- 28 Mart 2020
- 21.754
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.441
- 598
Düşüncesinin sığlığı... sanki yeni yetme ergen. Kac yasina gelmiş dertlere tavirlara bak ya inanamiyorum.Bir çok konuda bu tarz yorumları var. Mesajlarına bakarsanız görürsünüz.
En son yine bir konuda siz ve tuhaf düşünceleriniz şaşırmadım yazmıştım, bana sen kimsin popüler de değilsin şaşırsan ne gibi bir şey yazmıştı
Tek gayem burada popüler olmak zaten
Bakıyorum bakıyorum doğuru göremiyorum yeterince açamamış olabilir misiniz?Actim zaten cumlede.
Yazdigimi anlamiyorsaniz tekrar tekrar aciklayamam.Bakıyorum bakıyorum doğuru göremiyorum yeterince açamamış olabilir misiniz?
Kimine göre marjinal, kimine göre çok çok ötesinde biriBir ben bilmiyorum galiba diger tuhaf fikirleri. Herkes ayni seyden bahsetmis. Çıtlatan olur mu biraz?
Konu sahibi cok uzun yillardir istismar oldugunu, çocuğun ancak simdi soyleyebildigini yazdi.Aslinda samantha'nin bazi yazdiklari dogru. Yani pedofili cocuk bedenini arzulama, ergenlige girme belirtisi gostermeyen bedenlere yonelim oluyor. Konu sahibi kucuk cocuk dedi, bundan dolayi pedofili yazmistim ve ilk yazan da benim. Samantha'nin yazdiklarindaki sorun su, pedofililer sanki hastaliklarindan dolayi, ellerinde olmadan bunu yapiyorlar gibi yazmis. O zaman boyle dusunursek ceza almamalari gerekir. Ancak bu sapiklarin fiili ve cezai ehliyetleri var, yaptiklarinin iyi mi kotu mu oldugunu biliyorlar, yaptiklari sonucunda ceza alacaklarini biliyorlar. Tipki aslinda psikopatlar gibi yaptiklarini yapmaktan geri durmuyorlar, kendilerini engellemiyorlar. Tabi bu yazdiklarim bence, yoksa ben uzman degilim. Sadece gozlemledigim, okudugum,tanik oldugum seylerden cikarim yapiyorum.
Mesela nereleri doğru. Valla tebrik ederim bir siz anlamışsınız onuAslinda samantha'nin bazi yazdiklari dogru. Yani pedofili cocuk bedenini arzulama, ergenlige girme belirtisi gostermeyen bedenlere yonelim oluyor. Konu sahibi kucuk cocuk dedi, bundan dolayi pedofili yazmistim ve ilk yazan da benim. Samantha'nin yazdiklarindaki sorun su, pedofililer sanki hastaliklarindan dolayi, ellerinde olmadan bunu yapiyorlar gibi yazmis. O zaman boyle dusunursek ceza almamalari gerekir. Ancak bu sapiklarin fiili ve cezai ehliyetleri var, yaptiklarinin iyi mi kotu mu oldugunu biliyorlar, yaptiklari sonucunda ceza alacaklarini biliyorlar. Tipki aslinda psikopatlar gibi yaptiklarini yapmaktan geri durmuyorlar, kendilerini engellemiyorlar. Tabi bu yazdiklarim bence, yoksa ben uzman degilim. Sadece gozlemledigim, okudugum,tanik oldugum seylerden cikarim yapiyorum.
Ben bu cocuk icin yazmadim ki. Cidden neden yazilanlari anlamiyorsunuz. Pedofili tanimi yaptim ben. Yani tek tek ince ince aciklama geregi duymuyorum, anlarsiniz diye. İsimiz var vallahi.Konu sahibi cok uzun yillardir istismar oldugunu, çocuğun ancak simdi soyleyebildigini yazdi.
14 yasindaki cocuk yillardir yasiyorsa pedofili iste.
Pedofili degil diye savunmalar beni mahvediyor.
Hic mi kardesiniz kuzeniniz yok?
16 yasinda kardesim var el kadar bebe gibi görünüyor gözüme.
Birilerinin magduru kastederek " ama yasi büyükmüş vücudu kadin gibiymis bu pedofili degil" diyerek hafifletmesi cok vicdansizca.
Evet ben anladim maalesef ve uzuluyorum bu duruma. Pedofili 18 yas alti herkese ilgi duyanlara verilen genel isim degil demek istedim. Ama cidden okudugunu anlamayanlar beni geriyor ya.Mesela nereleri doğru. Valla tebrik ederim bir siz anlamışsınız onu
Marjinalligin bu oldugunu düşünmüyorum ben asla. Tuhaf bir tavrı var. Demek ki genel olarak boyle biriymis. Ben daha once denk gelmemistim. Cok sasirdim.Kimine göre marjinal, kimine göre çok çok ötesinde biri
Zaten bedensel gelisim yazmisim. Nasil bu kadar okudugunuzu anlamiyordunuz ben sasiyorum. Siz kabul etmiyorsunuz diye kelimelerin anlami degismez.Konu sahibi cok uzun yillardir istismar oldugunu, çocuğun ancak simdi soyleyebildigini yazdi.
14 yasindaki cocuk yillardir yasiyorsa pedofili iste.
Pedofili degil diye savunmalar beni mahvediyor.
Hic mi kardesiniz kuzeniniz yok?
16 yasinda kardesim var el kadar bebe gibi görünüyor gözüme.
Birilerinin magduru kastederek " ama yasi büyükmüş vücudu kadin gibiymis bu pedofili degil" diyerek hafifletmesi cok vicdansizca.
Siz doktor musunuz gercekten? Yani samantha'nin yazdigi yazi ile benim yazdigim yaziyi okuyup, nerede hakli oldugunu yazdigimi anlamiyor musunuz? İlkokul cocuguna anlatir gibi mi anlatayim size.Mesela nereleri doğru. Valla tebrik ederim bir siz anlamışsınız onu
İnsanın ruhsal dünyası o kadar derin tuzaklarla dolu ki.. yüzyıllardır süregelen hastalıklar hala günümüze farklı farklı izini sürdürüyor. Bir insanın kisiliginin gelisiminde anne baba, aile bagı ve biyolojik etkenler büyük rol oynuyor. Ve yanında çevresel faktörlerde var. Diger sayfalarda yazmıstım pedofili kisinin cocuklukta yasadıkları travmaların etkisinden kaynaklandıgını. Hala tam bir tedavisi olmamakla beraber hapishaneler, ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde psikiyatrslerin çabaları hala sürüyor. Ne kadar tedavi edilirse edilsin, travmaların, cinsel dürtülerin beynindeki fantezilerin etkisi asla kalıcı olarak silinemiyor.çocuklukta anne yada bakan kişi tarafından yeterli , güvenli bağ kurulmayınca ilerde böyle farklı şeyler yapabiliyorlar diye okumuştum. yani herşey anne ,baba yada bakan kişi her kimse ordan başlıyor. küçük bir kısmı da sonradan nefs yüzünden sapıklığa kaçıyor,sapıtıyor diye biliyorum.
psikolog ,psikiyatr varsa yazarlar doğrusunu
Pedofili ya da değil ortada yillarca taciz edilmiş bir kiz çocuğu var. Yaşının önemi var mı? Tacizcilerin cani cehenneme. Kızı nasıl hayata kazandirabiliriz onu düşünmek lazım. Adam için düşünmeyi bıraksanız artık.Bu bir fıtrat bu bir hastalık degil yani onun elinde olan bisey degil kimse kendi kendini pedofili yapmıyor. Yanisi sen de pedofili doğabilirdin. Bunun yanlış olduğunu bilip hayata geçirmeyen kendini zapdeden bir cok pedofili var. Cocuktur tacizdir tabiki savunmuyorum. Vucudu kadin formundaysa adı pedofili olmuyor esasen diyorum. Yani 15 yasindaki bir kiza taciz eden bebeğe de eder diye bir sey yok. Zamanla tacizler arttigi icin reşit olmayan bireyleri korumak anlaminda carpitildi pedofili kavrami da.
Biraz değişik biri evetMarjinalligin bu oldugunu düşünmüyorum ben asla. Tuhaf bir tavrı var. Demek ki genel olarak boyle biriymis. Ben daha once denk gelmemistim. Cok sasirdim.
Cocuk 14 yasinda ve yillardir yasiyormus. Pedofili olmasina ikna olmaniz icin ne olmasi gerek baska?Zaten bedensel gelisim yazmisim. Nasil bu kadar okudugunuzu anlamiyordunuz ben sasiyorum. Siz kabul etmiyorsunuz diye kelimelerin anlami degismez.
Doktor muSiz doktor musunuz gercekten? Yani samantha'nin yazdigi yazi ile benim yazdigim yaziyi okuyup, nerede hakli oldugunu yazdigimi anlamiyor musunuz? İlkokul cocuguna anlatir gibi mi anlatayim size.
çocuk şuan 14 yaşında ve senelerdir istismara uğruyormuş 28 yaşındaki koca adam tarafından. bu pedofili değil de ne pedofilidir? senelerdir diyo belki 9-10 yaşında başladı tacizler. siz nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz pedofili olmadığına? bu basbaya pedofilidir. 14 yaşında çocuk gidip ailesine söylüyor 14-15 yaş artık itiraf ettiği yaş tacize uğramaya başladığı yaş değil!!! Önce okuduğunu anla sonra gel burda sapık savun. Bu arada yıllarca uygulanan sistematik çocuk istismarına hafif suç demişsin gözümden kaçmadı. "Hafif suclardaki insanlar mecbur disari cikacak konu sahibinin kardeşi gibi" bu ne demek ya bu ne demek?!! konu sahibinin kardeşinin yaptığı şey pedofilidir ve pedofili en ağır suçtur!!!! Lanet olası adalet sisteminde bir süre sonra serbest kalacak olması pedofiliyi hafif suç yapmazBen disari ciksin demiyorum. Bir araya gelip sosyallesip itlik ugursuzluk paylaşımı yapmadan mümkünse dediginiz gibi ayri hücrelerde tutularak bir tedavi yonteminden bahsediorum. Bu disari cikmayacaklar için zaten. Hafif suclardaki insanlar mecbur disari cikacak konu sahibinin kardeşi gibi olanlar yani zaten saliverilcek olanlarla hic olmadi ailesi ilgilensin hepten basibos kalmasin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?