Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Çok zor hemde tv lerde duyunca ne pislik sapık insanlar var derdim benim başıma da geldi Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın düşmanımı bile
İnanın o kadar üzüldüm ki Konuyu açtığınızdan beri sizinle empati yapıyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum ben böyleysem sizi hiç düşünemiyorum . O kadar fazla şey geçiyordur ki aklınızdan şuan. Keşke ölseydi dedirtecek kadar yaktı canınızı Yazıklar olsun..

Biz Erzurum da kendi halinde yaşayan nezih insanlarız babamın küçük bir esnaf lokantası var adam işe gidemiyor günlerdir bizim ailemizde edep terbiye çok önemlidir bu pislik nerden çıktı neden böyle bişey yaptı aklım fikrim almıyor alamıyor kimsenin yüzüne bakamıyoruz burda herkes diyor suç sizin değil diye ama toplum öyle demiyor bize de o gözle bakılıyor

Diyorum demezmiyim keşke intahar etse ölse diyorum sonra diyorum ki bu dünyasını yaktı ahiretini de yakacak yaptıklarına yapacak hiç bir telafim yok bundan sonrası için içerde umarım aklını başına alır tövbe eder ne deyim bilmiyorum ne denir

Haklısınız kimse kusura bakmasın hiçbişeyi meşrulaştırmak için söylemiyorum ama bu da sizin canınız sonuçta . Atsan atılmaz satsan satılmaz. Komşunun oğlu değil ki. Öyle olsa belki hepimiz çok rahat söylerdik canı cehenneme, reddedin, ne hali varsa görsün dedik. Ama kardeş bu ya Allah ıslah etsin. Temennim inşallah gerçekten pişman olur, cezasını çeker, sizlerden af diler , varsa tedavisi tedavi olur ve bu günleri unutursunuz yürekten asla affedebileceğinizi düşünmüyorum ama ne yazık ki. En başta o çocuk nasıl düzelecek orası ayrı konu. O yaşadığı travmayı nasıl atlatacak bu travmanın hep izi kalacak hayatında .çok zor Allah sizlere de o çocuğa ve ailesine de sabır versin. Sizi yürekten kucaklıyorum yaşananlarda bi payınız yok masumsunuz kendinizi sorumlu hissetmeyin

Pedofiliyle empati yapmak kaçıncı level ?
Mağdurla empati yapanı bulamazsın zaten buralarda. Varsa yoksa suçlular, bir tek onlar konuşulur, anlaşılmaya çalışılır. Mağdurun ne yaşadığıyla kimse ilgilenmez. Bizim sorunumuz bu işte.
Empati kavramını geç öğrendik, onu da yanlış öğrendik.
14-15 yaşında olsa bile kadın vücuduna sahipse pedofili değildir yazmış, pes. Bir de tedavi diyor, ne tedavisi be! Sapkınca bir yönelim bu bence, hastalık mastalık değil. Hastalık olmadığı için tedavisinin olacağına da inanmıyorum.

Saol Mune gayet iyi anlatmışsın bunlari diyorum evet. Demek ki anlaşılabiliyor yazdıklarim. Sadece düzeltme yapicam forrest gump hizasındaki insanlari alintilamicam ben bu sitede artik. Önce niye yaziyorum bu yazdiklarimi onu söyleyim, olaylari elle tutulur acilardan gosterebilmek icin. Yoksa ben de 20 sayfa boyunca keşke ölse kardeşin yazanlardan biri olabilirim pekala. Taciz magduru kiz icin yazilabilecek binbir tane yöntem temenni var ama bu konuya yazmak ne alaka çünkü konusahibinin kardesi suclu olan ki o tarafi dedigim gibi herkes düşünür. Marjinalim ben diye de degil baska bir sürü akli selim insan yazar zaten gerekse neyse. Diyeceklerim su ki;
1. Ben konusahibine al bagrina bas kardesini demiyorum tabiki gereken tepkiler gösterilir belki hic konusmaz bazi aile bireyleri bir daha, ama bi düzelme bi pismanlik belirtisi varsa adamda nihayetinde, tedavi olmasi icin takip edilmesi iyi olur. Bunu hatirlatiorum çünkü kimse hatirlatmio. Bu adamin hapisten cikip basibos kalmasi iyi bisey degil.
2. Taciz var deniyor tecavuz degil, o yuzden hafif suç diyorum her ne kadar ben de bi taciz magduruyum desem de, burda kanunlari degistirmioruz neticede saliverilecek belli bisey onu soyluyorum. Ben kendi tacizci dayimin ölmesini istemem çünkü umrumda degil naptigi ama bu demek degil ki bi baskasinin tacizcisi de ölmesin aman yarabbim sapıkların başına zeval gelmesin falan demiyorum. Zerre sempati beslemiyorum neredeyse beni pedofili yapmislar burdaki insanlar. Ben pedofili egilimleri olan bir babannenin ve dayakci ebeveynlerinin elinden cocugu kurtarmaya calistigimi anlattığım bir baska konuda da ne pis seyler anlatiosun yazmislardi. Sanki ben anlatmasam dunyada boyle seyler olmuyormuş gibi. Her olay kendi icinde degerlendirilir. Ben burdaki kizin tam olarak ve kac yil sureyle ne yaşadığıni bilmiyorum. Uzun yillardir taciz görüyorsa pedofili de olabilir.

3. Ben hemen pedofiliye yormayin dedim. Çünkü bu arastirilmasi gereken bi durum. Bi yemek bile yaparken sabahtan adini koyarsan o yemegi yapmis kadar olursun. Ne yapsam ne yapsam diye dolanmazsin. Teshisin duzgun konmasi lazim bundan bahsediyorum gayet anlamışsın. Hatta pedofili yakistirmasini yapan arkadas bile beni anladi himm evet direkt hüküm vermek mantikli degil dedi. Ama geri kalan pedofili hakkında hicbir bilgisi deneyimi olmayan insanlar ne denileni anladi ne yapilmasi gerekeni. Pedofiliye hastalik desen bu hastalik degil hastalik tedavi edilir dogru konuş derler. Pedofili dogustan gelen bisey bu fitrat desem ki öyle derim ve de öyle zaten, nasi ya bu insanlar sucsuz mu simdi ellerinden gelen buysa derler. Ya sucsuz demiyorum duzelmesi mumkunatli degil diye diorum yargi sureclerinde de tartismali bu durum hala zaten benim dememle bisey hafiflemiyor. Elbette bir cinsel istismar var ortada ve bana göre ağır bi suc ama bir kac yila cikacak hafif bir suc cmk ya göre. Tacizden kim müebbet yemis? Bence de ömür boyu topluma saliverilmemeli lazim ama klinikte tedavi gormeliler. Nerde o bolluk, yok evet, ama zaten hapishanede de insanlar yan gelip yatio bizim vergilerle bana o da cezaymis gibi gelmio. Her gun 9-6 mesaiyle yari açık ceza evi gibi is yerine gitmek baska bir yere cikamamak daha bile kotu hapiste olmaktan aslinda. Algilar kavramlar yasalar yasanan travmalar zamana bulunulan coğrafyaya bir cok parametreye gore yillar icinde degisebiliyor. Biraz cok yönlü bakabilmek adina yaziyorum bazi seyleri. Yumusatmak icin degil.
4. Pedofili fanı falan degilim yok bati avrupadaki liberal zihinlerde bu zihniyet varmış da falan da filan da ben öyle düşünmüyorum. Gayet igrencler ama bu sekilde yaratilmislar kendilerini tedavilerle kontrol altında tutabilenlerine saygim var sadece. Suclu olanlardan ben de tiksiniyorum herkes gibi. Kendimden örnek vereyim ben bipolarim bunun arkasina siginip birilerine zarar vermiyorum. Duzgun durmaya calisiorum. Bazi bipolarlar baskalarina zarar verdi diye tüm bipolarlar ölmeli düşüncesini tabiki kabul etmem.
5. Adi ne olursa olsun bu resit olmayan bireye yapilmis cinsel istismardir ve suctur bunu zaten tartismiyoruz ki. Ben vucudu kadin formundaysa bu suç degildir demiyorum ki carptirmayin rica edicem. Kadinsa da suç ki zaten. Sadece hemen pedofili demeyin dedim ve ciktiginda basibos kalsin istemedigim icin tedaviye yanasirsa takipcisi olun dedim. Topluma kazandirilsin dedigim bu. Toplum cok guzel bisey kazanmio yoksa. Sadece toplumun daha kotuye gitmesi önleniyor böylelikle.

Yok eylemi yapanı rehabilite edip topluma kazandırmak gerekli! Çok çarpık bir zihniyet

Yok eylemi yapanı rehabilite edip topluma kazandırmak gerekli! Çok çarpık bir zihniyet
Bana kalırsa bozuk olan bir şey düzelmez Cal. Çevrelerinden birisi, eyleme geçmemiş bile olsa, bu tarz bir yönelimi olduğundan bahsetse, o gün görüşmeyi keserler. Burada pedofili tanımı yapıp, ahkam kesmeye benzemez. Beş dakika yanlarında tutmazlar daha. Bakın fikri aşamada olan bir şeyden bahsediyorum, eyleme geçilmemiş. Bir de gelip burada, eyleme geçmiş birini anlamaya çalışıyorlar, topluma geri kazandırmaktan bahsediyorlar.
Rehabilitasyonun işe yarayacağına da inanmıyorum ben zaten. Adam düşünmekle kalmamış, yıllarca devam eden bir istismarın faili olmuş. Demek ki öyle yok edilebilecek bir şey değil. Ancak bastırır, o da bir yerde tekrar patlar.

Kac yildir devam ediyormus? Kendisi de itiraf etmis demistiniz suçunu sanırım örtüşüyor mu yıllar?

Çocukluk travmalari etkileyebiliyor. Toplumun genellemeleri yüzünden cok huzursuz olacaksınız daha bes parmagin besi bir degil aslinda ama kabullenerek başlamışsınız sonucta acinizi yasamaya. Ölümüne inkar ederler failin yakinlari genelde. Yok sayarak ustu kapatilarak unutmaya çalışılır genelde.

Cok ozur dileyerek soruyorum ama ne derece ileri gitmiş kardesiniz
kiz daha cok kucuk travma boyutu ins fazla degildir. Aile ortami teyze kizi diyorsunuz gidip geldiginiz de kiz abi diyordur nasil yapmis çok kötü kız da psikolojik destek alsın ileri hayatını etkilemesin.

Doğru anladıysam, boyut şükür ki tecavüz boyutunda değil, ama yavrucak uzunca bir süre fiziksel olarak istismar edilmiş.

Pislik herif. Kimlerin canini yakmıştır baska... ben de ortaokuldayken bir sosyal bilgiler ogretmenimiz vardi. Okulun son haftasi bir fotograf makinesi getirmişti. Ve sinifta gerçekten guzel olan 3 kiz vardi. Onlarin fotoğrafını çekmişti. Sadece onlarin. Boyle bir suru poz verdiler kizlar. Bu ders saatinde oldu. Sadece 3'ü çekildi. O kadar tuhaf gelmisti ki bana. Ama açıklayamıyordum. Kizlar da karsi cikmamislardi anlamamislardi yani. Gerçekten hatira istese o adam, hepimizle çekilirdi. Keske adini hatirlasam. Hic hatirlamiyorum.

Travmalar, çocukken istismarcının kendisinin de istismar edilmiş olabilme ihtimali ya da cinselliğin aşırı baskılandığı, ayıp olarak görüldüğü muhafazâkar aile yapısı… Aslında temelinde birçok sebep olabilir. Konu sahibi için de istismar edilen çocuğumuz kadar üzüldüm. Sadece eller değil ki, yarın kızdığında kocası bile yüzüne vurur kardeşinin yaptığı pisliği… Üzgünüm…

Kotu niyetle sormadiginizi biliyorum. Sadece farkedin diye uyariyorum.

Bu tarz sorular magduru daha cok magdur eder. Detayini bilmenin faydasi olmaz. Nasil bir algi olusur biliyor musunuz? Aman çok bir sey olmamis büyütmeyin derler.

Bir videoda izledim erkek cocuguna istismar olmus, meydan dayagi atmislar sonra da halkla konuşmuşlar.

Magdur cocugun Amcasi diyor ki "oglum sen erkeksin sana bir sey olmaz evlenirsin ne olacak dedim"
Yani kiz olsa, "bekareti gitse" mazallah evlenemeyecek elimizde kalacak demek istiyor.

Ne demek istedigimi anlatabildim mi tam bilmiyorum.
Yani detayi merak etmeyelim. Magduriyet var bunu bilelim. Kimsenin küçümsemesine de izin vermeyelim.

Aynen kavga ederken kendi cocugun bile cok guzel belalti vurur eşi geçtim. Bir ömür yük olacak bi mevzu bu ama bastan bu denli bir kabulleniş avantaj bence, aklamaya çalışmıyor hicbir sekilde bravo.

Bekaret falan gelmedi aklima bile sadece kizin daha az maruz kalmis olmasini umarak sordum. Ne kadar ileri giderse travma o kadar buyuk olur

Ben size katılıyorum. Konu sahibinin kardeşi kaç yaşında? Belki kendisi bile henuz cocuk olabilir. Toplum olarak bu konuda çok hassasız ama soğukkanlı yaklaşılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…