Aklıma bu takılanlara bir cevap var mı?

Açıklamalar çok güzel geldi teşekkür ederim. Okuduklarım göre rutin bir temizlik düzeni var ve çok güzel. Üç ayda halı gönderme de baya fazla gibi ama halı silme durumu olmaz gerçi böyle olunca da. Mesela ben yılda bir kez gönderiyorum şuan kendimi pis gibi hissettim. Ayrıca deterjan için olan önerilere bakacağım ikinci bebeğimle biraz tasarruf lazım

Sirke , kolonya ve karbonat ciddi oranda mikropları öldürüyor. Kimyasallardan daha iyi bana göre.

Kutudakilerde süt değil. Litrelik sütte tartışılır. Ben alıyorum.
Süt konusunda baya sevindim yanlış mı düşünüyorum demiştim ama daha sağlıklı olduğunu ve kullanıldığını okumak mutlu etti çünkü böyle alırsam ciddi bir ekonomi sağlanacak her gün süt içiyoruz ben eşim kızım mutlaka 3 günde bir sütlü tatlı yapılıyor yoğurt deseniz öyle zaten sık sık yapılıyor çok süt gidiyor ve 5 tl ciddi bir ücret benim içim

Sanki evdeki deterjan daha ekonomik okur demiştim ama çokta değil o zaman yaaa en iyisi bu konu da kimyasal olanı tercih edeceğim ya birde şey zaten çok zamanım yok hemen temizlenmesi lazım bir yerlerin

Tek yaşıyorum bende. Tuvalet banyo temizliğinde maalesef zararlı dediğimiz malzemeleri kullanıyorum. Evi sade su ile siliyorum. Sadece bulaşık için güvenilir bir deterjan bulamadım
Sanırım bende kimyasal kullanmaya devam edeceğim çünkü uzun temizleme saatlerim yok hemen temşlzyip geçmem lazım ben belki sirke vs çıkarır dşye düşünmüştüm ama değilmiş hem ekonomik olur sanıyordum. En iyisi böyle devam etmek. Bulaşıkta ben fairy kullanıyorum hatta az önce netten aldım tablet fiyatı 1 tl altına düşmüştü

Viking diye bi marka var efsane.Bide sirkeyi çok kullanıorum.Sirke tuz bakara suresi bide genel temızlık atıyorum suya evin frekansı değişio huzur geliyo.Yerler beyaz olunca özellıkle mutfak cok kırlenıo.

Halılar çok toz tutuyor alerjimde olduğu için mecbur gönderiyorum, silmeyle falan olmuyor, pis hissetmeyin lütfen daha pratik çözümler arayan mis gibi bir kadınsınız eminim

Deterjanları azaltınca çok ciddi bir tasarruf ettim; 1 lt arap sabunu 6 lira, bir şişe beyaz sirke 4,5 lira şampuanları litrelik ekonomik boy alıyorum internet üzerinden, ihtiyaç listesi yapıp hepsini uygun bulduğum siteden tek seferde alacak şekilde ayarlıyorum, internetten almak cidden ucuz. Sırf rollon dan karbonata geçmek iki kişi için ayda 50 lira kara geçirdi bizi öyle örnekliyeyim. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inş

Şu deterjan azaltma durumu bende de başlamalı ya aslında ben şuan çok aşırı temizlik yapamıyorum ama biraz kemer sıkma zamanı hem evim temiz olmalı temiz kokmalı hemde ekonomik olmalı durumuna geldik hatta az önce ilk kez İnternetten hesap yaparak bulaşık deterjanı aldım kendimi bir garip hissettim normalde hesaplamam ama düşünmek zorundayım her şeyi şuan. Ki devirde öyle bir devir zaten. Bakıyorum da her şey çok pahalı. Biraz dikkat etmemiz gereken bir yola girdik. Teşekkür ederim amin

Temizlikte beyaz sirke benim can yoldaşım...Çok kimyasal kullanmamaya çalışıyorum ama tuvalette mecbur kullanıyorum. Kireç sökücü, yağ çözücüyü nerdeyse hiç kullanmamaya başladım. Krem temizleyiciyle ovuyorum çoğu yeri. Yoğurdumu köyden süt getirip kendim mayaliyorum çok ekonomik oluyor ( kilosu iki lira) süt kaymağını ayırıyorum eşim kahvaltıda yer ben sevmem, ayrıca salçamı, turşumu,kurutmalık sebzemi kendim yaparım. Çocuklarım için bütün çabam.

Beyaz sirkeyi nerelerde kullanıyorsunuz. Bizim buarada da çok uygun köy sütü. İçmek içinde hep onu kullansak iyi olacak

Beyaz sirkeyi nerelerde kullanıyorsunuz. Bizim buarada da çok uygun köy sütü. İçmek içinde hep onu kullansak iyi olacak
Sulandırarak yerlerde , camlarda, yumuşatıcı yerine, bazen elde yıkadığım bulaşığa döküyorum yumurta falan varsa kokusu kalmasın diye. Sütü de çok alıp kaynatıp küçük su şişelerine koyup buzluğa atıyorum gerektikçe çıkarıyorum. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama yapıyorum

Biz perdeleri sabun ceviziyle makinede yıkamıştık ama memnun kalmadık maalesef iyi temizlemedi siz nasıl kullanıyorsunuz

Bende en iyisi kullanmaya özen göstereyim belki ekonomik olarakta etki eder. Dondurucuya atmak çok sağlıklı olur mu ki ya bir kez annem yapmıştı onu çıkan sütün rengi değişmişti sanki ben az az alıp sıcak olarak kavanoza koyayım dedim ama daha iyi olabilir sanki

Bu markayı duydum bir arkadaşımdan peki ha gi konuda efsane sizce?
Bulaşık deterjanının kokusu çok güzel yağ çözücülüğü şahane . Sprey şeklinde yağ çözücü var turuncu oda şahane tüm temizlik sularıma koyuyorum

1. Soruna cevap
Eğer sütünden eminseniz tabiki taze süt daha iyidir
Aksi asla şu mahalle aralarında satılan sütlere asla güvenmem evimede sokmam
2. Soruna cevap
İnst. Falan filan saçmalık
Temizlik abartmamak şartıyla kimyasallarla hem daha sağlıklı hem daha verimli hemde daha temizdir
3. Soruna cevap
Hergün evimi düzenli toplarım dağınıklığa izin vermem
Banyo ve tuvaletler neredeyse hergün yıkanır
Haftada bir günde altan üsten temizlik yaparım
Yemek ise kim uygun ise o yapar eşim ben kızlar
İşte böyle bizde

güvendiğiniz bir yerden açık inek sütü alın taze cam kavanozlarda 6 gün dayanıyor
evi hergun temizliyorum ben evde olduğum günlerde
ayrıca yerleri silmek ve toz almak için mutlaka sirke kullanıyorum oyuncaklarda sirkeyle yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…