- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
ehh işte canım fena deil
HAYAT BÖYLE BİŞEY İŞTE....ne nette ne de gerçek hayatta derdini kimseye açık etmeyeceksin ettiğin an resmen çırılçıplaksın kimse kendi hayatındaki noksanları görmeden karşısındakinin canını yakar kendi hayatı kusursuzmuş gibi....burda acımasızca yorum yapan arkadaşlarımın kusursuz hayatlarına imrenerek bakıor ve onlara daha fazla mutluluk diliorum
baksana saçma sapan şeyler yüzünden ayrılma noktasındayız
zaten bakışma olarak hissetmesem büyütmezdim bu kadar ama arkadaşlar yok anne yok kutsaldır yok başkasına iftira atma dediler ama gördüğüm bu .....
Sanki gozunuzle gormus gibi yorum ypmisiniz unutmayin evlilikler kolay kolay yikilmamali ve bardagin hep dolu tarafindan bakilmaya caliilmali saglicakla kalin.
eger sizin basinizdan boyle olay gecse boyle yorumyapmazsiniz
gaza falan gelmedim:)canım zaten sinirliydim sende fikirlerini yazmışsın neticedebende senin belirttiklerine istinaden görüşümü yazdım.tabiki gözümle görmedim arkadaşlar.ben konu sahibinin yazdıklarından yola çıkarak,kendimi de onun yerine koyarak yorumladım olayı.herkes kendi görüşünü söylemiş,ben de söyledim.
ayrıca yuva yıkma gibi bir amacım tabiki yok.boşardım,affetmezdim demedim zaten.tepki gösterirdim dedim.bilmiyorum ben çok kıskanç ve yanlış anlamaya müsaitim belki ondan tepkim büyük oldu ve de olur.belki de gerçekten büyütülecek bir şey yok ama ben de olsam büyütürüm.
konu sahibini de gaza getirmek istemem tabi.
gaza falan gelmedim:)canım zaten sinirliydim sende fikirlerini yazmışsın neticede
bende senin belirttiklerine istinaden görüşümü yazdım.tabiki gözümle görmedim arkadaşlar.ben konu sahibinin yazdıklarından yola çıkarak,kendimi de onun yerine koyarak yorumladım olayı.herkes kendi görüşünü söylemiş,ben de söyledim.
ayrıca yuva yıkma gibi bir amacım tabiki yok.boşardım,affetmezdim demedim zaten.tepki gösterirdim dedim.bilmiyorum ben çok kıskanç ve yanlış anlamaya müsaitim belki ondan tepkim büyük oldu ve de olur.belki de gerçekten büyütülecek bir şey yok ama ben de olsam büyütürüm.
konu sahibini de gaza getirmek istemem tabi.
Bende senin gibiyim yanlıs anlamaya müsait bir yapım var zira erkek arkadasım da öyle hatta o benden daha cok!
Gözüm bir yere dalmasın, bir yöne bakmayın nereye baktın? diye soru geliyor hele de o yönde bir erkek olursa??
Bazı erkekler var hatta yakın zamanda yasadıgım bir olayı paylasayım; Minübüsteyim bir adam kucagında cocuk, esi' de yanında yolda bir kız yürüyor mini etek var üzerinde adam bakmakla kalmadı minübüs dönüyor, onun kafa yamuldu bakmaktan esi' de döndü baktı nereye baktıgına sonra kadın cevirdi kafasını..
Bazı erkekler '' Erkekler bakar veya kadın acarsa ben neden bakmayım? '' zihniyetinde oluyorlar.
ewet canım yapı meselsi hepimiz farklıyız ben biraz duyarlıyım bu tarz şeylere bazıları umursamaz....kadınların kadınlara yaptığını erkekler yapmıyor valla.öncelikle sözüm o kadına kucgında cocugunla mademki baktıgı adamın yanındaki konu sahibinden utanmıyor kendi gurursuzluguna yakıstırıyor kucagındaki cocuktanda mı utanmıyorsun be kadınsonra burda bazı bayanlar yorumlarında demişlerki ben kocamı cok seviyorum bakmasada ben bak diye gösteririm cok büyütüyorsunuz olabilir bakabilir gibi seyler demisler evet ama konu sahibi sizin kadar rahat olmayabilir yapı meselesi bu her insan farklı ve kıskanc olabiliyor.ona bakarsanız esini baskasıyla aynı yatakta yakaladıgı halde umrunda olmayan erkeklerde var evden dısarı cıktı diye kıyameti koparanlarda.. konu sahibi diyeceğim sana ki daha haftasonu aynı durumu ben yaşadım gecmişini bildigim bir kız nişanlıma baktı dikkat cekecek sekilde nişanlım yemek yiyordu görmedi sonra nerden tanıyorsun sen bunu dedm kıskanclık krizine girdim tabi sacmalama sen olmasanda okadar düşükmüyüm yanında erkek varken hala baska erkege bakan kadına bakacak dedi( doğruda kendisini düsürmez birde burada tanınmıs biridir slm bile vererek öyle risk almaz) neyse sen eşine kızma sonucta kadın aranıyordur.siz kavga ederken kadın coktan unutmustur.kavga etmenizin birseye faydası yok malesef toplumda böyle kadınlarda var.engüzeli yapacagın sey öyle durumda esinin koluna gir kadına ben kötü kötü bakardım yada laf atardımda ona bile gerek yok gülerek esine birsey sor öylelerini umursamadıgını göster bence..
ewet canım yapı meselsi hepimiz farklıyız ben biraz duyarlıyım bu tarz şeylere bazıları umursamaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?