.

Bir sey daha eger kpss ye calisiyorsaniz daha fazla calisin cunku ‘SECCEM’ ve ya ‘GITCEM’ diye kullanmaniz cok kotu.
Hem ‘anasi’ ya da ‘kadin’ laflari cok cirkin duruyor. O sizin sevdiginiz insanin esi ve kayinvalideniz size kotu hicbir sey yapmamis.

Hii bir de konunuzda size hep yapmaniz gerekenler soyleniyor ama siz hep ayni seyleri yaziyorsunuz.

Yok gelmez o kadar. Ama keske evlense annesı yenı geline sarsa. Ama kaybım o kadar duskun degıl aılesine. Esım asırı duskun ya. Cok acayıp. Benım atanıp gıtmem esımi yanıma cekmem lazım
Ahahah bende diyorum keşke kaynım evlense de kaynanam gelinle ilgilense diye hakkında hayırlısı olsun inşallah atanırsın gönlünce bi yere

Tamamda ıste hep onlara gıdıyoruz sorun bu

Evette aslında ben eşim bana baskı yağdı dıye gıdelım demedım. Hatta bu hafta esımden habersiz gıdeyım diyordum. Hanı desin ki kendı annesıne gıtmıyor, bende ısrar etmıyeyım

Bende annemi özluyorum ama sımdı ben anneme gidelim dese o daha cok diyecek dıye demedım. Ama bugun dedım 1 hafta sizinkilere 1hafta bizimkilere. Ben yetısemıyorum artık dedim

Ahahah bende diyorum keşke kaynım evlense de kaynanam gelinle ilgilense diye hakkında hayırlısı olsun inşallah atanırsın gönlünce bi yere
Ayy ınsallah. Evlenmesi zor ama ınsallah olur. Kaynım duskun degıl bu kadar gelmez ama

Evette aslında ben eşim bana baskı yağdı dıye gıdelım demedım. Hatta bu hafta esımden habersiz gıdeyım diyordum. Hanı desin ki kendı annesıne gıtmıyor, bende ısrar etmıyeyım
Ya olur mu oyle sey bence tek gidin ki o da annesine tek gidebilsin sizde yapisik ikiz gibi gezmeniz gerekmedigini bir sekilde anlatmis olursunuz.
Hem anneniz uzulmuyor mu gitmiyorsunuz diye.
Siz gidin hatta siz de esinizi sizin ailenize gitmeye zorlayin ayni onun gibi yapin haftada bir gitmeye calisin gitmedik bu hafta veya cok oldu gitmiyoruz annemlere diye soyleyin.
Belki sizi boyle anlar

Off keske anlasa. Cok haklısınız. Ben tek gıderım. O da tek gıtsın alıssın yanı. Alıstırmam lazım

Bende annemi özluyorum ama sımdı ben anneme gidelim dese o daha cok diyecek dıye demedım. Ama bugun dedım 1 hafta sizinkilere 1hafta bizimkilere. Ben yetısemıyorum artık dedim
İnanın en mantıklısı bu..bir hafta benimkilere bir hafta sizinkilere gideceğiz deyin.. Ben anneme babama karşı suçlu hissediyorum kendimi.. Seninkilere elbette gidelim ama sürekli gidince kendi anneme babama karşı mahçup hissediyorum ve üzülüyorum tarzında konuşun.. Hem öyle bir hafta sizinkilere bir hafta eşinizin tarafına giderseniz sorun olmaz.. Kayınvalide sorun çıkarmaz bir de yeni evlisiniz merak etmeyin zamanla sizin isteğiniz neyse öyle seyrekleşir bu ziyaretler

Aslında yaptık cuma gunu. Evden cıktık oraya gitmek ıcın. Annemlere ugrayalım mı dedı tamam dedım.2 saat öyle gitti
Annesinden biraz korkuyor olabilir mi, çekiniyor diyeyim daha doğru olur? Gitmezse annesi küsecek falan gibi bi çekince... inat etmekten başka çareniz yok. Program yapmıştık deyip siz trip atin işte çıkın madem istediği kdr konuşsun siz ters yapın mesela, ay söylediğin şeyler de doğru değil ama konuşmakla yola gelmeyebilir

Öyle öyle. Net olmam gerek yoksa ızın gununde kahvaltı falan sonu gelmıycek bunların.

Ayy ınsallah. Kaynana cagırır gene kuzum gelmıyonuz özledım der. Öyle derse tek gönderim arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…