Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Bu arada yasal olarak 18 yaş altı olduğu için cezası da ona göre olur. Literatürde pedofili olarak geçmemesi bir şeyi değiştirmez.
neyinizle okuyorsunuz anlamıyorum. o yaş kızın şimdiki yaşı. kız şuan 14-15 yaşındaymış ve yeni açılmış ailesine, cinsel istismar yıllardır varmış, pedofili oluyor bu.
kardeşi yetişkin 28 yaşında kız 14.
yıllardır cinsel istismar var.
pedofilidir nokta

Allah sizin yardımcınız olsun inşallah en ağır cezayı alır küçücük çocuklardan ne istiyorlar ne hale geldi bu dünya ya

Rabbim Islah etsin.Kardeşiniz Pedofili tedavi olması lazım.Toplumdan tecrit edilmesi gerekiyor ki başkalarının canını yakmasın.En ağır cezayı alır umarım bir daha cesaret edemez.

konu tarihe resim sanatına ingiltere tarihine psikolojiye kadar yazılmış.ama o kalbi psikolojisi paramparça olan kuzucuğa değinen 5 10 kişi olmuşş.çokk üzücü çokk

Önceki sayfalar ne alaka gerçekten anlayamadım Bilmem nerdeki tabloyu, sanatı gelip bu psikolojisi mahvolan küçük kıza anlatsınlar ne diyeyim

Pedofili : çocuklara cinsel ilgi duymaktır ve legal ergin kişi yaşı olan 18 ya da duruma göre 16 yaşını doldurmamış kişilere ilgi duyanlar hukuken pedofil sayılmaktadırlar. Pedofili medofili lolofili herneyse adı.. Eyleme bakacaksın yaptğı ahlaksızlığa bakacaksın tanımın ne önemi var. netice nedir küçük yaştaki çocuğun bedeneninden ruhundan çalınan o masum duygular DEĞİLMİ..!!

Özgüvensiz çocuklar yetiştiriyoruz malesef. Benimde oğlum 9 yaşında. Ben de bahçeye bile yalnız indiremiyorum. Kızımı söylemiyorum bile o daha küçük.
Çocuklar okuldayken bile içim hep rahatsız. Sadece yanımda olduklarında rahat ediyorum
Üzgünüm konu sahibi. Sizin için çok zor bir durum. Sizin bi suçunuz yok neticede.

Böyle şeyler yazma bazıları beğenmiyor

Böyle şeyler yazma bazıları beğenmiyor
ben beğenilmemekten memnunum ama.bir çocuğun ruhunda açılan yaraları savunmaktan gurur duyarım anca.keşke çocuğa bir şeyler yapabilsem en azından sımsıkı sarılabilsem bu dünya sandığın kadar kötü değil iyi insanlarda var diyebilsem geçecek kuzum diyebilsem .işte öyleee

18-19 yaşındayken, halk otobüsünde bir adam pipisini popoma yapıştırdığında donup kalmıştım.
Burada bazı şahısların yorumları mide bulandırıcı.
Siz insan mısınız gerçekten?
O adam belki şu an ailesiyle gülüyor, eğleniyor ve başka kadınlara-genç kızlara-çocuklara da aynısını yapmaya devam ediyor.
Ne hastalığı, ne tedavisinden bahsediyorsunuz?
Ben reşitken yaşadığım bu olayı unutamazken, 10 yaşlarında daha oyuncaklarıyla oynayan çocuğa yapılan bu olaya “ya topluma kazandıralım, kendileri böyle doğuyor bilerek yapmıyorlar” gibi kılıflar buluyorsunuz ya…
Allah size akıl fikir versin.

Yavrum ya ne kadar korkmuştur kim bilir nasıl tehdit etti de kızı susturdu yıllarca ve ne kadar ileri gitti ki kız sonunda patladı

Bu sapikligi yapanin topluma kazandirilmasindan soz edilmis bir yerde. Hey allahim ya aksam aksam sinirlerim alt ust oldu. Boyle sapiklar topluma kazandiralacagina kotu arkadas cevresi yuzunden uyusturu batakligina bulasan genclerimiz travmatik aile ortami yuzunden suca bulasan cocuklarimiz topluma kazandirilsin. Boyle sapiklari gecici hapis cezasina carptirmak ustune birde topluma kazandirmak icin ayri bir butce ayirmak cok mantikli gercekten. Konu sahibi senin ve ailenin adina cok uzgunum ama kardesin ve onun gibiler yasamayi hak etmiyor. Bir cogumuzun evladi var yavrularimizi gozumuzden sakinirken psikolojimiz bozuldu artik boyle olaylar yuzunden. Allah belalarini versin ya.

kimse sormamış konuda çocuğun psikolojisi nasıl çocuğun gerçekten konuşabileceği çekinmeden herşeyi anlatabileceği ebeveynleri oldu mu bu yaşa kadar.çocuk okulda nasıldı?arkadaş ilişkileri nasıldı?bu iğrenç taciz hayatında nelere mal oldu?geceleri uyuyabildi mi?insanlara güvenebildi mi?adli vaka olduğu için artık kaç kere ifade vermek zorunda kaç kere yaşadıklarını herkesten sakladığı acılarını anlatmak zorunda?kendi iyiliği için o sapığın cezalandırılması için anlatmak zorunda ama çok çok zor değil mi?bunları konuşalım yahuu bunlarıııı

Sosyopatlara tedavi olmaz, bu insanların içinde var ne olursa olsun içlerindeki güdüyü bastıramıyorlar. Sapık birini, seri katil birini, pedofil birini ıslah edemezsin. Doğuştan boyle bu tipler yazmışlar ya bakın o doğru, bu insanları değiştiremiyorsun zarar vermek içlerinde var.

Ben Almanyadayım, burda bazı liboş Cihangir solcusu tipliler de rehabilitasyonu savunuyor. Bir pedofili rehabilite edip! hapisten çıkarmıslar, sonucu söyleyeyim 2 gün geçmeden oyun parkından çocuk kaçırıp tecavüz etti. Bu çocuğa kim hesap verecek mesela, rehabilitasyonu savunan dangalaklar mı, buna evet diyen devlet mi ... Böyle tipleri hapse koyacaksıni toplumdan uzak tutacaksın bu kadar kardeşim suçsuz günahsız insanlardan uzak tutacaksın bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…