- 22 Ocak 2013
- 41.707
- 210.633
- 798
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Hayatta herşey olabilir diye sorardım ama Banker Bilo değilim valla. Evden babam çıkamaz öyle. Neyim ben. Yada ben çıkamam. Üni de ev arkadaşımla kalıyordum. Kapıdan uğurlamadan okula göndermedim. Bana çok ters geldi.ilk olarak aklima ona sormak gelir kk ya konu acmak degil oncelikle.neden apar topar cikiyorsun beni de merakta birakiyorsun derim geldiginde gerci gittiginde ben hemen arardim telefonla arkasindan aklima ilk olarak kaza,olum,kavga falan gelirdi yani ne bileyim bir insan esini aldatmak icin heralde evden apar topar cikmaz.sizin akliniza ilk bu dusunce geldiyse sizde de sikintili bir guven problemi var.esiniz dusuncesizce davranmis dogru ama siz de hemen iskilleniyorsunuz.
Mustafayı hatırladım simdi. Yönetim kurulu başkanı. Anahtar eşimde kalmiş büyük ihtimalle nedenle onu aramıştır. Eşim davet eder ama ben çocukla gitmedim hiç.Hım Mustafa gerçek yani , peki antrenmanlarını izlemeye falan gitmezmisin, bi gözük ortalıklarda ne bileyim Mustafa’yla tanış muhabbet kur bence
Soyledi. Başkana malzeme deposundan bir sey lazimmis ya da malzeme koydular. Orayi tam anlamadım.Eve gelince de sebebini söylemedi mi
Banker bilo ne alaka yahu:)) adamin evden apar topar cikmasi dusuncesizce yazdim zaten de konu sahibi esi apar topar evden cikti diye iskillenmis aldatildigindan.bu normal bir dusunce degil bana gore.ben hayatin olagan akisinda kotu bir durum mu oldu esime zarar verecek diye dusunurum vallahi.sanirim normali de bu.ama konu da topmus yani;( olum kalim yokmus.tam dayaklikHayatta herşey olabilir diye sorardım ama Banker Bilo değilim valla. Evden babam çıkamaz öyle. Neyim ben. Yada ben çıkamam. Üni de ev arkadaşımla kalıyordum. Kapıdan uğurlamadan okula göndermedim. Bana çok ters geldi.
Anladımm bilemedim valla o an size aceleyle ben çıkıyorum şöyle bir durum var diyebilirdi diye düşünüyorumSoyledi. Başkana malzeme deposundan bir sey lazimmis ya da malzeme koydular. Orayi tam anlamadım.
Eee siz kraliyet sarayında mı yaşıyorsunuz? Seslenseydi size.Mustafayı hatırladım simdi. Yönetim kurulu başkanı. Anahtar eşimde kalmiş büyük ihtimalle nedenle onu aramıştır. Eşim davet eder ama ben çocukla gitmedim hiç.
Ee tamam ozaman olay çözüldü evet dediğin mantıklı tabi giderken açıklamaması yinede kötü ....Mustafayı hatırladım simdi. Yönetim kurulu başkanı. Anahtar eşimde kalmiş büyük ihtimalle nedenle onu aramıştır. Eşim davet eder ama ben çocukla gitmedim hiç.
Acil bir durum olsa söylemeden çıkmaz diye düsünüyorum. Belki de önemsemedi ya da telefon konuşmasını dinleyip anladığımı düşündü. O sinirle bir sey anlamadım ve bana soylemeyen adamı da aramak istemedim. Ama nedense benim aklima ilk bir kadin aradi ve ondan cikti diye düşünmek geldi ve bunu kendime dert ettim size sormak istedim.Banker bilo ne alaka yahu:)) adamin evden apar topar cikmasi dusuncesizce yazdim zaten de konu sahibi esi apar topar evden cikti diye iskilleis aldatildigindan.bu normal bir dusunce degil bana gore.ben hayatin olagan akisinda kotu bir durum mu oldu esime zarar verecek diye dusunurum vallahi.sanirim normali de bu.ama konu da topmus yani;( olum kalim yokmus.tam dayaklik
Giderken apar topar gitti. Gelince anlatti, ardindan sordum soyledi zatenE sorsaydin.. ya da sormussun dinleseydin.. konusmak bu kadar zor mu?
Ben giderken soylememesine takılmıştım. Evet gelince aydinlandim.Ee tamam ozaman olay çözüldü evet dediğin mantıklı tabi giderken açıklamaması yinede kötü ....
Acil bir durum olsa söylemeden çıkmaz diye düsünüyorum. Belki de önemsemedi ya da telefon konuşmasını dinleyip anladığımı düşündü. O sinirle bir sey anlamadım ve bana soylemeyen adamı da aramak istemedim. Ama nedense benim aklima ilk bir kadin aradi ve ondan cikti diye düşünmek geldi ve bunu kendime dert ettim size sormak istedim.
Etmeyin oyle yurek yemis evli bir adam dusunemiyorum ben.karisinin yaninda bir kadinla telefonda konusup aciklama yapmadan cikacak.oyle olsa bin tane mustafa bahanesi dizer sizi ikna eder giderdi.burda esiniz dusuncesizce davranmis ama sizin akliniza ilk neden bunun geldigi problemin kendisi bence.haddim olmayarak bir tavsiye bu.Acil bir durum olsa söylemeden çıkmaz diye düsünüyorum. Belki de önemsemedi ya da telefon konuşmasını dinleyip anladığımı düşündü. O sinirle bir sey anlamadım ve bana soylemeyen adamı da aramak istemedim. Ama nedense benim aklima ilk bir kadin aradi ve ondan cikti diye düşünmek geldi ve bunu kendime dert ettim size sormak istedim.
Soyledi. Başkana malzeme deposundan bir sey lazimmis ya da malzeme koydular. Orayi tam anlamadım.
Banker Bilonun nişanlısı var, Şener Şenle yakalıyor. Şener şen diyor yaptım ama niye yaptım sor bakalım :))) O da soruyorBanker bilo ne alaka yahu:)) adamin evden apar topar cikmasi dusuncesizce yazdim zaten de konu sahibi esi apar topar evden cikti diye iskillenmis aldatildigindan.bu normal bir dusunce degil bana gore.ben hayatin olagan akisinda kotu bir durum mu oldu esime zarar verecek diye dusunurum vallahi.sanirim normali de bu.ama konu da topmus yani;( olum kalim yokmus.tam dayaklik
Vicdanını rahatlatmak için mi ??Bir kadın arasa size bir yalan uydurmadan asla çıkmaz....
rahat olun
DiyorsunuzBir kadın arasa size bir yalan uydurmadan asla çıkmaz....
rahat olun
Banker Bilonun nişanlısı var, Şener Şenle yakalıyor. Şener şen diyor yaptım ama niye yaptım sor bakalım :))) O da soruyor
Yani bana sormadan çıkmış neyini sorayım Bilo muyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?