Ne demek istediginizi anliyorum. Ama topluma kazandirilmak lafi çok irite edici. Bir çocuk travmalarla boğuşurken, kendine güvenini kaybetmişken, suçlunun topluma kazandırıldıgını gormek istemez.Bir kac yila cikacak aforoz mu edilecek sence? Bir sekil topluma karışacak. Daha kötüye gider terk edilirse. Bu sefer baskasina zarar verir.
Yanlıs anlaşılacak bir durum yok ortada olaylara realist bir pencereden bakıyosun hatta hiperrealist. Umarım bir gün toplumun o ters kelepçelerini çözüp herkes gercekci bi’ pencereden bakar.Şeye çevirdiniz beni zihniniz de yaNymphomaniac filminde oglan cocuklarina pedofilisi olan adam ömrü boyunca bu sapkinligini gün yüzüne çıkarmamış kendini tutabilmis diye onu sorguya çekerken birden sakso ile ödüllendiren başrole.
Gerçi bundan bile daha beter yanlış anliosunuz.
Bu toplumun, rahatsız olduğu konulardan kulaklarını tikayarak kaçarken olayı çözdüğünü sanmasi beni öldürecek ya.
Bir kac yila cikacak aforoz mu edilecek sence? Bir sekil topluma karışacak. Daha kötüye gider terk edilirse. Bu sefer baskasina zarar verir.
kırk fırın ekmek yedikten sonraYanlıs anlaşılacak bir durum yok ortada olaylara realist bir pencereden bakıyosun hatta hiperrealist. Umarım bir gün toplumun o ters kelepçelerini çözüp herkes gercekci bi’ pencereden bakar.
pedofili karsi tarafi cocuk olarak gormemek degil tam tersine o cocuk , masum bedene ilgi duymak .Hakettigi cezayi tez zamanda alir insallah .Kesinlikle hastalık. O an onu bir cocuk olarak görmüyor sanırım. Zihin tamamen ona odaklanıyor demekki. Yoksa insan bir hata yapacagı zaman annem duyarsa babam kardeslerim duyarsa nolur diye düşünmez mi? Bana göre bir tür bagımlılık geliyor bu olay. O anda bagımlılık hormonu nuks ediyor ve gözü hiçbir sey görmüyor
Midenizi iyice bulandırmak istemem ama sizin cocuklariniza da yapmış olabilir mi? Kac yasinda cocugunuz? Allah kimseyi böyle bir seyle sinamasin.. basligi gordugumde kanser teshisi kondu sandim.. Sanirim öyle olmasi daha iyi olurdu.. en azindan tedavisi var..Gözüme uyku girmiyor evladıma bakacak gücüm yok elim kolum uyuştu biz sıradan bir aileyiz bugüne kadar ne namussuzluğumuz oldu ne bişey bu değerler çok önemlidir bizim için kardeşimden asla beklemezdim ya nasıl yapar aklım fikrim almıyor herkes tarafından sevilen efendi biriydi nasıl atlatıcam ben bunu nasıl hayatıma devam edeceğim
Daha bebek bundan sonra yüzünü göremez evladımın keşke kanser olsa ölse bu kadar içim yanmaz öldü derim bi Fatiha okurum böylesi çok acı çokMidenizi iyice bulandırmak istemem ama sizin cocuklariniza da yapmış olabilir mi? Kac yasinda cocugunuz? Allah kimseyi böyle bir seyle sinamasin.. basligi gordugumde kanser teshisi kondu sandim.. Sanirim öyle olmasi daha iyi olurdu.. en azindan tedavisi var..
Ben de merak ettim. Pedofili, hastalık mıdır arkadaşlar? Hastalıksa tedavi mi ediyorlar, edebiliyorlar mı?
Yani neden bir insan ufacık bir çocuk bedenini arzular ve bundan haz duyar?
Taciz mi tecavüz mü.... Tecavüzü de masumlaştırp taciz ismi veriyorlar ya.. Tecavüz taciz değildir tecavüzdür ve cezası çok ağır olmalı.. Taciz ismi verilerek yumuşatılmamalıBir iki seneden bahsediliyor
Kesinlikle hastalık değil sapıklık mikroplukkkKesinlikle hastalık. O an onu bir cocuk olarak görmüyor sanırım. Zihin tamamen ona odaklanıyor demekki. Yoksa insan bir hata yapacagı zaman annem duyarsa babam kardeslerim duyarsa nolur diye düşünmez mi? Bana göre bir tür bagımlılık geliyor bu olay. O anda bagımlılık hormonu nuks ediyor ve gözü hiçbir sey görmüyor
Yok tacizTaciz mi tecavüz mü.... Tecavüzü de masumlaştırp taciz ismi veriyorlar ya.. Tecavüz taciz değildir tecavüzdür ve cezası çok ağır olmalı.. Taciz ismi verilerek yumuşatılmamalı
Kızın beyanlarına göreYok taciz
Bencede öyle bi kere yaptın insan bi pişmanlık duyar değil mi defalarca kez yapmış Aklımı oynatmak üzereyim içimden sürekli la havle çekiyorum bana dua edin ne olurKesinlikle hastalık değil sapıklık mikroplukkk
Hayir tecavüzü masumlastirip taciz ismi vermiyorlar. Yasadigi tüm mağduriyetleri tek bir isimle dile getirip istismar diyorlar. Olmasi gereken de bu. Taciz de Tecavüz kadar kötüdür. Yoksa toplumda söyle gibi algi oluşur, tecavuz etmemiş ki, sadece taciz etmis. hatta suçlunun kendini savunmasina bile yol acar bu.Taciz mi tecavüz mü.... Tecavüzü de masumlaştırp taciz ismi veriyorlar ya.. Tecavüz taciz değildir tecavüzdür ve cezası çok ağır olmalı.. Taciz ismi verilerek yumuşatılmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?