- 15 Ekim 2016
- 7.137
- 12.786
- 248
Ben kizima özel bölgesinin bir ismi oldugunu ogrettim . Geçen etek giymis altinada kisa bir tayt giymis babasina gidip baba bak artık kimse vajinami göremez demiş eşimin agzi açık kaldi. Bana neden öyle ogrettin ya daha küçük diyor manyakmisin sen dedim ne ogretseydim kuku fındik, pipi diye cahilliklemi buyutseydim tacize karsi bir koruma yöntemi bu tabiki hersekilde yalniz birakmam kimseyede emanet etmiyorum ama en doğrusu bu şekilde ogrenmesi .Hicbir cocuga izinsiz dokunulmaz, ben yegenime soruyorum ope bilir miyim, sarila bilir miyim diye isterse dokunuyorum istemezse asla dokunmuyorum. Her cocuga bu egitim verilmeli ama maalesef aileler cok bilincsiz cocuklara bu egitim verilmiyor. Ozel bolgelerini ogrettim mesela bu bolgelere kimse dokunamaz vs diye.
Amin çok saolun günlerdir uyku nedir bilmiyorum gözümü kırpmadan sabah ettimYaşanılan sey korkunc hic yorum yapmak istemiyorum rabbim dusmani ma bile vermesin.Su an bu konuyu okuyan takip eden herkes hem bu kardesler icin hem anne baba icin dua etsin rabbim onlara yardim etsin feraha cikarsin tacize ugrayan kizimiz icin de rabbim bundna sonra ayagina tas değdirmesin hep iyi insanlar cikarsin karsisina insallah
İnanın günlerdir ne yediğimi biliyorum ne uyuduğumu deli gibiyim heryerim uyuşmuş durumda evladıma bakamaz oldum kafamın içinde bin tane soru dönüp dolaşıyor nasıl yapar ya diyorum nasıl yapar Allahım sen dayanma gücü ver rabbimBende ayni sekilde dusunuyorum. Cok zor gunlerdeyiz..
Konu sahibi uzulmesin hersey bizim icin asla sorumlu degil asla uzulmesin degmez tam tersi daha dik dursun bilincle yasasin
Cok zor cok....
Bir kötünün herkese zararı var derler. malesef sizi de rahatsız edecek bu konuArkadaşlar son durum şu kızımız ne var ne yok herşeyi anlatmış yoksa bu sapıklık daha uzun yıllar sürerdi ve sonu tecavüzle sonlanırdı böyle bişeyin nasıl bizim ailemize nasıl benim başıma geldiğini bilmiyorum 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi konduramıyorum kafamda dönüp dolaşan sorulara cevap bulamıyorum evladıma bakamıyorum o insanların yüzüne nasıl bakacaz bitti artık bitti kendini de bitirdi bizi de bitirdi ne olur dua edin bana içimi ferahlatamıyorum herşey üstüme üstüme geliyor dünya yıkılmış altında kalmışım öyle bir yük öyle bir acı Rabbime sığınmaktan kızımıza dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor
ben tacavüz gerçekleşti sanmıştım , şuan içim az da olsa rahatladı . ben bile burda çok etkilendimArkadaşlar son durum şu kızımız ne var ne yok herşeyi anlatmış yoksa bu sapıklık daha uzun yıllar sürerdi ve sonu tecavüzle sonlanırdı böyle bişeyin nasıl bizim ailemize nasıl benim başıma geldiğini bilmiyorum 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi konduramıyorum kafamda dönüp dolaşan sorulara cevap bulamıyorum evladıma bakamıyorum o insanların yüzüne nasıl bakacaz bitti artık bitti kendini de bitirdi bizi de bitirdi ne olur dua edin bana içimi ferahlatamıyorum herşey üstüme üstüme geliyor dünya yıkılmış altında kalmışım öyle bir yük öyle bir acı Rabbime sığınmaktan kızımıza dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor
Sapik cogu. Hele bu yaslilara zaten hic guvenilmez. Evet belli bi yasa gelince "vajina, penis" diye ogretmek dogru olan siz dogru yapmissiniz. Allah herkesi korusun boyle pis zihniyetli insanlardan bunlar hep bastirilmis cinsellik yuzunden bir seyi ne kadar bastirirsan o kadar patlak verir ucu da boyle cocuklara dokunurBen kizima özel bölgesinin bir ismi oldugunu ogrettim . Geçen etek giymis altinada kisa bir tayt giymis babasina gidip baba bak artık kimse vajinami göremez demiş eşimin agzi açık kaldi. Bana neden öyle ogrettin ya daha küçük diyor manyakmisin sen dedim ne ogretseydim kuku fındik, pipi diye cahilliklemi buyutseydim tacize karsi bir koruma yöntemi bu tabiki hersekilde yalniz birakmam kimseyede emanet etmiyorum ama en doğrusu bu şekilde ogrenmesi .
Ben küçükken yasli komsumuz beni kucagina alirdi kimse yokken orama tuhaf bir isimle yerim Ben onu yapardi mezarinda ters donsun inşallah.
Tamam haklisin dedi e sadece erkek kardeşi var esimin ögrenmemiski ailesinden
Eşimde bende ise gideceksek bile birbirimizi bekliyoruz eğer cocuklar hasta ve evdelerse. Is falan hiç önemli değil evladin yaninda. Kimseye hiç kimseye güvenmiyorum.
Yok ama can bizim canımız onunla beraber bizde yandık mahvoldukSuçlar bireyseldir. Bir insan suç işlediğinde kişinin kendi cezalandırılır. Anne-babası, kardeşi değil.
Başınıza elim bir olay gelmiş ama sizin kabahatiniz yok. Geçmiş olsun.
Hem utanç hem üzüntü bir arada ama sizin yapabileceğiniz birşey yok şu saatten sonra,sadece kendi çekirdek ailenizden uzak tutabilirsiniz cezasını çektikten sonra.Yok ama can bizim canımız onunla beraber bizde yandık mahvolduk
Şu saatten sonra hiç bişey eskisi gibi olmayacak hayatımızda koca bir leke olarak kalacak alnımıza sürülmüş koca bir lekeHem utanç hem üzüntü bir arada ama sizin yapabileceğiniz birşey yok şu saatten sonra,sadece kendi çekirdek ailenizden uzak tutabilirsiniz cezasını çektikten sonra.
Şu saatten sonra hiç bişey eskisi gibi olmayacak hayatımızda koca bir leke olarak kalacak alnımıza sürülmüş koca bir leke
Şu saatten sonra hiç bişey eskisi gibi olmayacak hayatımızda koca bir leke olarak kalacak alnımıza sürülmüş koca bir leke
Şuan için geçmediler ne yapsalar haklılar diyecek hiç bişeyim yok annem babam da perişanlarçocuğun ailesi sizin ailenizle iletişime geçti mi?sizi de suçladılar mı acaba?çocuk keşke terapi alsa ve çok kimse de bilmese okulunda vs. iyice içine kapanmasın bu zor adli dönemde
Ya inanın bunu kendime soruyorum canım kanım benim ya bi yandan içim acıyor bir yandan öfke kusuyorum ne yapacağımı inanın bilmiyorumSiz bundan sonra nasıl aksiyon alacaksınız kardeşinize karşı? Ceza aldıktan sonra,bitince, görüşmeye devam edecek misiniz? Sadece siz de değil ailenizin tutumu da çok önemli. Ne desek elimizde patlıyor,size tavsiyem kendinizi çok hirpalamayin olur mu,sizin de sorumlu olduğunuz bir aileniz var çünkü,onların da size ihtiyacı var
Çok zor bi durum çokYa inanın bunu kendime soruyorum canım kanım benim ya bi yandan içim acıyor bir yandan öfke kusuyorum ne yapacağımı inanın bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?