Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Düşüncesinin sığlığı... sanki yeni yetme ergen. Kac yasina gelmiş dertlere tavirlara bak ya inanamiyorum.

Konu sahibi cok uzun yillardir istismar oldugunu, çocuğun ancak simdi soyleyebildigini yazdi.

14 yasindaki cocuk yillardir yasiyorsa pedofili iste.

Pedofili degil diye savunmalar beni mahvediyor.

Hic mi kardesiniz kuzeniniz yok?

16 yasinda kardesim var el kadar bebe gibi görünüyor gözüme.

Birilerinin magduru kastederek " ama yasi büyükmüş vücudu kadin gibiymis bu pedofili degil" diyerek hafifletmesi cok vicdansizca.

Mesela nereleri doğru. Valla tebrik ederim bir siz anlamışsınız onu

Ben bu cocuk icin yazmadim ki. Cidden neden yazilanlari anlamiyorsunuz. Pedofili tanimi yaptim ben. Yani tek tek ince ince aciklama geregi duymuyorum, anlarsiniz diye. İsimiz var vallahi.

Zaten bedensel gelisim yazmisim. Nasil bu kadar okudugunuzu anlamiyordunuz ben sasiyorum. Siz kabul etmiyorsunuz diye kelimelerin anlami degismez.

Mesela nereleri doğru. Valla tebrik ederim bir siz anlamışsınız onu
Siz doktor musunuz gercekten? Yani samantha'nin yazdigi yazi ile benim yazdigim yaziyi okuyup, nerede hakli oldugunu yazdigimi anlamiyor musunuz? İlkokul cocuguna anlatir gibi mi anlatayim size.

Çok kötü bir durum .Allah size ve o çocuğun ailesine sabır versin.söyleyecek söz bulamadım;(

İnsanın ruhsal dünyası o kadar derin tuzaklarla dolu ki.. yüzyıllardır süregelen hastalıklar hala günümüze farklı farklı izini sürdürüyor. Bir insanın kisiliginin gelisiminde anne baba, aile bagı ve biyolojik etkenler büyük rol oynuyor. Ve yanında çevresel faktörlerde var. Diger sayfalarda yazmıstım pedofili kisinin cocuklukta yasadıkları travmaların etkisinden kaynaklandıgını. Hala tam bir tedavisi olmamakla beraber hapishaneler, ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde psikiyatrslerin çabaları hala sürüyor. Ne kadar tedavi edilirse edilsin, travmaların, cinsel dürtülerin beynindeki fantezilerin etkisi asla kalıcı olarak silinemiyor.

Pedofilinin etiyolojik topraklarına girecek olursak normallikten anormallige, biyolojik, psikodinamik, kisilerarası, bilissel, evrimsel-nörogelisimsel yaklasım ve tarihteki öncülerini ele alsak gözleri sulandıracak seyler cıkıyor. Pedofilinin terapi esnasında terapistle arasındaki tuzakları bile korkunc. Pedofilinin prognozu cok kötüdür ve sonucu yoktur. Ne kadar duygular bastırılırsa sucu isleme olasılıgı bir o kadar yükseklesir. Çocukluğu travmalarla geçen her birey bu kötülüğü yapıyor mu? Elbette yapmıyor. Ama bu araştırmalara baktığınızda çok küçük bir yüzdeyi oluşturuyor.

Bunun kadınıda mevcut. Çok nadir görülsede erkeklerle beraber kadınlarda da aynı mental sapmalar gösteriyor. Madde bağımlılıgı yasayan bireylerden olusur. Daha cok antisosyal kisilik bozuklugundan semptomları gösterir pedofili. Günümüzde tedaviler baska sucları önleme amaclı devam eder.

Çin prenseslerini bilirsiniz. Bu prensesler nemfoman olarak bilinirlerdi. Bunlar sapkınlık derecesine kadar dürtüleri vardı çin gravürlerinde, tablolarda bazı eserlerde gösterilmiş bu. Tablolarda zoofili, pedofili gibi eserler bulunuyor hatta ismini vermeyen alıcı tarafından eserler satıldı.
Osmanlıda oğlancılık vardı bilenler bilir minyatürleride mevcut. Oglanlar kadınlardan daha kullanıslıymıs. Bu düşünceyle bir erkek ve kadının aynı ortamda bulunması asla normal karşılanmamıştır. Bu ortamda hovardalar, kadını bırakıp her yerde kolayca birlikte olabilecekleri erkeklere yönelmişler... gibi cok vaka var.

İsterim ki kimsenin yavrusuna bir sey olmasın, kimse kimseye zarar vermesin, cocuklara bir sey olmasın.

Edit: psikolog degilim. Ele aldıgım eserler cinsellik-ruhsal hastalıklar üzerine oldugu icin bilgilerimi aktarmak istedim.

Pedofili ya da değil ortada yillarca taciz edilmiş bir kiz çocuğu var. Yaşının önemi var mı? Tacizcilerin cani cehenneme. Kızı nasıl hayata kazandirabiliriz onu düşünmek lazım. Adam için düşünmeyi bıraksanız artık.

Zaten bedensel gelisim yazmisim. Nasil bu kadar okudugunuzu anlamiyordunuz ben sasiyorum. Siz kabul etmiyorsunuz diye kelimelerin anlami degismez.
Cocuk 14 yasinda ve yillardir yasiyormus. Pedofili olmasina ikna olmaniz icin ne olmasi gerek baska?

Siz doktor musunuz gercekten? Yani samantha'nin yazdigi yazi ile benim yazdigim yaziyi okuyup, nerede hakli oldugunu yazdigimi anlamiyor musunuz? İlkokul cocuguna anlatir gibi mi anlatayim size.
Doktor mu Bence siz ne yazdığınızın farkında değilsiniz. Bir siz bir o anlamış

çocuk şuan 14 yaşında ve senelerdir istismara uğruyormuş 28 yaşındaki koca adam tarafından. bu pedofili değil de ne pedofilidir? senelerdir diyo belki 9-10 yaşında başladı tacizler. siz nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz pedofili olmadığına? bu basbaya pedofilidir. 14 yaşında çocuk gidip ailesine söylüyor 14-15 yaş artık itiraf ettiği yaş tacize uğramaya başladığı yaş değil!!! Önce okuduğunu anla sonra gel burda sapık savun. Bu arada yıllarca uygulanan sistematik çocuk istismarına hafif suç demişsin gözümden kaçmadı. "Hafif suclardaki insanlar mecbur disari cikacak konu sahibinin kardeşi gibi" bu ne demek ya bu ne demek?!! konu sahibinin kardeşinin yaptığı şey pedofilidir ve pedofili en ağır suçtur!!!! Lanet olası adalet sisteminde bir süre sonra serbest kalacak olması pedofiliyi hafif suç yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…