Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amerika'da pedofililer fisleniyor
Burda da acilen boyle bir kanun cikarilmali

Pedofili sisteme isleniyor , app ile bile gorebiliyorsun , hicbir yerde is bulamiyorlar , ev bulamiyoar , toplumdan dislaniyorlar

Kesinlikle ve kesinlikle ulkemizde de uygulanmasi gerekiyor bunun

Daha yeni okudum haberlerde bir ogretmen kac tane ogrencisini taciz ediyor , tahliye olup okula donup bir de mudur yapmislar
Yuh artik ya

Off yavrum canim boncuk gozlu melegim kim yada kimler yaptiysa allh belasini versin leylamizin da eylulumuzun de yuzu gozumun onunden gitmiyor leyla acliktan olmus yavrum benim ne kadar aci yeter kalbim sıkısıyor bi yenisi daha eklenmesin yalvariuorum son olsun cocuga hayvana kadina siddet taciz son bulsun yapanlara ISKENCEEEE !!!!

Çocuk 2015 doğumluymuş. 4 yaşına bile girmemiş nerdeyse. 7 kardeşlermiş. Aile aşiret dünyasından. Babası tefecilik yapıyormuş. Anlayacağınız para bunlara b*k (afedersiniz). Bunlar parayla bile herşeyi örtbas edebilirler.
Anne babasından çok gündemde amcası var. Kaybolmadan önce videoya çekmesi çocuğun amcasından kaçması bakmaması hiç normal değil.
Ben bulunmadan önce başından demiştim bu çocuk öldü. Bu aile bozuntusunun biriyleriyle davaları vardır veya aile içinde çünkü eve barka bakmayın demek ne demek?
Korkuyorlar herşeyi biliyorlar ama korkuyorlar.
Şu aile bir sorguya çekilse yemin ederim üzerimden 400 kilo kalkacak. Üzerimde bir ağırlık var.

Bu ülkede artık hiç bişey e sasirmiyoruz .

Kaçırılma deniliyor bir kişi gözaltında deniliyor ama elle tutulur bir haber yok. Haber siteleri de bu olaydan prim yapma derdinde. Saat başı yeni habermiş gibi eski haberleri ısıtıp ısıtıp paylaşıyorlar.

"Kimliği açıklanmadı ama gözaltındaki şahıs kadın" dedi bir muhabir az önce

İdam filan gelmesin.Bu ülkede hangi kanun doğru işlendi ki idam doğru işlensin.
İdam yine kötü emeller için kullanılacak. Ensar vakfındaki yöneticiler sizce idam cezası alır mı? Ama siz ya iftiraya uğrar ispatlayamazsanız ve idam edilirseniz.
Türkiye de kadına şiddetten seren serengil hapis yatıyor ama komşunuz hatice hanım şiddet görsede eşi serbest bırakılıyor.

İnsan babasını seçemiyor işte. Başından beri babasının para mevzuları yüzünden birilerinin ya canını acıtmak istediğini ya da tehdit ettiğini düşünüyordum.

burası türkiye ben şaşırmıyorum artık

Cok uzgunum ama annesini seneye karni burunda olucagina eminim
Sizinle aynı fikirdeyim doğrusu sabahtır hiç birşey yapmak gelmiyor içimden öylece oturdum kaldım o sülale aşiret her ne haltsa hepsi biliyor bence olanı biteni o babada tuhaflık var zaten evlat sahibi olan baba nasıl o kadar soğuk olsun

Eylul ve leyla...
Onlar artik yaratmis oldugu kullarinin tersine ; merhametli ve yuksek vicdan sahibi yaradanin yanindalar...
Hic dusunebilir mi insan kapi komsusunun iki saat icinde evladina delici kesici aletlerle zarar verebilecegini ayagini kirabilecegini minicik cocuk bedenine tecavuz edip sonra da bogabilecegini ve sonra da babasinin tarlasina kendi diktigi tarlaya gomebilecegini...
Korku filminde seyretsek dehsete kapiliriz etkisinden kurtulamayiz...
Komsu bunu yapan ...
Leyla ... masum tertemiz gozlerinden mutluluk ve yasam fiskiran...
18.gun ciplak bedeni bir suyun icine atilmis bulunuyor... ne istediniz ...
Siz hic anne baba abi abla degil miydiniz nasil kiydiniz bu iki fidana ....nasil eliniz gitti dokundunuz nasil vicdaniniz el verdi acliktan öldůrdünüz merhametsizler...
Iki konu da ayni ...
Eylulun babasi gecen yil eylulun katiline elektrik isi yaptirmis ve memnun kalmamis eylulun öldůgü gun oniki civari baba katille telefonda gorusmus ve tartismis...
Leylanin babasi denilene gore ticaretle ugrasiyormus ve leyla kayboldugundan beri sanki kaciranlari tahmin eder gibi kizimi getirin onun sucu yok diyor...
Benim tahminim ikisi de cocuklarin sapkin kisilerin elmayla armudu karistirmasindan dolayi kurban secildiler...
Ne ilktiler ne de son...
Neden boyle olduk ... iyi bireyler olmak basina ne gelirse gelsin allaha havale edip tevekkul etmek bu kadar zor mu nasil bir merhametsizlik bu ...
Eylul ve leyla melek oldu ama ya aileleleri... onlar nasil yasayacak her gun nasil bu olanlari unutuolp da hayatina devam edecek...
Bizler bile bu travmayla duydugumuz gunden beri sarsilirken ...
Evlat acisi cok zor rabbim kimsenin basina vermesin ama inanin eylul gibu leyla gibi evlat acisi zor anlatmaz her kelime eksik kalir ölům den betermis... hamdü sena ettim benim yavrumu rabbim verip rabbim tertemiz aldigi icin simdi leyla ve eylulle beraberdir insallah...
Anneler evlatlarimizi guzel ve merhametli yetistirmeliyiz bize cok gorev dusuyor...
Leyla eylul aylin ve daha bir cok cocuk bebek siz yasamaliydiniz size dokunanlar ölmeliydi cok uzgunum hic birinizin yerine ölemedigim icin ...

bi de sormuşlar tefecilik yapıyormuşsun diye. yok ben inşaat işçisiyim, ödül parasını da akrabam verecek demiş.
Dillerinde binbir çeşit yalan. Ödül parasını akrabası mı verecekmiş? Dede denilen aile olur. Her yerde adam 300 bin ödül vereceğim diye konuştu.
Babasının suratı bile korku kokuyor adam sağa sola bakmaya çekiniyor annesi konuşurken genelde gözleri yerde. Ben böyle bilinçsiz, cahil ebeveynler görmedim.

Kacirilma alikoyma gehdit tecaviz taciz bence suana kadar soylenen hicbisey dogru olmayabilirde .
Biz nasil haberleri takip ediyosak yapanlarda ediyo sasirtmaca bilgi olabilir .
Belkide cok uzakta aramadan kendileri cikicak .
Biyolojikbabasi olmadigini ogrenince yillarca kendi bildigi cocugu oldurende var enseste sebep amcalarda
Borc harc yuzunden baskasina peskes cekilen yigenlerde umarim kisa zamanda cozulur

Hi hi neredeyse gidin rahat birakin sizin cocugunuz mu bende cok var ondan demedigi kaldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…