Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Ne yapmıl kıza tecavuzmu etmiş adi pislik

Ne yapalim peki? Dayinizi hayata kazandiralim, o zaman geçecek mi acilariniz? Gece gece sinirden çatladik yemin ederim.

Siz bence daha fazla yazmayın.İyice saçmalamaya başladınız.İyiki erkek değilsiniz çok tehlikeli olurdunuz.
Senin yazdigin ilkokul cocugu kelamlarini herkes yazar ki. Ben de derim uf pislik bunlar ölsün mahvolsun yok olsunlar falan. Bir realiteyi bile duzgunce konusamiyorsun karsindakine boykot getirmeden. Tü kaka çekince bu insanlar toplumdan yok olmuyor.

Ne diyon sen ya .Allah senıde bıldıgı gıbı yapsın. Mune bi bakarmısın yazdıklarına

Ne yapalim peki? Dayinizi hayata kazandiralim, o zaman geçecek mi acilariniz? Gece gece sinirden çatladik yemin ederim.
Neye sinirleniyosunuz bu kadar ya. Bu konudaki erkek sahis eninde sonunda cikacak dışarı müebbet yiyecek hali yok tacizden. Ben olmasi gerekeni konusuorum. Siz kendi fanusunuzu.

Rica ederim benimle tartışmaya girmeyin.Sziden hiç hoşlanmadım çok tuhaf ve sapkın düşünceleriniz var.Korkarim ben sizin gibilerden.Ayrica uluslararası çocuk hakları sözleşmesindeki en azından çocuk tanımına bı bakın haa tabi bı de pedofiliye bakın.

Geçmiş olsun, acaba sizin bazı olaylara bakışınız absürt yorumlarınız bu olay yüzünden olabilir mi, destek aldınız mı, bu konu için değil normal de de cinsellik ile ilgili takıntılarınız olan ilginç yorumlarınızı okumuştum ve sitede isminiz çıkmış halde. Geçmiş olsun tekrardan umarım görüşmüyorsunuzdur

Yok fıtratlmışta hastalık deilmiş .Burda bole seyler saçmalama .Bıldıgım butun kotu cumlelerı kurmak ıstıyorum .Kucucuk çocuklara tacızın neyı fıtrat.Vucudu kadın fırmundaysa pedofılı olmuyor ney ya.Sınırden benı catlattın gece gece .

Neye sinirleniyosunuz bu kadar ya. Bu konudaki erkek sahis eninde sonunda cikacak dışarı müebbet yiyecek hali yok tacizden. Ben olmasi gerekeni konusuorum. Siz kendi fanusunuzu.
Doğrudan magdur oldugunuz bir durum var ve onceliginiz pedofilinin hayata kazandırılması.

Daha baska çözümler olsa? Magdura kendini degersiz hissettirmeyecek sekilde.

Dogu toplumlarinda "basindan boyle bir sey geçmiş" kizlara nasil bakildigi malum.

Kizlar bu magduriyetten sonra daha da degersizlesecek, sizin fikrinizle de suçlu topluma kazandirilacak, tekrar itibar görecek.

Bu kimin acilarini iyilestirecek? Kime faydali olacak?

Ne kadar uygulanirligi var, ne kadari gerceklesebilir bilemem ama ben vücutlarında görünür bir izle, isaretle gezmelerini isterdim. Ya da bir çiple.

Toplumdan tamamen soyutlanmalari icin.
Cocugumuzu, kendimizi kimden korumamiz gerektigini bilmemiz icin.

Iyyyyy

İsmim neye çıkmış anlamadim ilginç bi yorum yapmiyorum bi facti anlatmaya calisiyorum. Adami öldürüyor muyuz bu adam yasayacak hapisten cikacak topluma bi sekilde kazandirilmasi lazim diyorum. Cinsellik konuşmadım ki ben burda.

Bu toplumun, rahatsız olduğu konulardan kulaklarını tikayarak kaçarken olayı çözdüğünü sanmasi beni öldürecek ya.
Topluma kazandirmak muthis otesi bir çözüm evet. Boylece magdur kisi de her seyi unutup cicek bahcesinde lala lala lala lala sarkisi eşliğinde sekerek koşar.

Su anki konumuzu mağdurun ablasi açsa böyle yazmazdim. O zaman o pencereden yorumlardim. Ve suçluyu düşünmezdim. Suçlunun ablasi yazdigi icin ona gore yazıyorum dogal olarak ne yapilabilir diye düşünüyorum.

Topluma kazandirmak muthis otesi bir çözüm evet. Boylece magdur kisi de her seyi unutup cicek bahcesinde lala lala lala lala sarkisi eşliğinde sekerek koşar.
Bir kac yila cikacak aforoz mu edilecek sence? Bir sekil topluma karışacak. Daha kötüye gider terk edilirse. Bu sefer baskasina zarar verir.

Yok başka konularda da absürt yorumlarınızla tanınıyorsunuz anlamında dedim samantha böyle düşünür eder gbi. Bu arada ben senin kötü niyetle konustugunu düsünmüyorum sadece farkında değilsniz gbi
Konu sahibine de geçmiş olsun cok zor bir durum

Yok kötü oldugumu düşündüğünü düşünmedim zaten sadece beni anlamadigini düşündüm bosver dert degil. Bi seyi temcit pilavi gibi otuzmilyon kişi ayni şekilde konusuosa zaten o seyi bi masaya yatirmak gerekio.

Şeye çevirdiniz beni zihniniz de ya Nymphomaniac filminde oglan cocuklarina pedofilisi olan adam ömrü boyunca bu sapkinligini gün yüzüne çıkarmamış kendini tutabilmis diye onu sorguya çekerken birden sakso ile ödüllendiren başrole.
Gerçi bundan bile daha beter yanlış anliosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…