- 16 Ağustos 2021
- 387
- 419
- 53
- 29
neyinizle okuyorsunuz anlamıyorum. o yaş kızın şimdiki yaşı. kız şuan 14-15 yaşındaymış ve yeni açılmış ailesine, cinsel istismar yıllardır varmış, pedofili oluyor bu.Bu arada yasal olarak 18 yaş altı olduğu için cezası da ona göre olur. Literatürde pedofili olarak geçmemesi bir şeyi değiştirmez.
Allah sizin yardımcınız olsun inşallah en ağır cezayı alır küçücük çocuklardan ne istiyorlar ne hale geldi bu dünya yaAllahım hala inanamıyorum böyle bişey nasıl benim başıma gelir nasıl kafayı yemek üzereyim elim ayağım tutmuyor biz üç kardeşiz ablam var ben ve erkek kardeşim. Erkek kardeşim 28 yaşında öyle bi bişey öğrendik ki allahım ölüm haberini alsam bu kadar canım yanmazdı kardeşim bir kaç yıldır akrabamızın kızını taciz ediyormuş kız dayanamamış ablasına itiraf etmiş ve kızın yaşı daha küçük Allahım tv lerde izlerken kanım donardı benim başıma geldi ailem perişan Söyleyecek söz bulamıyorum şikayet ettiler tabi şuan karakolda ordan hapse girecek of Allahım keşke ölseydi bu kadar canım yanmazdı
konu tarihe resim sanatına ingiltere tarihine psikolojiye kadar yazılmış.ama o kalbi psikolojisi paramparça olan kuzucuğa değinen 5 10 kişi olmuşş.çokk üzücü çokkNe desem bilemedim Allah yardımcınız olsun
Rabbim Islah etsin.Kardeşiniz Pedofili tedavi olması lazım.Toplumdan tecrit edilmesi gerekiyor ki başkalarının canını yakmasın.En ağır cezayı alır umarım bir daha cesaret edemez.Allahım hala inanamıyorum böyle bişey nasıl benim başıma gelir nasıl kafayı yemek üzereyim elim ayağım tutmuyor biz üç kardeşiz ablam var ben ve erkek kardeşim. Erkek kardeşim 28 yaşında öyle bi bişey öğrendik ki allahım ölüm haberini alsam bu kadar canım yanmazdı kardeşim bir kaç yıldır akrabamızın kızını taciz ediyormuş kız dayanamamış ablasına itiraf etmiş ve kızın yaşı daha küçük Allahım tv lerde izlerken kanım donardı benim başıma geldi ailem perişan Söyleyecek söz bulamıyorum şikayet ettiler tabi şuan karakolda ordan hapse girecek of Allahım keşke ölseydi bu kadar canım yanmazdı
konu tarihe resim sanatına ingiltere tarihine psikolojiye kadar yazılmış.ama o kalbi psikolojisi paramparça olan kuzucuğa değinen 5 10 kişi olmuşş.çokk üzücü çokk
Özgüvensiz çocuklar yetiştiriyoruz malesef. Benimde oğlum 9 yaşında. Ben de bahçeye bile yalnız indiremiyorum. Kızımı söylemiyorum bile o daha küçük.10 yaşına girecek hala oyun parkına benle iniyor okulun kapısına bırakıp kapıdan alıyorum.oysa bizler sokaklarda oynardık özgürce okula kendimiz gider gelirdik.ne ara bu kadar arttı bu sapıklıklar şaşkınımm.
Böyle şeyler yazma bazıları beğenmiyorPedofili : çocuklara cinsel ilgi duymaktır ve legal ergin kişi yaşı olan 18 ya da duruma göre 16 yaşını doldurmamış kişilere ilgi duyanlar hukuken pedofil sayılmaktadırlar. Pedofili medofili lolofili herneyse adı.. Eyleme bakacaksın yaptğı ahlaksızlığa bakacaksın tanımın ne önemi var. netice nedir küçük yaştaki çocuğun bedeneninden ruhundan çalınan o masum duygular DEĞİLMİ..!!
ben beğenilmemekten memnunum ama.bir çocuğun ruhunda açılan yaraları savunmaktan gurur duyarım anca.keşke çocuğa bir şeyler yapabilsem en azından sımsıkı sarılabilsem bu dünya sandığın kadar kötü değil iyi insanlarda var diyebilsem geçecek kuzum diyebilsem .işte öyleeeBöyle şeyler yazma bazıları beğenmiyor
Yavrum ya ne kadar korkmuşturben beğenilmemekten memnunum ama.bir çocuğun ruhunda açılan yaraları savunmaktan gurur duyarım anca.keşke çocuğa bir şeyler yapabilsem en azından sımsıkı sarılabilsem bu dünya sandığın kadar kötü değil iyi insanlarda var diyebilsem geçecek kuzum diyebilsem .işte öyleee
kimse sormamış konuda çocuğun psikolojisi nasıl çocuğun gerçekten konuşabileceği çekinmeden herşeyi anlatabileceği ebeveynleri oldu mu bu yaşa kadar.çocuk okulda nasıldı?arkadaş ilişkileri nasıldı?bu iğrenç taciz hayatında nelere mal oldu?geceleri uyuyabildi mi?insanlara güvenebildi mi?adli vaka olduğu için artık kaç kere ifade vermek zorunda kaç kere yaşadıklarını herkesten sakladığı acılarını anlatmak zorunda?kendi iyiliği için o sapığın cezalandırılması için anlatmak zorunda ama çok çok zor değil mi?bunları konuşalım yahuu bunlarııııBu sapikligi yapanin topluma kazandirilmasindan soz edilmis bir yerde. Hey allahim ya aksam aksam sinirlerim alt ust oldu. Boyle sapiklar topluma kazandiralacagina kotu arkadas cevresi yuzunden uyusturu batakligina bulasan genclerimiz travmatik aile ortami yuzunden suca bulasan cocuklarimiz topluma kazandirilsin. Boyle sapiklari gecici hapis cezasina carptirmak ustune birde topluma kazandirmak icin ayri bir butce ayirmak cok mantikli gercekten. Konu sahibi senin ve ailenin adina cok uzgunum ama kardesin ve onun gibiler yasamayi hak etmiyor. Bir cogumuzun evladi var yavrularimizi gozumuzden sakinirken psikolojimiz bozuldu artik boyle olaylar yuzunden. Allah belalarini versin ya.
18-19 yaşındayken, halk otobüsünde bir adam pipisini popoma yapıştırdığında donup kalmıştım.
Burada bazı şahısların yorumları mide bulandırıcı.
Siz insan mısınız gerçekten?
O adam belki şu an ailesiyle gülüyor, eğleniyor ve başka kadınlara-genç kızlara-çocuklara da aynısını yapmaya devam ediyor.
Ne hastalığı, ne tedavisinden bahsediyorsunuz?
Ben reşitken yaşadığım bu olayı unutamazken, 10 yaşlarında daha oyuncaklarıyla oynayan çocuğa yapılan bu olaya “ya topluma kazandıralım, kendileri böyle doğuyor bilerek yapmıyorlar” gibi kılıflar buluyorsunuz ya…
Allah size akıl fikir versin.
Amanda sabahlar olmaz artık bana üzüntümden uyuyamam bu gece tühh :) beğenenlerim sağolsun varolsunBöyle şeyler yazma bazıları beğenmiyor
??olay pedofili yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?