• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklısın ablacığım medeniyetten hep ne geliyorsa başımıza.. halbuki Afrika kabileleri gibi elimizde mızrak, popomuzda yaprak gezip her gün kabile savaşında telef olup, ağaç kabuklarından beslensek süper olacak.. 2 senedir üyeymişsin din yasak elindeki telefon da batı malı.. kendi telefonunu, kendi icat ettiğin teknoloji ile yaptığın gün gel konuşuruz.. mesajı da kibleyerek çıkayım..

Bir de bu var.Medeniyet kötü ama kullandıkları her şeyi kullanalım.Ama kötüler.Ama kullanalım :KK53:

Masallah her seyi cok iyi biliyorsunuz siz onu da bulursunuz bu kadar medeniyetle
Medeniyetle alakasi yok ve evet cok iyi biliorum cunku benim isim bu. Bu istatistiklerde alt aciklamalar vardir. Isvec, avusturya, belcika, norvec gibi ulkelerde bu tecavuzler genelde gocmenler tarafindan yapiliyor. Bu gocmenleri asagilamak degil bir gercek. Hintli birine gore bi kadinin onu evine cagirmasi sevismek istemesi anlamina gelir. Bu onun kulturu cunku. Bakin asagilamiorum kesinlikle.
Azi ulkeler bu tarz istatistikleri paylasmaz bile veya tanim farkliliklari vardir.
Mesela allah korusun kocaniz size tecavuz etti oldurdu bu sadece cinayet olarak gecer istatistiklere. Bunun gibi bircok ayrinti var.
Ben amerikada yasiorum suan. Burasi da mukemmel deil inanin ama en azindan eksikliklerini konusuolar. Saptirmiolar..

Onemli olan batinin yaptigi telefona kelimei sahadet getirtebilmekte ....
what?
şimdi elinizdeki telefon kelimei şahadet getirmiyor ama ayinlerde söylenen ilahileri mi söylüyor anlamadım ben :KK53:

Medeniyet dedigiz sey seker gibi sizi uyusturuyor artik insanlar kapi komsularinin kim oldugunu dahi bilmiyor selam vermiyor en kotu hadiseler medeniyetten cikiyor evet insanlarin olum sebeplerinde ince hastalik yazmiyor ama kanser yaziyor neden ? ??
Karatay israil tohumlari kullaniyoruz dedigi zaman herkes tiye aldi ...
Eger bir rehber ariyorsak kurani kerim ve peygamber efendimizin sunnetleri yeter...

Mune Mune lütfen bir fetva vakası daha..

Onemli olan batinin yaptigi telefona kelimei sahadet getirtebilmekte ....
Güzel kardeşim, ya da ablacım yaşınızı bilmiyorum. Ben dindar bir müslüman olarak başkalarına komik suçlamalar yapmak yerine yanlışımıza yanlış deme, özeleştiri yapma ve çözüm üretme taraftarıyım. Samimiyetle söylüyorum, lütfen başka yerlerde de bu türde argümanlar geliştirmeyin, inandığımız dini alay konusu haline getirenler daha da kötüsü soğuyanlar oluyor. Marifet telefona şehadet getirtmekte (!) değil, o telefonu üretmekte, çok çalışmakta ve kendimizi eğitmekte. Artık bilgi toplumuyuz, iyi kadar kötü de hızlı yayılıyor orada haklısınız, bize düşen kapımıza gelen pazarlamacının kötü mallarını almıyorum kardeşim demek, sonuçta zorla satmıyorlar, malesef devir böyle bir devir. Umarım yanlış anlamadınız, selamlar.

medeniyet ile bilim-ilim arasındaki farkı ayıramayan yazmasın zaten ablacığım.. valla işinize gelince ilacından tut da arabasına kadar her şeyini çok güzel kullanıyorsunuz, iki bilgi öğrenmeye gelince iş tek dişi kalmış canavar oluyor.. sonra neden komşumun çocuğunu sevemiyorum, sevmeyin zaten :)

Yani sesli olarak güldüm..niye medeniyetin olmadigini iddia ettiginiz osmanlıda hic ilaç hastane beya teknonolojik gelişmeler olmamis mi..her sey ülkenin medeni olup olmamasina mi bağlı..yani herkes biliyor neyin ne oldugunuda kabul ermiyorsunuz..sizin beğenmeyip burun kıvırıp medeniyetin olmadigi diye tabir ettiginiz zamanlari arar oldu bu millet varsa sorun buyuklerinize onlarin da büyüklerinin zamanlari nasılmış..ülke son 100 yildir medeni olan ülkemizde son 20 senedir ilaç ve hastahane sıraları yok..demek onemli olan medeniyiz demwk degilde ülkeye hizmet etmek..

Konu gercekten cok bolundu konu sahibinden cok ozur diliyoru
Güzel kardeşim, ya da ablacım yaşınızı bilmiyorum. Ben dindar bir müslüman olarak başkalarına komik suçlamalar yapmak yerine yanlışımıza yanlış deme, özeleştiri yapma ve çözüm üretme taraftarıyım. Samimiyetle söylüyorum, lütfen başka yerlerde de bu türde argümanlar geliştirmeyin, inandığımız dini alay konusu haline getirenler daha da kötüsü soğuyanlar oluyor. Marifet telefona şehadet getirtmekte (!) değil, o telefonu üretmekte, çok çalışmakta ve kendimizi eğitmekte. Artık bilgi toplumuyuz, iyi kadar kötü de hızlı yayılıyor orada haklısınız, bize düşen kapımıza gelen pazarlamacının kötü mallarını almıyorum kardeşim demek, sonuçta zorla satmıyorlar, malesef devir böyle bir devir. Umarım yanlış anlamadınız, selamlar.
Sadece bati hayranlarina verilen bir cevapti ...
Elbetteki onu uretmekte mesele...
Bu kadar kör ve sagir olmayip yolumuza baksak her seyi yapabiliyor olacagiz ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X