- 15 Ekim 2016
- 7.132
- 12.786
- 248
Kiz kaç yasinda . Abi bile olsa hayatimdan def eder cocugum dahi olsa birdaha yüzüne bakmazdim . Allah anneniz ve babaniza sabir versinYüzünü dahi görmek istemiyorum umarım çıkamaz
Aynen öyle komsumun kızı 12 yaşında saklambaç oynuyor. Yediklerimizden ictiklerimizden kisacasi hormonlardan dolayı cocuklar küçük yasta büyükmüs gibi gorunuyor.Yorumlara şaştım kaldım. Ee ne yapalım çocuğumuzun vücudu çocuk yaşta kadın formuna bürünüp tacizi heketmesin diye doktorlara koşup büyümesini mi durduralım?daha neler okuyacağım bu forumda pess. Örneğin benim 10 yaşına girecek kızında da ergenlik belirtileri var ama okuldan dönünce oyuncaklarına saldırıyor hatta haftasonu olsa da ne oyuncak alsam diyor. Şimdi bu çocuk erkeklerin ilgisini çekmeyi hak mı ediyor?
Pedofoliye de kılıf bulundu pess artık pesss .Bu bir fıtrat bu bir hastalık degil yani onun elinde olan bisey degil kimse kendi kendini pedofili yapmıyor. Yanisi sen de pedofili doğabilirdin. Bunun yanlış olduğunu bilip hayata geçirmeyen kendini zapdeden bir cok pedofili var. Cocuktur tacizdir tabiki savunmuyorum. Vucudu kadin formundaysa adı pedofili olmuyor esasen diyorum. Yani 15 yasindaki bir kiza taciz eden bebeğe de eder diye bir sey yok. Zamanla tacizler arttigi icin reşit olmayan bireyleri korumak anlaminda carpitildi pedofili kavrami da.
Samanta zaten fazla marjinal diye aklimda kalmisti ama bir pedofoliye kilif bicip durumu hafifletmek yok artık iyice sacmalamis. Bu neye benziyor bu tecavuze taciz demek gibi hafifletmek resmenPedofiliyi hasta diyerek aklamak mı
Bunu ilk defa yapmıyor malesef. İnatla hastalık diyor ve bu durumu yumuşatıyorSamanta zaten fazla marjinal diye aklimda kalmisti ama bir pedofoliye kilif bicip durumu hafifletmek yok artık iyice sacmalamis. Bu neye benziyor bu tecavuze taciz demek gibi hafifletmek resmen
Samanta için marjinallik doğru tanım değil bence.Samanta zaten fazla marjinal diye aklimda kalmisti ama bir pedofoliye kilif bicip durumu hafifletmek yok artık iyice sacmalamis. Bu neye benziyor bu tecavuze taciz demek gibi hafifletmek resmen
Cezaevlerine gidip tüm pedofililere ve tecavüzcülere: vah vahh aslında sizin hiççç suçunuz yok hastalık yaptırıyor bunu sizlere mi diyelim?Bunu ilk defa yapmıyor malesef. İnatla hastalık diyor ve bu durumu yumuşatıyor
Nasıl bir bakış açısı var anlamış değilim ve onu anlamak için de uğraşmıyorum. Bazı konular tartışmaya ve duyar kasmaya kapalıdır. Pedofili de bunların en başında yer alırCezaevlerine gidip tüm pedofililere ve tecavüzcülere: vah vahh aslında sizin hiççç suçunuz yok hastalık yaptırıyor bunu sizlere mi diyelim?
Samanta için marjinallik doğru tanım değil bence.
küçücük dediğiniz kaç yaşında?Ben de merak ettim. Pedofili, hastalık mıdır arkadaşlar? Hastalıksa tedavi mi ediyorlar, edebiliyorlar mı?
Yani neden bir insan ufacık bir çocuk bedenini arzular ve bundan haz duyar?
Edemiyorum ah ah nasıl yanıyor içim nasıl benim başıma gelmez sanırdım tv de izlerken kanım donardı bide bunu yaşadım Allahım keşke ölse diyorum intihar falan etse bu kadar canım yanar mı Allah’ın gücüne gitmesinsuç şahsa munhasırdır o konuda kendinizi psikolojik olarak telkin edin herkesin aklı fikri var yatkın olmasaydı yapmazdı.Sizin bir suçunuz yok.Aileninde eksiklikleri oluyorpsikolojik suçlarda ama hiçbir aile çocuğa tacize yönlendirmez ne olursa olsun..
Ama umarım abiniz hemen salıverilmez çünkü muhtemelen eve bir daha almazsınız ve ortada çocuklarımız için tehlikeli bir mayın gibi dolaşacaktır..
evet keşke ölse böyle insanlar.kusura bakma ama içimdekini ancak böyle anlatabildim. taciz edilen hepimizin çocuğu olabilir.Allahım hala inanamıyorum böyle bişey nasıl benim başıma gelir nasıl kafayı yemek üzereyim elim ayağım tutmuyor biz üç kardeşiz ablam var ben ve erkek kardeşim. Erkek kardeşim 28 yaşında öyle bi bişey öğrendik ki allahım ölüm haberini alsam bu kadar canım yanmazdı kardeşim bir kaç yıldır akrabamızın kızını taciz ediyormuş kız dayanamamış ablasına itiraf etmiş ve kızın yaşı daha küçük Allahım tv lerde izlerken kanım donardı benim başıma geldi ailem perişan Söyleyecek söz bulamıyorum şikayet ettiler tabi şuan karakolda ordan hapse girecek of Allahım keşke ölseydi bu kadar canım yanmazdı
Yaşı ne kadar küçük çocuk mu yani bildiğin ? Allah korusunAllahım hala inanamıyorum böyle bişey nasıl benim başıma gelir nasıl kafayı yemek üzereyim elim ayağım tutmuyor biz üç kardeşiz ablam var ben ve erkek kardeşim. Erkek kardeşim 28 yaşında öyle bi bişey öğrendik ki allahım ölüm haberini alsam bu kadar canım yanmazdı kardeşim bir kaç yıldır akrabamızın kızını taciz ediyormuş kız dayanamamış ablasına itiraf etmiş ve kızın yaşı daha küçük Allahım tv lerde izlerken kanım donardı benim başıma geldi ailem perişan Söyleyecek söz bulamıyorum şikayet ettiler tabi şuan karakolda ordan hapse girecek of Allahım keşke ölseydi bu kadar canım yanmazdı
Yine samanta yine pedofili savunması. İyileştirme basitlestirme. Topluma kazandirilmaz. Adam 15 yıl hapis yatıyor cinayetten çıkınca bir daha işliyor. Onun gibi. Onlar sapik ve düzelmez. Hizmet sektöründe ya da çocuklarla ilgili bir bölümde çalışmıyorSunuzbdur umarım. Gerçekten sizin gibi suçlu kayirmaci empatici insanlar yüzünden yüz bulup bir dayanak buluyorlar.Taciz olmasi basli basina rezalet bi durum tabiki. Ama ben pedofiliye yormazdim hemen. Kizin ergenliğe girmiş olduğu apaçık belli ise pedofili demek sacma oluyor çünkü. Eskiden o yaslarda anneannemiz ikinci cocuguna hamileydi. Zamanla bazi kavramlar degisio toplumsal kurallar ayiplar vs. İzole toplumlarda abuk sabuk şeyler olabiliyordu örneğin. Bi köyde teyzem düğüne gidiyor 1980lerde, orda yemek koyan kadınlardan teki liseye giden oglunu içeri geçip emziriyor hala sütten kesmedim diyor tabi bizimkiler şasiriyor gülüyorlar bana şimdi anlatinca ensestten baska bisey gelmio aklima ama onlarin kani o kadar donmamis gülüp gecmisler. Eskiden insanlar klanlar halinde izole bir şekilde yaşarken bu tarz gariplikler ve farklılıklar daha fazlaydı şimdi insanlar iletişim halinde olduğu için bunlar yok oldu veya azaldı. Yargilaya yargilaya çürüttük çok şükür. Cezasini çekince akillanabilir belki. Bu tarz şeyler doğuştan gelen şeyler genelde kişi kendini bilir kendine hakim olursa kimseye bir zarari dokunmazsa elinden geleni yaparsa pişmansa bence tekrar hayata kazandirilabilir.
Boş yere ban yemissiniz. Hiç degmezdi halbuki.Lotuscum alnı olsa alnından opucem yazdıklarının.
Sosyal açıdan incelemek lazım aslında. Kız arkadaş istedi kimse bu tiplerle sevgili olmuyor fln sonra etrafında savunmasız kim varsa onu taciz ediyor böyle mi oluyorEdemiyorum ah ah nasıl yanıyor içim nasıl benim başıma gelmez sanırdım tv de izlerken kanım donardı bide bunu yaşadım Allahım keşke ölse diyorum intihar falan etse bu kadar canım yanar mı Allah’ın gücüne gitmesin
Valla ne saçmaTaciz olmasi basli basina rezalet bi durum tabiki. Ama ben pedofiliye yormazdim hemen. Kizin ergenliğe girmiş olduğu apaçık belli ise pedofili demek sacma oluyor çünkü. Eskiden o yaslarda anneannemiz ikinci cocuguna hamileydi. Zamanla bazi kavramlar degisio toplumsal kurallar ayiplar vs. İzole toplumlarda abuk sabuk şeyler olabiliyordu örneğin. Bi köyde teyzem düğüne gidiyor 1980lerde, orda yemek koyan kadınlardan teki liseye giden oglunu içeri geçip emziriyor hala sütten kesmedim diyor tabi bizimkiler şasiriyor gülüyorlar bana şimdi anlatinca ensestten baska bisey gelmio aklima ama onlarin kani o kadar donmamis gülüp gecmisler. Eskiden insanlar klanlar halinde izole bir şekilde yaşarken bu tarz gariplikler ve farklılıklar daha fazlaydı şimdi insanlar iletişim halinde olduğu için bunlar yok oldu veya azaldı. Yargilaya yargilaya çürüttük çok şükür. Cezasini çekince akillanabilir belki. Bu tarz şeyler doğuştan gelen şeyler genelde kişi kendini bilir kendine hakim olursa kimseye bir zarari dokunmazsa elinden geleni yaparsa pişmansa bence tekrar hayata kazandirilabilir.
Yazılanları anlamiosunuz. Neyini savuncam, tabiki savunmuyorum. Yapilmasi gerekeni söylüyorum. Siz sadece bos konusuosunuz. Tedaviyle kontrol altinda tutulan bircok insan var bu sekilde. Ben kayiriyosam kayirmayan ne yapio sallandirabilio musunuz meydanda? Utopik seyleri konusuosunuz dunden beri yok öldüreceksin yok çip takacaksin.Yine samanta yine pedofili savunması. İyileştirme basitlestirme. Topluma kazandirilmaz. Adam 15 yıl hapis yatıyor cinayetten çıkınca bir daha işliyor. Onun gibi. Onlar sapik ve düzelmez. Hizmet sektöründe ya da çocuklarla ilgili bir bölümde çalışmıyorSunuzbdur umarım. Gerçekten sizin gibi suçlu kayirmaci empatici insanlar yüzünden yüz bulup bir dayanak buluyorlar.
Boş yere ban yemissiniz. Hiç degmezdi halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?