merhabaçok güzel kilo vermişsin neler yaptın anlatırmısın birde gold slım göbek bandını duydum alsammı nedersin
gerçekten değmiş canım aç kalmana tebrikler
canim banami soyledin bilmiyorum ama yinede tesekkur ederim..yediklerime cok dikkat edip iki litre en az su icip ve gunluk yirmi dk da kosu yaptim tabiki altidan sonrada bisey yememeye ozen gosterdim klasik bi diyet tablosu iste:)) bant meselesine gelince ben cok ilac kullandim vakti zamaninda inaan bana ilk zamanlar cok cazip kilolar verdimsede fazlasiyla hepsini bihuzel geri aldim suan bende inanilmaz unutkanlik basladi annem cok kiziyor bilmedigin ilaclari ictin bak sonunda ne oldu diy cok hakli cok uzgnum ama elden bisi gelmiyor ...bandi ben hic kullanmadim ama yengem hatiri sayilir bi markanin bandini getittirdi yaklasik on gundur kullaniyor ise yaradimi diye sorarsan on gunde uc kilo verdi fakat siki bi diyet yapiyor ekmegi sekeri hayatindan cikardi bant olmasada bukadr dikkat etmeye gider o kilolar nacizhane fikrim alma bant falan bence hic ise yaramiyor parana yazik...bilmiyorum nekadar fazlan var ama hersey beyinde bitiyor istedikten sonra butun kilolar gider.kolay gelsin canim:))
cok tesekkurler canim insallah 70 li rakamlarin tebriginide duyarim birgun sizden)
Merhaba arkadaşlar. bende genel olarak akşamları bişey yemiyorum ama artık daha fazla dikkat etmem lazım. yaklaşık bir aydır çok fazla yiyorum ve kilo aldım. tartılmadım korkuyorum. yaklaşık 7-8kilo vermem lazım. ben kendime engel olamıyorum çok iştahlıyım. umarım desteklerinizi esirgemezsiniz. avantajlı yanı ise ben yeşilçaya bayılırım yıllardır yeşilçay içerim. suyu da içerim genelde 2 lt kadar. 56-57 kilo sabitlenmiş gibi bana hiç gitmiyo aşağıya. boyum da 1.60. en az 52 olmam lazım ama ben 50 istiyorum zaten yiyip alınıyo en azından 1-2 kilo altı olsun. ve ben öğrenciyim, yurtta kalıyorum yani. sabahları meyve süt yoğurtla, öğlen yemekhanede akşam da yine yoğurt yanına bişeylerle geçirmeyi düşünüyorum. desteklerinizi bekliyorum..
canım öncelikle kahvaltını sakın geçiştirme..en iyi yedğin öğün kahvaltı olsun..öğlen kaçta yiyorsun bilmiyorum ama ben kahvaltımı sağlam yaptığımda akşamüstü 4 5 e kadar acıkmıyorum.birde ozaman öğün yiyrum.akşam acıkırsam yogurt,biravuç leblebi,meyve
gibi şeylerle geçiştiriyorum.abur cuburu hayatından çıkar,biliyorum yurtta bu çok zor oluyor ama yazı düşün..güzel kıyafetleri düşün :)
En son 49.5 tim ben bayagıdır tartılmadım zaten regl dönemimdeyim bunalımdayım yemek görmek istemiyo gözüm
Midem iyi değil bu aralar
Ayy ne guzel cnm yaa, darisi bana ns istedigim kilo 49 benimde 5 kilo vermem lazim olmuo ama nefsime yeniliorum ya dikkat ediyorum aslinda, ama cok fazla degil :26:
Merhaba Hanımlar, dünden beri topiğinizi okuyorum. Tamamını okudum diyebilirim. Akşam 6 dan sonra yememek iyi bir fikir gibi ancak vücudumuz uzun süreli açlıklardan sonra ilk yediklerimizi yağ olarak depolama eğilimindeymiş diye okumuştum. Acaba içinizde spor salonunda ya da diyetisyende vücut analizi yaptıran oldu mu? Vücut yağ oarnında mı azalma oldu yoksa su ve yeşil çay tüketimine bağlı ödem atılımı mı gerçekleşti çok merak ettim. Umarım hepinizin yağları erimiştir. Bu diyeti uygulayıp yağ oranı değişimi konusunda bana bilgi verebilecek kimse var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?