- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Keske bu dediginiz olmus olsa ve geri getirse. En masum seneryo sizinki ..inşallah yaşıyordur ve sağsağlim bulunur en kısa zamanda benimde aklım onda... çok güzelde bir kız çocuğu maşallah... amca banada tuhaf geldi ama günahını almak istemem... aklıma gelen bir kadının kaçırdığı evlat sahibi olmak isteyen birinin yaptığı buna benzer bir olay yaşanmıştı kadında pişman olup çocuğu geri getirmişti. kısa zamamda bulunur bulunmasınada sağ sağlim bulunsun inşallah... el kadar çocuk tek başına nasıl yola çıkar gider aklım almıyor hiçmi kimse farketmiyor bu çocuğun evden çıktığını Allah kimseye yaşatmasın.....
evet ya içime doğan bu ne biliyim amca belki kızı satmıştır para karşılığı evlat edinilsin diye. araba muhabbeti var ya evden çıkardı arabaya bindirdi kadının birine verdi belki. yinede günahını almak istemiyorum ama içime doğan bu...Keske bu dediginiz olmus olsa ve geri getirse. En masum seneryo sizinki ..
Kızım da 2015 Ağustos doğumlu gerçekten aile de var bir tuhaflık nasıl el kadar çocuğu gözlerinin önünden ayırıyorlar. Çocuk kayboldu Allah korusun bir sürü yabani hayvan vardır o dağlarda. İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor çok endişeliyim2015 ağustos doğumluymuş. 3 yasına gircek yani. mügede düzelttiler o kısmı
Kızım da 2015 Ağustos doğumlu gerçekten aile de var bir tuhaflık nasıl el kadar çocuğu gözlerinin önünden ayırıyorlar. Çocuk kayboldu Allah korusun bir sürü yabani hayvan vardır o dağlarda. İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor çok endişeliyim
5-6 yıl önce falandı, bir yerde oturuyoruz eşimle, o zaman çoluk çocuk yok. Bir kadın geldi yanımıza, düzgün giyimli, güneş gözlüğü falan bilindik marka, saati, makyajı, günlük kıyafeti ama özenli vs.
Kucağında yaş çatlasın 2 aylık bir bebek, arabamda bir şey unuttum, bebeği tutsanız pusette çok ağlıyor hemen alıp gelsem, dedi ve kucağıma bebeği bırakıp gitti.
Biz bir an itiraz etmeden bebekle kalakaldık.
Sevimli de bir şey.
Neyse bir 10 dakika kadar geçti, ben biraz tedirgin olmaya başladım. Yahu insan bebeğini hiç tanımadığı bilmediği birine bırakıp gider mi?
Ya başkasınınsa? Ya kadın kurulmak için bıraktıysa?
Eşim çalışanlardan birini çağırdı, güvenlik kameraları çalışıyor mu diye sordu, 10 dakika daha bekleyip polisi aramaya karar verdik.
5 dakika sonra kadın yanında bir kadınla daha geldi.
Gayet bebeğini aldı, teşekkür etti. Arkadaşı ile karşılaştığını, ayak üstü muhabbete daldığını söyleyip özür diledi :) yan masaya oturdular sonra da.
Şimdi olsa, asla bebeği almam.
Asla ama asla.
Kadın da umarım artık kimseye bebeğini bırakıp 15 dakika ortadan kaybolmaz.
Ve evet kimseye 10 saniye bile güvenmeyin
3.5 yasinda miydi neydi o 5bile degildi. Irmak ti adiMalesef yasadigina inanmiyorum. Ve dusunceme gore tecavuz niyyetiyle kacirildiben muge anlida izledim cok cok uzuldum.Melek gibi simasi var.hele boncuk gozleri.Bir sapik vardi komsudaki 5 yasinda kiza tecavuz etmsdi sonunda itiraf etdi cocugun babasi annesini kardesini oldurdu hapsr girdi.Bir manyak aile faciasina neden olmusdu
Onu hatrlatdi bana.Insallah ben yanilirim insallah sag salim bulunur
Çok korkunç ya nasıl bir insan bebeğini hiç tanımadığı insanlara emanet edebilir çocuğun verilmiş sadakası varmış ki sizin gibi insanlarla karşılaştırmış ya pis niyetli ahlaksız pedofili insanlara denk gelseydi o yavrucuk ah ah bu insanlarda akıl yok akıl olan el kadar masumlara oluyor sonra da kanal kanal gezip çocuk arıyorlar Allah bildiği gibi yapsın onları.Biraz önce başka konuya yazdığım, yaşadığım bir şeyi burada da paylaşayım.
Bugün olsa, o kadına,
Birlikte gidelim, ben size yardım edeyim, derdim
O an boş bulunup nasıl aldık o bebeği hala düşününce tedirgin oluyorum, kaldı ki kendi çocuğumu bırakmak?
Çok korkunç ya nasıl bir insan bebeğini hiç tanımadığı insanlara emanet edebilir çocuğun verilmiş sadakası varmış ki sizin gibi insanlarla karşılaştırmış ya pis niyetli ahlaksız pedofili insanlara denk gelseydi o yavrucuk ah ah bu insanlarda akıl yok akıl olan el kadar masumlara oluyor sonra da kanal kanal gezip çocuk arıyorlar Allah bildiği gibi yapsın onları.
Siz de aslında o an tepki verme ya da itiraz etme fırsatı bile vermemiş ki kadın resmen çocuğu kucağınıza atıp tüymüş bir de pişkin pişkin arkadaşla konuşmaya daldım ne demek ya ağzının ortasına çakacaksın bir tane. Sonra da annelik üzerine duyar kasıyor oluyoruz ben yine diyorum hakkını veremeyeceksen bir canın sorumluluğunu alamayacksan dogurmayacaksin bak görüyorsun leyla kim bilir ne halde şimdi. Annesi ilgili bir kadın olsaydı o çocuk şimdi yatağın da uyuyor olacaktı.
ilk öyle çıktı çünkü yaş hesabını yanlış yapanlar var ya. aile öyle demiş olabilir bazı aileler bir yaş büyük hesaplıyor. müge özellikle aileye doğum tarihini sordu ve onların yayındaki 4 ü 3 yaptılar. 2015 ağustos doğumluymuşŞimdi baktım da Haberlerde hala 4 yaş diyor, 3,5 diyen fe var ne kadar çok bileği kirliliği var.
Babası sadece süt içiyor kuzuma süt verin demiş, içim parçalandı Allah’ım sağ Salim bulunsun yavrucak
Haberlerde yada sosyal medyada görmüşsünüzdür. 3 yaşındaki minik Leyla beş gündür kayıpGece rüyalarıma girdi yavrucuk. Inşallah yaşıyordur ve sağ salim ailesine teslim edilir. Ne olur evlatlarınızı tek başına sokaklara salmayın. Devir çok çok kötü. En yakınlarımıza bile güvenemiyorsak batsın bu dünya!
Kesinlikle çünkü devir gerçekten çok kötü :/bugün o çocuğu kadın kucağıma uzatsa
ne münasebet?! Derim.
Ama bir musibet bin nasihatten iyidir demişler.
Şimdi tanımadığım çocuğa uzaktan göz bile kırpmam. Hiç gerek yok. Ne kimse tedirgin olsun ne ben olayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?