Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Suç bireysel bir olgu. Lütfen çok üzülmeyin ama ne olursa olsun asla yanında olmayın. Sizin de evladınız varsa size de bu tiyniyette biri neler yapar. Bacım o kızın yanında olun
Elbette bireysel ama can bizim canımız insan konduramıyor yakıştıramıyor Yediremiyor Annem hastanelik oldu kadın sakinleştiriciyle duruyor bizim ailemizde hiç öyle şeyler olmazdı namazlı niyazlı insanlar annem babam bu çocuk neden böyle yaptı bu sapıklığı nasıl sürdürdü Allahım sen aklıma mukayyet ol rabbim ne olur dua edin bana ne olur

Dualarımız seninle ve ailenle, o mağdur aile ile bacım

Geçmiş olsun çok üzüldüm sizin adininza yani aile de olaya dahil oluyor sizi çok zor durumda bırakmış hele ki yüz kızartıcı bir taciz olayından.Sadece size ve taciz edilen kıza tavsiyem muhakkak terapi alın biz ne dersek de boş.Allah yardımcınız olsun.Tek dileğim umarım uzun bir süre ceza alır en azından cezasını ceker

kardesınız hasta ıcerdeyken de psıkolojık tedavı aldırmaya baslayın cıkınca da devam etsın tedavıye
dılerım uzun sure ceza alır hemen ıcerden cıkarsa cok uzucu hem o kız ıcın hem toplum ıcın hem kardesınız ıcın
aklının basına gelmesı ve tedavı olması lazım

O kadar haklısınız ki benimde evladım var nasıl güvenirim artık
ben olsam cocuklarıma usulunce dogru zamanda tanıdık tanımadık kım olursa olsun rahatsız olacagın bır bakıs hareket bır an kendını yanında endıselı hıssettıgın bırı oldu mu cekınmeden soyleyebılırsın aramızda kalacak dıyerek sorardım
kardesınız hasta kımbılır baska kımlere yaptı aynı seyı ...

İnsan konduramıyor ya asla beklemezdim asla nasıl yapabildi böyle bir pisliği nasıl mahvetti hepimizi
sızın kabahatınız yok herkes kendınden sorumlu evet cok uzucu ama kımse aılesını akrabasını secemıyor bu yaptıgı hatanın kara lekesını omur boyu kendısı cekecek uzulmenızı anlıyorum ama sorumlusu sız degılsınız

Öyle ama can bizim kan bizim yakıştıramıyorum konduramıyorum herkesten beklerim ondan beklemezdim Allah düşmanımın bile başına vermesin bu acıyı çok zor çok

Öyle ama can bizim kan bizim yakıştıramıyorum konduramıyorum herkesten beklerim ondan beklemezdim Allah düşmanımın bile başına vermesin bu acıyı çok zor çok
Bnde şu anda farklı konuda acı çekiyorum. Konunuzu okudum sabahtan bri aklımdan çıkmıyorsunuz. O dağ yıkılmış altında kalmışsınız hissini çok iyi biliyorum. Bn kardeşinizin nasıl itiraf ettiğini sormak istiyorum. Pişmanım yada hastayım yada ne dedi... Dün emre Yıldırın hikayesini dinledim. Kahroldum kahroldum. Erkek çocuk 9 yaşından 18 yaşına kdr aile dostu tarafından istismara uğruyor, ses kaydı alıp dava açıyor. Ve ceza almadığı için intihar edip ölüyor. Aile perişan.
Az önce pedofoli yi okudum çok ilginç bu insanlar bu şekilde mi doğuyor, yaratılıyor, ama böyle bir durum varsada tedavi edilmek isteseler. Yoksa bir çok aile bu nedenle bitecek.

İtiraf etmiş yaptığını sonra zaten dayak atmışlar kızın ailesi sonrası işte polis karakol bu kadarını biliyorum bende şuan varya yerin dibine giriyorum utancımdan

Bence siz kendi cocugunuza bi odaklanin, benim aklima once, benim cocuguma da bisey yapmaya yeltendi mi acaba diye gelirdi. Aile ici cinsel tacize maalesef maruz kalmis biri olarak aklima bu geliyo benim, kusura bakmayin tedirgin ettiysem.

İtiraf etmiş yaptığını sonra zaten dayak atmışlar kızın ailesi sonrası işte polis karakol bu kadarını biliyorum bende şuan varya yerin dibine giriyorum utancımdan
Sadece kendi hayatini mahvetse kurtulurdunuz. Ama once olayin gercekliginden emin olun. Ya i aralarina alip dovdulerse, kurtulmak icin suclamayi kabul etmis olabilir. Bir ifadesine bakin, CMK avukat atamistir, avukatiyla bir konusun. Eminseniz silersiniz hayatinizdan. Bu hayatta her sey olabiliyor, kimseye ne guvenim var, ne inancim. Once arastirin, sonra yolunuzu cizersiniz.

Hayır utanılacak bir durumun yok. Üzülebilir, kahrolabilirsin. İnan kardeşin için dahi üzülebilirsin...neden neden diye. Niye böyleymiş diye. Bunlar gayet insani duygular. Ama utanamazsın. Burda utanması gereken kardeşin. Ama bu durumda ne denir bilemiyorum. Çok zor. Çok. Ama işte insanız ve her şey bizler için.

samantha,
sizi yanlış anlamadıysam eğer 18 yaşın altındaki çocuklara, ki kanunen 18 yaş altı çocuk kabul edilir yapılan cinsel istismarların hepsi pedofili kapsamına girmez diyorsunuz doğru mudur?
Sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak anladığım şu'dur ki birine uzmanlar tarafından pedofili teşhisi konmadan o kişiye pedofilidir denemez.
Yazdıklarınızda bunu anlatmak istiyorsanız kabul, pedofilinin teşhis edilmesi gerektiği konusunda sizinle hemfikirim ama konu sahibesinin yazdıklarını atlıyorsunuz, tacize uğrayan kız çocuğunun yaşı net değil, "14-15 sanırım" deniyor, birkaç yıldır süregelen bir istismardan bahsediliyor.
Yani bu kız çocuğu ortalama 11 yaşından beri cinsel istismara maruz kalmış gibi görünüyor, belki bunun evveliyatı da var, belki çocuk cinsel istismara uğradığını 11-12 yaşından sonra idrak etmeye başladı.
Bunların hepsi mahkeme sürecinde bir bir ortaya çıkacaktır.

Bir çocuğun vücudu kadın formundaysa adı pedofili olmuyor demişsiniz, bir çocuk yaşadığı iklim koşulları, genetik faktörler, beslenme alışkanlıkları vb etkenler nedeniyle 9 yaşında da ergenliğe girebilir, vücudu kadın şeklini alabilir, regl görebilir doğru mu?

Ben sizin anlatmak istediğinizi anladığımı sanıyorum ama anlatmak için gittiğiniz yol yanlış.

Evet 18 yaşın altındaki çocuklara sapkınlık yapan herkese teşhis edilmeden pedofili demek yanlış belki zira bir süre sonra hepsi pedofili ardına sığınıp ellerinde olmadan yaptıklarını iddia etmeye başlayacak, ki yanlış anlayıp algılamadıysam pedofili beyindeki bazı anomaliler, dürtüsel bozukluklardan kaynaklanıyormuş, fıtrat demeniz bu sebeple sanırım lakin siz istemeden de olsa sapkın kişilere kendilerini savunma yolu açıyorsunuz.

14 yaşındaki bir çocuğa tecavüz edip kız şikayetçi olunca beni niye şikayet ettin diyerek 2. kez tecavüz ettikten sonra mahkemede ikisinde de rızası vardı savunması yapanlar gibi oluyor bu.

Sapkın kişi mahkemede taciz ettim ama vücudu kadın formundaydı derse, her çocuk istismarı vakasının savunması da maalesef tecavüz vakalarının savunması gibi olmaya başlar, taciz ettim ama rızası vardı denir.

Çocuk çocuktur görüntüsü ne olursa olsun, 18 yaşın altında oldukları ve kanunen çocuk sayıldıkları gerçeği değişmez, ki değişmemeli de.

Bu tip olaylar hep yıllar evvel 40 küsür yaşındaki oğlu 11 yaşındaki bir kıza tecavüz etmeye çalışırken yakalanan bir komşumu hatırlatıyor, kadındı anneydi sözde ama "kız da oğluma kuyruk sallamasaydı" gibi iğrenç bir savunmayı yaptı ya bize, o adamın karısı da yüzü dahi kızarmadan kocasının hapisten çıkmasını bekledi ya senelerce, benim insanlığa inancım yıkılmaya başladı.

Sapık sapıktır ama'sı, çünkü'sü, fakat'ı yoktur.

Son düzenleme:
Yorumlara şaştım kaldım. Ee ne yapalım çocuğumuzun vücudu çocuk yaşta kadın formuna bürünüp tacizi heketmesin diye doktorlara koşup büyümesini mi durduralım?daha neler okuyacağım bu forumda pess. Örneğin benim 10 yaşına girecek kızında da ergenlik belirtileri var ama okuldan dönünce oyuncaklarına saldırıyor hatta haftasonu olsa da ne oyuncak alsam diyor. Şimdi bu çocuk erkeklerin ilgisini çekmeyi hak mı ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…