- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Koye gomulmedi ki zaten
Haberlerde erzuruma gomuldugu yaziyor
Yanlis anlamisim okurken demek kiErzurumda adli tipa gitti donuste sabah koye defnedildi
Evet evet ben sadece aileye kızgınım doğduğu tarihî bilmiyorlar.3 -4 bezli olmasi kati gida yememsi konusmamasi sonuc ayni seye cikiyo
Ü
Evet evet ben sadece aileye kızgınım doğduğu tarihî bilmiyorlar.
Cok uzgunum ama annesini seneye karni burunda olucagina eminim
Çocuk 2015 doğumluymuş. 4 yaşına bile girmemiş nerdeyse. 7 kardeşlermiş. Aile aşiret dünyasından. Babası tefecilik yapıyormuş. Anlayacağınız para bunlara b*k (afedersiniz). Bunlar parayla bile herşeyi örtbas edebilirler.Müge Anlı da hiç izlemedim ama haberlerde amcasının çektiği videoya denk geldim sanki bir çocukla konuşuyor gibi değildi adam eşimede bu adamda var bir bit yeniği dedim. Çocuğa süt verin ne demek ya 4 yaşındaki çocuk herşeyi yer ndeen ısrarla ve samimiyetsizce süt denildi? Ben anlamadım ki zaten fakir (kılıklarına bakarak söylüyorum)insanlar nasıl 300 bin TL ödülü vereceklerdi?
Bu ülkede artık hiç bişey e sasirmiyoruz .Amerika'da pedofililer fisleniyor
Burda da acilen boyle bir kanun cikarilmali
Pedofili sisteme isleniyor , app ile bile gorebiliyorsun , hicbir yerde is bulamiyorlar , ev bulamiyoar , toplumdan dislaniyorlar
Kesinlikle ve kesinlikle ulkemizde de uygulanmasi gerekiyor bunun
Daha yeni okudum haberlerde bir ogretmen kac tane ogrencisini taciz ediyor , tahliye olup okula donup bir de mudur yapmislar
Yuh artik ya
"Kimliği açıklanmadı ama gözaltındaki şahıs kadın" dedi bir muhabir az önceKaçırılma deniliyor bir kişi gözaltında deniliyor ama elle tutulur bir haber yok. Haber siteleri de bu olaydan prim yapma derdinde. Saat başı yeni habermiş gibi eski haberleri ısıtıp ısıtıp paylaşıyorlar.
Babası tefecilik yapıyormuş.
burası türkiye ben şaşırmıyorum artıkAmerika'da pedofililer fisleniyor
Burda da acilen boyle bir kanun cikarilmali
Pedofili sisteme isleniyor , app ile bile gorebiliyorsun , hicbir yerde is bulamiyorlar , ev bulamiyoar , toplumdan dislaniyorlar
Kesinlikle ve kesinlikle ulkemizde de uygulanmasi gerekiyor bunun
Daha yeni okudum haberlerde bir ogretmen kac tane ogrencisini taciz ediyor , tahliye olup okula donup bir de mudur yapmislar
Yuh artik ya
Sizinle aynı fikirdeyim doğrusu sabahtır hiç birşey yapmak gelmiyor içimden öylece oturdum kaldım o sülale aşiret her ne haltsa hepsi biliyor bence olanı biteni o babada tuhaflık var zaten evlat sahibi olan baba nasıl o kadar soğuk olsunCok uzgunum ama annesini seneye karni burunda olucagina eminim
Dillerinde binbir çeşit yalan. Ödül parasını akrabası mı verecekmiş? Dede denilen aile olur. Her yerde adam 300 bin ödül vereceğim diye konuştu.bi de sormuşlar tefecilik yapıyormuşsun diye. yok ben inşaat işçisiyim, ödül parasını da akrabam verecek demiş.
Kaçırılma deniliyor bir kişi gözaltında deniliyor ama elle tutulur bir haber yok. Haber siteleri de bu olaydan prim yapma derdinde. Saat başı yeni habermiş gibi eski haberleri ısıtıp ısıtıp paylaşıyorlar.
Sizinle aynı fikirdeyim doğrusu sabahtır hiç birşey yapmak gelmiyor içimden öylece oturdum kaldım o sülale aşiret her ne haltsa hepsi biliyor bence olanı biteni o babada tuhaflık var zaten evlat sahibi olan baba nasıl o kadar soğuk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?