Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Hayatınızdan çıkaracaksınız elbette böyle bir kişiliksiz kardeşinizde olsa affetmeyin umarım en ağır cezayı alır hapiste de öldürürler inşallah..Allah anne babanıza sabırlar versin çok üzücü gerçekten..Ama sizin yapacak bişeyiniz yok silmekten öte....Sabırlar dilerim

Bir kac yila cikacak aforoz mu edilecek sence? Bir sekil topluma karışacak. Daha kötüye gider terk edilirse. Bu sefer baskasina zarar verir.
Ne demek istediginizi anliyorum. Ama topluma kazandirilmak lafi çok irite edici. Bir çocuk travmalarla boğuşurken, kendine güvenini kaybetmişken, suçlunun topluma kazandırıldıgını gormek istemez.
Tedavisi olan bir sey degil zaten bu. Topluma kazandirilamayacak. Normal bir insan olamayacak.

Yanlıs anlaşılacak bir durum yok ortada olaylara realist bir pencereden bakıyosun hatta hiperrealist. Umarım bir gün toplumun o ters kelepçelerini çözüp herkes gercekci bi’ pencereden bakar.

Bu toplumun, rahatsız olduğu konulardan kulaklarını tikayarak kaçarken olayı çözdüğünü sanmasi beni öldürecek ya.

Bir kac yila cikacak aforoz mu edilecek sence? Bir sekil topluma karışacak. Daha kötüye gider terk edilirse. Bu sefer baskasina zarar verir.

Yanlıs anlaşılacak bir durum yok ortada olaylara realist bir pencereden bakıyosun hatta hiperrealist. Umarım bir gün toplumun o ters kelepçelerini çözüp herkes gercekci bi’ pencereden bakar.
kırk fırın ekmek yedikten sonra

pedofili karsi tarafi cocuk olarak gormemek degil tam tersine o cocuk , masum bedene ilgi duymak .Hakettigi cezayi tez zamanda alir insallah .

Gözüme uyku girmiyor evladıma bakacak gücüm yok elim kolum uyuştu biz sıradan bir aileyiz bugüne kadar ne namussuzluğumuz oldu ne bişey bu değerler çok önemlidir bizim için kardeşimden asla beklemezdim ya nasıl yapar aklım fikrim almıyor herkes tarafından sevilen efendi biriydi nasıl atlatıcam ben bunu nasıl hayatıma devam edeceğim

Midenizi iyice bulandırmak istemem ama sizin cocuklariniza da yapmış olabilir mi? Kac yasinda cocugunuz? Allah kimseyi böyle bir seyle sinamasin.. basligi gordugumde kanser teshisi kondu sandim.. Sanirim öyle olmasi daha iyi olurdu.. en azindan tedavisi var..

Daha bebek bundan sonra yüzünü göremez evladımın keşke kanser olsa ölse bu kadar içim yanmaz öldü derim bi Fatiha okurum böylesi çok acı çok

Sizin için çok üzüldüm. Bunu anında kabullenip o kişiyi hayatınızda yeniden konumlandırmak beyin ayarlarınız ile oynuyor şu an. Kıza mı üzülsem sizemi bilemedim. Ancak malesef realist bakmak gerekiyor bu uzun süren,anlık hata olmayan (olsa bile kabullenemez ama bu hiç kabul edilemez tartışmaya tamamen kapalı ve uzun süren tacizler beni benden alıyor nutkum tutuluyor) olay karşısında verilecek kadar malesef net. Onu öldü kabul edin.Ve keşke ölseydi. İçinizde ulvi değerlerle yaşardı en azından Düşünsenize sizin kuzunuza yapıldığını allah esirgesin yürek dayanmaz. O yüzden aklınızdan silin o kişiyi. Ne hali varsa görsün sapık.

Sizin için üzüldüm. Kız için çok çok üzüldüm. Neden böyle bir toplum olduk biz anlamıyorum

Ben de merak ettim. Pedofili, hastalık mıdır arkadaşlar? Hastalıksa tedavi mi ediyorlar, edebiliyorlar mı?

Yani neden bir insan ufacık bir çocuk bedenini arzular ve bundan haz duyar?

Benim terapistim bircok etkenin bulundugunu ama kesin sebebi sudur diyemedigimizi, cunku tam sebebini bilseydik eger engelleme gucumuzun olacagini soyluyor.

Kesinlikle hastalık değil sapıklık mikroplukkk

Burda bir konuda defalarca kocasını aldatan, sonra da boşanan ama evli bir adamın yakasından düşmeyen buna aşk diyen biri ölmeyi bile düşündüm demişti. Ben de sizin gibiler ölmek istemez ölseniz iyi olurdu dediğimde linç yemiştim.

Neymiş psikolojisi bozukmus. Benim lafım üzerine intihar etse ne olurmuş. Kanim, canim ayni pozisyonda olsa yine öyle mi dermişim...
Basa gelince öyle olmuyormuş.

Derdim efendim derdim.
Onurunla yaşayamayacaksan geber daha iyi.
Kardeşim, çocuğum farketmez.
Allah başa vermesin ama böyle bir pislik olarak yaşamak istiyorsa yaşamasın.

Sizi de tebrik ederim doğru değerlendirmeniz için.
Sabir diliyorum size ve ailenize cok zor bir durum

Taciz mi tecavüz mü.... Tecavüzü de masumlaştırp taciz ismi veriyorlar ya.. Tecavüz taciz değildir tecavüzdür ve cezası çok ağır olmalı.. Taciz ismi verilerek yumuşatılmamalı
Hayir tecavüzü masumlastirip taciz ismi vermiyorlar. Yasadigi tüm mağduriyetleri tek bir isimle dile getirip istismar diyorlar. Olmasi gereken de bu. Taciz de Tecavüz kadar kötüdür. Yoksa toplumda söyle gibi algi oluşur, tecavuz etmemiş ki, sadece taciz etmis. hatta suçlunun kendini savunmasina bile yol acar bu.
Bu sebeple genel adi çocuk istismari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…