• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alarm...Eltime gıcık olmak üzereyim...

Nesini sevdiniz anlayamadım :)
Kıskanmamın sebebi onun bu umursamaz, laubali tavırlarına rağmen çok sevilmesi, karakteri değil yanlış anlaşılmasın.

Ben eltin olsam ve bana boyle desen cevabım şu olurdu
Laubali yada degil sana ne! Aile rahatsız olmuyorsa eşi uyarmıyorsa dıs kapının mandalı olarak sana ne!
Bilmen gereken bu bana ne diyeceksin sen o aileye yeni giriyorsun sen mesafeli ol onlar samimi olsun sen daha şimdiden tribe girdin dur bakalım biraz acele ediyorsun

Kızın senden hoşlanmadığını düşünüyorsun sen de ondan hoşlanıyor gibi durmuyorsun.
Bence aileye karşı saygını ve mesafeni koru en güzeli bu. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
Bu kadar vıcık vıcık olmak kv ile bana hiç çekici gelmiyor.

başlıkta da dediğim gibi gıcık olmak üzereyim işte :) ama bunu istemiyorum.

Ben eltin olsam ve bana boyle desen cevabım şu olurdu
Laubali yada degil sana ne! Aile rahatsız olmuyorsa eşi uyarmıyorsa dıs kapının mandalı olarak sana ne!
Bilmen gereken bu bana ne diyeceksin sen o aileye yeni giriyorsun sen mesafeli ol onlar samimi olsun sen daha şimdiden tribe girdin dur bakalım biraz acele ediyorsun

eltiye kalkıp böyle diyecek halim yok ama düşüncelerime zincir vuramam ya. benim gözlemim bu. ayrıca yeni yeni resmiyete dökmeye başlamış olabiliriz ama o 4 senedir o ailenin içinde, ben 7. Dış kapının dış mandalı lafını kabul edemem.

Eltilik filan yaptığım yok canım. Kızın benden hoşlanmadığını düşünüyorum. Aile arasında anneler ve teyzeler yemek yiyecek dendi nişandan önce, pat o da gelivermiş. Hadi tamam geldi, ama nişan alışverişi konuşmasında nişanlığın kendisinin aldığını söylemesi, k.valideye uyarı niteliğinde değil de nedir...Bırak kim alıyorsa alsın, neden müdahale etme gereği duydu ki...Sonra gene k.validem dikince nişanlığımı bu kez gerçekten sinir oldu...Bunu da benle çok az konuşarak, kötü bakışlar atarak belli etti. Evet ortada söylenen bir söz yok ama bazen hissediyorsun işte, karşındakinden negatif elektrik aldığında bunu çok net hissedersin değil mi, ben de hissettim işte...Ama böyle devam etsin istemiyorum. Sonuçta nişanlımın ailesini ben de seviyorum. Eltimle oluşan negatifliğin onlara yansımasını istemiyorum derdim bu.

yani bende okuyunca kv. nişanlılığınızı oturdu evde dikti zannettim. ee daha önce konunuz var. nişanlılığınızı öven taşlarının tek tek işlendiği şu kadara aldım bu kadara satıyorum diye. kadıköyde moda evinde dikildi diye.
müstakbel gelinken elti triplerine giren sizsiniz.

yani bende okuyunca kv. nişanlılığınızı oturdu evde dikti zannettim. ee daha önce konunuz var. nişanlılığınızı öven taşlarının tek tek işlendiği şu kadara aldım bu kadara sattıyorum diye. kadıköyde moda evinde dikildi diye.
müstakbel gelinken elti triplerine giren sizsiniz.

evet aynen kadıköyde bir moda evinde özel olarak dikildi. k.validemin arkadaşının moda evinde, ederi de o. bir tribe girmiş değilim, kimseye de bu düşüncelerimden bahsetmedim. kendimi iyi ifade ettiğimi düşünürüm halbuki ama yazılı olunca pek iyi anlaşılmadı herhalde.

Eltilerin bi cogu sevmez yeni gelini ben 2 yıllık evliyim hala anne baba diyemiyorum zaten yapi olarakta sogukum hem sen kocanla evlencen seni sevseler ne olur sevmeseler ne olur salla gitsin cnm :) biraz takintili geldin bana

evet aynen kadıköyde bir moda evinde özel olarak dikildi. k.validemin arkadaşının moda evinde, ederi de o. bir tribe girmiş değilim, kimseye de bu düşüncelerimden bahsetmedim. kendimi iyi ifade ettiğimi düşünürüm halbuki ama yazılı olunca pek iyi anlaşılmadı herhalde.

dostum henüz evli değilsin, gelin ata binmiş ya nasip demiş.
kendinizi iyi ifade etmeniz, haklı olduğunuzu göstermez.
naçizane tavsiyem, söylediğiniz gibi, yine de kimseye bahsetmeyin. bunlar maksadını aşan düşünceler, yanlış anlaşılırsınız.

nişanlığımı kayınvalidem tanıdık bir terziyle birlikte kendi elleriyle dikti(Kendisi de bir süre terzilik yapmış, elinden bu işler çok iyi gelen biridir.)
aaaa katrina kaynananın elceğizleriyle diktiği nişanlığı hemen nişan sonrası satıyor musun,ben kıyamazdım her haldeo_O

Kv laubali tavırlarından şikayetci değilse sizin gıcık olmanız pek birşey ifade etmiyor...Eltinizde ben bir problem görmedim ama sizde her yaptıgından bir art mana çıkaran biri olarak gördüm... Resimde öyle bakışlarına denk geldim felan komik şeyler, fotografta öyle denk gelmişdir... Bundan bile kendinize bir pay çıkarmışsınız.... Nişan elbisesi konusuna gelince almış olabilir ben birşey göremedim... Ben çalışıyorum nişan hazırlıklarında gördüğüm begendiğim bazı şeyleri kendim aldım.... Bence gayette mantıklı olmuş kendinin alması sonuçda damada takım elbiseyi biz alcagımıza herkes kendi kıyafetini alır.... Zaten kv diktirmişsiniz bu neyin dolduruşu bu neyin problemi anlamadım... Bu durumda siz değilde eltiniz size gıcık olsa yeridir... Daha aileye girmeden ilişkileri yorumlamanız saçma....

Eltilerin bi cogu sevmez yeni gelini ben 2 yıllık evliyim hala anne baba diyemiyorum zaten yapi olarakta sogukum hem sen kocanla evlencen seni sevseler ne olur sevmeseler ne olur salla gitsin cnm :) biraz takintili geldin bana

ben de en başta dışardan biraz soğuk gözüküyorum ama tam aksine, sevdiğim insanlarla çok çabuk kaynaşırım. mesela daha ilk andan itibaren k.validemle güzel, sıcak bir iletişimimiz olduğunu düşündüm. Ta ki k.validenin büyük geliniyle olan samimiyetini görene kadar. Sıcak iletişim nasıl oluyormuş onlarda gördüm :D Ama gereksiz bir kıyaslama içine girdiğimi fark ediyorum. Sonuçta o o,ben de benim. Bu arada anne baba diyememeni eşin ve ailesi nasıl karşılıyorlar? Bir baskı var mı?

aaaa katrina kaynananın elceğizleriyle diktiği nişanlığı hemen nişan sonrası satıyor musun,ben kıyamazdım her haldeo_O
Ben diyecektim.

Şahsen KV olsam çok uzulurdum. Eğer bu durumdan dolayı KV laf ederse haklıdır, sakin üste çıkma.

Elti konusunda da haksizsin. Kimse hakkında fikir yurutemezsin, seni ilgilendirmez.KV memnunsa seni ilgilendirmez.

Ayrıca dış kapının mandalisin evet, sen sevgilisin sadece, o 4 yıldir evli kocasıyla. Sevgililik birşey ifade etmiyor söz konusu aile ilişkileri olduğunda.

Nedir bu ilk gelinlerin yeni gelinlerden çektiği :KK53:

Kıskanmışsın sen ama biraz dur de kendine. Bazı insanlar sıcak kanlıdır, bazı insanlar soğuk. Kişilik meselesi. Sen soğuk olduğun için, onun yaptıklarını yapmaddığın için şu an sana yapmacık geliyor onun davranışları.

canım evde yer yok saklamak için. ben de çok beğendim ama mecburen elden çıkarmak zorundayım. k.validemin de bilgisi var, hatta kendisi dedi en iyisi sat ne yapacaksın diye. ama satamazsam da başka şekilde değerlendiririm artık, tül kısmını çıkarıp üst kısmını abiye bir üst olarak değerlendiririm belki, ben çok beğenerek giydim çünkü.

eltiye kalkıp böyle diyecek halim yok ama düşüncelerime zincir vuramam ya. benim gözlemim bu. ayrıca yeni yeni resmiyete dökmeye başlamış olabiliriz ama o 4 senedir o ailenin içinde, ben 7. Dış kapının dış mandalı lafını kabul edemem.
Lisede falan degilsen kendi kendini gaza getiriyorsun senaryo yazıyorsun yaomacık gulmus tugaf bakmış bunlar hep bahane nişan alışverişine katıldı diye hazmedemiyorsun ve açığını arıyorsun yapma bunu sakin ve mantıklı düşün gül ve geç
Birde 7 yıl tanıyor olmaları hiç birşey ifade etmez soyadın değişmedikçe müstakbel gelin olacaksın

Nesini sevdiniz anlayamadım :)
Kıskanmamın sebebi onun bu umursamaz, laubali tavırlarına rağmen çok sevilmesi, karakteri değil yanlış anlaşılmasın.

Umursamaz, laubali dediğiniz tavırlar nişanlınızın ailesine "her şeye sorun çıkarmayan, içten" olarak görünüyor olabilir mi?

Bu arada tam anlattığınız büyük gelinim ben. Bizden sonrakilerde henüz ciddi adımlar yok, inşallah ilerideki eltilerimde böyle şeyler yaşamam.

Nedir bu ilk gelinlerin yeni gelinlerden çektiği :KK53:

Kıskanmışsın sen ama biraz dur de kendine. Bazı insanlar sıcak kanlıdır, bazı insanlar soğuk. Kişilik meselesi. Sen soğuk olduğun için, onun yaptıklarını yapmaddığın için şu an sana yapmacık geliyor onun davranışları.

ne çekmiş ya allah allah :D sözlü hiçbir çekişme olmadı aramızda. olmaz da zaten. onun bana karşı olan davranışları yapmacık, maşallah k.valideye k.pedere fazla fazla samimi davranıyor.

üstelik nişandan 3 gün sonra.
ne yaparsa yapsın bizi ilgilendirmez ama alarm verip eltiye gıcık olana kadar, dönüp bir kendime bakayım demeli kişi.

Lisede falan degilsen kendi kendini gaza getiriyorsun senaryo yazıyorsun yaomacık gulmus tugaf bakmış bunlar hep bahane nişan alışverişine katıldı diye hazmedemiyorsun ve açığını arıyorsun yapma bunu sakin ve mantıklı düşün gül ve geç
Birde 7 yıl tanıyor olmaları hiç birşey ifade etmez soyadın değişmedikçe müstakbel gelin olacaksın

Ya arkadaşım sen orada mıydın? Gözlerinle mi gördün de senaryo yazıyorsun diye burda bu kadar net konuşuyorsun? Senaryo filan yazmadım. Gayet de benden hoşlanmadığını hissettim. Fotoğraflarda da çok belli. Tavrından bakışlarından, konuşmalarından da belli. Bu yorumu yapan tek kişi de ben değilim, nişan sonrası bunu bana söyleyen başkaları da oldu. Karşılıklı birbirine gıcık olma durumunu daha en başından engellemek için ne yapabilirim diye konu açtım ama maşallah gereksiz kıskanıyorsun, çok kıskançsın, dış kapının dış mandalısın laflarından başka bir şey duymadım. He evet öyle, susup oturayım benden hoşlanmayan kıza ben bayılayım. Tamam.

Back
X