Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Eee nereye gittiğini demedi mi akşam nerdeymiş iletişim yok mu aranızda eşiniz söylemeden gidiyor

Söylemeden çıkma şansı yok eğer çıkarsa kıyamet kopar o da bilir

Hiç bir şey söylemeden apar topar gitse biri öldü, birine bir şey oldu sanarım. Sizin umursamaz tavrınız da, adamın böyle davranmasını normalleştirmiş gibi duruyor. Hiç arayıp sormamışsınız, oturup film izledim diyorsunuz, adam onu merak etmediğinizi, acil bir durum olmadığını düşündüğünüzü görünce tabi ki yarına işimiz var mı deyip, hiç bir şey olmamış gibi davranır.
Ben 100 kere arardım eşim böyle yapsa, ulaşamazsam en yakın iş arkadaşlarını bile arardım . Siz biraz normal karşılamışsınız, bundan dolayı bu tavırlarını eşiniz tekrarlayabilir. Biraz ortalığı ayağa kaldırmalıydınız.

O şekilde çıkmaz.
Çıkmışsa yüzde yüz çok pis kavgalı, küs olduğumuz bir dönemdir.
Ben de ilgilenmiyorumdur nereye gittiğiyle falan.. :)

Aranizda ciddi bi iletisimsizlik var bence.
Onu cözmek lazım önce.
söylemeden hic cıkmaz esim.Ama acil biseydir en azından yoldan arıcam der,arar.

Herkesin aile arasındaki iletişimi çok farklı. Ben eşimi öyle sürekli arayan,telefonunu,cüzdanını karıştıran vs hiç öyle biri olmadım. Bütün arkadaşlarını tanırım hepsiyle bende iyi görüşürüm. Eşimi gitmek istediği bir yer konusunda hiç baskıcı kavgacı olmadım. Meyhaneye bile gitse ben meyhaneye gidiyorum der. Onun için eşime öyle bir telefon gelip apar topar çıksa bir halt karıştırdığı değil çok acil ya da çok önemli bişey olduğunu düşünüp endişelenirim. Gelince zaten anlatır ayrıntısına kadar. Ama sizin durumunuz çok farklı bence. Anladığım kadarıyla birbirinden kopmuş bir çift var gibi. Bir mesajınızda çocuktan sonra sabrım kalmadı demişsiniz. Çocuklu bir aile olmanın yanında siz karı kocasınız. Bütün enerji sadece çocuğa akıtılmamalı bence. Benimde iki çocuğum var. Ama eşimle özel bir hayatım da var. Sizin bence aranızda dağılan o iletişimsizliği toplamanız gerekir. Umarım da tedirgin olduğunuz gibi bir durum yoktur. Sebebi ne olursa olsun hiç bir kadın haketmez aldatılmayı.

Çok haklısınız. Iletisim probleminin farkındayım. Hatta psikologa bile gittim. Farklı sorunla gittim, sorun eşle iletisim problemine çıktı. Konuştum gidelim dedi. Tamam dedi. Birbirimizle paylaşmatığımız sorunlarımızdan bahsettik, isteklerimizi dile getirdik, her sey guzel gidiyordu. Cunku ikimizin istegi de evliligi iliskimizi toparlamaktı. Bir anda maddiyatı bahane etti ve gitmek istemedi. Yarıda bıraktık. Ilk mesajıma baktim gebelikle ilgiliymis. Ilk konuma baktim, bebeğim 7 aylikken açmışım. Çocuktan sonra ilişkimizi toparlayamadık. Ben çocuğa daldım, o ise işe. Oturup konuşamıyoruz artık. Bu sorun benden kaynaklanıyor. Her an tartışmaya hazırım. Cocuktan once birbirimizin gittigi geldigi yere karışmazdık. Ama cocuktan sonra daha fazla evde kalmasını ihtiyacim oldugunu soyledim. Verdiği cevap annem ya da annen gelsin olunca cinler tepeme cikti. Bu cocuk ikimizin niye anam ya da anasiyla bakacagim? Orada koptum ben! Surekli çevremizdeki insanlari ornek veriyor. Hayali cocugu birakip birakip gezip tozmak. Ben de bunun cocukta ayrılık kaygısına yol actigini, çocuğumuzun bu kadar huzurlu, ise giderken bizi ağlamadan ugurlamasını ve cocukla karsilikli isteklerimizin yerine gelmesinin aramızdaki bağda gizli oldugunu soyluyorum. Iki yasa yaklaştığımız halde inatlaşmamiz minimum düzeyde çok şükür. Iste biz o anne baba ve eş olma dengesini kuramadık. Inat ettim, ailelerden yardım almadım. Çözüm basit ama ikimiz de çözüme gitmiyoruz nedense!

Hemen kötü şeyler düşünmeyin sordunuz mu esinize neden apar topar çıktn diye?

Söz
Söz konusu çocuklar olunca anneler kimseyle ortak paydada buluşamıyor malesef. Bende öyleydim hala öyleyim. Çocuk konusunda eşinden destek istemişsin vermemiş. Annelerden de yardım almamışsın ama kendini yıpratmışsın aslında annelerden yardım alabilirmişsin herşeyden önce kendi iyiliğin dinlenmen için. Çocuğu bırakıp gezmek tozmak istiyor derken öyle bir kaç günlük tatil mi yoksa bir sinema cafe falan mı. Bende bırakıp tatile gitmem ama ikisini de bırakıp gezeriz bir saat iki saat neyse artık. Keşke sende yapsan. Çok iyi gelecek inan.

Benim eşimin öle bişey yapma şansı yok oyarım onuama yani telefonuna mesaj geldiğinde bende bakarım zaten direk öle durumda. Sana yorum yapmak getekirse de cnm illa aldatıyo denmez buna başka bişeyde olabilir sana söyleyemediği maddi filan bilmiorum ama dier ihtimelde var tabi. Şüphe duyuyosan bi süre takip et eşini çıkar illa bi yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…