Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Hayatta herşey olabilir diye sorardım ama Banker Bilo değilim valla. Evden babam çıkamaz öyle. Neyim ben. Yada ben çıkamam. Üni de ev arkadaşımla kalıyordum. Kapıdan uğurlamadan okula göndermedim. Bana çok ters geldi.

Hım Mustafa gerçek yani , peki antrenmanlarını izlemeye falan gitmezmisin, bi gözük ortalıklarda ne bileyim Mustafa’yla tanış muhabbet kur bence
Mustafayı hatırladım simdi. Yönetim kurulu başkanı. Anahtar eşimde kalmiş büyük ihtimalle nedenle onu aramıştır. Eşim davet eder ama ben çocukla gitmedim hiç.

Banker bilo ne alaka yahu:)) adamin evden apar topar cikmasi dusuncesizce yazdim zaten de konu sahibi esi apar topar evden cikti diye iskillenmis aldatildigindan.bu normal bir dusunce degil bana gore.ben hayatin olagan akisinda kotu bir durum mu oldu esime zarar verecek diye dusunurum vallahi.sanirim normali de bu.ama konu da topmus yani;( olum kalim yokmus.tam dayaklik

Acil bir durum olsa söylemeden çıkmaz diye düsünüyorum. Belki de önemsemedi ya da telefon konuşmasını dinleyip anladığımı düşündü. O sinirle bir sey anlamadım ve bana soylemeyen adamı da aramak istemedim. Ama nedense benim aklima ilk bir kadin aradi ve ondan cikti diye düşünmek geldi ve bunu kendime dert ettim size sormak istedim.

Bir kadın arasa size bir yalan uydurmadan asla çıkmaz....

rahat olun

Etmeyin oyle yurek yemis evli bir adam dusunemiyorum ben.karisinin yaninda bir kadinla telefonda konusup aciklama yapmadan cikacak.oyle olsa bin tane mustafa bahanesi dizer sizi ikna eder giderdi.burda esiniz dusuncesizce davranmis ama sizin akliniza ilk neden bunun geldigi problemin kendisi bence.haddim olmayarak bir tavsiye bu.

Banker Bilonun nişanlısı var, Şener Şenle yakalıyor. Şener şen diyor yaptım ama niye yaptım sor bakalım :))) O da soruyor
Yani bana sormadan çıkmış neyini sorayım Bilo muyum ben

Onun gitmesi garip ama sizin hem giderken hem de geldiği zaman sormamanız daha da garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…