- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.203
- 133
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
- #1.201
Sagolun allah razi olsunAllah rahmet eylesin yavrunuza ve sizede sabırlar diliyorum.
Ben her kayıp çocuğun ailesini suçluyorum sadece leyla değil eylül ve nice yitip giden katledilen minik kuzularımızın aileleri gözümde birer suçlu.
El kadar çocuklar savunmasız kendini koruyamaz aileler o kadar rahat ki çocukları başıboş sokak hayvanı gibi sabahtan akşama kadar gözetimsiz bırakıyorlar. Yazık değil mi ben hiç duymadım annenin yada babanın pür dikkat izlediği gözetimi altında tuttuğu evladının çocuğunun kaçırıldığını, siz hiç duydunuz mu?
Bu şerefsiz "o" lar aç kurtlar gibi avlarını bekliyorlar ve o avlarda aileleri tarafından saldım çayıra mevlam kayıra denilen çocuklar oluyor.
Çok üzgünüm kaç gündür kendi kızım yemek yemeyince kızıyorum çünkü aklıma küçük leyla geliyor o yavrum açlıktan ölürken benim yavrum yemek beğenmiyor. Tatildeyken bile 1 sn gözümü ayırmadım üstünden kızım 3 yasinda.
Burada aileye benim gibi kızan yüzlerce insan vardır eminim. Diğer türlü amca vs suçlanıyor onun orasını ben bilemem elbet çıkacak o Zalim ortaya.
Sakindiginiz goze cop batarmis benim evladim oyle oldu
Biz bilemeyiz belki eylul ve leyla da oyle oldu
En kotu aile dahi evladinin bu sekillerde katledilmesini istemez
...
Biz uzaktayiz gozumuzle gormedik hic bir olayi o nedenle sadece tahmin yurutebiliriz
Polatli koy yeri agri da ayni sekilde... koyde cocuklar oynar sabah cikar aksama dek oynar oynar biz de oyle buyuduk... bunda olagan ustu bir durum yoktur ....
Ama insanlar eskisi gibi degiller cok kotuler golgemizden korkar olduk artik...
Ben aileyi suclayamiyorum kucuk yerlerde insanlarin buyuk dusunmesi de beklenemez ...
Allah yardimcilari olsun ....
Tabi herkesin dusuncesi kendine herkesin ayni dusunmesi de beklenilemez ben de ankaranin bir koyunde buyudum cocuklugum gecti insanlar evlatlarinin basina bu sekilde bir katliam gelecegini dusunememislerdir
.....