Akrabalarımı silmek

Babanızı da silin diyeceğim ama babanız inat biri galiba bu kez size kızıp bütün evleri kardeşlerinin üzerine yapar gibime geldi bence babanıza bi şekilde onların gerçek yüzünü gösterin ses kaydı slın videoya alın bilemedim ama babanızla aranızı bozmayın
Babam çok inatçı doğruyu hiç görmüyor Gitsin yapsın umrumda değil. Parada gözüm yok. Benden uzak Allaha yakın olsun

Babam çok inatçı doğruyu hiç görmüyor Gitsin yapsın umrumda değil. Parada gözüm yok. Benden uzak Allaha yakın olsun
Hiç öyle düşünmeyin valla sizin hakkınız neden alsınlar ki bir de bu kadar kötü ve fesat insanlar ekmeklerine yağ sürersiniz yarın bi gün çoluk çocuğunuz olur ev almak çok zor şimdiki zamanda

Canım babana ne deseniz kar etmez yaptığı hatayı gün gelir hasta yaşlı olduğu zaman etrafında o cok sevdiği bacıları yiGenleri olmadığı zaman anlar ama ne fayda iş işten geçmiş olur boş ver hayatına çocuklarına yuvana odaklan

bende yaklasik 2 saat once baba tarafimdan kalan birinci derece yakinlarimi silmez zorunda kaldim annemde bizi simdiye kadar hep susturdu aman kizin herkes kendine yakisani yapar diye diye susa susa catladik
gidisim muhtesem oldu ama takdir ettim kendimi bir guzel icim sogudu simdi her 5 dk ya bir biri ariyor acmiyorum lafi yediler cevap veremediler ya kuduruyolardir 🤣🤣🤣 sende boyle yap cok guzel oluyo

Ne yapıyorlar

Yani bana onu sileceğim bunu sileceğim vs gereksiz geliyor

Siz gittiniz halanız geldi ona diyeceksin ki babamın kardeşisin amenna ama o bize küfredeni savunuyor musun

Evet derse ben bu evde iken gelme diyeceksin

Annen yok vs derse de ben varken gelmeyecek başka zaman siz bilirsiniz diyeceksin

Yok gelin yalan söyledi vs ne dedi o önemli

Yani halamın gelini benim Hakkımda yalan söylediyse ben daha yüksek sesle doğruyu söylerim daha çok konuşurum

Bana olay anında susup içinize atıp sonrada patlıyorsunuz gibi geldi

babanızla konuşmazsanız annenize eziyet eder mi
bir de kardeşlerinize
bu hayat senin ne yapmak istiyorsan onu yap
babanın gözünü açmak bile istesen açamazsın
zaman neyi gösterir onun için kendin düşüncenle yaşa derim

5 aşağı 10 yukarı aynı akrabalar. Ben çözümü tartışmamakta buldum. Mesela amcam arayıp, nişanlımın ailesine şey dememi istedi "benim ne kadar altın istediğime amcam karar verecek ben anlamam annem babam da karışmaz amcama sorun de" dedi. Benim kavga edeceğimi bildiği için dedi bunu. Ama istediğini yapmadım tamam öyle yaparım dedim kapadım. Yapacak mıyım tabiiki hayır. Düğün zamanı köpek yerine koymayınca zaten cevabını alacak. Tamam deyip geçmek bana çözüm gibi geliyor. Bayramda da nişanlımın götürmedim yanlarına. Hiçbir zaman da muhatap etmeyi düşünmüyorum. Ama durup kavga etmekte çirkefin ekmeğine yağ sürmek oluyor. Sizi tahrik etmelerine izin vermeyin. Mümkün olduğunca kavga etmeyin istedikleri bu zaten.

Ne yapıyorlar

Yani bana onu sileceğim bunu sileceğim vs gereksiz geliyor

Siz gittiniz halanız geldi ona diyeceksin ki babamın kardeşisin amenna ama o bize küfredeni savunuyor musun

Evet derse ben bu evde iken gelme diyeceksin

Annen yok vs derse de ben varken gelmeyecek başka zaman siz bilirsiniz diyeceksin

Yok gelin yalan söyledi vs ne dedi o önemli

Yani halamın gelini benim Hakkımda yalan söylediyse ben daha yüksek sesle doğruyu söylerim daha çok konuşurum

Bana olay anında susup içinize atıp sonrada patlıyorsunuz gibi geldi
İnanın ki görmüyor her şeyde bizi suçluyor. Babamdan soğudum. Annem pasif babam onları tutuyor evimizden çıkmıyorlar. Kuzenim eşimle bana kavga ettigimde ikizinde ... koyayım dedi. Babam agzını açmadı. Eşim öldürcekti.Ben tuttum babam iyice zıtlaşıyor çok çaresizim silmekten baska çarem kalmadı Babamın malı mülkü var onların üzerine yapsın hiç gözüm yok. O kadar nefret doluyum ki. Ben pasif biri değilim her lafı söylüyorum suçlu ben oluyorum. Ablamın eşi kuzenlerimi dövücek eşini hamile haliyle aglattılar.

5 aşağı 10 yukarı aynı akrabalar. Ben çözümü tartışmamakta buldum. Mesela amcam arayıp, nişanlımın ailesine şey dememi istedi "benim ne kadar altın istediğime amcam karar verecek ben anlamam annem babam da karışmaz amcama sorun de" dedi. Benim kavga edeceğimi bildiği için dedi bunu. Ama istediğini yapmadım tamam öyle yaparım dedim kapadım. Yapacak mıyım tabiiki hayır. Düğün zamanı köpek yerine koymayınca zaten cevabını alacak. Tamam deyip geçmek bana çözüm gibi geliyor. Bayramda da nişanlımın götürmedim yanlarına. Hiçbir zaman da muhatap etmeyi düşünmüyorum. Ama durup kavga etmekte çirkefin ekmeğine yağ sürmek oluyor. Sizi tahrik etmelerine izin vermeyin. Mümkün olduğunca kavga etmeyin istedikleri bu zaten.
O kadar kötülerki babam onlara inanıyor. Kardeşim küfür ediyor diye adını çıkardılar. Hep yalan hep fitnelik. Sussakta işe yaramıyor konuşsakta.

Birini sevmeyi bıraktığınızda,içinizde ölmeye başlar zaten. En büyük intikam unutmaktır. Unutun babanızı.

babanızla konuşmazsanız annenize eziyet eder mi
bir de kardeşlerinize
bu hayat senin ne yapmak istiyorsan onu yap
babanın gözünü açmak bile istesen açamazsın
zaman neyi gösterir onun için kendin düşüncenle yaşa derim
Babam çok inat evlatlarına karşılık kardeşlerini ailesini tutuyor. Annem çok evi terk etti hep döndü.

Babam çok inat evlatlarına karşılık kardeşlerini ailesini tutuyor. Annem çok evi terk etti hep döndü.

annenizi yanınıza alabilir misiniz
yada maddi destek çıkabilir misiniz
o yüzden babanız annenizi saymıyor
kesin babanızı dolduruyorlar
ailen olmasa sana gül gibi bakarız ederiz
alında babanızı böyle duruma düşürüp görmek lazım

İnanın ki görmüyor her şeyde bizi suçluyor. Babamdan soğudum. Annem pasif babam onları tutuyor evimizden çıkmıyorlar. Kuzenim eşimle bana kavga ettigimde ikizinde ... koyayım dedi. Babam agzını açmadı. Eşim öldürcekti.Ben tuttum babam iyice zıtlaşıyor çok çaresizim silmekten baska çarem kalmadı Babamın malı mülkü var onların üzerine yapsın hiç gözüm yok. O kadar nefret doluyum ki. Ben pasif biri değilim her lafı söylüyorum suçlu ben oluyorum. Ablamın eşi kuzenlerimi dövücek eşini hamile haliyle aglattılar.

Tamam da siz neden tepki koymadınız

Yani eşim ablamın eşi tepki verdi babam tepki vermedi vs

Siz ablan ve sen o anda tepki verecektiniz

Aradan Zaman geçti sileyim diyorsunuz silin

Yani nedir silmek aramaz sormaz görmezsiniz

Zaten eviniz barkınız ayrı görmezsiniz olur biter

Ama siz babanız da görmesin istiyorsunuz buna maalesef karışamazsınız

Back
X