Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Mutlaka incelenmiştir ama genel olarak bildiğimiz kadarıyla belli bir çevresi olan, sosyal, meslek sahibi, kimisi evli kişiler arasından çıkıyor pedofililer ve cinsel sapkınlar.
Yani şöyle bir yüzlerine bakınca bu sapık diyemiyorsunuz, aksine güven duygusunu sağlamaya çalışıyorlar, aileler şüphelenmeyecek kadar güvenebiliyor.

Aslinda samantha'nin bazi yazdiklari dogru. Yani pedofili cocuk bedenini arzulama, ergenlige girme belirtisi gostermeyen bedenlere yonelim oluyor. Konu sahibi kucuk cocuk dedi, bundan dolayi pedofili yazmistim ve ilk yazan da benim. Samantha'nin yazdiklarindaki sorun su, pedofililer sanki hastaliklarindan dolayi, ellerinde olmadan bunu yapiyorlar gibi yazmis. O zaman boyle dusunursek ceza almamalari gerekir. Ancak bu sapiklarin fiili ve cezai ehliyetleri var, yaptiklarinin iyi mi kotu mu oldugunu biliyorlar, yaptiklari sonucunda ceza alacaklarini biliyorlar. Tipki aslinda psikopatlar gibi yaptiklarini yapmaktan geri durmuyorlar, kendilerini engellemiyorlar. Tabi bu yazdiklarim bence, yoksa ben uzman degilim. Sadece gozlemledigim, okudugum,tanik oldugum seylerden cikarim yapiyorum.

Keşke ölseymiş. Onu evlatlıktan reddedin ne hali varsa görsün bundan sonra.

Her yaştan ve her sosyal statüde insanda bu çıkabilir belli bir profil yok.

Demek istedigi sey aslinda dogru ama tarzi cok itici.
Yasalar belli, bir sure yatip cikacak ve islah olmayacak devam edecek diyor.
Yine birileri magdur olacak diyor. Bu konuda hak veriyorum.

Ama topluma kazandirmak denmesi sinirlerimi alt ust ediyor.

Hayatımda sadece 1 kere toplu tasimada cinsel tacize ugramis biriyim. O adami bugün olsa yine boğmak isterim.

Kendisi dayisindan yasamis bu magduriyeti. Buna ragmen magdurla kolaylikla empati kurabilecekken suçluyla empati kurmayi tercih ediyor. Topluma kazandirmaktan bahsediyor. Yine de ölmesine gerek yok. Ölmesi acilarimi unutturacak mi diyebiliyor.

Başta akıl çerçevesinden gidip saçmalamak gibi bu.

Haklısın. Kesinlikle öyle bir şey yok Gayet bilinçli ve isteyerek yapıyorlar. Tedavi olmak isteseler tedaviyle iyileşebilecek insanlar. Pedofili hastalık ama aynı zamanda suç ve ceza indirimide yok. İnsanlar neye merhamet etmeleri gerektiğini Bile bilmiyorlar. Pedofili insanlar zavallı ve çaresiz değiller ne yaptıklarının bilincindeler.

Suçluyla empati kurmak sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığını gösteriyor zaten. Kendilerince ne kadar merhametliyim ona bile acıyorum diyorlar ama asıl merhametsizlik merhameti hak edenle etmeyini ayırt edememek. Zaten birinin ölmesini istemekte canilik değil mi o kişi suçlu olsada canilik olmasada. İdam isteyenlerinde o sapıklardan ruhsal olarak pek bir farkı yok.

Her yaştan ve her sosyal statüde insanda bu çıkabilir belli bir profil yok.
Aynen, bir uzman tarafından kaleme alınmış bir makaleden aklımda yanlış kalmadıysa eğer, pedofili için şöyle bir cümle geçiyordu, özellikle çocuklarla yakın olabilecek meslek/iş kollarını tercih edebiliyorlarmış ve diğer mesajımda yazdığım güven duygusunu sağlamak onlar için önemliymiş.
Ayrıca hep erkek pedofililere yoğunlaşıyoruz ama kadın pedofililer de var, yaşanan olaylar yüzünden biz erkek istismarına daha duyarlı hale geldiğimizden kadınları atlıyoruz, erkeğin kız ve erkek çocuklarımıza davranışına şüpheyle yaklaşırken, bir kadının yaklaşımını sorgulamıyoruz.

Aslında pedofili tam olarak nedir, anne babalar ne yapmalı, pedofili, sapkınlık vb korunmak için çocuklara ne gibi eğitimler verilmeli birilerinin bizi bilgilendirmesi lazım, biz sapıkları bilemiyoruz, tehlikenin nereden geleceğini de kestiremiyoruz ama belki bu yolla bazı şeyleri önleme imkanımız olur çünkü istismara uğramış çocuklar bunun izini ömür boyu taşıyor, burada bile kaç kadını okudum yıllar geçse de psikolojik destek alsa da unutamamış.

Yıllar sürmüş ama bu istismar çocuk zar zor söyleyebilmiş Allah bin türlü belasını versin pislik

Ban yiyene kadar sadece suclu icin ne yaparız diye düşündü.

Hapisten çıktıktan sonra baska kimseleri magdur etmemesi icin fikirler sundu.

Magdur olan kıza olacak?

Konu sahibinin teyzesinin kizi o da.

Ona niye bir onerisi olmuyor realist bakis açısına sahip arkadaslarin?

Magduru dusunmeyip yalnizca suçlunun bundan sonraki hayatini dusunmek bana korkutucu geliyor.

Alt metninde sanki şu var gibi: Bu kiza olan oldu artik napalim, baska cocuklarin cani yanmasin.

Acı bir taraf daha var. Magdur iyilesmek icin Psikologa gidecek, affetme terapileri uygulanacak bu kiza. Iyilesme sureci bile sancılı. Tacizcini affetmeye calisacaksin. Tabii ki boynuna sarilmak degil bu ama adi bile korkutucu.

Tuylerim diken diken oluyor empati kurarken.

Yıllar sürmüş ama bu istismar çocuk zar zor söyleyebilmiş Allah bin türlü belasını versin pislik

çok üzüldüm allah sizlere sabır versin gerçekten
umarım siz zarar görmeden atlatırsınız bu olayı
abinize denilecek hiçbir şey yok
insanın gerçekten alacası içinde saklıymış...

Bir ben bilmiyorum galiba diger tuhaf fikirleri. Herkes ayni seyden bahsetmis. Çıtlatan olur mu biraz?
Bir çok konuda bu tarz yorumları var. Mesajlarına bakarsanız görürsünüz.
En son yine bir konuda siz ve tuhaf düşünceleriniz şaşırmadım yazmıştım, bana sen kimsin popüler de değilsin şaşırsan ne gibi bir şey yazmıştı
Tek gayem burada popüler olmak zaten

Tam olarak hangi yazdıkları doğru? "Bazı"yı açabilir misiniz?

Sizin icin cok üzüldüm. Magdur kuzeniniz icin de. Yüzü kizaran aileniz icin de.

Kuzeniniz ve ailesine karsi mahcubiyetinizi tahmin edebiliyorum. Sizinle gorusmek bile istemeyebilirler su an. Cok ustlerine gitmeyin bence siz. Iyi niyetinizi ve onlarin tarafinizda oldugunu bilsinler yeter.

Bir de maddi olarak kotu durumdalarsa kizin tedavisi icin destek olmaniz gerek diye düşünüyorum.

Kardesinizin alacağı ceza da, istismarin başladığı yaş daha küçük oldugundan dolayi artacak diye biliyorum.

Annenize babaniza güç diliyorum.

Sen mi popüler diilmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…