Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Valla ne saçma

Ergenliğe girdi diye çocuk değil mi?

Normal mi yani hatta o zaman büyük kadınlara taciz de mi normal nasılsa kadın yetişkin olmuş sonuçta
Yanlis anlamak icin özel bir caba sarfediosunuz. Ben bu yazdıklarınızı yazmadim. Taciz normal demedim. Reşit olmayan her bireye çocuk diyelim hadi hic başka bir level olmasin tamam da, her reşit olmayana düşkün insanin adı pedofili değil.

Ergenliğe girmemis gercekten çocuk olanlara sapkinlik gösterenlere pedofili denir! İdrak yollariniz mi kapali nesini anlamiosunuz şunun.

15 yaşındaki genç bir kıza yapilan taciz adicedir igrenctir suçtur ama adi pedofili değildir.

Yok boş konuşma işini siz yapıyorsunuz . Keşke başka çocuklar için bu enerjinizi harcasaniz elin sapığı yerine. bu benim ilk mesajımdi zaten daha önce ölsün kesilsin diye mesaj yazmadım. Ayrica evet keşke olseler küçücük bedenlerde gözü olanlar. Tedavisi varsa da gidem de olam diyen çok çok azdır. Ben sizin başka konularda da mesajlarınızı biliyorum. 28 yaşındaki bir kazigin çocukla işi olmaz. Olamaz. Yaklaşık 12 yaşından beri taciz ediyormuş. Tedavi olmamış, şimdi devlet bu insan ziyanıni alacak tedavi edecek ne faydası var? Topluma ne faydası olacak acaba. Keşke idam kalkmasaydi en azından suçu kesinlesmis olanlar geberirdi belki o zaman diğerleri can korkusuna uzak dururdu.

Kişinin fıtratında varsa hapiste 100 senede yatsa aynı kişi olarak çıkmayacakmı o delikten.. Bir insanın fıtratını değiştiremezsiniz tedavi edemezsiniz edilemez..o zaman vah vahh çocuklarımıza... Ayrıca böyle bir insanı savunmak veya herneyse marjinallik olamaz.!

Keşke meşke gercek dünyaya dönün bir. Senin dedigin gibi olmayacak bu adam dışarı çıkacak belki de bilenmis bir şekilde çünkü mevcut duzendeki hapishanelerde tüm suclular daha beter bir suclu nasil olunur onu öğrenerek çıkar ben mesela hapse düşen tüm insanlarin hapis yerine tedavi olmasindan yanayim. Çünkü insan hapiste akıllanmaz daha it daha ugursuz nasil olunur onu öğrenir. Bu adam kesin cikacak daha kotu bi psikolojiyle. Bu insana ailesi de sirt cevirirse bu insan daha beterini bir baska cocuk kiz kadin önüne kim gelirse ona yapacak. Ilgiyle tedaviyle bir cok hastalik duzelir, sapkinliklar duzelmez ama en azindan tedaviyle kontrol altinda tutulmasi toplumun geri kalani için iyidir. Ben burda baska insanlar tacize ugramasin diyr adami tedaviyle kontrol altinda tutmaktan bahsediorum. Adama ozel bir sempatim oldugunu sizin anlamasi hiç mumkun olmayan beyniniz uyduruyor.

Öncelikle bana sen diye hitap etmeyin. Ben sizin arkadaşınız değilim. Allah korusun da zaten. Neyse suçluların hapse gitmesi yerine paşalar gibi pohpohlanmasini öneren mümkün !? beyninizle Devam edin. Hapishanede de başkasına zarar vermeden durur hücrede mesela. Kontorl altında tutulur ama işinize gelmiyor nedense.

tedavisi var hadım edilmeli pislikler. asla hastalık olarak kabul edilecek bir şey değil. çok doğru demişsiniz.

Ya bunu sirf ben degil dunyaca unlu bir cok düşünür söylüyor zaten. Hapishanede klinikler var bir cok araştırma yapilio bunu destekleyen bir cok film dizi cekiliyor. Daha hala beni küçümseme peşindesin dünyadan bihaberken kendi kendine, yok arkadasin olmam yok efendim baska konularda yazdiklarini biliorum falan sacma sapan hakaret etme girisimleriniz olmadan konusulmuyor bile SİZİNLE.

Ben disari ciksin demiyorum. Bir araya gelip sosyallesip itlik ugursuzluk paylaşımı yapmadan mümkünse dediginiz gibi ayri hücrelerde tutularak bir tedavi yonteminden bahsediorum. Bu disari cikmayacaklar için zaten. Hafif suclardaki insanlar mecbur disari cikacak konu sahibinin kardeşi gibi olanlar yani zaten saliverilcek olanlarla hic olmadi ailesi ilgilensin hepten basibos kalmasin diyorum.

İlk defa aynı fikirdeyiz. Kesinlikle başıboş kalmamalilar.

samantha çok ince bir konu bu
ve hala tartışılan kesin bir doğrusu olmayan bir mevzu hala dünyada bile
o nedenle anlaşılmaman sana da normal gelmeli
etik ve ahlaki olarak iki tarafı da düşünmek lazım.
açıkçası tedavisi net olarak var mı o bile şüpheli bir durum
allahım korusun oğlum böyle bir durumda olursa ne yapardım onu da bilmiyorum.
bir de bu işin yapıp yapıp "ben hastayım ondan yaptım" şeklinde savunulması kötü taraflı kullanılması da var.

Kardeşinizi affederseniz suça ortak olmuş olursunuz öncelikle. Sizin utanacak bir şeyiniz yok utanması gereken o. Bu işin üstünü örtmeye çalışmayın, duyulur diye çekinmeyin yoksa siz de en az kardeşiniz kadar suçlu olursunuz. Kız kaç yaşında acba merak ettim

Allah sizin, annenizin yardımcınız olsun gerçekten.
bu kaldırılabilecek birşey değil. sizin yerinize kendimi düşünemiyorum bile.
en azından çocuk şikayetçi olmuş, anlatabilmiş derdini. kardeşiniz cezasını çekecek . böyle düşünün

pedofili hastalık değil sapıklıktır
lütfen bunu hastalıkla indirgemeyin.
eğer bir hastalıksa tedavisi HADIM olmalı.
belirtmek zorundayım psikolojide bu bir hastalık. Ve tedavisi var. Kendinde böyle bir yönelim hisseden insanlar hiçbir vukuatları olmasada tedavi olup iyileşebiliyorlar. Ama bunu eyleme dökmek taciz vs gibi olaylar iğrenç ondan bahsetmiyorum.

O kadar fazlalar ki. Geçen gün sosyal medyada nerden karşıma çıktı bilmiyorum böyle sapık herifler torunu yaşındaki bi erkek çocuğuna çok güzelsin vs yorumlar yapmışlar. Yorumlardaki profillere baktım tek tek. Kimi kucağında torunuyla resmini koymuş profile . Dışardan bakınca adam zannedersin aile babası zannedersin ama diğer tarafta 11-12 yaşında erkek çocuğunun fotoğrafına çok güzelsin özelden konuşalım gibi yorumlar yapıyor Allah’ın cezaları. Hepsi de dediğiniz gibi yaşlı kart horozlardı o dikkatimi çekti zaten. Allah cezalarını versin. Nasıl bir azmışlıktır bu bilemiyorum.

Tedaviyle düzeleceğini sanmaniz hatta topluma kazandirilmasini dilemeniz hepsinden ütopik.

Ayni magduriyeti yasamis biri olarak çok dusuncesizce ustelik.

Ben kimseye çip takinca duzelir demedim.

Uygulanabilirligi var mi bilmiyorum ama boyle bir çözümler isterdim dedim.

Topluma kazandirmak kadar mağduru aşağılayıcı bir durum olamaz.

"Keşke tacizci dayiniz da topluma kazandirilsaydi. esiniz, cocuklariniz, anne babaniz ve dayinizla cok keyifli bayram sofralariniz olurdu. Dayıniz cocuklarinizi alip parka götürürdü, eğlenirlerdi hep birlikte. Düğün dernek her ozel günde toplanip keyifle vakit gecirirdiniz"

dedigimde canınız yanmıyor mu? Gercekten cok merak ediyorum.

çocuklukta anne yada bakan kişi tarafından yeterli , güvenli bağ kurulmayınca ilerde böyle farklı şeyler yapabiliyorlar diye okumuştum. yani herşey anne ,baba yada bakan kişi her kimse ordan başlıyor. küçük bir kısmı da sonradan nefs yüzünden sapıklığa kaçıyor,sapıtıyor diye biliyorum.
psikolog ,psikiyatr varsa yazarlar doğrusunu

Kesinlikle. Psikolojik rahatsızlığı olan herkese topluma kazandırılsın denmeye başladı ama insnaların anlamadığı bir şey var bazılarını topluma kazandırmak gibi bir şey olamaz. Ayrıca ortadan bir tacizci ve bir mağdur varken gidip tacizciye acımakta gerizekalılık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…