- 14 Ağustos 2014
- 587
- 317
- 73
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel enerjin var ben sürünüyorum resmenAyyyyy aynen öyle diyorum valla mesai bitse de eve gitsem değil ama o kadar sıkıldım ki dışarı atmam lazım kendimi![]()
Durdu resmen.şimdi kalkıcam sandalyenin üstüne çıkıp şu Akrebi parmağımla ittirip mesai bitimine getircem az kaldıAynen aynen gözüm saatte sürekli ama pek bi ilerleme göremiyorum :))
HAYIRRRHoş eve gidince de iş bitmiyor:) akşama misafirim var ve ne yapacağımı bilmiyorum henüz![]()
anlamadın sen o asıl akşama ne yiycez diye aradı bence ,yorgunum diyince menemene razı olarak kapattı,bizimki boğazına düşkündüro zaman iyisin, bizi arayanda yok, soran da,, zamanın geçeceği dee((
Haklısın arkadaşım normal,insan herkezi kendi gibi sanıyor:) hıı genelde ben ararım ne yapayım diyee o yüzden anlamamam normal sanırım:)
senin 6 da mı bitiyor mesaiBENİM BİR SAAT KIRK DAKİKAM VAR DAHA SIKINTIDAN PATLIYORUM BİTSEDE GİTSEM KIZIMA KAVUŞSAM![]()
AYNEN CNM ALTI DA BİTİYOR NEYSE WC YE GİT ÇAY İÇ DERKEN GEÇER AMA ÇOK SIKICIYDI BUGÜN HİÇ GEÇMEDİ SANKİsenin 6 da mı bitiyor mesaiŞÜKÜR bizim 38 dk kaldı
AYNENaynen yaa off gun gecmek bılmıyor bıtsede eve gıdıp yatsamm![]()