Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Oğlancılık derken, yaşları küçük müymüş? Ben karsi cinsiyet olarak algiladim hep, cocuk olma durumuda vardi demek? Felaket o zaman.

Ben bu cocuk icin yazmadim ki. Cidden neden yazilanlari anlamiyorsunuz. Pedofili tanimi yaptim ben. Yani tek tek ince ince aciklama geregi duymuyorum, anlarsiniz diye. İsimiz var vallahi.
Bu konunun altına niye gelip bu çocuk için yazmadım ama pedofili değildir diyorsunuz amacınız nedir? Konu sahibesinin erkek kardeşi pedofili

Oğlancılık derken, yaşları küçük müymüş? Ben karsi cinsiyet olarak algiladim hep, cocuk olma durumuda vardi demek? Felaket o zaman.
Genc oglanlar diye geciyor kayıtlarda. Bir çok çocuk açık arttırmayla esirciler tarafından zengin Osmanlı erbabına satılmış, yüzü diğerlerine göre daha güzel olanlar ise saraya alınmıştır. Esirciler genç oğlanları çıplak bir şekilde sergiler ve açık arttırmayı kimi zaman öyle açarlardı.

Konu sahibinin kardeşinin yıllarca istismar ettiği kızcağız da çocuk. psikolojisi mahvolmuş zavallı bir çocuk. 1400'lü yılların oğlancılarını araştıracağınıza bu çocuk için işe yarar tek bişey yazın

İçler acısı. İyiki o donemlerde yaşamadım. Gerci zaman, sartlar, sosyal yapi hepsi onemli donemler acisindan. Simdi mesela bu dunya duzeni belki sonraki nesillere cok basit gelecek, nasil yasadiniz boyle diye dusunecekler. İnsan yasami da , tarihi de garip.

Aynen öyle korkunç. Gelecek nesiller bizim vahlayıp, puflayıp korktugumuz seylere belkide gülecekler. Tövbeler olsun.

Ben bu cocuk icin yazmadim ki. Cidden neden yazilanlari anlamiyorsunuz. Pedofili tanimi yaptim ben. Yani tek tek ince ince aciklama geregi duymuyorum, anlarsiniz diye. İsimiz var vallahi.
Allah askina yaa...
Uzerine gidilen uye bazi konularda hakli diye basladiniz yorumunuza. O uye de bu konuyu kastederek konustu.

Hukuk hangi tanıma bakar bilmiyorum ama ergenlik oncesi ve ergenlige yeni girmis cocuklara cinsel haz duymak diye bir tanimi var googleda.

Sizin tanım yapmanizin ne hükmü var? Yorumladim, düşüncemi soyledim deyin bari. Sanki literatürsünüz.

Günümüzde de yaşanıyor bunlar. Altında konuştuğunuz konuya bakar mısınız

Aynen öyle korkunç. Gelecek nesiller bizim vahlayıp, puflayıp korktugumuz seylere belkide gülecekler. Tövbeler olsun.
Boyle donem konusu acilinca aklima hep ortacag ingilteresi geliyor. Misal kim daha az yikanirsa, o kadar hristiyan demekmis. Zaman icerisinde su nasil temizlik ve gereklilik olmus, o donusum nasildi. Yasamin temel gereksinimlerinden biri olan su bile istenmiyormus bir donem. 50 yil yikanmayan kontese iliskin bir hikaye okumustum. En yuce dindar ilan etmis kendini , kilise de vermis gazi, kadin pislikle yasamis. Oglanciliktan simdi pedofilinin suc olmasina geldi dunya, ileri de belki karsi cinse ilgi duymak garipsenecek. Dusunsene kadin erkege ilgi duyunca dislanacak falan. Cok dusunmemek gerek sanirim.

Yorumunuzu okuyunca benimde aklıma sey geldi, osmanlı zamanında nü, cıplak kadınlar erkekler cizilirmis serbest ve absürt degilmis bunları yapmak. Ama hristiyan alemi osmanlıları ayıplarlarmıs bu tarz cizimler erotizm cizimler yapıyorlar diye. Oryantal ortadogu resim sanatında hep yazar. Şimdi ise tam tersi hristiyan alemi osmanlıyı kınadıgı seyleri yapıyor nü, cıplak isler. Bizde yasaklastı, ayıplandı. +18 heykeller kaldırıldı, kapatıldı vs.....

Birde aklıma gelmisken bir yabancı oyuncu, esi ve çocuklarıyla hic dus almadıklarını anca koktuklarında aldıklarını söylediler. Sebebi de israftan kacındıklarıymıs. Koca oyuncu israftan kacınıyor... birde israf olmaması icin cocukları, esi ve kendisi hep beraber alıyorlarmıs.

Bu arada yazmazsam olmaz, hatriniz kalir toptan. Samantha'ya ben de yuzde yuz katilmadim. Pedofili tanimi dogru dedim, yani bu adam sapik ya da cezalandirilmamali demedim. Ve bunu aciklarken gayet normal ,saldirmadan , normal cumlelerle acikladim. Su noktada katilmiyorum diyebildim. Ne tartismayi, ne fikir alisverisini biliyor bir kisim insan. Sadece birbirini taniyanlar al gulum ver gulum, sak saklasin birbirini. Arkadasinizin begenmedigi yoruma yumusak cevap verebilirken, size gore marjinal bir kisiyi asagilamaya calisiyorsunuz. Akli basinda insanlar siz saldirdiniz diye sizi dogru bulmuyor. Daha pedofili ne demek bilmiyordunuz ama masallah kimseye yorum yaptirmama derdinde bazilari.
Simdiden yazayim bu yazdigimi hic anlamayip samantha adami savundu, sen de samantayi savunuyorsun diyeceklrr olacak. Pedofili bir beden algisi, bir cocuk duskunlugu, bir gelisimini tamamlamamis ergenligi bitirmemis ya da cok az baslamis, yani YAŞA degil, bedensel olarak cocuklara, bebeklere ilgi gosterir. 17 yasinda olup, 23 gosteren bir cocuga ilgi duymak pedofili degildir. Pedofili olmamasi o insani sapik ya da sucsuz yapmaz, sadece pedofili tanimina girmez İstediginiz anlayin ya da anlamayin. Pes diyorum baska bir sey demiyorum size.

Yaşanılan sey korkunc hic yorum yapmak istemiyorum rabbim dusmani ma bile vermesin.Su an bu konuyu okuyan takip eden herkes hem bu kardesler icin hem anne baba icin dua etsin rabbim onlara yardim etsin feraha cikarsin tacize ugrayan kizimiz icin de rabbim bundna sonra ayagina tas değdirmesin hep iyi insanlar cikarsin karsisina insallah

Evet bu doğru. Konuda geçen olay pedofili değil. Sapıklık mı? Evet.

Bu arada yasal olarak 18 yaş altı olduğu için cezası da ona göre olur. Literatürde pedofili olarak geçmemesi bir şeyi değiştirmez.

Silin onu ailecek. Anne baba da yüzüne bakmasın. Bu evlat diye sevilmez ki yav

Sapığın pedofili olup olmadığı bilinmez. Kız 15 yaşında olmadığı için pedofili sayılmıyor. Adam pedo da olabilir aynı zamanda 15 yaşındaki, 35 yaşındaki Kadını da taciz edilebilir. Ne fark eder?

Ben daha ergenliğe görmemişken elini bana vermeyen amca pedo muydu?
Ya da kadınlara yaklaşamıyorım diye küçük kıza tecavüz edip öldüren adam pedo muydu? Bence sapığın pedosu medosu yok.

Hanımlar rica ediyorum son kez rica edeyim lütfen polemiğe girmeyin ve üsluplara dikkat edin, ayrıca lütfen dini ve dönem konularına girmeyin, mevzu başka yerlere doğru gider tartışma çıkar.

15 yaş pedofili olarak geçmiyor farklı bir ismi var. Zaten olay başlı başına rezalet derin detaylara gerek bile yok. Hapiste uzun süre kalır umarım. Çıktığında ise ben olsam görüşmezdim asla.
olay pedofili yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…