Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayalmeyaldusler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
953
1.302
33
35
Haberlerde yada sosyal medyada görmüşsünüzdür. 3 yaşındaki minik Leyla beş gündür kayıp Gece rüyalarıma girdi yavrucuk. Inşallah yaşıyordur ve sağ salim ailesine teslim edilir. Ne olur evlatlarınızı tek başına sokaklara salmayın. Devir çok çok kötü. En yakınlarımıza bile güvenemiyorsak batsın bu dünya!

Resmen yer yarılmış içine girmiş Çocuğu bulamıyorlar bir türlü. Aklım almıyor nereye kaybolur öyle bir yerde. Umarım sağlıcakla ailesine kavuşur yavrucak..

Malesef yasadigina inanmiyorum. Ve dusunceme gore tecavuz niyyetiyle kacirildi ben muge anlida izledim cok cok uzuldum.Melek gibi simasi var.hele boncuk gozleri.Bir sapik vardi komsudaki 5 yasinda kiza tecavuz etmsdi sonunda itiraf etdi cocugun babasi annesini kardesini oldurdu hapsr girdi.Bir manyak aile faciasina neden olmusdu
Onu hatrlatdi bana.Insallah ben yanilirim insallah sag salim bulunur

Çocuk 4 yaşında, konuşamıyor kız kardeşinin adını bile söyleyemiyor, süt dışında ki onu da biberonla içiyormuş hiçbirşey yiyemiyormuş, ben bunlara da çok şaşırdım, anne süt dışında hiçbirşey demiyormuş, bulunur inşallah sağ Salim ve aileye de destek verilsin gelişimsel açıdan.

2015 ağustos doğumluymuş. 3 yasına gircek yani. mügede düzelttiler o kısmı

2015 ağustos doğumluymuş. 3 yasına gircek yani. mügede düzelttiler o kısmı
Şimdi baktım da Haberlerde hala 4 yaş diyor, 3,5 diyen fe var ne kadar çok bileği kirliliği var.
Babası sadece süt içiyor kuzuma süt verin demiş, içim parçalandı Allah’ım sağ Salim bulunsun yavrucak

4 yaşında çocuk hadi 3 diyelim sadece sütle beslenmesi, yemek yememesi, konuşmaması acaba otizimli diye düşündüm. Müge Anlı yı izlemedim bu konuda konuştular mı bilmiyorum ama gelişimiyle ilgili sorun var gibi yavrucağın.

Bende gelişimsel bir gerilik sorunu var diye düşünüyorum birde çocuk tek başına Van yolunda ne yapıyor ya, minibüs gelmiş almış kimse görmemiş kimsenin görmediği kadar nasıl uzaklaşır bu çocuk aman aklıma geldikçe geriliyorum göz göre göre gitmiş diye.

Belki sinirdan ortadoguya kacirdilar cocugu belki Turkiye de bile degil. Su son bir haftadir haber okumaya, sosyal medyaya girmeye korkar oldum. Once kara gozlu melegim, sonra Leyla ve kedicik. Of Allah'im yardim et ne olur Cocugu insan ticareti icin, organ mafyasi icin kullanmasinlar. Bu kadar gun ne yer ne icer, gece sogugunda ne yapar yavrum.

inşallah yaşıyordur ve sağsağlim bulunur en kısa zamanda benimde aklım onda... çok güzelde bir kız çocuğu maşallah... amca banada tuhaf geldi ama günahını almak istemem... aklıma gelen bir kadının kaçırdığı evlat sahibi olmak isteyen birinin yaptığı buna benzer bir olay yaşanmıştı kadında pişman olup çocuğu geri getirmişti. kısa zamamda bulunur bulunmasınada sağ sağlim bulunsun inşallah... el kadar çocuk tek başına nasıl yola çıkar gider aklım almıyor hiçmi kimse farketmiyor bu çocuğun evden çıktığını Allah kimseye yaşatmasın.....

Ben odadan odaya giderken aman başına birşey gelmesin düşmesin vs diye tetikteyken bizim bulunduğumuz muhitte 2 yaşından 12 yaşına kadar 20 25 çocuk yatsı ezanına kadar disarda oynuyorlar. Vallahi benim aklım çıkıyor birinin başına birşey gelecek diye ama yok anne babaları o kadar rahat ki kafalarını uzatıp bakmazlar bile çocuklar bazen kavga ediyor kimsenin umrunda değil ben müdahale ediyorum ve ağızları çok pis yetişkin gibi küfür ediyorlar :/

O çocuklardan birini tutup götürseler ruhları duymaz maalesef bizim toplumumuz bu konuda çok yobaz saldım çayıra misali arkadaşım 2 yasinda ki 3 yasinda ki bebeğin yada 5 7 farketmiyor yatsı ya kadar sokakta işi ne. Maalesef leyla ya içim gidiyor inşaAllah sapa sağlam sağ salim bulunur yavrum benim kim bilir nasıl korkuyordur

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…