Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Bir pedofilinin kadın oldugunu ilk defa duyuyorum.
Gözlerimle gördüm komsumun ufak oglunu dudagindan opup poposuna elledi bagirdik eve kaçtı polis geldi . Ama alman oldugu icin polisler resmen ona daha normal bize anormal davrandi. Lanet olasi adalet annesi şikayetçi olacakmis bizim sikayetci olmamiz yetmezmis ve en can yakan yer komşum kocasi katil olur diye soylemedi kocasina bize trip atti polisi cagirdik diye gerizekali. O kadın bugün senin yarin belki benim çocuğuma yapacak.

Kocası gerekirse katil olsaydı bu nasıl bir düşünce tarzıdır. Allahım nedir bu insanların koca başı merakı. Tr de de oyledir kesin. Aman kocam duymasın başı yanar, aman duymasın katliam çıkar. Koca kim ya evladımın yanında. Evladımın iyiligi için onu korumak için elimden geleni yaparım herkesin başını düşünecek degiliz ya

Aman o kocaci zaten. Biz turklerin arasinda malesef hala var aman katil olur kocam aman elini kann bular ulan kocandan önce sen elini kana bula sen . Cahillik berbat birsey

Aman o kocaci zaten. Biz turklerin arasinda malesef hala var aman katil olur kocam aman elini kann bular ulan kocandan önce sen elini kana bula sen . Cahillik berbat birsey
Kesinlikle o an insanın gözü dönmeli ya kocamımı düşüncem

Kesinlikle o an insanın gözü dönmeli ya kocamımı düşüncem
Aynen öyle ama ben ve kardeşim şikayetçi olduk birde parka gelen herkese kadini anlattik kedisi var cocuklari kedisiyle oynatip taciz ediyor diye . Devam da ediyorum herkese anlatmaya mahallede duymayan kalmadi

Aynen öyle ama ben ve kardeşim şikayetçi olduk birde parka gelen herkese kadini anlattik kedisi var cocuklari kedisiyle oynatip taciz ediyor diye . Devam da ediyorum herkese anlatmaya mahallede duymayan kalmadi
Çok iyi yapıyorsunuz. En azından herkes bilsin ona göre davransın. Cocuklarımı kimseye bırakıp gidemiyorum. Sadece anneme kardeşime güveniyorum. Allah affetsin babam eşim kayınpederim amcalarım dayılarım herkese farklı gözle bakar oldum ama belli etmiyorum. içten içe hiç birine güvenmiyorum.

Erkekleri nasıl bir aciz görmedir bu ya. Biz kadınlar her şeyi tolere ederiz. Her acıyı kaldırabiliriz aman adamlar duymasın katil olur. Yok ya. Madem öyle adam katil olacak önce davran o zaman sen ol katil. Katil olunacak konu ise. Ayy çıldıracağım geliyor şu cümleye ya. Benim annem de hep böyle büyüttü bizi. Sinir oluyorum.

Aynı aynı annemde beni böyle büyüttü. Eşimden hep korkardım. Apartmanda birgü kadınlar arasında kavga çıktı. Herşey her laf üzerime kaldı. Onların eşleri de içindeydi kavganın. Ben nasıl korkuyorum ama eşim bana kızar aman duymasın başı belaya girer beni boşar. Ve benim ondan korktuğumu herkes anlamıştı. Arayan beni tehtit ediyordu. Seni kocana söylicez diye Şimdiki aklım olacaktı vallahi. İnsan rahatlıkla eşine herşeyi söylemeli ya

Sizin ve kız çocuğuna inanın çok üzüldüm Rabbim içinizi ferhlatsınn kardeşinizede Allah cezasını versin inşallah çıkamaz sizin bir suçunuz yok ama işte insn üzülüyor kahroluyor ben bile nasıl üzüldüm Allah evladında hayırlısını versin

Beni taniyan uyeler annem ve kardesimle buyudugumu ve maddi manevi zorluklari astigimi bilir.. ilk okuldayken yan siniftaki ogretmen sifatli o mahlugu hatirliyorum.. sisman biyikli bebek surat bsydi.
Ne zmn basladi hatirlamiyorum, ama deprem gecirdik hepimiz altust olduk okullar acildi bir gun gelip yine sarildi artik ne kdr canima tak ettiyse bi bagirdim yeter artik hoslanmiyorum dokunmayin bana diye. Hosuma gidiyorsun demisti 34 yasindayim su an bile icim urperiyor hatirliyorum hoslanmayin ben hoslanmiyorum dokunmayin bana dedim.
Anneme anlatmak aklima gelmedi belki kendi derdimizden belki anlayamadigimdan .
Bir daha da dokunmadi
Ama yillarca aklimda tek soru kaldi..
Calisma hayati boyunca kac cocuga ne yapti... anneme soylesem biraz engel olurmuydum... okulum cok iyiydi ogretmenleri severdim nasil anlasilmadi..
Topluma guya kazanilmis o adam kac kisiyi mezara gomdu... hic pisman oldumu...

Herseye hastalik denmesi neden? Kotuluk bir tercih degil mi? Surekli p*rn* izliyorsa, saglikli bir cinsel egitim almamissa, erkeklere hersey ozgur mantigiyla bunu yapmasi toplumsal bir sorun. Bu ulkede aileler cocuklarina saglikli cinsel egitim vermiyor. Koskoca adamlar acip acip surekli p*rn* izliyor milletin gozune soka soka kadinlar da normallestiriyor, cocuguna tecavuz edenler var, cocuk annesine soyluyor yakinlarina soyluyor kimse inanmiyor cogu olayda. Pedofili, hayvanlarla iliski vs her turlu pislik var cinsel icerikli vidyolarda. Bu gercekten toplumsal bi sorun, artik dogru duzgun cinsel egitim verilmeli.

Hem de ne berbat boyle insanlara asla laf anlatamazsin, kocasi taciz eder aman disarda da ediyolar zaten der boyle insanlar.

Hicbir cocuga izinsiz dokunulmaz, ben yegenime soruyorum ope bilir miyim, sarila bilir miyim diye isterse dokunuyorum istemezse asla dokunmuyorum. Her cocuga bu egitim verilmeli ama maalesef aileler cok bilincsiz cocuklara bu egitim verilmiyor. Ozel bolgelerini ogrettim mesela bu bolgelere kimse dokunamaz vs diye.

Hicbir cocuga izinsiz dokunulmaz, ben yegenime soruyorum ope bilir miyim, sarila bilir miyim diye isterse dokunuyorum istemezse asla dokunmuyorum. Her cocuga bu egitim verilmeli ama maalesef aileler cok bilincsiz cocuklara bu egitim verilmiyor.

Bende ayni sekilde dusunuyorum. Cok zor gunlerdeyiz..
Konu sahibi uzulmesin hersey bizim icin asla sorumlu degil asla uzulmesin degmez tam tersi daha dik dursun bilincle yasasin

Cok zor cok....

Kusura bakmayin bi baba evde hayvan gibi p*rn* izler kadinlara mal gozuyle bakarsa, cocuguna cinsel egitim vermezse yetisen nesil boyle olur. Cahil kadinlarda bu tacizci pislik kocalarinin davranislarini normal buluyor. Bu ulkede boyle maalesef.

Kendinizde tacize uğradıysanız daha tepkili olmanız gerekirdi. Kesebiliyorsak keselim, kesemiyorsakta ömür boyu hapiste çürüsünler.

Kusura bakmayin bi baba evde hayvan gibi p*rn* izler kadinlara mal gozuyle bakarsa, cocuguna cinsel egitim vermezse yetisen nesil boyle olur. Cahil kadinlarda bu tacizci pislik kocalarinin davranislarini normal buluyor. Bu ulkede boyle maalesef.
Çok haklısınız. Yetiştirme, eğitim hepsi etken faktörler. Bu sorunlu kişilerin geçmişine bakınca zaten hep bozuk aile yapısı göze çarpıyor. Ben hiç düzgün bi ortamda, gerekli eğitimi almış , anne baba sevgisi görmüş bireylerden çıktığını görmedim duymadım bu kişilerin. Varsa da çok nadirdir. Evet seçimler, tercihler bizim. Yanlış yola, doğru yola girmek tamamen bizim seçimimiz. Fakat anne babalara da çok iş düşüyor. Bu konu sahibinin erkek kardeşi evli olsaydı hem eşinin, hem çocuklarının hayatı mahvolmuş olacaktı . O çocuklar büyük ihtimalle toplum tarafından yaftalanacaktı . Bakın bir kişiye olmuyor kimlere kimlere dokunuyor ipin ucu. kusura bakmasın kimse ama dönüp bunu kim yetiştirdiye bakarım ben. Belki konu sahibinin ailesi bilinçli insanlar onlara birşey demiyorum onların suçu değil daha önce de yazdım. Fakat “oğlum amcalara şeyini gösterciler, oğlum erkek adam herşeyi yaparcılar, oğlumun elinin kiridirciler” olmadığı zaman bişeyler değişebilir belki. Mesela babasının annesini aldattığını gören zaten bunu kafasında normalleştiriyor ve aynı şeyi kendisi uyguluyor ileriki dönemlerde. Veya dediğiniz gibi anneyi evde hizmetçi gibi gören eşinden de hizmet bekliyor evlendikten sonra . Babasının çay getir, kahve getir, su getir diye emirler yağdırdığını gören evde karısına bugün niye yemek yapmadın diye terör estiriyor. Vay ben erkek adammışım diye sırtı sıvazlanan bi erkek çocuğunun ne kadar tehlikeli olabileceği tartışmaya kapalı zaten . Kız çocukları sindirildiği sürece bi adım ileri gidilemeyecek . Defalarca aldatılan kadına aman kocandır, erkektir, sabret otur , çocukların var, yuvanı yıkma, değişir, düzelir, akıllanır gibi yorumlar yapılıyor hâlâ. Toplum ahlakına aykırı olan herşey bu bireyler henüz çocukken “normal değil” olarak işlenmeli beyinlerine. Tam tersi oluyor işte. Bırak çocuğa normali, normal olmayanı öğretmeyi gözünün içine baka baka yapıyorlar. Çocuklarını, resmi nikahlı olduğu eşini bırakıp, başka evli ve çocuklu bi bireyle kaçan zihniyetler var bu ülkede . Yasalar niye var? Boşanmak niye bi seçenek olmuyor? Niye olsun ki? Toplum ahlakı, çocuk psikolojisi, toplumsal düzen, normlar bizlerin derdi, diğer zihniyete göre hava her türlü hoş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…