Mutlaka incelenmiştir ama genel olarak bildiğimiz kadarıyla belli bir çevresi olan, sosyal, meslek sahibi, kimisi evli kişiler arasından çıkıyor pedofililer ve cinsel sapkınlar.Sosyal açıdan incelemek lazım aslında. Kız arkadaş istedi kimse bu tiplerle sevgili olmuyor fln sonra etrafında savunmasız kim varsa onu taciz ediyor böyle mi oluyor
Yoksa kız arkadaşı olsa da evli bile olsa sapık hisleri hep var taciz ediyo , sanırım böyle çünkü yaşlı sapık da çok
Her yaştan ve her sosyal statüde insanda bu çıkabilir belli bir profil yok.Mutlaka incelenmiştir ama genel olarak bildiğimiz kadarıyla belli bir çevresi olan, sosyal, meslek sahibi, kimisi evli kişiler arasından çıkıyor pedofililer ve cinsel sapkınlar.
Yani şöyle bir yüzlerine bakınca bu sapık diyemiyorsunuz, aksine güven duygusunu sağlamaya çalışıyorlar, aileler şüphelenmeyecek kadar güvenebiliyor.
Demek istedigi sey aslinda dogru ama tarzi cok itici.Kesinlikle. Psikolojik rahatsızlığı olan herkese topluma kazandırılsın denmeye başladı ama insnaların anlamadığı bir şey var bazılarını topluma kazandırmak gibi bir şey olamaz. Ayrıca ortadan bir tacizci ve bir mağdur varken gidip tacizciye acımakta gerizekalılık ya.
Haklısın. Kesinlikle öyle bir şey yok Gayet bilinçli ve isteyerek yapıyorlar. Tedavi olmak isteseler tedaviyle iyileşebilecek insanlar. Pedofili hastalık ama aynı zamanda suç ve ceza indirimide yok. İnsanlar neye merhamet etmeleri gerektiğini Bile bilmiyorlar. Pedofili insanlar zavallı ve çaresiz değiller ne yaptıklarının bilincindeler.Samantha'nin yazdiklarindaki sorun su, pedofililer sanki hastaliklarindan dolayi, ellerinde olmadan bunu yapiyorlar gibi yazmis. O zaman boyle dusunursek ceza almamalari gerekir. Ancak bu sapiklarin fiili ve cezai ehliyetleri var, yaptiklarinin iyi mi kotu mu oldugunu biliyorlar, yaptiklari sonucunda ceza alacaklarini biliyorlar. Tipki aslinda psikopatlar gibi yaptiklarini yapmaktan geri durmuyorlar, kendilerini engellemiyorlar. Tabi bu yazdiklarim bence, yoksa ben uzman degilim. Sadece gozlemledigim, okudugum,tanik oldugum seylerden cikarim yapiyorum.
Suçluyla empati kurmak sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığını gösteriyor zaten. Kendilerince ne kadar merhametliyim ona bile acıyorum diyorlar ama asıl merhametsizlik merhameti hak edenle etmeyini ayırt edememek. Zaten birinin ölmesini istemekte canilik değil mi o kişi suçlu olsada canilik olmasada. İdam isteyenlerinde o sapıklardan ruhsal olarak pek bir farkı yok.Demek istedigi sey aslinda dogru ama tarzi cok itici.
Yasalar belli, bir sure yatip cikacak ve islah olmayacak devam edecek diyor.
Yine birileri magdur olacak diyor. Bu konuda hak veriyorum.
Ama topluma kazandirmak denmesi sinirlerimi alt ust ediyor.
Hayatımda sadece 1 kere toplu tasimada cinsel tacize ugramis biriyim. O adami bugün olsa yine boğmak isterim.
Kendisi dayisindan yasamis bu magduriyeti. Buna ragmen magdurla kolaylikla empati kurabilecekken suçluyla empati kurmayi tercih ediyor. Topluma kazandirmaktan bahsediyor. Yine de ölmesine gerek yok. Ölmesi acilarimi unutturacak mi diyebiliyor.
Başta akıl çerçevesinden gidip saçmalamak gibi bu.
Aynen, bir uzman tarafından kaleme alınmış bir makaleden aklımda yanlış kalmadıysa eğer, pedofili için şöyle bir cümle geçiyordu, özellikle çocuklarla yakın olabilecek meslek/iş kollarını tercih edebiliyorlarmış ve diğer mesajımda yazdığım güven duygusunu sağlamak onlar için önemliymiş.Her yaştan ve her sosyal statüde insanda bu çıkabilir belli bir profil yok.
Yıllar sürmüş ama bu istismar çocuk zar zor söyleyebilmiş Allah bin türlü belasını versin pislikAllah sizin, annenizin yardımcınız olsun gerçekten.
bu kaldırılabilecek birşey değil. sizin yerinize kendimi düşünemiyorum bile.
en azından çocuk şikayetçi olmuş, anlatabilmiş derdini. kardeşiniz cezasını çekecek . böyle düşünün
Ban yiyene kadar sadece suclu icin ne yaparız diye düşündü.Suçluyla empati kurmak sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığını gösteriyor zaten. Kendilerince ne kadar merhametliyim ona bile acıyorum diyorlar ama asıl merhametsizlik merhameti hak edenle etmeyini ayırt edememek.
Yıllar sürmüş ama bu istismar çocuk zar zor söyleyebilmiş Allah bin türlü belasını versin pislik
Bir ben bilmiyorum galiba diger tuhaf fikirleri. Herkes ayni seyden bahsetmis. Çıtlatan olur mu biraz?Yine yazmış malum şahıs tuhaf fikirlerini ıyyyy
nutkum tutulduu.çocuğumla yapışık yaşamakla ne kadar da haklıymışım dedimm.keşke dünya böyle olmasaydı
Bir çok konuda bu tarz yorumları var. Mesajlarına bakarsanız görürsünüz.Bir ben bilmiyorum galiba diger tuhaf fikirleri. Herkes ayni seyden bahsetmis. Çıtlatan olur mu biraz?
Tam olarak hangi yazdıkları doğru? "Bazı"yı açabilir misiniz?Aslinda samantha'nin bazi yazdiklari dogru. Yani pedofili cocuk bedenini arzulama, ergenlige girme belirtisi gostermeyen bedenlere yonelim oluyor. Konu sahibi kucuk cocuk dedi, bundan dolayi pedofili yazmistim ve ilk yazan da benim. Samantha'nin yazdiklarindaki sorun su, pedofililer sanki hastaliklarindan dolayi, ellerinde olmadan bunu yapiyorlar gibi yazmis. O zaman boyle dusunursek ceza almamalari gerekir. Ancak bu sapiklarin fiili ve cezai ehliyetleri var, yaptiklarinin iyi mi kotu mu oldugunu biliyorlar, yaptiklari sonucunda ceza alacaklarini biliyorlar. Tipki aslinda psikopatlar gibi yaptiklarini yapmaktan geri durmuyorlar, kendilerini engellemiyorlar. Tabi bu yazdiklarim bence, yoksa ben uzman degilim. Sadece gozlemledigim, okudugum,tanik oldugum seylerden cikarim yapiyorum.
Sizin icin cok üzüldüm. Magdur kuzeniniz icin de. Yüzü kizaran aileniz icin de.Yıllar sürmüş ama bu istismar çocuk zar zor söyleyebilmiş Allah bin türlü belasını versin pislik
Actim zaten cumlede.Tam olarak hangi yazdıkları doğru? "Bazı"yı açabilir misiniz?
Sen mi popüler diilmişsinBir çok konuda bu tarz yorumları var. Mesajlarına bakarsanız görürsünüz.
En son yine bir konuda siz ve tuhaf düşünceleriniz şaşırmadım yazmıştım, bana sen kimsin popüler de değilsin şaşırsan ne gibi bir şey yazmıştı
Tek gayem burada popüler olmak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?