Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel gözlü Leyla yı ben de takip ediyorum, aklıma düşüyor arada.
Allah sabır versin aileye.
İçleri yanıyordur nasıl.
Bir an evvel sağ salim bulunsa keşke.
Çok üzülerek umudum yok diyorum ama....
Çok küçük....
Allahtan umut kesilmez elbet,yardımcı olsun yaradan

Keske bu dediginiz olmus olsa ve geri getirse. En masum seneryo sizinki ..

Keske bu dediginiz olmus olsa ve geri getirse. En masum seneryo sizinki ..
evet ya içime doğan bu ne biliyim amca belki kızı satmıştır para karşılığı evlat edinilsin diye. araba muhabbeti var ya evden çıkardı arabaya bindirdi kadının birine verdi belki. yinede günahını almak istemiyorum ama içime doğan bu...

Sadece sosyal medyada görmüştüm fotoğrafı.
Burayı okuyunca Müge anlı yayınına baktım.
300 bin ödül koymuşlar, çocuğu bulana vermek üzere.
Çaresizler anlıyorum ama ailenin diğer çocuklarını da hedef gösteriyorlar böyle
Birileri kaçırıp, buldum der böylesine paralar için...

2015 ağustos doğumluymuş. 3 yasına gircek yani. mügede düzelttiler o kısmı
Kızım da 2015 Ağustos doğumlu gerçekten aile de var bir tuhaflık nasıl el kadar çocuğu gözlerinin önünden ayırıyorlar. Çocuk kayboldu Allah korusun bir sürü yabani hayvan vardır o dağlarda. İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor çok endişeliyim

Gördüğümden beri içimde tuhaf bi burukluk var, maalesef bende yaşadığına inanmıyorum. Ama umarım yanılırız.. 6 aylık bir oğlum var, paronoyak gibi sürekli gözümün önünde olsun istiyorum şimdiden endişeleniyorum. İnsanlarımızda(!) ne vicdan ne merhamet ne Allah korkusu kalmamış. Hayvanlara, bebeklere, ufacık çocuklara uzanabilen ellere sahip yaratıklarla yaşıyoruz. Aklımıza artık öyle kötü senaryolar geliyor ki, haberlerde gördüklerime bile şaşıramaz oldum. Rabbim iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı. İnşallah hayırlı bir haber alınır boncuk gözlüden.. Dualarımızı eksik etmeyelim

Biraz önce başka konuya yazdığım, yaşadığım bir şeyi burada da paylaşayım.

Bugün olsa, o kadına,
Birlikte gidelim, ben size yardım edeyim, derdim
O an boş bulunup nasıl aldık o bebeği hala düşününce tedirgin oluyorum, kaldı ki kendi çocuğumu bırakmak?

Mugeyi takip edemiyorum detaylardan haberim yok ama bence de kacirildi o cocuk
Birde haberde bir video yayinlandi,Leyla küsmuş bir sekilde giderken çeken adam nereye gidiyorsun diyordu ikide bir....Allah biliyor ya ben o adamın sesini hic begenmedim...o seste ki tavrı falan
Kimdi o çeken? Amcası mi

3
3.5 yasinda miydi neydi o 5bile degildi. Irmak ti adi uff cok pislik herkes. Nasil sapiklasti hrkes. Bi de adama bakinca acirsjn. Kimseye acimiycaksin herkes pislik..

Çok korkunç ya nasıl bir insan bebeğini hiç tanımadığı insanlara emanet edebilir çocuğun verilmiş sadakası varmış ki sizin gibi insanlarla karşılaştırmış ya pis niyetli ahlaksız pedofili insanlara denk gelseydi o yavrucuk ah ah bu insanlarda akıl yok akıl olan el kadar masumlara oluyor sonra da kanal kanal gezip çocuk arıyorlar Allah bildiği gibi yapsın onları.

Siz de aslında o an tepki verme ya da itiraz etme fırsatı bile vermemiş ki kadın resmen çocuğu kucağınıza atıp tüymüş bir de pişkin pişkin arkadaşla konuşmaya daldım ne demek ya ağzının ortasına çakacaksın bir tane. Sonra da annelik üzerine duyar kasıyor oluyoruz ben yine diyorum hakkını veremeyeceksen bir canın sorumluluğunu alamayacksan dogurmayacaksin bak görüyorsun leyla kim bilir ne halde şimdi. Annesi ilgili bir kadın olsaydı o çocuk şimdi yatağın da uyuyor olacaktı.

bugün o çocuğu kadın kucağıma uzatsa
ne münasebet?! Derim.
Ama bir musibet bin nasihatten iyidir demişler.
Şimdi tanımadığım çocuğa uzaktan göz bile kırpmam. Hiç gerek yok. Ne kimse tedirgin olsun ne ben olayım.

ilk öyle çıktı çünkü yaş hesabını yanlış yapanlar var ya. aile öyle demiş olabilir bazı aileler bir yaş büyük hesaplıyor. müge özellikle aileye doğum tarihini sordu ve onların yayındaki 4 ü 3 yaptılar. 2015 ağustos doğumluymuş

Maalesef benım memlekette olmus sürekli takıpteyız. kaçırılma ihtimali cok yuksek maalesef resmen yukıldım. benimde kızım var ve aılesının ne halde olduğunu düşünmek bile istemiyorum. o kadar zor bir durum ki rabbım sabır ve güç versın tez zamanda sağ salim kavussunlar inşallah ne olur dualarımızı eksik etmeyelim duadan başka yapacağımız hıc birşey yok ((

Twitte amcanin kuzeni yazmis turkcesi az oldugu icin kendini ifade edemiyor denisler bende surekli dusunuyorum ay yuzlu kizim ya bence tecavuz edip ortadan kaldirdi bu pislikler offf Allahim nasil pislik oldu heryèr

Dunya capinda kayıp cocuk istatistikleri var .Belli yas üstü ,altı ,kayıp oldugu gün yada saat sayısı .
Bulunma olasılığı filan .
Buna gòre yasaması pek ihtimal gözükmüyo .

Bende konuyu takip ediyorum. Bana rastgele (o anda gelişen) yabancı bir araç tarafındam bir kaçırılma ihtimali pek olumlu gelmiyor. Nedeni de şu ki: Ağrı’nın bilmem ne köylerine gidip şeker dağıtarak çocuk kaçırma planı çok mantıksız. Çünkü başka köylerden de bu tür bilgiler geldiğini şüpheli amca tarafından dile getirildi.

1. Çocuğun oraya geleceğini bilen birisi (Amca) yabancı kişilerle önceden planlayarak bu kaçırılma durumunu organize etmiş olabilir. Yola çıkarıp videoya alması kendini aklama çabası gibi.
2. Çocuk köylüler tarafından Allah korusun taciz tecavüz amacıyla kaçırılıp uzak bir bölgeye götürülmüş olabilir.
3. Kendi kendine yolu kaybetti desem şimdiye bulunması gerekirdi.
4. Aileyi tanıyan birisi zengin olduklarını bilerek para koparmak için kaçırmış olabilir.

Yani yabancılar tarafından en yakınlarından birisi dahil olmadan rastgele kaçırıldığına inanmıyorum.

haberleri izlemeye 1 haftadir fırsatım olmadi. nasil üzüldüm.. gozlerim doldu okudukca zor tuttum kendimi.. nasil bir dunyada yasiyoruz.. basima agrilar giriyor. sag salim kayboldugu gibi bulunur insallah..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…