- 23 Ağustos 2012
- 51.857
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.506
- 898
Böyle kişileri topluma kazandıramazsınız. Değişmezler çünkü o fikir yanlış yani. Zaten olay iğrenç bu konuda birbirinize girecek ne buldunuz anlamadım?
Pedofilinin tedavisi yok.Rabbim Islah etsin.Kardeşiniz Pedofili tedavi olması lazım.Toplumdan tecrit edilmesi gerekiyor ki başkalarının canını yakmasın.En ağır cezayı alır umarım bir daha cesaret edemez.
adli bir suça kılıf bulunulmaya çalışılmış.adam tacizci belki de tecavüzcü cezasını çekecek .savunulacak en ufak hakkı yok bu adamınn .akıl sağlığının yerinde olup olmadığı zaten mahkemece istenecek.yüzde 99 aklı başında ve bilerek yapmış çıkacaktır+++
Her konudaki polemikleri anlarım ama bu konudakini gerçekten anlayamadım. Konu sahibesinin zaten içi yanıyor ortada zarar gören bir çocuk var hala adamın yaptığının suç olup olmadığını tartışmak abes. Konu sayfalarca uzayıp gitmiş ne gerek var, konu sahibesinin zaten canı burnunda.
Bundan sonra zaten samanta denen profille asla muhattap olmam değil pedofoliyi savunmak en ufak koruyucu hafifletici kelime kullanan Allaha havale ediyorum.Yine samanta yine pedofili savunması. İyileştirme basitlestirme. Topluma kazandirilmaz. Adam 15 yıl hapis yatıyor cinayetten çıkınca bir daha işliyor. Onun gibi. Onlar sapik ve düzelmez. Hizmet sektöründe ya da çocuklarla ilgili bir bölümde çalışmıyorSunuzbdur umarım. Gerçekten sizin gibi suçlu kayirmaci empatici insanlar yüzünden yüz bulup bir dayanak buluyorlar.
Boş yere ban yemissiniz. Hiç degmezdi halbuki.
Zavalli hayvanlar üzerinde dedenen bütün ilaclar bu serefsizlerin üzerinde denenmeliAynen(!) topluma kazandırılsınlar da daha çok çoluk çocuğu istismar etsinler. Direkt hadım edilmeliler.
Fazla kasmış arkadaşBundan sonra zaten samanta denen profille asla muhattap olmam değil pedofoliyi savunmak en ufak koruyucu hafifletici kelime kullanan Allaha havale ediyorum.
Evet ben de şöyle bir pedofiliyi arastirayim dedim. Pedofili destek dernekleri varmis birçok ülkede. Hatta almanyada çok fazla sayida varmis. Bir ara haberlerde görmüştüm ama bu kadar yaygin ve büyük bir topluluk tarafindan desteklenen bir sey oldugunu bilmiyordum.Sosyopatlara tedavi olmaz, bu insanların içinde var ne olursa olsun içlerindeki güdüyü bastıramıyorlar. Sapık birini, seri katil birini, pedofil birini ıslah edemezsin. Doğuştan boyle bu tipler yazmışlar ya bakın o doğru, bu insanları değiştiremiyorsun zarar vermek içlerinde var.
Ben Almanyadayım, burda bazı liboş Cihangir solcusu tipliler de rehabilitasyonu savunuyor. Bir pedofili rehabilite edip! hapisten çıkarmıslar, sonucu söyleyeyim 2 gün geçmeden oyun parkından çocuk kaçırıp tecavüz etti. Bu çocuğa kim hesap verecek mesela, rehabilitasyonu savunan dangalaklar mı, buna evet diyen devlet mi ... Böyle tipleri hapse koyacaksıni toplumdan uzak tutacaksın bu kadar kardeşim suçsuz günahsız insanlardan uzak tutacaksın bu kadar.
Sapıklık bana göre hastalık değil sapkınlıktır. Hastalığın tedavisi olur da sapkın birisinin düzelmesi bilemiyorum..Ben de merak ettim. Pedofili, hastalık mıdır arkadaşlar? Hastalıksa tedavi mi ediyorlar, edebiliyorlar mı?
Yani neden bir insan ufacık bir çocuk bedenini arzular ve bundan haz duyar?
Evet ben de şöyle bir pedofiliyi arastirayim dedim. Pedofili destek dernekleri varmis birçok ülkede. Hatta almanyada çok fazla sayida varmis. Bir ara haberlerde görmüştüm ama bu kadar yaygin ve büyük bir topluluk tarafindan desteklenen bir sey oldugunu bilmiyordum.
Oglum da var kızlarım da. Sokağa değil site içine bile yalnız salabilecegimi düşünmüyorum. Hatta okul çağına geldiklerinde muhtemelen okullarına ben götürüp getiririm,Allah'ım neler düşünüyoruz ya,önceden kim acikirsa kimin annesi evdeyse onun kapısını çalan ekmek,su isterdi. Şuan benim çocuklarıma benim onayın olmadan yiyecek hatta bir damla su vereni yere serecek durumdayım. Hergun haberleri izlerken aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Büyükler hep derdi oğlan çocuğunu da kız gibi kollayacagiz çok sürmez diye,sanırım o zamanlara geldik Allah'ım10 yaşına girecek hala oyun parkına benle iniyor okulun kapısına bırakıp kapıdan alıyorum.oysa bizler sokaklarda oynardık özgürce okula kendimiz gider gelirdik.ne ara bu kadar arttı bu sapıklıklar şaşkınımm.
Ozellikle Almanya bu konuda bayrağı elinden bırakmıyor cherrycim,tiksincO konuda Batı Avrupa manyamış durumda cidden.. ensest, pedofili stili sapkınlıkları normal gören tonla insan var. Burda yazmaya utanıyorum, adam kızkardeşine ilgi duyuyor ne var bunda hayvanlar da yapıyor normal diyen insan tanımışlığım var. Daha fazla yazmayayım ama hastalıktan öte sapıtmışlık.
Cezalar yasalar ne durumda peki bu konuyla ilgili?O konuda Batı Avrupa manyamış durumda cidden.. ensest, pedofili stili sapkınlıkları normal gören tonla insan var. Burda yazmaya utanıyorum, adam kızkardeşine ilgi duyuyor ne var bunda hayvanlar da yapıyor normal diyen insan tanımışlığım var. Daha fazla yazmayayım ama hastalıktan öte sapıtmışlık.
olmaması gereken bizim yaptığımız ama mecbur bırakılıyoruz napalım.43 yaşındayım ortaokul ismi lazım değil bölüm öğretmenim 45 üstü adam 16 yaşında kız kaçırmıştı evliyken.lisede de beden öğretmenimiz basbayağı sözle taciz ederdi kızları.taksicisi ayrı sokakta yürüyen adamı ayrı sosyal medya sapıkları ayrı hangilerinden korunacağımızı iyicene şaşırdık.paranoyak oldukk o yüzden adım adım çocuklarımızın peşindeyiz.hayat böyle yaptı biziOglum da var kızlarım da. Sokağa değil site içine bile yalnız salabilecegimi düşünmüyorum. Hatta okul çağına geldiklerinde muhtemelen okullarına ben götürüp getiririm,Allah'ım neler düşünüyoruz ya,önceden kim acikirsa kimin annesi evdeyse onun kapısını çalan ekmek,su isterdi. Şuan benim çocuklarıma benim onayın olmadan yiyecek hatta bir damla su vereni yere serecek durumdayım. Hergun haberleri izlerken aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Büyükler hep derdi oğlan çocuğunu da kız gibi kollayacagiz çok sürmez diye,sanırım o zamanlara geldik Allah'ım
Sinirlerim her akşam bu ve türevi haberler yüzünden ayakta. Allah'ım biz bakmaya kıyamıyoruz ya. Parka oğlanı goturdugum zaman yanıma fazladan şeker alıyordum,artık almıyorum,ailesi yanlış anlar diye. Sürekli tetikteyim,evlenseler de bu panikatak bende kalacak gibi. Evlenince de bir manyaga denk gelmesinler diye sabah akşam dua ediyorum,Allah'ım herkesin evladını hayırlı insanlarla karşılaştır. Hayat buna mecbur ediyor işte bizi,oğlan kendinden birkaç yaş büyük komşu çocuklarıyla oynuyor,eve davet etmiyorum edemiyorum,oğlanı da yollamiyorum. Bugün çok işim vardı kimseye emanet edemediğim için babamı çağırdım başlarına,ne olacak böyle yaolmaması gereken bizim yaptığımız ama mecbur bırakılıyoruz napalım.43 yaşındayım ortaokul ismi lazım değil bölüm öğretmenim 45 üstü adam 16 yaşında kız kaçırmıştı evliyken.lisede de beden öğretmenimiz basbayağı sözle taciz ederdi kızları.taksicisi ayrı sokakta yürüyen adamı ayrı sosyal medya sapıkları ayrı hangilerinden korunacağımızı iyicene şaşırdık.paranoyak oldukk o yüzden adım adım çocuklarımızın peşindeyiz.hayat böyle yaptı bizi
Evet ben hastalık diyerek iyimserleştirmiyorum olayı O anda birşey olmalı ki böyle bir şeyi yapabilsin. O anda taciz edip, ertesi gün birşey olmamış gibi davranmanın adı olmalı. Yani o anda ne yaşanıyor nasıl yapabiliyor sonra nasıl düzelip pişmanlık duymadan hayatına devam edebiliyor. Rabbim kimseyi böyle insanlarla karsılastırmasın. Evlatlarımızı korusunKesinlikle hastalık değil sapıklık mikroplukkk
Almanyada yasiyorum kadın pedofoliyi ifşa ettik sonuç evi bile aranmadi polis tutanak tutup gittiOzellikle Almanya bu konuda bayrağı elinden bırakmıyor cherrycim,tiksinc
İnşaAllah sonu zaten belli sag cıkacagını sanmıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.pedofili karsi tarafi cocuk olarak gormemek degil tam tersine o cocuk , masum bedene ilgi duymak .Hakettigi cezayi tez zamanda alir insallah .
Bir pedofilinin kadın oldugunu ilk defa duyuyorum.Almanyada yasiyorum kadın pedofoliyi ifşa ettik sonuç evi bile aranmadi polis tutanak tutup gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?