Ne yapalim peki? Dayinizi hayata kazandiralim, o zaman geçecek mi acilariniz? Gece gece sinirden çatladik yemin ederim.Ben de 17 yasimda öz dayim tarafından tacize uğramış bir insanım. Gene de gebersin demem o geberince ben duzelmicem çünkü. Yiten giden kaybolan seyler suçlusu yok olunca geri gelcekse asalım keselim tamam da öyle degil.
Senin yazdigin ilkokul cocugu kelamlarini herkes yazar ki. Ben de derim uf pislik bunlar ölsün mahvolsun yok olsunlar falan. Bir realiteyi bile duzgunce konusamiyorsun karsindakine boykot getirmeden. Tü kaka çekince bu insanlar toplumdan yok olmuyor.Siz bence daha fazla yazmayın.İyice saçmalamaya başladınız.İyiki erkek değilsiniz çok tehlikeli olurdunuz.
Ne diyon sen ya .Allah senıde bıldıgı gıbı yapsın.Bu bir fıtrat bu bir hastalık degil yani onun elinde olan bisey degil kimse kendi kendini pedofili yapmıyor. Yanisi sen de pedofili doğabilirdin. Bunun yanlış olduğunu bilip hayata geçirmeyen kendini zapdeden bir cok pedofili var. Cocuktur tacizdir tabiki savunmuyorum. Vucudu kadin formundaysa adı pedofili olmuyor esasen diyorum. Yani 15 yasindaki bir kiza taciz eden bebeğe de eder diye bir sey yok. Zamanla tacizler arttigi icin reşit olmayan bireyleri korumak anlaminda carpitildi pedofili kavrami da.
Neye sinirleniyosunuz bu kadar ya. Bu konudaki erkek sahis eninde sonunda cikacak dışarı müebbet yiyecek hali yok tacizden. Ben olmasi gerekeni konusuorum. Siz kendi fanusunuzu.Ne yapalim peki? Dayinizi hayata kazandiralim, o zaman geçecek mi acilariniz? Gece gece sinirden çatladik yemin ederim.
Rica ederim benimle tartışmaya girmeyin.Sziden hiç hoşlanmadım çok tuhaf ve sapkın düşünceleriniz var.Korkarim ben sizin gibilerden.Ayrica uluslararası çocuk hakları sözleşmesindeki en azından çocuk tanımına bı bakın haa tabi bı de pedofiliye bakın.Senin yazdigin ilkokul cocugu kelamlarini herkes yazar ki. Ben de derim uf pislik bunlar ölsün mahvolsun yok olsunlar falan. Bir realiteyi bile duzgunce konusamiyorsun karsindakine boykot getirmeden. Tü kaka çekince bu insanlar toplumdan yok olmuyor.
Geçmiş olsun, acaba sizin bazı olaylara bakışınız absürt yorumlarınız bu olay yüzünden olabilir mi, destek aldınız mı, bu konu için değil normal de de cinsellik ile ilgili takıntılarınız olan ilginç yorumlarınızı okumuştum ve sitede isminiz çıkmış halde. Geçmiş olsun tekrardan umarım görüşmüyorsunuzdurBen de 17 yasimda öz dayim tarafından tacize uğramış bir insanım. Gene de gebersin demem o geberince ben duzelmicem çünkü. Yiten giden kaybolan seyler suçlusu yok olunca geri gelcekse asalım keselim tamam da öyle degil.
Yok fıtratlmışta hastalık deilmiş .Burda bole seyler saçmalama .Bıldıgım butun kotu cumlelerı kurmak ıstıyorum .Kucucuk çocuklara tacızın neyı fıtrat.Vucudu kadın fırmundaysa pedofılı olmuyor ney ya.Sınırden benı catlattın gece gece .Bu bir fıtrat bu bir hastalık degil yani onun elinde olan bisey degil kimse kendi kendini pedofili yapmıyor. Yanisi sen de pedofili doğabilirdin. Bunun yanlış olduğunu bilip hayata geçirmeyen kendini zapdeden bir cok pedofili var. Cocuktur tacizdir tabiki savunmuyorum. Vucudu kadin formundaysa adı pedofili olmuyor esasen diyorum. Yani 15 yasindaki bir kiza taciz eden bebeğe de eder diye bir sey yok. Zamanla tacizler arttigi icin reşit olmayan bireyleri korumak anlaminda carpitildi pedofili kavrami da.
Doğrudan magdur oldugunuz bir durum var ve onceliginiz pedofilinin hayata kazandırılması.Neye sinirleniyosunuz bu kadar ya. Bu konudaki erkek sahis eninde sonunda cikacak dışarı müebbet yiyecek hali yok tacizden. Ben olmasi gerekeni konusuorum. Siz kendi fanusunuzu.
IyyyyyUff sorma o zamanki sevgilimin yasadigi yerin kapıcısiydi kadin. Bize temizlige geldiği sırada torununu ogluyla gelininin elinden kurtarmak istiodu, cocugun yaninda surekli kavga ediyolar cocugun psikolojisi bozuldu diye. Ben olayi bi avukat arkadaşla arastirirken gelinle tanistim konuştum o da kaynanam cocugun pipisini emiyor asıl, büyük adama yapar gibi, o kendine baksın demişti. Gayet de serin kanlilikla söyledi falan. Baska olaylar oldu üstüne cocuk kurtuldu sonra hepsinin elinden de acayip sinirim bozulmustu o dönem yazmışımdir ondan.
İsmim neye çıkmış anlamadimGeçmiş olsun, acaba sizin bazı olaylara bakışınız absürt yorumlarınız bu olay yüzünden olabilir mi, destek aldınız mı, bu konu için değil normal de de cinsellik ile ilgili takıntılarınız olan ilginç yorumlarınızı okumuştum ve sitede isminiz çıkmış halde. Geçmiş olsun tekrardan umarım görüşmüyorsunuzdur
Topluma kazandirmak muthis otesi bir çözüm evet. Boylece magdur kisi de her seyi unutup cicek bahcesinde lala lala lala lala sarkisi eşliğinde sekerek koşar.Bu toplumun, rahatsız olduğu konulardan kulaklarını tikayarak kaçarken olayı çözdüğünü sanmasi beni öldürecek ya.
Su anki konumuzu mağdurun ablasi açsa böyle yazmazdim. O zaman o pencereden yorumlardim. Ve suçluyu düşünmezdim. Suçlunun ablasi yazdigi icin ona gore yazıyorum dogal olarak ne yapilabilir diye düşünüyorum.Doğrudan magdur oldugunuz bir durum var ve onceliginiz pedofilinin hayata kazandırılması.
Daha baska çözümler olsa? Magdura kendini degersiz hissettirmeyecek sekilde.
Dogu toplumlarinda "basindan boyle bir sey geçmiş" kizlara nasil bakildigi malum.
Kizlar bu magduriyetten sonra daha da degersizlesecek, sizin fikrinizle de suçlu topluma kazandirilacak, tekrar itibar görecek.
Bu kimin acilarini iyilestirecek? Kime faydali olacak?
Ne kadar uygulanirligi var, ne kadari gerceklesebilir bilemem ama ben vücutlarında görünür bir izle, isaretle gezmelerini isterdim. Ya da bir çiple.
Toplumdan tamamen soyutlanmalari icin.
Cocugumuzu, kendimizi kimden korumamiz gerektigini bilmemiz icin.
Bir kac yila cikacak aforoz mu edilecek sence? Bir sekil topluma karışacak. Daha kötüye gider terk edilirse. Bu sefer baskasina zarar verir.Topluma kazandirmak muthis otesi bir çözüm evet. Boylece magdur kisi de her seyi unutup cicek bahcesinde lala lala lala lala sarkisi eşliğinde sekerek koşar.
Yok başka konularda da absürt yorumlarınızla tanınıyorsunuz anlamında dedim samantha böyle düşünür eder gbi. Bu arada ben senin kötü niyetle konustugunu düsünmüyorum sadece farkında değilsniz gbiİsmim neye çıkmış anlamadimilginç bi yorum yapmiyorum bi facti anlatmaya calisiyorum. Adami öldürüyor muyuz bu adam yasayacak hapisten cikacak topluma bi sekilde kazandirilmasi lazim diyorum. Cinsellik konuşmadım ki ben burda.
Yok kötü oldugumu düşündüğünü düşünmedim zaten sadece beni anlamadigini düşündüm bosver dert degil. Bi seyi temcit pilavi gibi otuzmilyon kişi ayni şekilde konusuosa zaten o seyi bi masaya yatirmak gerekio.Yok başka konularda da absürt yorumlarınızla tanınıyorsunuz anlamında dedim samantha böyle düşünür eder gbi. Bu arada ben senin kötü niyetle konustugunu düsünmüyorum sadece farkında değilsniz gbi
Konu sahibine de geçmiş olsun cok zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?