akşam 6'dan sonra yemek yememek

merhabaçok güzel kilo vermişsin neler yaptın anlatırmısın birde gold slım göbek bandını duydum alsammı nedersin

canim banami soyledin bilmiyorum ama yinede tesekkur ederim..yediklerime cok dikkat edip iki litre en az su icip ve gunluk yirmi dk da kosu yaptim tabiki altidan sonrada bisey yememeye ozen gosterdim klasik bi diyet tablosu iste:)) bant meselesine gelince ben cok ilac kullandim vakti zamaninda inaan bana ilk zamanlar cok cazip kilolar verdimsede fazlasiyla hepsini bihuzel geri aldim suan bende inanilmaz unutkanlik basladi annem cok kiziyor bilmedigin ilaclari ictin bak sonunda ne oldu diy cok hakli cok uzgnum ama elden bisi gelmiyor ...bandi ben hic kullanmadim ama yengem hatiri sayilir bi markanin bandini getittirdi yaklasik on gundur kullaniyor ise yaradimi diye sorarsan on gunde uc kilo verdi fakat siki bi diyet yapiyor ekmegi sekeri hayatindan cikardi bant olmasada bukadr dikkat etmeye gider o kilolar nacizhane fikrim alma bant falan bence hic ise yaramiyor parana yazik...bilmiyorum nekadar fazlan var ama hersey beyinde bitiyor istedikten sonra butun kilolar gider.kolay gelsin canim:))

selam kızlar günaydınnnn

nasıl gidiyor bakalım kilolar gidiyor mu?

Ben haftasonumu harika geçirdim diyebilirim yani bi cuma günü 1 porsiyon tatlı yedim saat 8 gibiydi onun dışında dikkat ettim haftasonu kendimi harika dinamik dinç hissediyorum. Aylardır giyemediğim bi pantolonumu giydim bugün nasıl mutlu oldum 2 kilo daha verdimmi benden mutlusu olmaz herhalde ama malesef gözlerim çöktü onun için yapabileceğim birşey varmı bildiğiniz acaba?

doğru söylüyon canım herşey beyinde bitiyor gerisi hikaye dikkat ettikten sonra zaten veriyosun

Merhaba arkadaşlar. bende genel olarak akşamları bişey yemiyorum ama artık daha fazla dikkat etmem lazım. yaklaşık bir aydır çok fazla yiyorum ve kilo aldım. tartılmadım korkuyorum. yaklaşık 7-8kilo vermem lazım. ben kendime engel olamıyorum çok iştahlıyım. umarım desteklerinizi esirgemezsiniz. avantajlı yanı ise ben yeşilçaya bayılırım yıllardır yeşilçay içerim. suyu da içerim genelde 2 lt kadar. 56-57 kilo sabitlenmiş gibi bana hiç gitmiyo aşağıya. boyum da 1.60. en az 52 olmam lazım ama ben 50 istiyorum zaten yiyip alınıyo en azından 1-2 kilo altı olsun. ve ben öğrenciyim, yurtta kalıyorum yani. sabahları meyve süt yoğurtla, öğlen yemekhanede akşam da yine yoğurt yanına bişeylerle geçirmeyi düşünüyorum. desteklerinizi bekliyorum..

canım öncelikle kahvaltını sakın geçiştirme..en iyi yedğin öğün kahvaltı olsun..öğlen kaçta yiyorsun bilmiyorum ama ben kahvaltımı sağlam yaptığımda akşamüstü 4 5 e kadar acıkmıyorum.birde ozaman öğün yiyrum.akşam acıkırsam yogurt,biravuç leblebi,meyve
gibi şeylerle geçiştiriyorum.abur cuburu hayatından çıkar,biliyorum yurtta bu çok zor oluyor ama yazı düşün..güzel kıyafetleri düşün :)

kimse yokmuuuu huhuu nereye kayboldunuz yaa:44::44: kacamak yaptim pazar ve pzrtesi :18: bugun evi bi guzel temizledim simdi kosu zamani biraz yag yakalim

Kaçamak yapanlar el kaldırsın

Büle

En son 49.5 tim ben bayagıdır tartılmadım zaten regl dönemimdeyim bunalımdayım yemek görmek istemiyo gözüm
Midem iyi değil bu aralar

evet canım doğru söylüyosun:) kahvaltı normalde yaparım ama bana dönem dönem kahvaltılıklardan bıkkınlık geliyo. yavaş yavaş domates salatılığın mevsimi geliyo şimdi onlarla daha bi yiyesim gelir belki. bu hafta başından beri yapmıyom zaten kahvaltı bu sabahta elma yoğurt ve süt içtim biraz da fındık yedim. derse gitmeden de yeşilçay içtim. öğle yemeğini yemekhanede yedim. arada da 2 küçük kurabiye yedim bi ara. henüz başka bişey yemedim. genel olarak fazla yiyorum yani. ama mesela benim bünyeme sabitlenmiş gibi çok yediğimde kilo almadığım gibi ki çok yememin sebebi kilo değişim olmaması az yediğimdede kilo veremiyorum çok fazla. genelde 56-57 kiloyum. ama vermem lazım ya boyum az uzun olsa takmıcam da 1.60 boyum o yüzden en azından 52 olmalıyım. aslında bakınca 4-5 kilo nolcak verilir diyo insan ama o kadar zor ki cidden az kilonun verilmesi:S pofff valla. ne çok derdimiz var hanımlar:)
bi de şu kaçamak konusunda bişey diyeceğim. ufak tefek kaçamaklar olmasa hiç çekilmez diyetti bilmem neydi takmayalım çok bence. sonuçta kaloriyi aşmadığımız sürece kilo almıcaz ama zayıflamayı belki yavaşlatır onu da yine kalori dengesi kurarsak zararı olmaz diye düşünüyorum ben

En son 49.5 tim ben bayagıdır tartılmadım zaten regl dönemimdeyim bunalımdayım yemek görmek istemiyo gözüm
Midem iyi değil bu aralar

Ayy ne guzel cnm yaa, darisi bana ns istedigim kilo 49 benimde 5 kilo vermem lazim olmuo ama nefsime yeniliorum ya dikkat ediyorum aslinda, ama cok fazla degil :26:

Ayy ne guzel cnm yaa, darisi bana ns istedigim kilo 49 benimde 5 kilo vermem lazim olmuo ama nefsime yeniliorum ya dikkat ediyorum aslinda, ama cok fazla degil :26:

Benimde amacım 48 olmak ve kalmak .. Bilmiyorum belkide oldum tartılmadım hiç zaten reglim şişiyor insan hiç tartılmayayım bitsinde bakarız

Merhaba Hanımlar, dünden beri topiğinizi okuyorum. Tamamını okudum diyebilirim. Akşam 6 dan sonra yememek iyi bir fikir gibi ancak vücudumuz uzun süreli açlıklardan sonra ilk yediklerimizi yağ olarak depolama eğilimindeymiş diye okumuştum. Acaba içinizde spor salonunda ya da diyetisyende vücut analizi yaptıran oldu mu? Vücut yağ oarnında mı azalma oldu yoksa su ve yeşil çay tüketimine bağlı ödem atılımı mı gerçekleşti çok merak ettim. Umarım hepinizin yağları erimiştir. Bu diyeti uygulayıp yağ oranı değişimi konusunda bana bilgi verebilecek kimse var mı?

Kızlar bu doğru galiba . Ben kilo vermeye başladım diye abarttım 3ten sonra pek birşey yemiyorum iki gündür.Bugün 500 gr geri aldığımı gördüm . Aç olmama rağmen. sanırım 6dan sonra yememek iyi fikir ama gün içinde güzel beslenmek lazım. :26:

Ben çalışan bi bayanım 6 dan sonra yemek yememek gibi bir lüksüm yok , en erken 19:30 bazen 20:00-21:00 oluyor :)
ama genede catır catır veriyorum kilomu.
eğer yemek saatim gecikirse hafif yiyorum , salata , beyaz et gibi.
diyet yaparken dikkat edin , hep uygulayabileceğiniz şeyler olsun :)
başarılar

kizlarben uc gundur iyice abarttim kendimi kontrol edemiyorum nolur biri bana dur desin motivasyona ihtiyacim var sabah patate kizartmasi yedim yerken iyidide simdi cok pismanim butun gunum gittimi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…