Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Aynen öyle komsumun kızı 12 yaşında saklambaç oynuyor. Yediklerimizden ictiklerimizden kisacasi hormonlardan dolayı cocuklar küçük yasta büyükmüs gibi gorunuyor.

Pedofoliye de kılıf bulundu pess artık pesss .

Samanta zaten fazla marjinal diye aklimda kalmisti ama bir pedofoliye kilif bicip durumu hafifletmek yok artık iyice sacmalamis. Bu neye benziyor bu tecavuze taciz demek gibi hafifletmek resmen
Bunu ilk defa yapmıyor malesef. İnatla hastalık diyor ve bu durumu yumuşatıyor

Cezaevlerine gidip tüm pedofililere ve tecavüzcülere: vah vahh aslında sizin hiççç suçunuz yok hastalık yaptırıyor bunu sizlere mi diyelim?
Nasıl bir bakış açısı var anlamış değilim ve onu anlamak için de uğraşmıyorum. Bazı konular tartışmaya ve duyar kasmaya kapalıdır. Pedofili de bunların en başında yer alır

Ben de merak ettim. Pedofili, hastalık mıdır arkadaşlar? Hastalıksa tedavi mi ediyorlar, edebiliyorlar mı?

Yani neden bir insan ufacık bir çocuk bedenini arzular ve bundan haz duyar?
küçücük dediğiniz kaç yaşında?
tepkinizde üzüntünüzde çok haklısınız
Kardeşinizi de Allah ıslah etsin

suç şahsa munhasırdır o konuda kendinizi psikolojik olarak telkin edin herkesin aklı fikri var yatkın olmasaydı yapmazdı.Sizin bir suçunuz yok.Aileninde eksiklikleri oluyorpsikolojik suçlarda ama hiçbir aile çocuğa tacize yönlendirmez ne olursa olsun..

Ama umarım abiniz hemen salıverilmez çünkü muhtemelen eve bir daha almazsınız ve ortada çocuklarımız için tehlikeli bir mayın gibi dolaşacaktır..

Edemiyorum ah ah nasıl yanıyor içim nasıl benim başıma gelmez sanırdım tv de izlerken kanım donardı bide bunu yaşadım Allahım keşke ölse diyorum intihar falan etse bu kadar canım yanar mı Allah’ın gücüne gitmesin

evet keşke ölse böyle insanlar.kusura bakma ama içimdekini ancak böyle anlatabildim. taciz edilen hepimizin çocuğu olabilir.

Yaşı ne kadar küçük çocuk mu yani bildiğin ? Allah korusun

Çocuklarınız varsa kardeşinizden uzak tutun

Sapık her zaman sapıktır

Yine samanta yine pedofili savunması. İyileştirme basitlestirme. Topluma kazandirilmaz. Adam 15 yıl hapis yatıyor cinayetten çıkınca bir daha işliyor. Onun gibi. Onlar sapik ve düzelmez. Hizmet sektöründe ya da çocuklarla ilgili bir bölümde çalışmıyorSunuzbdur umarım. Gerçekten sizin gibi suçlu kayirmaci empatici insanlar yüzünden yüz bulup bir dayanak buluyorlar.
Lotuscum alnı olsa alnından opucem yazdıklarının.
Boş yere ban yemissiniz. Hiç degmezdi halbuki.

Sosyal açıdan incelemek lazım aslında. Kız arkadaş istedi kimse bu tiplerle sevgili olmuyor fln sonra etrafında savunmasız kim varsa onu taciz ediyor böyle mi oluyor

Yoksa kız arkadaşı olsa da evli bile olsa sapık hisleri hep var taciz ediyo , sanırım böyle çünkü yaşlı sapık da çok

Valla ne saçma

Ergenliğe girdi diye çocuk değil mi?

Normal mi yani hatta o zaman büyük kadınlara taciz de mi normal nasılsa kadın yetişkin olmuş sonuçta

Yazılanları anlamiosunuz. Neyini savuncam, tabiki savunmuyorum. Yapilmasi gerekeni söylüyorum. Siz sadece bos konusuosunuz. Tedaviyle kontrol altinda tutulan bircok insan var bu sekilde. Ben kayiriyosam kayirmayan ne yapio sallandirabilio musunuz meydanda? Utopik seyleri konusuosunuz dunden beri yok öldüreceksin yok çip takacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…