- 27 Mart 2015
- 303
- 381
- 103
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Irmak dan bahsediyosun ben o ilçede yaşıyorum ve o bulunduğu bağın prdaki yoldan her geçişimde kalbim dayanmıyo iki kızım var panikatak oldum korkudan ne yapcan kime güvencen diye ki o himmeti sokakta görsen haline acırsın gibi görünüyo ama işte ne zalim çıktı...Malesef yasadigina inanmiyorum. Ve dusunceme gore tecavuz niyyetiyle kacirildiben muge anlida izledim cok cok uzuldum.Melek gibi simasi var.hele boncuk gozleri.Bir sapik vardi komsudaki 5 yasinda kiza tecavuz etmsdi sonunda itiraf etdi cocugun babasi annesini kardesini oldurdu hapsr girdi.Bir manyak aile faciasina neden olmusdu
Onu hatrlatdi bana.Insallah ben yanilirim insallah sag salim bulunur
İnşallah aklıma gelen şey olmamıştır
Kaybolan çocuk için söylüyorum... Cok duyuyoruz çocukları kaçırıp tecavüz edip olduruyorlar ser... lerDerken?
Allahım sen o yavrucağı pisliklerden koru. Benim de hep aklımda.
Salmasınlar artık çocukları sokağa ya. Yok kapı önü, yok herkes tanıdık demesinler. Yüreğim kaldırmıyor artık benim
Bende takipteyim inşallah sağ sağlam bulunur
Resmine biraz baksam ağlamaklı oluyorum.
Bizim başımıza gelmez diye düşünüyorlar sanırım. Bir de tanıdıklara güveniyorlar. Halbuki baksan %90 tanıdıktan geliyor bu tür olaylar.Ben Türkiyede yemin ederim anlamiyorum: aksam gece bile karanlikta bakiyorsun cocuklar yalniz sokakta veya parklarda. Ya hic mi korkmuyorlar birsey olur diye.
Kızımdan 4yaş küçük komşunun kızı var,gece 11de annesi balkondan Havaaaanuuur diye bağırıyor,benim kız şaşırdı anne kız halen dışardamı dedi...bu devirde kız oğlan demiyecen dikkat edeceksin...bide çocuklarımıza hayır demeyi öğretmeliyizBen Türkiyede yemin ederim anlamiyorum: aksam gece bile karanlikta bakiyorsun cocuklar yalniz sokakta veya parklarda. Ya hic mi korkmuyorlar birsey olur diye.
Amcası ile ilgili bir durum var bence. Leyla'dan 2 ay büyük yeğeni arabaya bindi demiş. Amcası yok öyle bir şey diye yalanlamış. 3 4 yaşında çocuk yalanı ne bilsin ki. O adam masum değil.
Evet masum Irmak.ne sucu vardi o cocugun?melek oldu gitdi.cok iyi anliyorum sizi bu devirde insan korkar oldu.Insallah kisa zamansa bulunur LeylaIrmak dan bahsediyosun ben o ilçede yaşıyorum ve o bulunduğu bağın prdaki yoldan her geçişimde kalbim dayanmıyo iki kızım var panikatak oldum korkudan ne yapcan kime güvencen diye ki o himmeti sokakta görsen haline acırsın gibi görünüyo ama işte ne zalim çıktı...
Böyle haberler görmeyi duymayı kaldıramıyorum hasta olıyorum Allah'ım ailelerine sabır versin
Evet o an o adami elime verseler ellerinu kirardim hic acimazdim.Nasil bir vahsilik nas bir serefsizlik bu3
3.5 yasinda miydi neydi o 5bile degildi. Irmak ti adiuff cok pislik herkes. Nasil sapiklasti hrkes. Bi de adama bakinca acirsjn. Kimseye acimiycaksin herkes pislik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?