Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Böyle kişileri topluma kazandıramazsınız. Değişmezler çünkü o fikir yanlış yani. Zaten olay iğrenç bu konuda birbirinize girecek ne buldunuz anlamadım?

+++
Her konudaki polemikleri anlarım ama bu konudakini gerçekten anlayamadım. Konu sahibesinin zaten içi yanıyor ortada zarar gören bir çocuk var hala adamın yaptığının suç olup olmadığını tartışmak abes. Konu sayfalarca uzayıp gitmiş ne gerek var, konu sahibesinin zaten canı burnunda.

adli bir suça kılıf bulunulmaya çalışılmış.adam tacizci belki de tecavüzcü cezasını çekecek .savunulacak en ufak hakkı yok bu adamınn .akıl sağlığının yerinde olup olmadığı zaten mahkemece istenecek.yüzde 99 aklı başında ve bilerek yapmış çıkacaktır

Bundan sonra zaten samanta denen profille asla muhattap olmam değil pedofoliyi savunmak en ufak koruyucu hafifletici kelime kullanan Allaha havale ediyorum.

Bundan sonra zaten samanta denen profille asla muhattap olmam değil pedofoliyi savunmak en ufak koruyucu hafifletici kelime kullanan Allaha havale ediyorum.
Fazla kasmış arkadaş

Ergen olduğu için sadece taciz diyorum diyor

Fazla zorlama olmuş yani illa Allah korusun 4-5 yaşında çocuk olması lazım gibi zorlamış aman neyse of

Biz çocukları kucağına alan amca dayı olunca bile gerilmeye devam edelim hanımlar

Bu devirde kimseye güven olmaz

Amca dayı kimseyle yalnız bırakmayın

Allah’a emanet hepsi

Evet ben de şöyle bir pedofiliyi arastirayim dedim. Pedofili destek dernekleri varmis birçok ülkede. Hatta almanyada çok fazla sayida varmis. Bir ara haberlerde görmüştüm ama bu kadar yaygin ve büyük bir topluluk tarafindan desteklenen bir sey oldugunu bilmiyordum.

Ben de merak ettim. Pedofili, hastalık mıdır arkadaşlar? Hastalıksa tedavi mi ediyorlar, edebiliyorlar mı?

Yani neden bir insan ufacık bir çocuk bedenini arzular ve bundan haz duyar?
Sapıklık bana göre hastalık değil sapkınlıktır. Hastalığın tedavisi olur da sapkın birisinin düzelmesi bilemiyorum..

O konuda Batı Avrupa manyamış durumda cidden.. ensest, pedofili stili sapkınlıkları normal gören tonla insan var. Burda yazmaya utanıyorum, adam kızkardeşine ilgi duyuyor ne var bunda hayvanlar da yapıyor normal diyen insan tanımışlığım var. Daha fazla yazmayayım ama hastalıktan öte sapıtmışlık.

Oglum da var kızlarım da. Sokağa değil site içine bile yalnız salabilecegimi düşünmüyorum. Hatta okul çağına geldiklerinde muhtemelen okullarına ben götürüp getiririm,Allah'ım neler düşünüyoruz ya,önceden kim acikirsa kimin annesi evdeyse onun kapısını çalan ekmek,su isterdi. Şuan benim çocuklarıma benim onayın olmadan yiyecek hatta bir damla su vereni yere serecek durumdayım. Hergun haberleri izlerken aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Büyükler hep derdi oğlan çocuğunu da kız gibi kollayacagiz çok sürmez diye,sanırım o zamanlara geldik Allah'ım

Ozellikle Almanya bu konuda bayrağı elinden bırakmıyor cherrycim,tiksinc

Cezalar yasalar ne durumda peki bu konuyla ilgili?

olmaması gereken bizim yaptığımız ama mecbur bırakılıyoruz napalım.43 yaşındayım ortaokul ismi lazım değil bölüm öğretmenim 45 üstü adam 16 yaşında kız kaçırmıştı evliyken.lisede de beden öğretmenimiz basbayağı sözle taciz ederdi kızları.taksicisi ayrı sokakta yürüyen adamı ayrı sosyal medya sapıkları ayrı hangilerinden korunacağımızı iyicene şaşırdık.paranoyak oldukk o yüzden adım adım çocuklarımızın peşindeyiz.hayat böyle yaptı bizi

Sinirlerim her akşam bu ve türevi haberler yüzünden ayakta. Allah'ım biz bakmaya kıyamıyoruz ya. Parka oğlanı goturdugum zaman yanıma fazladan şeker alıyordum,artık almıyorum,ailesi yanlış anlar diye. Sürekli tetikteyim,evlenseler de bu panikatak bende kalacak gibi. Evlenince de bir manyaga denk gelmesinler diye sabah akşam dua ediyorum,Allah'ım herkesin evladını hayırlı insanlarla karşılaştır. Hayat buna mecbur ediyor işte bizi,oğlan kendinden birkaç yaş büyük komşu çocuklarıyla oynuyor,eve davet etmiyorum edemiyorum,oğlanı da yollamiyorum. Bugün çok işim vardı kimseye emanet edemediğim için babamı çağırdım başlarına,ne olacak böyle ya

Kesinlikle hastalık değil sapıklık mikroplukkk
Evet ben hastalık diyerek iyimserleştirmiyorum olayı O anda birşey olmalı ki böyle bir şeyi yapabilsin. O anda taciz edip, ertesi gün birşey olmamış gibi davranmanın adı olmalı. Yani o anda ne yaşanıyor nasıl yapabiliyor sonra nasıl düzelip pişmanlık duymadan hayatına devam edebiliyor. Rabbim kimseyi böyle insanlarla karsılastırmasın. Evlatlarımızı korusun

pedofili karsi tarafi cocuk olarak gormemek degil tam tersine o cocuk , masum bedene ilgi duymak .Hakettigi cezayi tez zamanda alir insallah .
İnşaAllah sonu zaten belli sag cıkacagını sanmıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…