Keşke keşke ölse bu kadar içim yanmazdı ah yaktı bizi yaktıGerçekten keşke ölseymis, bu tipler yüzünden millet sokağa çıkamaz oldu. Bu nasıl sapkınlıklar(((
Suç bireysel bir olgu. Lütfen çok üzülmeyin ama ne olursa olsun asla yanında olmayın. Sizin de evladınız varsa size de bu tiyniyette biri neler yapar. Bacım o kızın yanında olunKeşke keşke ölse bu kadar içim yanmazdı ah yaktı bizi yaktı
Elbette bireysel ama can bizim canımız insan konduramıyor yakıştıramıyor Yediremiyor Annem hastanelik oldu kadın sakinleştiriciyle duruyor bizim ailemizde hiç öyle şeyler olmazdı namazlı niyazlı insanlar annem babam bu çocuk neden böyle yaptı bu sapıklığı nasıl sürdürdü Allahım sen aklıma mukayyet ol rabbim ne olur dua edin bana ne olurSuç bireysel bir olgu. Lütfen çok üzülmeyin ama ne olursa olsun asla yanında olmayın. Sizin de evladınız varsa size de bu tiyniyette biri neler yapar. Bacım o kızın yanında olun
Yüzünü dahi görmek istemiyorum umarım çıkamazAdam olduruyolarda ertesi gun cikiyolar.. yakinda cikar
Dualarımız seninle ve ailenle, o mağdur aile ile bacımElbette bireysel ama can bizim canımız insan konduramıyor yakıştıramıyor Yediremiyor Annem hastanelik oldu kadın sakinleştiriciyle duruyor bizim ailemizde hiç öyle şeyler olmazdı namazlı niyazlı insanlar annem babam bu çocuk neden böyle yaptı bu sapıklığı nasıl sürdürdü Allahım sen aklıma mukayyet ol rabbim ne olur dua edin bana ne olur
Çok saolun Allah razı olsunDualarımız seninle ve ailenle, o mağdur aile ile bacım
ben olsam cocuklarıma usulunce dogru zamanda tanıdık tanımadık kım olursa olsun rahatsız olacagın bır bakıs hareket bır an kendını yanında endıselı hıssettıgın bırı oldu mu cekınmeden soyleyebılırsın aramızda kalacak dıyerek sorardımO kadar haklısınız ki benimde evladım var nasıl güvenirim artık
sızın kabahatınız yok herkes kendınden sorumlu evet cok uzucu ama kımse aılesını akrabasını secemıyor bu yaptıgı hatanın kara lekesını omur boyu kendısı cekecek uzulmenızı anlıyorum ama sorumlusu sız degılsınızİnsan konduramıyor ya asla beklemezdim asla nasıl yapabildi böyle bir pisliği nasıl mahvetti hepimizi
Öyle ama can bizim kan bizim yakıştıramıyorum konduramıyorum herkesten beklerim ondan beklemezdim Allah düşmanımın bile başına vermesin bu acıyı çok zor çoksızın kabahatınız yok herkes kendınden sorumlu evet cok uzucu ama kımse aılesını akrabasını secemıyor bu yaptıgı hatanın kara lekesını omur boyu kendısı cekecek uzulmenızı anlıyorum ama sorumlusu sız degılsınız
Bnde şu anda farklı konuda acı çekiyorum. Konunuzu okudum sabahtan bri aklımdan çıkmıyorsunuz. O dağ yıkılmış altında kalmışsınız hissini çok iyi biliyorum. Bn kardeşinizin nasıl itiraf ettiğini sormak istiyorum. Pişmanım yada hastayım yada ne dedi... Dün emre Yıldırın hikayesini dinledim. Kahroldum kahroldum. Erkek çocuk 9 yaşından 18 yaşına kdr aile dostu tarafından istismara uğruyor, ses kaydı alıp dava açıyor. Ve ceza almadığı için intihar edip ölüyor. Aile perişan.Öyle ama can bizim kan bizim yakıştıramıyorum konduramıyorum herkesten beklerim ondan beklemezdim Allah düşmanımın bile başına vermesin bu acıyı çok zor çok
İtiraf etmiş yaptığını sonra zaten dayak atmışlar kızın ailesi sonrası işte polis karakol bu kadarını biliyorum bende şuan varya yerin dibine giriyorum utancımdanBnde şu anda farklı konuda acı çekiyorum. Konunuzu okudum sabahtan bri aklımdan çıkmıyorsunuz. O dağ yıkılmış altında kalmışsınız hissini çok iyi biliyorum. Bn kardeşinizin nasıl itiraf ettiğini sormak istiyorum. Pişmanım yada hastayım yada ne dedi... Dün emre Yıldırın hikayesini dinledim. Kahroldum kahroldum. Erkek çocuk 9 yaşından 18 yaşına kdr aile dostu tarafından istismara uğruyor, ses kaydı alıp dava açıyor. Ve ceza almadığı için intihar edip ölüyor. Aile perişan.
Az önce pedofoli yi okudum çok ilginç bu insanlar bu şekilde mi doğuyor, yaratılıyor, ama böyle bir durum varsada tedavi edilmek isteseler. Yoksa bir çok aile bu nedenle bitecek.
Bence siz kendi cocugunuza bi odaklanin, benim aklima once, benim cocuguma da bisey yapmaya yeltendi mi acaba diye gelirdi. Aile ici cinsel tacize maalesef maruz kalmis biri olarak aklima bu geliyo benim, kusura bakmayin tedirgin ettiysem.Gözüme uyku girmiyor evladıma bakacak gücüm yok elim kolum uyuştu biz sıradan bir aileyiz bugüne kadar ne namussuzluğumuz oldu ne bişey bu değerler çok önemlidir bizim için kardeşimden asla beklemezdim ya nasıl yapar aklım fikrim almıyor herkes tarafından sevilen efendi biriydi nasıl atlatıcam ben bunu nasıl hayatıma devam edeceğim
Sadece kendi hayatini mahvetse kurtulurdunuz. Ama once olayin gercekliginden emin olun. Ya i aralarina alip dovdulerse, kurtulmak icin suclamayi kabul etmis olabilir. Bir ifadesine bakin, CMK avukat atamistir, avukatiyla bir konusun. Eminseniz silersiniz hayatinizdan. Bu hayatta her sey olabiliyor, kimseye ne guvenim var, ne inancim. Once arastirin, sonra yolunuzu cizersiniz.İtiraf etmiş yaptığını sonra zaten dayak atmışlar kızın ailesi sonrası işte polis karakol bu kadarını biliyorum bende şuan varya yerin dibine giriyorum utancımdan
Hayır utanılacak bir durumun yok. Üzülebilir, kahrolabilirsin. İnan kardeşin için dahi üzülebilirsin...neden neden diye. Niye böyleymiş diye. Bunlar gayet insani duygular. Ama utanamazsın. Burda utanması gereken kardeşin. Ama bu durumda ne denir bilemiyorum. Çok zor. Çok. Ama işte insanız ve her şey bizler için.İtiraf etmiş yaptığını sonra zaten dayak atmışlar kızın ailesi sonrası işte polis karakol bu kadarını biliyorum bende şuan varya yerin dibine giriyorum utancımdan
Taciz olmasi basli basina rezalet bi durum tabiki. Ama ben pedofiliye yormazdim hemen. Kizin ergenliğe girmiş olduğu apaçık belli ise pedofili demek sacma oluyor çünkü. Eskiden o yaslarda anneannemiz ikinci cocuguna hamileydi. Zamanla bazi kavramlar degisio toplumsal kurallar ayiplar vs. İzole toplumlarda abuk sabuk şeyler olabiliyordu örneğin. Bi köyde teyzem düğüne gidiyor 1980lerde, orda yemek koyan kadınlardan teki liseye giden oglunu içeri geçip emziriyor hala sütten kesmedim diyor tabi bizimkiler şasiriyor gülüyorlar bana şimdi anlatinca ensestten baska bisey gelmio aklima ama onlarin kani o kadar donmamis gülüp gecmisler. Eskiden insanlar klanlar halinde izole bir şekilde yaşarken bu tarz gariplikler ve farklılıklar daha fazlaydı şimdi insanlar iletişim halinde olduğu için bunlar yok oldu veya azaldı. Yargilaya yargilaya çürüttük çok şükür. Cezasini çekince akillanabilir belki. Bu tarz şeyler doğuştan gelen şeyler genelde kişi kendini bilir kendine hakim olursa kimseye bir zarari dokunmazsa elinden geleni yaparsa pişmansa bence tekrar hayata kazandirilabilir.
samantha,Bu bir fıtrat bu bir hastalık degil yani onun elinde olan bisey degil kimse kendi kendini pedofili yapmıyor. Yanisi sen de pedofili doğabilirdin. Bunun yanlış olduğunu bilip hayata geçirmeyen kendini zapdeden bir cok pedofili var. Cocuktur tacizdir tabiki savunmuyorum. Vucudu kadin formundaysa adı pedofili olmuyor esasen diyorum. Yani 15 yasindaki bir kiza taciz eden bebeğe de eder diye bir sey yok. Zamanla tacizler arttigi icin reşit olmayan bireyleri korumak anlaminda carpitildi pedofili kavrami da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?