Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağrının köyü, yabancı bir araba gelse, herkes kapıya cama çıkar gibi gsliyor yani çok belli olur riske girilmez. Çok korkuyorum böyle durumlarda genelde en yakın akraba ya da konşu çıkıyor ya Rabbim korusun en kısa zamanda bulunur inş.

Irmak dan bahsediyosun ben o ilçede yaşıyorum ve o bulunduğu bağın prdaki yoldan her geçişimde kalbim dayanmıyo iki kızım var panikatak oldum korkudan ne yapcan kime güvencen diye ki o himmeti sokakta görsen haline acırsın gibi görünüyo ama işte ne zalim çıktı...
Böyle haberler görmeyi duymayı kaldıramıyorum hasta olıyorum Allah'ım ailelerine sabır versin

Allahım sen o yavrucağı pisliklerden koru. Benim de hep aklımda.

Salmasınlar artık çocukları sokağa ya. Yok kapı önü, yok herkes tanıdık demesinler. Yüreğim kaldırmıyor artık benim

Benim de aklıma Leyla da.

Leyla dan 6 ay kadar büyük bir oğlum var bayramdan bu yana sürekli beni bırakıp kaçıyor bu ara. Ama sürekli. Bayramda kaç kez kaçtı dışarıdan aldik, restorana gidiyoruz orada sokağa gidiyor, annemler de ana caddeye kadar aradım, markette kaybettim bugün. Sürekli gözüm ustunde ama yine de yolunu buluyor gidiyor Ankara'da yaşıyoruz koca şehir Allah vermesin her türlü insanlar var. Anlattım olmadı, konuştuk olmadi, kolunu acittim sikarak o da isteyerek değil gerçekten telasimdan oldu. Çok korkuyorum ama nasıl geçecek bu durum bilmiyorum. Hani Leyla amcasına bakmiyor, dinlemiyor gitmeye devam ediyor ya aynı öyle alıp başını gidiyor. O yüzden ben amcaya inaniyorum. Gidebiliyor yani çocuklar Allah'ım hepsini korusun. İnşaallah Leyla da sağ salim bulunur. Oğlumla ona dua ediyoruz..

Bulunmasını diliyorum ama o amcası olacak tipten bir şeyler çıkacak gibime geliyor. 300 bin lira ödülü duyan zaten çocuk yaşıyor olsa kapar getirirdi bir şekilde. Kaldı ki çocuk konuşamıyormuş bile ihbar edip söylemesi dahi mümkün değilken elbet getirilirdi. Söylemeye dilim varmıyor ama altından çıkacak şeyleri düşündükçe kafayı yiyorum. Çocuk muhtemelen yaşamıyor.

Reactions: gve
Allahım sen o yavrucağı pisliklerden koru. Benim de hep aklımda.

Salmasınlar artık çocukları sokağa ya. Yok kapı önü, yok herkes tanıdık demesinler. Yüreğim kaldırmıyor artık benim

Ben Türkiyede yemin ederim anlamiyorum: aksam gece bile karanlikta bakiyorsun cocuklar yalniz sokakta veya parklarda. Ya hic mi korkmuyorlar birsey olur diye.

İnşallah bulunur ama ben pek sanmıyorum ihmal var anne nerde neden peşinde dolanmadı çocuk gezerken ben oğlumun peşinde geziyorum nereye gidersem gideyim 5 dk oturmuyorum hep gözüm onun üzerinde..

Allahım evlatlarımızla imtihan etmesin bizi ben artık idam gelsin istiyorum cocuk ve hayvanlara tecavüz işkence edenlere..

Ben Türkiyede yemin ederim anlamiyorum: aksam gece bile karanlikta bakiyorsun cocuklar yalniz sokakta veya parklarda. Ya hic mi korkmuyorlar birsey olur diye.
Bizim başımıza gelmez diye düşünüyorlar sanırım. Bir de tanıdıklara güveniyorlar. Halbuki baksan %90 tanıdıktan geliyor bu tür olaylar.

Kızımdan 4yaş küçük komşunun kızı var,gece 11de annesi balkondan Havaaaanuuur diye bağırıyor,benim kız şaşırdı anne kız halen dışardamı dedi...bu devirde kız oğlan demiyecen dikkat edeceksin...bide çocuklarımıza hayır demeyi öğretmeliyiz

Amcası ile ilgili bir durum var bence. Leyla'dan 2 ay büyük yeğeni arabaya bindi demiş. Amcası yok öyle bir şey diye yalanlamış. 3 4 yaşında çocuk yalanı ne bilsin ki. O adam masum değil.

Yalan değil de başka gördüğü bir şey ile karıştırıyor olabilir veya 3 ay önce görmüştür dün diye anlatıyor olabilir . Ama tabi mügecim üstüne gider bunun da

Evet masum Irmak.ne sucu vardi o cocugun?melek oldu gitdi.cok iyi anliyorum sizi bu devirde insan korkar oldu.Insallah kisa zamansa bulunur Leyla

3

3.5 yasinda miydi neydi o 5bile degildi. Irmak ti adi uff cok pislik herkes. Nasil sapiklasti hrkes. Bi de adama bakinca acirsjn. Kimseye acimiycaksin herkes pislik..
Evet o an o adami elime verseler ellerinu kirardim hic acimazdim.Nasil bir vahsilik nas bir serefsizlik bu
Yasi buyuk kadinlarin tecavize ugradiginu duyunca uzuluyorumda hele bir cocuklar in tecavuze ugradigini duyunca sanki dunya basima yikiliyor.ne yiyorlar ne uciyorlar belli degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…