• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam olsada eve gitsem.....

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
Vay arkadaş ne bitmez gün böyle sanki dünyadaki bütün saatler durmuş ,afedersiniz totom sandelyeye yapıştı resmen önümde dünyanın raporu vardı daha şimdi bitti ...Mesai bitsede eve gitsek diyor musunuz sizde? hadi birbirimizi yanlız bırakmayalım:KK51::KK51::KK51:

Ayyyyy aynen öyle diyorum valla mesai bitse de eve gitsem değil ama o kadar sıkıldım ki dışarı atmam lazım kendimi :KK9:

Aynen aynen gözüm saatte sürekli ama pek bi ilerleme göremiyorum :))

Hoş eve gidince de iş bitmiyor:) akşama misafirim var ve ne yapacağımı bilmiyorum henüz :(

Eşim aradı şimdi nasılsın diye dedim ki "üstümden kamyon geçmiş,hızını alamamış dönmüş bi daha geçmiş " gibiyim:KK48:,dediki kıyamam ozaman akşam menemen yeriz:cool::cool::cool:

benim bir ara tansiyonum düştü gittim acile ölçtürdüm 9/6 dedi normalde benim tansiyon seyri yüksektir.gelen gideni flu görmeye başladım:KK54:işin komiği biraz önce aynaya bakarken kendi kendime güldüm sabah işe gelirken ful makyaj Tuba BÜYÜKÜSTÜN gibiydim ,akşama Dilber AY modundayım:KK45:

Back
X